Коментари - Агенция АФИС: Сидеров, Местан и Цветанов са най-неодобряваните политици | Днес.dir.bg

Агенция АФИС: Сидеров, Местан и Цветанов са най-неодобряваните политици

Според агенция АФИС, ако изборите бяха днес, в парламента щяха да влязат БСП, ГЕРБ и ДПС. Те са следвани от 3 по-малки партии, които засега са под 4-процентовия праг. Най-неодобряваните политици са Волен Сидеров, Лютви Местан и Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Агенция АФИС: Сидеров, Местан и Цветанов са най-неодобряваните политици | Днес.dir.bg

Коментари

СПОРЕД ДРУГАРЯ АСЛАНОВ (аслан на турски ЛЪВ) ДНЕС БСП САМА ВЕЧЕ ВЗЕМА 21%, а на парламентарните избори БСП с помоща на 7 други партии от Коалиция за България, с манипулации и фалшификации едва се добра до второто място: ИЗБОРНИ РЕЗУЛТАТИ 2013! Съотношение в проценти между ГЕРБ (една партия) и Коалиция за България (седем партии + БСП= осем партии) София 23 МИР: ГЕРБ 34% / КБ (седем партии + БСП) 27% София 24 МИР: ГЕРБ 35% / КБ (седем партии + БСП) 25% София 25 МИР: ГЕРБ 36% / КБ (седем партии + БСП) 28% София Област: ГЕРБ 32% / КБ (седем партии + БСП) 30% Пловдив град: ГЕРБ 38% / КБ (седем партии + БСП) 25% Пловдив област: ГЕРБ 32% / КБ (седем партии + БСП) 30% Варна: ГЕРБ 34% / КБ (седем партии + БСП) 22% Бургас: ГЕРБ 33% / КБ (седем партии + БСП) 23% Русе: ГЕРБ 29% / КБ (седем партии + БСП) 25% Силистра: ГЕРБ 26% / КБ (седем партии + БСП) 22% Добрич: ГЕРБ 29% / КБ (седем партии + БСП) 27% Сливен: ГЕРБ 32% / КБ (седем партии + БСП) 29% Габрово: ГЕРБ 37% / КБ (седем партии + БСП) 26% Благоевград: ГЕРБ 32% / КБ (седем партии + БСП) 21% Пазарджик: ГЕРБ 29% / КБ (седем партии + БСП) 27% Шумен: ГЕРБ 24% / КБ (седем партии + БСП) 22% Хасково: ГЕРБ 29% / КБ (седем партии + БСП) 28% ИЗВЪН СТРАНАТА: ГЕРБ 21% / КБ (седем партии + БСП) 4%

Другарю Асланов! Ако имаше и 0,1% истина в това, което казвате, че БСП е одобрявана от 21% от респондентите, то БСП още утре щеше да ходи на избори! На парламентарните избори през Май БСП с помоща на други 7 партии (Коалиция за България) едва се класира втора, а сега след маса скандали и катастрофално управление изведнъж БСП > сама < вече е даже първа сила? А това означава че с помоща на останалите 7 партии от Коалиция за България БСП сигурно ще има абсолютно мнозинство? И БСП не искат избори? ХА!

Уважаеми Г-н Асланов, Ще споделя нещо, но не знам дали ще Ви се хареса, а именно: над 80% от анкетьорите Ви си измислят резултатите в анкетите. Аз лично съм ходила с Ваши анкетьори, и знам как става- потропат на един адрес, и до там. Пишат се измислени телефони за контакти, и после Мариана от Вашият офис, не може да ги провери. ВСИЧКО ПОЧТИ Е ПЪЛНА ИЗМИШЛЬОТИНА!Накрая всеки си вземе парите, и всички са доволни. Само дето няма нищо вярно в цялата работа. После пък Вие се изказвате авторитетно някъде.. А думите ви са тотална измишльотина. Всъност Вие, кое коментирате?- Измишльотините на анкетьорите, или някакви мнения...? Как мислите..

Сидеров, Местан и Стани-шеф -това е тройната коалиция, а после Цветанов. Пак лъжете като за последно....

Ако проучването е верно то "в. николов"е чиста проба тъп герберунгел!!!!Какво ли щеше да надраска ако проучването показваше 80=100% за ГЕРБ в НС.???

Я си пий хапчетата и гушвай чемшира, дърт боклук!

След като Цветанов е най-мразеният, значи време е да се изпробва като еврокомисар. Дорасъл е вече за този пост.

Асланов е неизлечим от комунист и изпълнява поръчения на партията, която е права и когато съгреши... Целта легитимиране на краха на БСП, а виж митинг им бе срам и позор, а избирателите са от 300хил до 600хил. без цигани или 7,6% от всички 6920 избиратели но комунизма е духовно заболяване изопачаващо всичко и всякаде и думите остават без значение и съдържание ...

е*ти простотиите. хора не верваите на никого за нищо. имате глави на раменете си-мислете и гласуваите като му доиде времето.

Ако проучването е верно /а то не е/ в НС влизат БСП-32%, ГЕРБ-30%, ДПС-9,7%, Протест-5,7%, НФСБ-4,7%, РБ-5,5%. Взимат се предвид гласувалите. Но този не е социолог, а елементарен червен агитатор. Всичките му цифри са измислени.

БСП ще вземе не повече от 7 - 8 %!!!!!

