Социалистите в ЕП нарекоха решението за Шенген "катастрофално", Зелените - "вредно"

По техните думи Виена и Хага се опитват да хвърлят вината за провала на миграционната политика на ЕС върху България и Румъния

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

12г само схеми и дърти измами, хората да не са слепи

Как да влезем в Шенген, никога няма да влезем с най ниската минимална заплата! С най разбитата железница в Европа, За всичко е виновно народното събрание не мислят трезвен, само за глупости мислят народа български в робство отива!

Ниски заплати заради низки политици. Бизнеса масово плаща рушвети, а ГРОБ и подобни взимат 30% от печалбите им. Съответно като нищо не работи на пазарен принцип е естествено и заплатите да не са пазарен такъв. Ако искате адекватни заплати, трябва да се спрат с тези рушвети, да има законност и да се сложи край на партии тип ГРОБ/БСП/ДПС и най-накрая националните предатели, работещи за Русия (БСП и Възраждане) да бъдат вкаран в затвора заради измяна срещу България!

Абе хора, не сме дорасли до Шенгенското пространство. Вижте кого приеха в Шенген - една от последните държави влезли в ЕС. Това трябва да ни покаже че има нещо сбъркано в България и Румъния.

Трябва България за откие дело срещу Холандия и Австрия за неоснователно възпиване на приемането на България в шенгенското споразумение. Холандия и Австрия трябва да бъдат осъдени да ни платят компенсация, както и да отменят ветото си.

А защо това недоразумение Демерджиев гласува за Хърватия ? Трябваше да каже ме и готово . Нека после се разбират защо и по какви причини . Тогава да видим какво прави екнес е всички там комисии и съвети и парламенти . Ама не ние сме се навели и всеки кой му е кеф ни оправя . А ние си траем ..Ами така ще е трета категория докато не тропнем по масата .

Явно не си бил в Хърватия. Това е една правова държава, която е много различна от клептокрациите в Румъния и особено в България!

Ти как разбра че е една правова държава ? Имал си дело в съда ? Или си открил бизнес име си имал проблем с регистрация или.други.процедури ? Или си трети пол и там са ти признали брака с някой различен ? Докато е такива като тебе има да пият по страната ни и да хвалят без да имат ни най малка представа други държави щото е така са чули или някой им е каза не само в Шенген Ами никъде няма да влезем и да.ни уважават .Сами сме си виновни . Такова племе сме .

Какъв Шенген бе, я вижте мръсотията и мизерията по КППТ-ата. Голям срам! Мръсотия, запуснатост и грозота! Това са "входовете" на държавата. За останалото, даже не ми се пише!

Сега е историческия ни шанс да кажеме че излизаме от затъващия в просотията си, благодарение на неадекватните си управници (чиновници), гейропейски съюз. Ще бъде доста по-лесно от когаго и да било друг път след това. За съжаление нашите меки китки политици нямат топки да кажат: БУЛКСИТ и да последваме примера на Англия! Америка ще ни подкрепи, ако се наложи...защото това и е изгодно...

За кои социалисти става въпрос? Защото българските социалисти в Брюксел системно работят срещу интересите на България, заливайки с кал страната си за да угодят на Кремъл - България влезе ли във валутния съюз на ЕС и в Шенген скъсва пъпната си връв с Москва и социалистите работят срещу това. Служебното на Радев правителство - също! Нали не смятате, че бусовете с мигранти хващани с темп по два на ден, смъртта на българските полицаи,стрелбата по мигранти на чужда територия не са случайни точно в месеца, решаващ за приемането ни в Шенген. Да хвърляш кал върху Родината си е долно нещо.

А за доносите на Бойкикев, Атанасов и разните закачени за тях НПО - какво ще кажеш ? И това не е от тази година

Кой ми сра в гащите?!

