Собственикът на "ТАД Груп" е задържан на Летище София

Иван Тодоров е пристигнал тази сутрин с полет от Истанбул

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако така се реагираше на всяко истинско престъпление, нямаше да е такова плачевно положението... Пак намериха под вола теле!

Залагалка за овцете с пастирки и пастири. Цвък и ниновица. Поне бате ви Боуко е над всички от тях, но лошо, че се преумори, дано да греша. Не му е лесно, балкански таласъми неграмотни. Успех и здраве му пожелаваме, в не леката му отговорност. Да не ни се обиди бб, че казваме и пишем, така мислим. Не хвърля кърпа и да ти я искат, бате ни Боуко. Браво на теб чядо наше...

Подстрекавал е към кибер тероризъм, като е купил компютри за фирмата си, вместо да купи механични пищещи машини, както смята зя правилно Цар Мутра

тия може да са хакнали и търговския регистър. Търг.директор беше доста свовоохотлив, нещо млъкна. Всички от фирмата дума не обелват, да се жалят, че са ги уволнили. Кристиян е изпял всичко. Това момче не е комунист, та да е от желязо

В сградата Есте в София, в която е ТАД Груп, живеят бившият министър Московски и финансовият Горанов. Офисът на Домусчиеви също е там. Пак там е пълно с руски новобогаташи и бивши БКП величия. На 19 юли студена блондинка от джип Мерцедес с московска регистрация оживено 5 минути говореше с двама,трима симпатяги от ТАД Груп. Като нищо е едно дълбоко и активно мероприятие пак таваришите да излъчат онеправданата жертва за министър председател. Яя, някой да подшушне за произхода на сочения за хакер. Че в Есте случайни, без комунистически корен фирми и лица няма. А и нали знаете, Герб са си комуняги. Както и ДАй България.

тия не са смешни - жалки са..

Ако покажеш, че ни управляват некадърници, ставаш терорист.

Аз останах без работа и без пенсия, защото не умея да се подмазвам на управниците. Мразя ги и на тоз и на оня свят и во веки веков. Дано господ да ги накаже както и техния квартален подлизур дето лъже бие и краде.......

А бе нямаше ли преди 1944 един изперкал садист Гешев ? Да не му е дядо на тоя ?

е баш тоя е негова следваща инкарнация!

След известтен срок щете-не щете, ще го пуснете, а данните ми и на над половин милион българи един бог знае сега къде са и кой разполага с тях!!! Искам финансово обезщетение - от тоя тиквеник, от НАП, от министри, депутати, абе ще видим, нека първо детайлизираме с адвокатурата въпроса....Чакай продължение!

Калинка от НАП взела тежкото решение да не си прекъсва отпуската,а този го нарочиха за терорист. Мутристан-територията на герберските сапунки

Syshtata izdynka e napravil kato Poli Pantev, sys smqna na destinaciite

Между другото чухте ли гениалните прозрения на Барни Ръбъл, на Министъра на правосъдието (е.ати и държавата, и оравителството, щом този подлизурко и тъпънар им е министър, и то на правосъдието)! Та чухте ли поредния му “бисер”? Че той нямало да предлага друга кандидатура за главен прокурор, защото ... не искал да се получава еазнобой при толкова единна подкрепа за Пеевски, ооопс нариобетката му скед Цацаров, де, за бедоразумднието Гешев, който всеки ден доказва, че няма нищо общо с правото, законите и Конституцията, че и се гордее с това, щото е безумнл прост като онези, които са го подбрали и които обслужва, и са с огромни охрани понеже са големи мъже и много почтени....И изобщо не са крадци, рекетъори, мошеници и престъпници. Ами нали по същата тази логика нд би трябвало изобщо да има повече от един кандидат за всеки пост и конкурс, бе кретен! И не би трябвало дори и формално да има збори, да Го е.а в кухата тиква и този!!!

Недей така, Барни Ръбъл много искАл да номинира кандидат за главен прокурор, ама немАл желание...

Абе гледам напоследък, всички близки до властта - политици, чиновници, върховете на съдебната власт ходят с един остригани и обръснати глави. Нещо като запазена марка им стана. Май ги тресе носталгията...