ВСИЧКИ се хванаха на УЛОВКАТА на хитрата лисица Борисов. - говарят само за КВОРУМ и забравятн услужливо че не става въпрос първо и най- вече за кворум А ЗА ВОТ НА ДОВЕРИЕ, който лично вносителят съзнателно ПРОВАЛИ, като зад високият шум около кворомут всъщност скри БЯГСТВОТО СИ ОТ ПРОВАЛА НА ВОТА. ----Провалът беше предизвестен, но лицето Борисов НЕ ПОНАСЯ провали, даже когато всички са наясно, че те са неизбежни и не ги взимат много навътре, защото той е толкова суетен и толково убеден че е РОДЕН ПОБЕДИТЕЛ, че и такъв очакван провал го взима на сериозно и не може да го приеме.

много ме кефиш брато

Стига с МАНИПУЛАЦИИ по добре ми кажете , КОЙ Ви плаща?

та вече е под дъното на социологията-доведения брат на съсела ще си вади рейтингите от носа и ще ги представя за "истински." това е дори под дъното на голфаджийската "социолоия" на колчо-кънчо-райчо.братчето не съсела, един от най-зловредните политици на прехода реди рейтинги. щеше да много смешно, ако не беше много гнусно.

Движението "България без цензура" и Николай Бареков имат позитивен рейтинг, напълно съизмерим с опитния политик Меглена Кунева, обясни социологът, но при Бареков неодобрението е по-ниско от нейното. Явно идиотизма сред българите,продължава да броди в главите им, с тенденция за засилване по време на избори.

ало, братчето на СерГей пак се появи на екрата скрий се завинаги не разбрали, че никой не ти вярва гледай си пенсията и се любувай на всичко което си откраднал от злочестният народ

Не вярвайте на това мекере Насранов- брат на Сер Гей.

откровен масур *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

БСП веднага би се явила на избори, но се страхува да не загуби верния си приятел Сидеров. Какво ще прави Местан без Сидеров? Нали те са дупе и гащи. Анми нали ще се затрие съюза между налионалисти и социалистии и ще изчезне национал-социализма. А че агенция АФИС лъже, това и за децата е ясно.

Какво ще прави Боко тиквата без Атака?!!! Той горкият герберунгелски водач така се моли на Сидеров да му помогне като Атака гласува в негова полза! Това щяло да реабилитира Атака и т.н. Бокови глупотевини. Рева и се моли като недооправена девица!

Каква ли прогноза можем да очакваме от осиновения брат на Станишев?!

евреиска *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не харесват Сидеров, защото е умен! Не харесват Местан, защото е умен! Не харесват Цветанов, защото беше глупак, защото не победи умните

За да изкажеш такава мисъл трябва да си доста по глупав и от Сидеров.

Това за бареков ме развесели, но не се учудвам. Явно, благодетелите на тази безподобна подлога са развързали кесиите си, и това дава резултат... не, стига повече пагубни експерименти...

Ти си негодник! В една цивилизована държава отдавна щяха да те линчуват. Мръсно комунистче

комунистическа подлога! а защо си забравил станишев? Бойко е мъжага и се опитва да опонира на комунистите/пардон социалистите/

Подкрепата на БСП Бесепарите май са луди! На протест със паламуди! С автобуси от Сакар, във Софето ...на пазар! Сикаджии със вериги шпицкоманди на талиги, те за Гея са шпалир, за да има келепир. Болен пък раздава комка храни мургава отломка, моли Бог да мине метър, в циркаджйиск периметър В крайна сметка,пак провал харчат само материал. Тези дето ги доиха, Люспи,мравки се роиха. Скръб в бесепарския катун Олигарски пак е отигран Светъл помен- далавера... А оставката пристига

Цяла България се пита какво е правил Волен Сидеров в Брюксел, след като нито една европейска партия не го е приела за среща. Стана ясно напивал се е с вино и е вдигал скандали за наша сметка, трошейки държавни пари.

Клонинг Вече тук роди се двойник, На Паси, клониран стих. Вече кой ще е разбойник, в този многолик триптих? Клонингът веднага ясен:- Синя лента на врата! Оргиналът тъй опасен, е в червено, кат кръвта! Pasi 01=08=2013= п.п. Тиква мисъл на ражда. Плагиати: в политиката -от Т.Живков;в стихоплетството- от Паси. Герберунгели тъпи. Измислете нещо свое да ви се зарадва човек! Така ставате за смях,защото Паси е познат за публиката в нета и безпогрешно разграничава ментето от оригинала. Стоплете това, с албанските си реотани! Паси

Ха, ха. някой е "клонирал" ПАСИ-то! Ами регистрирай се бре ПАСИ и си запази "ника".

Като се знае кой е г-н Асланов съвсем естествено е да се показват такива резултати. Нали трябва да се вдъхне някаква вяра в старческия електорат на партията. Съвсем естествено е и партии като Реформаторския блок и НфСБ и някои други десни да не влезнат в парламента. Само, че знаейки кой е г-н Асланов, най-вероятно не БСП а ГЕБР имат преднина, и всичките изброени десни ще влезнат в парламента. В потвърждение на тези мои мисли е и факта, че в тази нестабилна обстановка в парламента, когато всичко зависи от прищевките на Сидеров, ако това което пише Асланов е истина още утре СерГей щеше да поиска нови избори, за да смачка окончателно ББ Или както се пее в една песен "а дано ама на дали". А писанията на Асланов освен това се поредното потвърждение, на какво са способни комунистите, само и само да се задържат на власт. Защото това е последната врата на последния вагон от последния влак за тях. То това се отнася и за лидера им. От тук нататък само надолу. Защото по олигархична партия от БСП е ДПС. Но колко вредна за страната е партията показва изказване на втория в партията - Първанката, който вече говори за семеен кръг около Станишев, който управлява страната. Това окончателно показва, колко вредно за страната е това управление.