преди държавите влизаха в Шенген покривайки критерии (икономически) написани от ЕК при създаването на Шенген, България и Румъния се вписват в тези критерии от 2011 година, от тогава на България и Румъния се поставят допълнителни неписани критерии (условия). Така всеки ЧЛЕН може да си измисля условия

Е нас тогава за какво ни имат, за чеп ли? - като не сме ЧЛЕН.

България и Румъния да си направят балкански шенген - без проверки на границите межди 2те държави. А австрийски и холандски камиони да бъдат тотално разтоварвани и сканирани на границата, и задържани по няколко дни.

Голяма работа, че не са ни вкарали в Шенген. Та нали на Калотина и Капъ Куле пок ще има опашки от турци, т.е. там границите остават. Това че към Румъния има опашки са виновни служителите на КПП защото ги мързи да работят. Ако работят няма да има опашки. Проверката трае пет минути с плащане на моста, а опашките са 10 км. Защо?

Оздравително е това неприемане на България в Шенген.Трябва лечение за нашите политици.Тяхна е вината,че не ни приемат.Бойко Борисов е първия,който трябва да проведе дом.лечение и повече да не се занимава с политика.

Разбира се,че миграционната политика на ЕС е пагубна за страните,които са обречени,като първи "посетени" от бежанците,защото нито ние можем да приемем у нас за постоянно 2-3 млн бежанци, нито бежанците искат да останат у нас.В същото време обаче у нас справедливост в правосъдието почти липсва.Ето ви пример- у нас откраднаха кемпер / жилище на колела/ на хора живеещи в Италия.Добри хора показаха къде е скрит кемпера, беше иззет и започна ходене по мъките.Прокурора в продължение на 6 години- докато кемпера се разпадне, отказваше да го върне,защото крадеца го регистрирал в КАТ / естествено срещу мангизи/ на свое име .В Германия при подобен случай кемпера се връща на хората от които е откраднат, а придобилите го след това и катаджиите водят дела кой е взел и кой е дал пари и защо.Ясно ли ви е защо няма върховенство на закона?Защото има неграмотни и корумпирани прокурори!

На теб не ти е ясно май че законите ги пишат в парламента, а не в прокуратурата. В парламента от 1997 насам са мнозинство евроатлантици. Боли ги че съдебната система им се съпротивлява и бълват тъпи клишета

Сефте България да получи политическа подкрепа от запада. Вероятно се дължи на липсата на издънки на служебното правителство. Цикът ще започне отново с излъчването на новата - колониално-олигархическа коалиция, от калинки, каскети и подобни шматки.

Държава, която позволи да я управлява и краде простокиро и шайката му, няма място в Шенгенското пространство.

Къде сте се разбързали за шенгена. Никой ли не разбра, че преди нас ще приемат Украйна в Шенген, чак след това сме ние наред, ама кой знае.

Албания, и Македония, и Молдова ....

Румънците веднага са връчили протесна нота на посланика на Австрия, а ние си трайкаме скачаме като зайчета и нищо. При турците сме били наведни, после пред руснаците, а сега пред ЕС и САЩ. Тази държава винаги е била наведена с изключение на най-ранния период....

Шенген е пространство на богати държави. А България е най-бедната в ЕС.

Показва,че ЕС не ни харесва и ни смята за слаби.Ние с всичко доказваме,че сме беззащитни:казват ни да спираме руските реактори-ние ги спираме,не одобряват Южен поток и ние се отказваме при явен интерес от наша страна,казват да унищожим руското оръжие и ние го унищожаваме сами,натискат ни да пуснем Македония ,ние я пускаме,а македонците се подиграват,казват да даваме руско оръжие на Украйна,която не е член на ЕС и НАТО и ние даваме,защитаваме сухопътната външна граница на ЕС от изток откъдето напират мюсюлманите и те ни отхвърлят по най-унизителен начин .Нищо няма да се промени ако не започнем да се държим като достойни хора и им кажем ние какво искаме ,ДА ЗАЩИТАВАМЕ НАШИТЕ ИНТЕРЕСИ.Тези политици няма да го направят.Трябва да изберем други,които се борят за България,не за ЕК, не да Русия, а за България.