Толкова некадърно услужлива на Борисов и ГЕРБ-ДПС прокуратура и МВР не е имало в България от 1878г. Арогантност,манипулации ,лъжи,зрелища ,клипове са стила и методите на изява на Цацаров и наследника му Гешев назначени от Борисов ,но с нулева успеваемост на зависимата от управляващите прокуратура пред съда в България и Брюксел.Последното тъпо изпълнение на родните прокурори и Гешев,след активното мероприятие с Иванчева са простотиите с бюлетината за издирванеи и показният арест с бронирани бопаджии при пристигането на Тодоров на летище София.Хващам се на бас с Гешев ,че реализация по темата в съда няма да има и дано не стигне до Евросъда и пак да плащаме ние ,а не Цецко и Гешев.

Ще плащаме, пак ще плащаме, бъди сигурен в това! Ше плащаме докато ги търпим е тези боклуци да са във властта!

1. Ми как да им вярваме, когато те отдавна сами се поставиха в ролята на Лъжливото Овчарче? На всичко отгоре и избирането на главен прокурор стана нагъл и очезиваден фарс. Пародии на разследвания и задържания, пародии на обвинения, неиздържащи дори и на елементарни въпроси от начинаещи адвокати. Сега дори и да направят нещо свестно (което е почти невъзможно), никой няма да им повярва, че е в рамките на Закона и в защита на правото. 2. Уви. Ние че ще плащаме е ясно - щото му съсипаха кибербизнеса на тоя и той ще заведе с пълно основание ело, което ще спечели. Можем само да се молим, сумите да не са огромни. .

Вярата е за неграмотните, незнаещите и неориентираните, безучастните и предалите се иначе, за илитератите и тъпите им тролове! Останалите не вярват, а знаят или гледат да научат и разберат ФАКТИТЕ! А дори и вярващите знаят, че КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ, ДОРИ И ... КОМУНИСТИТЕ, каквито са нагли, тъпи и сбъркани - било то от БКП (БСП) със свидните на сърцето им лнижки, било то от ГЕРБ, ДПС, НДСВ, пишман-патриоти и други ОПГ ТРЯБВА ДА ЗАМЪЛЧАТ!!!

Много са гадни всички тези случаи,за които пишете. А за колко още нищо не знаем. Между другото,какво стана с бизнесмена,дето го бяха тровили с "Новичок",и не само него. Не разбрах,как свърши тази дандания.

Ми как свърши - пихме по едно хапче ГЕРБопропагандистан, посетихме тоалетните и нещата се отекоха по канализацията - както винаги.

Аз така 2 дни си чаках любовницата....и се вълнувах.

цяла седмица ни убеждавахте, че е виновен, щом е избягал. Така и не казахте днес защо се върна.

Допущам,че Тодороф е внедрен от г-н Борисов / тва за него не е проблем/ разузнавач,който да разбива кибер терористите у нас и във Канада. Съгласете се,че версията ми е твърде вероятна.

Допускам, че си идиот, но може да се маже и че си само прост(о) тъпанар!

Да....! Считам че следващия кмет на София ще е Иванчева, а следващия министър- председател Иван Тодоров!

...само така можем да премахнем пребоядисаните комунисти от ГЕРБ от властта!

Добре са го задържали без съпротива! Хубаво,че не е бил със онази лодка ,дето дигала към 170 км/ч!Само,че бих добавил към "Непослушните" на иванчева и няколко други- напр. проф. Ваньо Митев / ректор на МУ/- според гешев / позираше,като брус уйлис/ задигнал стотици милиони и съответно ръководител на ОПГ а се оказа,че е невинен..... не ми се пише за останалите,че ще обидя родната прокуратура, та ако се регистрира една такава партия, онзи " Слуга на народа" ще завиди.Защо пък не! От някъде трябва да дойде промяна! Поне да създадем проблеми на драскащите по протоколите.