Как няма да са с по-висок рейтинг тези, които посочва. Та нали докато бяха на власт въпросният господин често, често ги спохождаше. Социолози, политоози и други приближени до, или част от, определени политически кръгове винаги предварително публикуват "обективни" прогнози, в интерес на посочените кръгове. В крайна сметка народът винаги им обърква сметките.

Юрий Асланов, бил е секретен сътрудник на Държавна Сигурност с псевдоним Виктор. Снет е от отчет през 1988 г. Името на социолога вече бе обявено от комисията при проверката на печатните издания. Юрий Асланов е член на ВС на БСП. Сергей Станишев и Юрий Асланов са братя...Той се позовава на информацията, която се съдържа в документ, открит в архивите на военното разузнаване. Според Тодоров бащата на Сергей Станишев - Димитър Станишев, е осиновил Юрий Асланов през 1976 година, след смъртта на биологичния му баща - Леон Асланов, виден евреин и активен партиен функционер.

И кʼво от това ?

Диаграмки Диаграмки и картинки непотребни вехти снимки. Пълна ли ми е торбата, да е жив и здрав Агата. Празна ли е, мигом скачам. Сто аги наред прескачам! Викам, кряскам де сърби и потупвам да боли!

когато афис ми кажат добър ден , обръщам се да видя къде е слънцето , толкова им вярвам. например за сидеров , не вярвам да е в една редица с гадните цветанов или местан , греховете им не са изобщо съизмерими , защото например волен е нашият герои и защитник и нищо не е крал в сравнение с цветанов и боико

Електронно гласуване ще ни спаси от фалшивите бюлетини и ще изкара този тумор ДПС от политиката ни.

Първо трябва да се извади туморът в мозъка ти,а за дпс не бери грижа.Ти оправи твоя тумор и ще видиш,че хорските няма да ти пречат.

За едно Костов е прав:" ДПС е проклятието на България!" (не бъркайте турците с партията скроена от ченгесарницата ДС)

Висша форма на анти Българирско водене на политика и вкарване на България във мрежата на неолиберализма (фашизиоиден капитализъм) и колониалното робство... Не на дясната дреб...!!!

БСП явно са хора без никаква амбиция за развитие и печалба щом наливат нашите държавни пари във фалшиви проучвания като това и серия други направени от Алфа ресърч но какво може да се очаква от банда пенсионери крадци.

А дано,ама надали.....Това може да стане само при въвеждане на електронно гласуване и българите в чужбина масово гласуват!!! Трябва процента на гласувалите да е над 70 % !!!

Точно така в Естония (1,3млн население) са с електронно гласуване и чипове в Л.К. и всички документи и регистрации на фирми е он-лайн и нямат никаква корупция само благодарение на това че компютрите не приемат пари!

8901

А,ами къде в ранглистата са Гейко,П.Ореш.,Р.Овч.,М.М.,М.М. пчелицата,А.Л.,А.Л. другия идеолог,П.М.,Б.Б.,И.Ф.,С.Д.,Ц.Ц.,И.К.,Ф.Д.,А.Б.мистър 10%,А.Й.и всички други знайни и незнайни войни на политическия фронт,дали своя ценен експертен принос, а някои и живота си за сегашното статукво?А.Д. сега на коя позизция се свлече?Дето има дума - Животът е колело,което се върти.

Агенция "АФИФ": БСП- 99.99% ДПС-99.98% Атака-99.97% Данните са проверени и одобрени от другаУя ПредседатеУел,след 6.66 водки!

Цветанов е само гражданин!!!

Скоро ще се обръща към затворническите надзиратели с "гражданино......". На другите правиш хубаво пожеление, защото самият ти го правиш постоянно.

Реф.Блок ще вземе колкото Атака и ДПС взети заедно

АТАКА ПАК ЩЕ Е В ПАРЛАМЕНТА, ЗАЩОТО НИЕ ЩЕ Я ИЗБЕРЕМ!!!!

може, ама ако свалите прага за влизане на 0,5%, иначе - йок... Смешници...

5% или 0,5% Атака ще влязат,а вашите измислени партийки ще видят парламент през крив макарон.После ще подсмърчате като мали дечица и ще повтаряте като обезумели,че изборите са фалшифицирани.Както се казва истината боли,дума дупка не прави.Колкото и празни думи да изричате бсп,дпс и атака са сигурни участници във всеки парламент понеже имат твърд електорат,а вие имате меки п.шки и меки мозъци!

кои вие бе- тия с жълтите книжки ли ?

И червени мангизи!

Щом дават резултатите, първо по Нова, ясно е да се вдъхне оптимизъм за герб! Как ще бъдат втори, като само Баста обира 30% от поддържниците им. Ами Реформаторите, ами Сините? Нали всички те дърпат от бившите гербери.

Всяко изказване на индивида Бойко води до естествената реакция на нормалните хора, които си казват: ще гласуваме за БСП .Станишев сигурно плаща на Борисов да говори всеки ден. Това си е реклама за БСП - щом такъв питекантроп ги плюе с език на таксиметров шофьор, то това сие е ОК.

То нали това е целта,боко боклуко успя да върне тройната коалиция на власт,а сега прави всичко възможно да им вдигне рейтинга.Дори старата ми майка като го гледаше каза,че болен борисов прилича на психично болен.Кой нормален би гласувал за побъркан индивид,ако има такъв то той би гласувал по-скоро за атака отколкото за гроб.