Гласувайте за меси..

Решението за Шенген нито е катастрофално, нито вредно. То е полезно за българите, да се замислят и осъзнаят. България не е бедна страна. Има хубава природа, земя, води, море, планини ... има всичко. Само дето народът се опошляви от тези привнесени демокрации и жълтопаветни продажници. Сега ЕС ни храни с вредни храни и облича с дрехи втора употреба, а НАТО-то ни пази, за което плащаме прескъпо. Начело на държавата стоят хора, на които мястото е при бай Ставри. А българинът стои и гледа още по-тъпо.

Готино е да прочетеш че че македонската азбука е написана от македонец и фондерлеин им казва че езика си е тяхна софтуерна собственост.Прочиташ че от 2011год до 2022год сме чакали да ни приемат в някакъв ШЕНГЕН но македонците ще приемат преди нас.Наште политици се пулят тоест опулени или ококорени като малко дете Току Що е напълнила гащите то ест наакали се политиците напук на френската гаранция.Сега на баба пена от с.Бърдо ще и трябват два бастуна защото по границите се чака по някога тировете 15дни без тоалетна,без храна,без вода,и без жена еврозоната ги наказа да е така до следващата година,ЕИ че готино такива евро ценности баба Пена не е и сънувала.Готино е НАЛИ.

Тайните служби знаят кой стои всичко. На първо място -Туция.. Многото мигранти, минаваха по една и съща схема- граница, микробус, гонка с полицията, завършваща с катастрофа и подробности. Да , всичко се случва преди приемането ни в Шенген. Защо обаче и Нидерландия и Австрия са в играта!! Най голямото пристанище е Нидерландия - много пари. Босфора - много пари. Приемането ни в Шенген, отваря пътя на пристанищата на Гърция за Европа през България и Румъния Нещо не ясно!!!

Най смешното е, че и Унгария, и Полша изкараха корумпирани държави, и им спряха парите Ха ха ха ха

Хонландците и Австрийците ми приличат на оня виц, дето нямало с какво да се заяде. Заповядал: Иди в ъгъла. Отива. Лай! Почва да лае. Кого ще лаеш ти?

Ха ха ха ха Европейските авиопревозвачи ходили в Брюксел, да молят, санкциите срещу Русия за самолетите да отпаднат Ха ха ха ха Много скъпо им излизало да заобикалят Русия и самолетите по бързо се амортизирали. Ха ха ха ха

Европейските социалисти, просто без дебати, ей така, махнали Нинова от изборния лист, щото била против приемане на Истанбул конвенцията. Ха ха ха ха

Ние имаме един полезен ход. Първо: да посикаме гаранции, че след изпълнение на нам какви си сзмислени изисквания, ще ни пуснат сигурно в Шенген. Второ: междувременно да изискаме някакъв по-ривелигирован статут, който синмволично да представлява символична крачка напред. Само с големи приказки колко било вредно решението, няма да ни бъде помогнато. Защото ако подобни "вредни", "скандални" и "нечестни" решения си минават с 1-2 негативни изялвения от ден до пладне, то зао ние пуснахме северомакетата??? Да налагаме ветото и това е

Западняците те гледат в очите и те лъжат! Ха ха ха ха Подписват всичко Ха ха ха ха Така е и с Шенген Ха ха ха ха Както казваше един катаджия на времето, Трябва да си изразходвам фишовете. Даже всичко да му е наред, ще му искам торбичка с пясък за зимни условия Ха ха ха ха

Ха ха ха ха Не ни трябва Шенген! Ха ха ха ха Изтеглете молбата. Затваряйте границите за всички европейски камиони! Да минават през Гърция. Ха ха ха ха

ОТДАВНА - ИЗРИТАЙТЕ ОМРАЗНИТЕ , КЪРВАВИ МОСКАЛИ ОТ ТУК !