Така е когато служителите на правоохранителните ти органи, на прокуратурата, на държавата, на медиите и къде ли още не, са комунисти и служители на репресивния апарат на БКП - Държавна сигурност ! Старите рефлекси от комунизма не са забравени! Най страшното е че се извършват от същите тия

Трябва да си изключително неграмотен шебек , за да не направиш една елементарна справка- кеф ти чрез летище София, кеф ти при Националният антитерористичен център в ДАНС,където изпращат данните за заминали и пристигнали пасажери на авиолиниите и да гадаеш за Тодоров. А, за това,че той казва предварително за пристигането си във вторник-30 юли и да го задържиш,защото се укривал.....по малоумна простотия трудно може да се сътвори!Бардака е неописуем!

Триете ме ДИР, ама като гледам Тодоров комай е на път да изпревари Иванчева по популярност.

Дали щеше да се върне, ако беше виновен. Та тоя човек нито за миг не се е крил!

АБЕ ... КЪДЕ Е БАТКО! Да не би .... нещо да го е хванала някаква чума /боже опази/ .... ама .... такава .... СевероАмериканска!

Преди тези същите нарионетки от “независимата” прокуратурата на Пеевски и Борисов арестуваха трима за убийството на Пеевски, защото дебелият се бе уплашил, че заплашваният от него Мустак бе внесъл писмени оплаквания и в прокуратурата, и в Интерпол, че Пеевски го заплашва и рекетира!!?!?? Но тези същите - Цацаров и Гешев и шайката им моментално забравиха как не друг, а премиерът Борисов обяви не другаде, а от най-високата трибуна на Народното събрание, че Доган е поръчал убийството му!?! И при положение, че сд позова на доказателства, от западни служби!?!? Сега тези пак бягат пред вятъра - и плещят как някой хакнал информация за откраснатото от господарите им, от Норисов, Пеевски, Цацаров... Някои явно голям страх ги гони! Което личи и от охраните им, между прочем! Някои, които иначе се представят за много почтени и големи мъже!!!!

... А също така и получи /Борисов/ ... КУРШУМ или ПАТРОН /не знам/ ... в плик .... в кабинета си в МС .... ама кой да ти помни

И плачеше публично, че имало план да го арестуват и ликвидират с ареста, каквито опасения преди това изрази и Трактора... Мисля, че поне вдно става ясно от всичко това - къде и кои, в кои среди и кръгове са ПОРЪЧИТЕЛИТЕ на стотиците убийства и атентати в България!!!

получи използван капут в плик

Мутрата/те ... наричащ/и себе си "управляващ/и" ... ТОТАЛНО се нас.ха .... въпросът е ДО КОГА НИЕ /всички/ ще търпим тия ла.на....

Ако вместо Мара Гу управляващите бяха подкрепили младия ИТ специалист щяхме да имаме минимум две положителни ползи. Първо Мара нямаше как да хакне НАП поради интелектуален недостиг, второ младия щеше да ни прослави в ЕП с програми за защита на Кибер сигурността. Третата полза си мисл

Третата полза си мисл

Абе нямаше да си купуваме супер компютър, а супер превантивни мерки за да опазим прасетата.

Нивгиж няма да им отгатнете мисленето, щото такова няма! Ситуацията е същата, като при Хашековият херой,който пред комисията обяснява колко кумина имало във една сграда и накрая ги застрелва със " А, сега познайте през коя година е умряла бабата на портиера". Нашите са,като ония дето в ресторанта ядат , пият и се хилят, а при плащане на сметката, всички са отишли уж до тоалетната.Нормална бокониада!

Лускозен и доста скъп софийски ресторант. Отиваме да организираме фирмена вечеря с партньори. Обсъждаме брой на госитте, менютата, напитките и т.н. Салонният управител ни гледа подозрително и иска капаро, ма доста повече от обичайното. Даваме и казваме, че сме фирма и ще платим незабавно след вечерята. Оня се усмихва широко и казва, че му е писнало от политици и депутати "нямате си на представа - идват, ядат, пият на провала, а после месеци наред ги гоним да си платят сметките. И винаги оспорват - ама това не помня да сме го пили, онова не сме го яли... Трагедия. То аз за това. Ама щом сте фирма - това е съвсем друга работа"... Та така.

Аз искам тук и сега (пак) да попитам - какво стана с постановката, лъжите и обвиненията на Гешев и Цацаров по кражбата ИМ - на шефа им Пеевски и останалите от шайката, КТБ?!?!? От кога се точи това дело и докъде е стигнало - там тези откраднаха поне 4 милиарда!!!