Да помахаме дружно на един уникален залязващ политик. Уникален, защото не го бива нито за управляващ, нито за опозиция.

не мога да повярвам ,че все още се намират 19,9%за ГЕРБ

Много скоро,ще повярваш!

На новите избори черни печати в паспортите на Станишев и компания а за ислямските екстремисти от ДПС космическа програма до Марс иначе няма спасение от този тумор.

Г-н Асланов,с тези ПИСАНИЯ не помагате на България! СПРЕТЕ да пишете повече!

доган е наи мразен от народа и наи обичан от дс

грешка в запетайката при ГЕРБ - там е 1,99%

Бай бай ГЕРБ - лъжци и некадърници.

Тази агенция не може да бъде обективна,защото не е тайна,че Юрий Асланов е брат на Сергей Станишев.През 1976 г.след смъртта на биологичният му баща-Леон Асланов,виден евреин и активен партиен функционер,Димитър Станишев осиновява Юрий.Разкритието прави политологът Антон Тодоров.Не се очудвам на резултатите и коментарите на агенция АФИС.

Той е "виден евреин", а ти мисля, че си виден про.стак. Тъкмо заради такива като тебе аслановвци и станишевци ще ни управляват. Вместо да се съсредоточиш върху престъпната му дейност, се занимаваш с етноса му. Чудя се ако някой нарече Тодор Живков "виден българин" как точно ще се отрази на родолюбивите българи.

Не се занимавам с етноса,въпреки че повечко станаха евреите,които са на възлови места.Влез в ГУГЪЛ,напиши Юрий Асланов и дословно ще прочетеш това.

Скъпи мой беден НАроде:)))) Монополистите са единствените икономически субекти, които регистрират икономически растеж и декларират печалба, в момент на тотална икономическа разруха:))) Ти, Народе искаш от тях да ти подхвърлят залък хляб и някакви работни места:))) Те ти ги обещават, ти гласуваш за тях, а истината е, че икономическата и политическата територии а изядени от олигархията. Ти си беден, за да са богати те, а ти, Народе, узаконяваш благоденствието им, гласувайки за слугите им:))))) Всеки един, който е на власт, може да отприщи потика на благоденствието от Олигархията, към дребния и среден бизнес, както и към работещите, като с няколко прости движения отнеме икономическа територия от монопола.Това са работни места, конкурентно заплащане и истинска икономика. Ние сме класическа бананова република.Това е истината, Народе:)))))

Едва ли мойта-скромна-милост би било възможно да Е Народът. Само Народът ! И ! - Целият-Ни Народ. НО ! -> което Мога - простичко Го Изказах тук Преди Цели 2-3 Страници. => Казвайте, Българ(к)и !

Като ненаситни хлебарки изпълзяха евреите, укрили се в ръководството на БСП и съсипващи целенасочено парнията! Станишев, Калфин, Вигенин, Асланов и кой знае още колко юдеи, прикрити под български имена и с фамилни окончания по българската традиция! Докато не изметем това зловредно котило, БСП нито ще е българска, нито ще е социалистическа!

Евреите в България са няколко хиляди, определено под 5 000. Ако те са пречката в живота на 7 милиона, помислете си дали няма и друг проблем. "Като хлебарки" се употребява в случай, че са много и че само с голямата маса пречат. Евреите определено имат тежест в българския живот, но не чрез БСП. И посочените лица (без да са съвсем евреи) пречат с друго, а не с етническия си произход А професиите на евреите са малко по-други. Виж например от близкото минало Карл Джераси, Панчо Владигеров, Жул Паскин, Елиас Канети, Алексис Вайсенберг. Има още много учени, музиканти и др. Впрочем преследването на евреите на никого не е донесло добро. И на България няма да се размине разюздания антисемитизъм. Не е случайно, че почти не са останали тук и със сигурност ще ви освободят от присъствието си. Но тогава кой ще вие виновен? Турци, цигани? Испания стана "чиста" през 1492 г. 100 г. по-късно от първа сила стана незабележима и бедна. Пак ли евреите й бяха виновни?

Вън соросоидните фашизoидни партиики енп и останалата паплач която суче БЪЛГАРСКИЯ народ....Националистите от АТАКА са единственните които водят правилна националистическа политика и искат права за народа ни....НАРОДЪТ ЗАПОЧНА ДА СЕ СЪБУЖДА И ТОВА Е НАЙ ВАЖНОТО.... ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ...

Най-фашизоидната партия е Атака, начело с бившето крадливо фотографче, малкото, злобно ,,фюрерче" с пищофа и палката.

Висша форма на анти Българирско водене на политика и вкарване на България във мрежата на неолиберализма (фашизиоиден капитализъм) и колониалното робство... Не на дясната дреб...!!!

т.е. Местан - Президент? То се оказа едно и също ..

jizast

Атака запчва да си връща позициите. Може да се окаже, че Атака играят най-правилно от всички хората да се усетят по някое време. Първо елеминират ГЕРБ (което започва да се вижда с намаляващата подкрепа за тях сред хората), след това разобличават и управляващите БСП-ДПС и ги дискредетират пред избирателите

Така е, Даже и в Европата зачеластиха. Първо ЯКО писма, докато загубят равновесие, след това слагат масата на главата и ги почват с мегафона, докато ги елиминират!