Нали ги изпитате? Ха ха ха ха Вече няма москали! Ха ха ха ха Даже скоро ще затваряме АЕЦ и Нефтохим Ха ха ха ха

Ама Цецо писа молба за отлагане през 2010. До ден днешен не я е изтеглил.

Туй не е по катастрофално от това да имаме визи с USA. Същия дол дренки е.

2022-12-09 06:32:18 Ха ха ха ха (нерегистриран) Ха ха ха ха Никой не ги би по главите, да ходят и да подписват! ------------ ЮРИДИЧЕСКИ Е НЕЛЕГИТИМНО !

То и разпада на СССР е юридически нелигитимен Ха ха ха ха И защо не е юридически нелигитимен Ха ха ха ха

Вече, към гаранция Франция, можем да добавим и гаранция Франция и Германия Ха ха ха ха Австрия са си същите германци Ха ха ха ха Австрия насъсква Сърбия да нападне България Ха ха ха ха Австрия е част от делбата на Полша

Западняците закъсали с доставката на оръжие за укропитеците. Ха ха ха ха Глад братко Ха ха ха ха

Приели Ала Пугачова в Израел, щото мъжът и бил евреин. Обаче се оказва, че се е венчал в църква и е целувал кръста. Сега са заплашени от отнемане на гражданството Ха ха ха ха

Аз вече мога и без Шенген еб*л съм им и Шенгена станах на 60 докато ги чаках да се натуткат от 2007. Събрали се някакви пияндета на река Мйозел в люксембургско село и решили да разпарчадосат Европа докато се наливали с бира и ние толкова години им се връзваме. Още тогава е трябвало ние с Турция да се обединим. Сега щяхме да си ходим до Анадола без паспорти. То даже вече и там не искат паспорти. Давали ти някаква хартийка на Малко Търново и като се връщаш си я искали обратно. Голям праз като кажа, че съм я загубил в Истанбул.

Ние не одиме в Ориента. Предпочитаме Виена, Париж, Амстердам.

НЯМА КОЙ ЗНАЕ КАКВО РЕАЛНО ЗНАЧЕНИЕ, А А НАЙ-ВЕЧЕ "ИМИДЖ", "КЛЕЙМО" ... "СЕРТИФИКАТ ЗА КАЧЕСТВО" НА ДАДЕНА СТРАНА ! А ИСТИНАТА Е , ЧЕ ... БЪЛХ АРИЯ НЕ Е "КАЧЕСТВЕНА СТРАНА" И ОСТАНА ЕДИНСТВЕНА, КОЯТО МЕСТНАТА МАФИЯ ДЪРЖИ МЕНТАЛНО В ПЕРИОДА НА "АСВАБАЖДЕНИЕ" , "СИВ" , И "ВАРШАВСКИЯ" ! Е ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ - КЪВ ШЕНГЕН, КЪВ "ПЕЧАТ ЗА КАЧЕСТВО" !...МАРШ В БУНКЕРА, ДА ВИ ДОЙДЕ АКЪЛА, МАМА ВИ ЧЕРВЕНА, БЛЯДСКА , ДОЛНА !

Не ве те на Босфора 25 милиона не са качествени според тебе. Да те светна в почивните си дни предпочитам да прескоча до Истанбул вместо София. В Истанбул си купувам топла варена баница в София на Сердика софийска студена за 3 лв и оня скача да ме бие що го питам, че е студена. Е как да не го питам тя жилава като каиш.

Косово нападнало Косовска Митровица. Ха ха ха ха Сръбската част Ха ха ха ха

Ха ха ха ха Меркел и Макарони излъгали за минските споразумения Ха ха ха ха Ха ха ха ха Че Австрия и Холандия няма да излъжат Нормално за западняците

ДА НАПРАВИМ И НИЕ ЕДНО "МИНСКО СПОРАЗУМЕНИЕ" С ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛИ НА КЪРДЖАЛИ, ХАСКОВО И БУРГАС!