На където и да се завъртиш, само професионалисти виждаш в тази държава!! Не ми става ясно, как е възможно при толкова много експерти, да сме на такъв хал...

Ако попиташ всичките тези професионалисти всичко ни е на 6 в държавата! И сме на първо нещо в света по всичко, за което на теб ти се струва, че сме последни! Усещанивта, брат ми, усещанията ти - и за корупция, са сбъркани!!!

А така, сега няколко часа разпит, ако си признеш, ще те пуснем.

Много го защитавате тоя престъпен келеш собсвеник на Тад Груп, но някой ще трябва да ми обясни защо мойте лични данни са в неговия компютър?

Само полицаите, които са нарушили законите при иземването на тези компютри, знаят от къде са взели данните ви във тях;),

А дали са там? А дали личните ви данни не са и в една сюрия финансови институции (например) и дали фирмата им не работи с тях и дали не са подписали някакви документи за правото за това .... много дали - та. А дали този човек щеше да се върне в България, знаейки много добре, че ще го арестуват! Няма логика да го прави, нали. Хайде напънете тая клетка дето е в главата ви и ще видите съшитата с бели конци история, която ни пробутват. Не им вярвам.

"За мярката за неоткроление ще се прецени на момента" Боже, божеее.... импропрокур. Тия пубкликуват ли статистика колко от обвиненията им приключват с присъда, щото ми се чини че е около 10% с тоя манталитет и "професионализъм"...

Ами ти не го ли чу пак този идиот Гешев, който пак се изтъпанчи - като при акцията на тези тъпанари стещу Иванчева, и публично обвини “Да България”, Христо Иванов, Бивол и арменския поп, че стояли зад хакерска атака!?! И тези ше внасят такива и подобни обвинения в суд?!?? И този им бил титулярът за главен прокурор, и то най-добрият!?!? Този, дето плешеше глупости за светещи коледни елхи и космически ракети с дизелов двигател?!? Какво пивече да си говорим - тези са пълни и откровени идиоти, на които липсвах по първите не седем, а седемнадесет години!

Обвинямите се правят на жертви, тва се играе отдавна. Но защо тролите в полза на хакерите, срещу тях има доста улики. Някой все ще пропее или е пропял за да спаси кожата, иначе откъде прокурорите да научили паролите?????

А ти що не проумееш най-после, че разследващите така са събирали доказателствата, че нто едно от тях няма да бъде прието от съда. За това ли им плащаме на тези некадърници? Нарочно ли го правят или по природа и призвание са си некадърници?

Това го слушахме от тъпанарите като вас и Гешев и при изродското издевателство и ареста и на Иванчева, и на трима за убийството на перача на Републиката и образ на Борисов - Катарзиса. Я ни припомни и кое от тогавашните глупости сега още го поддържат тези “толкова успешни” кукли на конци, че аз бещо не се сещам! Кое не се оказа лъжа и манипулация, при това от най-Долна проба, и кой плаща “грешките”, тоест умишлените престъпления на тези марионетка на всеизвестна вече и по света ОПГ!?! И още нещо - досега вие, троловете-тъпанари тръбяхте, че след като този не пристигна с очаквания полет значи така доказвал, че бил виновен. Ами сега, като е кацнало момчето все пак - това нф означава ли че със сигурност е невинен по логиката ви, бе идиоти?!? Пл абсолютно същата логика на вас и такива тъпанари (например за Цветан Василев в Белград), като Цацаров и Гешев?!?!? Отговори бе, идиот!

Хайде стига с тая Иванчева. Казусът е съвсем различен. Там става въпрос за една самонадеяна жена, която си е повярвала твърде много, че има епикриза и си въобразява, че може да изиграе системата.

А каква е системата, как смее Иванчева да забранява на турска фирма да строи жилищен комплекс в Младост с магазини, небостъргач, вероятно и джамия.

Нещо по сценария издиша. Да прелетиш 10 000 км. за да се явиш в Следствието а те да те арестуват преди да се явиш. Май ще е много пушилка за нищо.