Волен е плеймейтка, с псевдоним Златка:)))Спомнете и снимката на съблазнителния Волен по пате;))))....Сега е същото:))))

Коментари - Агенция АФИС: Сидеров, Местан и Цветанов са най-неодобряваните политици | Днес.dir.bg

Агенция АФИС: Сидеров, Местан и Цветанов са най-неодобряваните политици

Според агенция АФИС, ако изборите бяха днес, в парламента щяха да влязат БСП, ГЕРБ и ДПС. Те са следвани от 3 по-малки партии, които засега са под 4-процентовия праг. Най-неодобряваните политици са Волен Сидеров, Лютви Местан и Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Агенция АФИС: Сидеров, Местан и Цветанов са най-неодобряваните политици | Днес.dir.bg

Коментари

СПОРЕД ДРУГАРЯ АСЛАНОВ (аслан на турски ЛЪВ) ДНЕС БСП САМА ВЕЧЕ ВЗЕМА 21%, а на парламентарните избори БСП с помоща на 7 други партии от Коалиция за България, с манипулации и фалшификации едва се добра до второто място: ИЗБОРНИ РЕЗУЛТАТИ 2013! Съотношение в проценти между ГЕРБ (една партия) и Коалиция за България (седем партии + БСП= осем партии) София 23 МИР: ГЕРБ 34% / КБ (седем партии + БСП) 27% София 24 МИР: ГЕРБ 35% / КБ (седем партии + БСП) 25% София 25 МИР: ГЕРБ 36% / КБ (седем партии + БСП) 28% София Област: ГЕРБ 32% / КБ (седем партии + БСП) 30% Пловдив град: ГЕРБ 38% / КБ (седем партии + БСП) 25% Пловдив област: ГЕРБ 32% / КБ (седем партии + БСП) 30% Варна: ГЕРБ 34% / КБ (седем партии + БСП) 22% Бургас: ГЕРБ 33% / КБ (седем партии + БСП) 23% Русе: ГЕРБ 29% / КБ (седем партии + БСП) 25% Силистра: ГЕРБ 26% / КБ (седем партии + БСП) 22% Добрич: ГЕРБ 29% / КБ (седем партии + БСП) 27% Сливен: ГЕРБ 32% / КБ (седем партии + БСП) 29% Габрово: ГЕРБ 37% / КБ (седем партии + БСП) 26% Благоевград: ГЕРБ 32% / КБ (седем партии + БСП) 21% Пазарджик: ГЕРБ 29% / КБ (седем партии + БСП) 27% Шумен: ГЕРБ 24% / КБ (седем партии + БСП) 22% Хасково: ГЕРБ 29% / КБ (седем партии + БСП) 28% ИЗВЪН СТРАНАТА: ГЕРБ 21% / КБ (седем партии + БСП) 4%

Другарю Асланов! Ако имаше и 0,1% истина в това, което казвате, че БСП е одобрявана от 21% от респондентите, то БСП още утре щеше да ходи на избори! На парламентарните избори през Май БСП с помоща на други 7 партии (Коалиция за България) едва се класира втора, а сега след маса скандали и катастрофално управление изведнъж БСП > сама < вече е даже първа сила? А това означава че с помоща на останалите 7 партии от Коалиция за България БСП сигурно ще има абсолютно мнозинство? И БСП не искат избори? ХА!

Уважаеми Г-н Асланов, Ще споделя нещо, но не знам дали ще Ви се хареса, а именно: над 80% от анкетьорите Ви си измислят резултатите в анкетите. Аз лично съм ходила с Ваши анкетьори, и знам как става- потропат на един адрес, и до там. Пишат се измислени телефони за контакти, и после Мариана от Вашият офис, не може да ги провери. ВСИЧКО ПОЧТИ Е ПЪЛНА ИЗМИШЛЬОТИНА!Накрая всеки си вземе парите, и всички са доволни. Само дето няма нищо вярно в цялата работа. После пък Вие се изказвате авторитетно някъде.. А думите ви са тотална измишльотина. Всъност Вие, кое коментирате?- Измишльотините на анкетьорите, или някакви мнения...? Как мислите..

Сидеров, Местан и Стани-шеф -това е тройната коалиция, а после Цветанов. Пак лъжете като за последно....

Ако проучването е верно то "в. николов"е чиста проба тъп герберунгел!!!!Какво ли щеше да надраска ако проучването показваше 80=100% за ГЕРБ в НС.???

Я си пий хапчетата и гушвай чемшира, дърт боклук!

След като Цветанов е най-мразеният, значи време е да се изпробва като еврокомисар. Дорасъл е вече за този пост.

Асланов е неизлечим от комунист и изпълнява поръчения на партията, която е права и когато съгреши... Целта легитимиране на краха на БСП, а виж митинг им бе срам и позор, а избирателите са от 300хил до 600хил. без цигани или 7,6% от всички 6920 избиратели но комунизма е духовно заболяване изопачаващо всичко и всякаде и думите остават без значение и съдържание ...

е*ти простотиите. хора не верваите на никого за нищо. имате глави на раменете си-мислете и гласуваите като му доиде времето.

Ако проучването е верно /а то не е/ в НС влизат БСП-32%, ГЕРБ-30%, ДПС-9,7%, Протест-5,7%, НФСБ-4,7%, РБ-5,5%. Взимат се предвид гласувалите. Но този не е социолог, а елементарен червен агитатор. Всичките му цифри са измислени.

БСП ще вземе не повече от 7 - 8 %!!!!!