Ха ха ха ха Никой не ги би по главите, да ходят и да подписват! Ха ха ха ха Подписани договори Ха ха ха ха Подписани

Всъщност австрийците са прави, като казват, че Шенгенското споразумение не работи. Мигрантите, влязат ли веднъж в Европа, си остават тук, от милионите легални, нелегални и всякакви никой не е депортиран. В този смисъл даже ни направиха услуга, като не ни приеха. Натискът ще е по-малък.

БЛЯДОВЕТЕ ДА ВИ ХРАНЯТ ... АМА С ТЕХНИТЕ ПАРИ , КАКТО ПРАВЕШЕ ЕВРОПА .... ДА ВИ ДОЙДЕ АКЪЛА , ЧЕ *НА ДВА СТОЛА НЕ МОЖЕ ДА СТОИШ, ОСОБЕНО , КОГАТО ЕДИНИЯТ СТОЛ ПОКАЗА , ЧЕ Е ЦЕЛИЯТ В КРЪВ И ГОРИ !

Не разбра ли, че ти и тези като теб също не са нужни на ЕС? Там тролове си имат достатъчно.

КАТО ТУК Е КРЕМЪЛСКА ДУПКА И ХИБРИДЕН ЦЕНТЪР ЗА БОРБА С ДЕМОКРАЦИЯТА И СВОБОДАТА В ЕВРОПА ! ТАКОВА РАЗПИЩОЛВАНЕ НА БЛЯДОВЕТЕ , КАКВОТО ИМА ТУК, НЯМА НИКЪДЕ ДРУГАДЕ ! СКОРО КАТО ВИ ИЗРИТАТ И ОТ ЕС, ЩЕ ВИ СТАНЕ ЯСНО - КЪДЕ ЗИМУВАТ РАЦИТЕ ! БОКЛУЦИ, С БОКЛУЦИ ЧЕРВЕНИ !*

Катил

И НЕ СЪБОРИТЕ КОНЯ - ШЕНГЕН НЯМА ДА ВИДИТЕ ! ТВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО !

и така с обещания догодина догодина догодина ще изкараме още 15-20 години и пак няма да ни приемат защото никога не са имали и намерение да го правят а пък като имат насреща си балъци да им се връзват що да не ги използават докато може

Разбира се. Всичко е съгласувано предварително между силните в ЕС. Ако някой си мисли, че един Рюте ни спира, а всички останали ни искат, е много наивен.

важното е да ни накарат да отидем напролет на изборите, а след това и за зелен хайвер!

Всички са се обединили против България. Другите са виновни. Няма как да сме си виновни ние. Руска душица имаш.

коя е таз прецъфтяля мома намазана кат рекламен билборд детя турате под сека статия бе??

Платена реклама на Еврото със спрени коментари.

абе щом митрофанова и поповте отидиха при Царят, значи германците и автрийците ще ни оправят с братската руска помощ, а поповете сладкопойно ще ни опеят! лошо се пиш на туземците!!

Гигантски провал на мечтите на Радев. Размечта се този човек как по негово време, видите ли, Шенген! А можеше, но не би! Впрочем след "подаръчната" торбичка на неговия човек Пламен Узунов, кумирът Радев се срути! И как уплашено гледаше журналистите и как се гънеше, че нищо не знаел, но това било подарък. Радев, бедни ми Радев, твоята цел беше да стане Бойко, ти да седнеш! И я постигна, но за сметка на това Шенген отлетя и ти сега му махаш от президентския балкон с бяла кърпичка! Алчността доста хора подведе, да знаеш!

Те добре, че не ни отделиха от Румъния, защото тогава срамът щеше да е унищожителен!

Крал Мракс и особено вожда Владимир Пут...пардон, Илич Ленин? Къде останаха призивите и мъглите за презрените и унижени парии и роби на труда? Така става, когато всъщност си пляете родината и подмолно работите в интерес на световното братство и единство и вярност завинаги! Знаете с кого, пише го и в досиетата.

Зелените и социалистите искат още мигранти, за да си увеличат електората. Нищо друго.