От това тук и вчерашните новини по медиите ... разбрах ... че АЗ, "прокуратурата и следствието" и някои медии ... живеем в една държава но в различни измерения!? Собственикът на фирмата ТАД, още в Петък 26.07.2019. говори директно в ефира на една телевизия, като уточни, че пътуването му в Канада е планирано миналта година, а билети си е закупил преди ДВА месеца, прибира се във ВТОРНИК и първата му работа е да разбере за какво става въпрос и да съдейства на разследващите .... ЗА това не разбрах ... КАК ТАКА ... го чакат ВЧЕРА /Понеделник/ ... пък той така и не се появил .... и те така ...

Много просто, бе колега - тези тъпанари и пълни кретни идиоти с прозрачни елементарни байганьовско хитрости и примитивен начин на мислене му даваха отчаяно кишани да не се прибира момчто, за да не им пречи да го набедят, да го го изкарат автоматично категорично виновен (както при Цветан Василев, без да имам грам симпатия към Мустака, когото определено считам СЪЩО виновен и отговорен по кражбата на века КТБ, макар и да не е най-виновният в сравнение с атакувалите банката Пеевски и марионетката му Цацаров...) и да го обвинят и осъдят с поръчковите си марионетки! Но този все, че се върна и им развали тотално плановете! И сега тези идиоти се чудят какво да правят, след толкова много изприказвани лъжи, глупости и простотии публично!

kitty2@

Харашо,връщайте компютрите.

Ама верно ли е задържан? Защото някъде пишат така - МВР нито потвърди, нито отрече задържането на Тодоров.

...Ако имаха и най-малка вина, щяха да им хванат терабайтите! Но нашата "умна" прокуратура такъв ... ще си вкара, че ще ги съдят докато прокурорите избягат да се крият в Южна Америка чак!

Гешев. Гешев, голямо перчене, за да станеш главен прокурор. Не се притеснявай, обаче, народътще протестират при избора, а както е тръгнало ти сам ще си подадеш оставката след някой от следващите ти поредни гафове.

Няма. Оставка се подава от чувство за отговорност, от угризения на съвестта, от чувство за чест, от морални и етични съображения... Ти къде видя такива? Баси и оптимиста си!

Тук като чета ... има доста "коментатори", които коментират с доста "разбиране" ... и за "руска връзка" ... и ... абе РАЗБИРАТ ... та имам въпрос към тях: Как така един IT специалист /може и руски/, ще разполага с толкова много информация и съвсем без нищо, ей така, ще я предостави на определени медии, а няма да я използва когато, където и за колкото трябва? ..... или може би ... просто "най логичното" действие е ... да си самоунищожи фирмата, бизнеса, като публично ги обяви ....

:) ГЕРБ и логика? Дървено жеязо.

някой да се замисли. Базата данни не е кой знае какво, разхвърлени данни, единични. Ако е открил ценни неща вътре, защо ще ги предоставя на пресата, или ако си е задържал нещо, защо ще предоставя на пресата останалото? Какво печели? И кой всъщност е публикувал в интернет базата данни, хакерите ли или журналистите?

Наистина тия са много тъпи и прости! Не вярвайте утре на крокодилските им сълзи и уверенията им, че не били знаели, не били чули или не били разбрали, тия дето сега и от години НК обясняват колко умни и успешни били, как били най-великите, и колко много внезапно са се разболяли...

Защо не арестуват и шефката на НАП, защото вината е споделена въпреки че, за сега с абсолютна сигурност е виновна само тя за проявено си нехайство по тестване на системата! Тя е по-виновна от всеки друг! НО ИМАМЕ ЛИ ПРОКУРАТУРА????

Защо ли - ами защото е от шайката! Ти не работа ли, когато тази поредна тяхна капия се обясняваше колко трудно и колко много добре обмислено решение било това да си остане в отпуск когато подопечната й институция е причина за най-голямата катастрофа, че тази кифла забрави само да спомене ЧИЕ точно е било това спуснато й решение?!?

А тя, какво точно, престъпление е направила за да е арестувана!!!!?-Ако у вас, влезе крадец, ВАС трябва ли да ВИ, арестуват, затова че не сте заключели, всички врати!????