ВСИЧКИ се хванаха на УЛОВКАТА на хитрата лисица Борисов. - говарят само за КВОРУМ и забравятн услужливо че не става въпрос първо и най- вече за кворум А ЗА ВОТ НА ДОВЕРИЕ, който лично вносителят съзнателно ПРОВАЛИ, като зад високият шум около кворомут всъщност скри БЯГСТВОТО СИ ОТ ПРОВАЛА НА ВОТА. ----Провалът беше предизвестен, но лицето Борисов НЕ ПОНАСЯ провали, даже когато всички са наясно, че те са неизбежни и не ги взимат много навътре, защото той е толкова суетен и толково убеден че е РОДЕН ПОБЕДИТЕЛ, че и такъв очакван провал го взима на сериозно и не може да го приеме.

много ме кефиш брато

Стига с МАНИПУЛАЦИИ по добре ми кажете , КОЙ Ви плаща?

та вече е под дъното на социологията-доведения брат на съсела ще си вади рейтингите от носа и ще ги представя за "истински." това е дори под дъното на голфаджийската "социолоия" на колчо-кънчо-райчо.братчето не съсела, един от най-зловредните политици на прехода реди рейтинги. щеше да много смешно, ако не беше много гнусно.

Движението "България без цензура" и Николай Бареков имат позитивен рейтинг, напълно съизмерим с опитния политик Меглена Кунева, обясни социологът, но при Бареков неодобрението е по-ниско от нейното. Явно идиотизма сред българите,продължава да броди в главите им, с тенденция за засилване по време на избори.

ало, братчето на СерГей пак се появи на екрата скрий се завинаги не разбрали, че никой не ти вярва гледай си пенсията и се любувай на всичко което си откраднал от злочестният народ

Не вярвайте на това мекере Насранов- брат на Сер Гей.

откровен масур *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

БСП веднага би се явила на избори, но се страхува да не загуби верния си приятел Сидеров. Какво ще прави Местан без Сидеров? Нали те са дупе и гащи. Анми нали ще се затрие съюза между налионалисти и социалистии и ще изчезне национал-социализма. А че агенция АФИС лъже, това и за децата е ясно.

Какво ще прави Боко тиквата без Атака?!!! Той горкият герберунгелски водач така се моли на Сидеров да му помогне като Атака гласува в негова полза! Това щяло да реабилитира Атака и т.н. Бокови глупотевини. Рева и се моли като недооправена девица!

Каква ли прогноза можем да очакваме от осиновения брат на Станишев?!

евреиска *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не харесват Сидеров, защото е умен! Не харесват Местан, защото е умен! Не харесват Цветанов, защото беше глупак, защото не победи умните

За да изкажеш такава мисъл трябва да си доста по глупав и от Сидеров.

Това за бареков ме развесели, но не се учудвам. Явно, благодетелите на тази безподобна подлога са развързали кесиите си, и това дава резултат... не, стига повече пагубни експерименти...

Ти си негодник! В една цивилизована държава отдавна щяха да те линчуват. Мръсно комунистче

комунистическа подлога! а защо си забравил станишев? Бойко е мъжага и се опитва да опонира на комунистите/пардон социалистите/

Подкрепата на БСП Бесепарите май са луди! На протест със паламуди! С автобуси от Сакар, във Софето ...на пазар! Сикаджии със вериги шпицкоманди на талиги, те за Гея са шпалир, за да има келепир. Болен пък раздава комка храни мургава отломка, моли Бог да мине метър, в циркаджйиск периметър В крайна сметка,пак провал харчат само материал. Тези дето ги доиха, Люспи,мравки се роиха. Скръб в бесепарския катун Олигарски пак е отигран Светъл помен- далавера... А оставката пристига

Цяла България се пита какво е правил Волен Сидеров в Брюксел, след като нито една европейска партия не го е приела за среща. Стана ясно напивал се е с вино и е вдигал скандали за наша сметка, трошейки държавни пари.

Клонинг Вече тук роди се двойник, На Паси, клониран стих. Вече кой ще е разбойник, в този многолик триптих? Клонингът веднага ясен:- Синя лента на врата! Оргиналът тъй опасен, е в червено, кат кръвта! Pasi 01=08=2013= п.п. Тиква мисъл на ражда. Плагиати: в политиката -от Т.Живков;в стихоплетството- от Паси. Герберунгели тъпи. Измислете нещо свое да ви се зарадва човек! Така ставате за смях,защото Паси е познат за публиката в нета и безпогрешно разграничава ментето от оригинала. Стоплете това, с албанските си реотани! Паси

Ха, ха. някой е "клонирал" ПАСИ-то! Ами регистрирай се бре ПАСИ и си запази "ника".

Като се знае кой е г-н Асланов съвсем естествено е да се показват такива резултати. Нали трябва да се вдъхне някаква вяра в старческия електорат на партията. Съвсем естествено е и партии като Реформаторския блок и НфСБ и някои други десни да не влезнат в парламента. Само, че знаейки кой е г-н Асланов, най-вероятно не БСП а ГЕБР имат преднина, и всичките изброени десни ще влезнат в парламента. В потвърждение на тези мои мисли е и факта, че в тази нестабилна обстановка в парламента, когато всичко зависи от прищевките на Сидеров, ако това което пише Асланов е истина още утре СерГей щеше да поиска нови избори, за да смачка окончателно ББ Или както се пее в една песен "а дано ама на дали". А писанията на Асланов освен това се поредното потвърждение, на какво са способни комунистите, само и само да се задържат на власт. Защото това е последната врата на последния вагон от последния влак за тях. То това се отнася и за лидера им. От тук нататък само надолу. Защото по олигархична партия от БСП е ДПС. Но колко вредна за страната е партията показва изказване на втория в партията - Първанката, който вече говори за семеен кръг около Станишев, който управлява страната. Това окончателно показва, колко вредно за страната е това управление.