аз никого не ЗАДЪЛЖАВАМ да ми предоставя лични данни и друга важна информация. Ако Вие, примерно ми дадете тролската си заплата да я пазя в мой сейф, а пък аз го оставя отворен и оберат от моята къща Вашата заплата, вярно ли никак няма да ми се разсърдите?

„Моята тролска заплата“ . НЕ-уважаеми !!! ТЯ заплатата е 0,00лв. -дарявам ВИ я!? И защо смятате че въпроса ми е „тролски“!-Това НЕ е одговор А оправдание!???

защо така ми изтриха коментара шефчетата Ви? Не харесват Закона за личните данни?

Това е все едно да питаш тези защо арестуваха доказано невинни по аферата им КТБ, а не арестуваха открадналият активи от КТБ за милиони техен кошаревски свидетел Лазов, и защо повдигнаха обвинения без никакви основания срещу бившата изгора на Станишев, а не арестуваха Ирена Кръстева и синчето й Пеевски, които са взели десетки и стотици милиони от “ПРЕСТЪПНАТА още преди години КТБ”, след като и те са знаели - по логиката и обвиненията им срещу други, които “не са били като синове на Цветан Василев”, както дебелият Катарзис например!

Всъщност майтапът е, че тези сами така си го завират:) И дори още не вдяват! Не могат да зацепят! Мисля, ме това ще е капйата, която ше птелеечалата в България. Само гледайте... А най-забавното е, ме тези отмаяно крият куп информация за орестъпкенията им, която я има на многл неста, а сега приковаха вниманието на всички към нея:)

Пък аз ако съм истинския хакер ще чакам :) И като стане баш напечено и в най подходящия момент ще пусна сортирана и в удобна за наблюдение цялата информация ( е ее почти цялата да си имам един коз за всеки случай).

След няколко часа или ден ще го пуснат и ше смекчат силно обвиненията... Когато няКОИ там вденат за какво точно става дума и че точно те (началниците им и кукловодиъе им) имат най-малко сметка точно те да хвърлят точно целия IT сектор срещу тях. Защото може да стане наистина много брутално, ЗА ТЯХ!!! И понеже познавам мантслитета им отлично, и колко са тъпи, и се надценяват, всъщност точно така ше стане, без значение какво ще решат в случая с този...

за изтичането на 100 милиона лични данни в щатите пак ли пожарникаря е виновен ???

е това вече оневинява Тиквата, Горанчо, Отпускарката и всички... Има само една малка подробност - тук изтокоха данните на цяла държава, НАП, министерство на финансите, всички живи и 1 милион умрели граждани на републиката. А там на частна банка. Но ... подробности.

И понеже БСП крали, те трябва да ги задминат.

айде, герберастите почнаха опорките за омаловажаване на проблема.. истината е че сме прогнила държава, именно заради простотията и лакомията на една кукла на конци!

В България съдебната ни система трябва да се реформира както е в Румъния, в Унгария и в другите читави страни по света! Бойко Борисов трябва да се престраши! Много българи са разочаровани от неговата нерешителност! Трябва да не се води от ,,началниците" Българите сме му гласували доверие и сме го избрали - народът му е началник!

Глупости, началник му е Пеевски.

ТОЧНО! А НЕ ТРЯБВА! ТРЯБВА! НАРОДЪТ ТРЯБВА ДА МУ Е НАЧАЛНИК! САМО ТАКА ЩЕ ОСТАНЕ С ДОБРО ИМЕ В НАРОДНАТА ПАМЕТ!

От колко години ви напомням, че и Борисов е сламен човек. и ви припомням кой и как точно, и защо го избра и кансира във властта и политиката, бе! Само ти ли не можа да вденеш и досега!

Някой изненадан ли е, че с наближаване на избори пак имаме атака с руски корени...............

Да-а-а-а. Знаем си - като се зададат избори, активират се хакерите, мечките стават стръвници и почват да ядят добитък и бабички, домашните животни пощуряват - крави нападат стопаните си, кучата почват масово да хапят дечица, глиганите изравят посевите ... Всичко това по дефиниция си е руска хибридна атака. Ако не си пием редоно хапчетата ГЕРБопропагандин нема начин да сме защитени!