Как няма да са с по-висок рейтинг тези, които посочва. Та нали докато бяха на власт въпросният господин често, често ги спохождаше. Социолози, политоози и други приближени до, или част от, определени политически кръгове винаги предварително публикуват "обективни" прогнози, в интерес на посочените кръгове. В крайна сметка народът винаги им обърква сметките.

Юрий Асланов, бил е секретен сътрудник на Държавна Сигурност с псевдоним Виктор. Снет е от отчет през 1988 г. Името на социолога вече бе обявено от комисията при проверката на печатните издания. Юрий Асланов е член на ВС на БСП. Сергей Станишев и Юрий Асланов са братя...Той се позовава на информацията, която се съдържа в документ, открит в архивите на военното разузнаване. Според Тодоров бащата на Сергей Станишев - Димитър Станишев, е осиновил Юрий Асланов през 1976 година, след смъртта на биологичния му баща - Леон Асланов, виден евреин и активен партиен функционер.

И кʼво от това ?

Диаграмки Диаграмки и картинки непотребни вехти снимки. Пълна ли ми е торбата, да е жив и здрав Агата. Празна ли е, мигом скачам. Сто аги наред прескачам! Викам, кряскам де сърби и потупвам да боли!

когато афис ми кажат добър ден , обръщам се да видя къде е слънцето , толкова им вярвам. например за сидеров , не вярвам да е в една редица с гадните цветанов или местан , греховете им не са изобщо съизмерими , защото например волен е нашият герои и защитник и нищо не е крал в сравнение с цветанов и боико

Електронно гласуване ще ни спаси от фалшивите бюлетини и ще изкара този тумор ДПС от политиката ни.

Първо трябва да се извади туморът в мозъка ти,а за дпс не бери грижа.Ти оправи твоя тумор и ще видиш,че хорските няма да ти пречат.

За едно Костов е прав:" ДПС е проклятието на България!" (не бъркайте турците с партията скроена от ченгесарницата ДС)

Висша форма на анти Българирско водене на политика и вкарване на България във мрежата на неолиберализма (фашизиоиден капитализъм) и колониалното робство... Не на дясната дреб...!!!

БСП явно са хора без никаква амбиция за развитие и печалба щом наливат нашите държавни пари във фалшиви проучвания като това и серия други направени от Алфа ресърч но какво може да се очаква от банда пенсионери крадци.

А дано,ама надали.....Това може да стане само при въвеждане на електронно гласуване и българите в чужбина масово гласуват!!! Трябва процента на гласувалите да е над 70 % !!!

Точно така в Естония (1,3млн население) са с електронно гласуване и чипове в Л.К. и всички документи и регистрации на фирми е он-лайн и нямат никаква корупция само благодарение на това че компютрите не приемат пари!

8901

А,ами къде в ранглистата са Гейко,П.Ореш.,Р.Овч.,М.М.,М.М. пчелицата,А.Л.,А.Л. другия идеолог,П.М.,Б.Б.,И.Ф.,С.Д.,Ц.Ц.,И.К.,Ф.Д.,А.Б.мистър 10%,А.Й.и всички други знайни и незнайни войни на политическия фронт,дали своя ценен експертен принос, а някои и живота си за сегашното статукво?А.Д. сега на коя позизция се свлече?Дето има дума - Животът е колело,което се върти.

Агенция "АФИФ": БСП- 99.99% ДПС-99.98% Атака-99.97% Данните са проверени и одобрени от другаУя ПредседатеУел,след 6.66 водки!

Цветанов е само гражданин!!!

Скоро ще се обръща към затворническите надзиратели с "гражданино......". На другите правиш хубаво пожеление, защото самият ти го правиш постоянно.

Реф.Блок ще вземе колкото Атака и ДПС взети заедно

АТАКА ПАК ЩЕ Е В ПАРЛАМЕНТА, ЗАЩОТО НИЕ ЩЕ Я ИЗБЕРЕМ!!!!

може, ама ако свалите прага за влизане на 0,5%, иначе - йок... Смешници...

5% или 0,5% Атака ще влязат,а вашите измислени партийки ще видят парламент през крив макарон.После ще подсмърчате като мали дечица и ще повтаряте като обезумели,че изборите са фалшифицирани.Както се казва истината боли,дума дупка не прави.Колкото и празни думи да изричате бсп,дпс и атака са сигурни участници във всеки парламент понеже имат твърд електорат,а вие имате меки п.шки и меки мозъци!

кои вие бе- тия с жълтите книжки ли ?

И червени мангизи!

Щом дават резултатите, първо по Нова, ясно е да се вдъхне оптимизъм за герб! Как ще бъдат втори, като само Баста обира 30% от поддържниците им. Ами Реформаторите, ами Сините? Нали всички те дърпат от бившите гербери.

Всяко изказване на индивида Бойко води до естествената реакция на нормалните хора, които си казват: ще гласуваме за БСП .Станишев сигурно плаща на Борисов да говори всеки ден. Това си е реклама за БСП - щом такъв питекантроп ги плюе с език на таксиметров шофьор, то това сие е ОК.

То нали това е целта,боко боклуко успя да върне тройната коалиция на власт,а сега прави всичко възможно да им вдигне рейтинга.Дори старата ми майка като го гледаше каза,че болен борисов прилича на психично болен.Кой нормален би гласувал за побъркан индивид,ако има такъв то той би гласувал по-скоро за атака отколкото за гроб.

Да помахаме дружно на един уникален залязващ политик. Уникален, защото не го бива нито за управляващ, нито за опозиция.

не мога да повярвам ,че все още се намират 19,9%за ГЕРБ

Много скоро,ще повярваш!

На новите избори черни печати в паспортите на Станишев и компания а за ислямските екстремисти от ДПС космическа програма до Марс иначе няма спасение от този тумор.

Г-н Асланов,с тези ПИСАНИЯ не помагате на България! СПРЕТЕ да пишете повече!

доган е наи мразен от народа и наи обичан от дс

грешка в запетайката при ГЕРБ - там е 1,99%

Бай бай ГЕРБ - лъжци и некадърници.

Тази агенция не може да бъде обективна,защото не е тайна,че Юрий Асланов е брат на Сергей Станишев.През 1976 г.след смъртта на биологичният му баща-Леон Асланов,виден евреин и активен партиен функционер,Димитър Станишев осиновява Юрий.Разкритието прави политологът Антон Тодоров.Не се очудвам на резултатите и коментарите на агенция АФИС.

Той е "виден евреин", а ти мисля, че си виден про.стак. Тъкмо заради такива като тебе аслановвци и станишевци ще ни управляват. Вместо да се съсредоточиш върху престъпната му дейност, се занимаваш с етноса му. Чудя се ако някой нарече Тодор Живков "виден българин" как точно ще се отрази на родолюбивите българи.

Не се занимавам с етноса,въпреки че повечко станаха евреите,които са на възлови места.Влез в ГУГЪЛ,напиши Юрий Асланов и дословно ще прочетеш това.

Скъпи мой беден НАроде:)))) Монополистите са единствените икономически субекти, които регистрират икономически растеж и декларират печалба, в момент на тотална икономическа разруха:))) Ти, Народе искаш от тях да ти подхвърлят залък хляб и някакви работни места:))) Те ти ги обещават, ти гласуваш за тях, а истината е, че икономическата и политическата територии а изядени от олигархията. Ти си беден, за да са богати те, а ти, Народе, узаконяваш благоденствието им, гласувайки за слугите им:))))) Всеки един, който е на власт, може да отприщи потика на благоденствието от Олигархията, към дребния и среден бизнес, както и към работещите, като с няколко прости движения отнеме икономическа територия от монопола.Това са работни места, конкурентно заплащане и истинска икономика. Ние сме класическа бананова република.Това е истината, Народе:)))))

Едва ли мойта-скромна-милост би било възможно да Е Народът. Само Народът ! И ! - Целият-Ни Народ. НО ! -> което Мога - простичко Го Изказах тук Преди Цели 2-3 Страници. => Казвайте, Българ(к)и !

Като ненаситни хлебарки изпълзяха евреите, укрили се в ръководството на БСП и съсипващи целенасочено парнията! Станишев, Калфин, Вигенин, Асланов и кой знае още колко юдеи, прикрити под български имена и с фамилни окончания по българската традиция! Докато не изметем това зловредно котило, БСП нито ще е българска, нито ще е социалистическа!

Евреите в България са няколко хиляди, определено под 5 000. Ако те са пречката в живота на 7 милиона, помислете си дали няма и друг проблем. "Като хлебарки" се употребява в случай, че са много и че само с голямата маса пречат. Евреите определено имат тежест в българския живот, но не чрез БСП. И посочените лица (без да са съвсем евреи) пречат с друго, а не с етническия си произход А професиите на евреите са малко по-други. Виж например от близкото минало Карл Джераси, Панчо Владигеров, Жул Паскин, Елиас Канети, Алексис Вайсенберг. Има още много учени, музиканти и др. Впрочем преследването на евреите на никого не е донесло добро. И на България няма да се размине разюздания антисемитизъм. Не е случайно, че почти не са останали тук и със сигурност ще ви освободят от присъствието си. Но тогава кой ще вие виновен? Турци, цигани? Испания стана "чиста" през 1492 г. 100 г. по-късно от първа сила стана незабележима и бедна. Пак ли евреите й бяха виновни?

Вън соросоидните фашизoидни партиики енп и останалата паплач която суче БЪЛГАРСКИЯ народ....Националистите от АТАКА са единственните които водят правилна националистическа политика и искат права за народа ни....НАРОДЪТ ЗАПОЧНА ДА СЕ СЪБУЖДА И ТОВА Е НАЙ ВАЖНОТО.... ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ...

Най-фашизоидната партия е Атака, начело с бившето крадливо фотографче, малкото, злобно ,,фюрерче" с пищофа и палката.

Висша форма на анти Българирско водене на политика и вкарване на България във мрежата на неолиберализма (фашизиоиден капитализъм) и колониалното робство... Не на дясната дреб...!!!

т.е. Местан - Президент? То се оказа едно и също ..

jizast

Атака запчва да си връща позициите. Може да се окаже, че Атака играят най-правилно от всички хората да се усетят по някое време. Първо елеминират ГЕРБ (което започва да се вижда с намаляващата подкрепа за тях сред хората), след това разобличават и управляващите БСП-ДПС и ги дискредетират пред избирателите

Така е, Даже и в Европата зачеластиха. Първо ЯКО писма, докато загубят равновесие, след това слагат масата на главата и ги почват с мегафона, докато ги елиминират!

Волен е плеймейтка, с псевдоним Златка:)))Спомнете и снимката на съблазнителния Волен по пате;))))....Сега е същото:))))