Собственикът на "ТАД Груп" е задържан на Летище София

Иван Тодоров е пристигнал тази сутрин с полет от Истанбул

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Турехте ли му пранги на краката и ръцете? Айде го карайте при нас нямаме търпение вече!

Ще видим как ще завърши това латино сериалче. Аз залагам с финансова загуба за страната

Тиквата сега ще му благодари, че е учредител на ГЕРБ.

Много ми е интересно,ако не са тия дето ги задържаха и тоя истинския "руския" хакер отново драсне едно писъмце и пусне данни,нашите службички с какво ще се оправдаят!

без вина виновен, къде се покри бацето

Тиквени ПИАРЧЕТА, за пред ТИКВЕНИЯМАТРЯЛ. Истината ще е съвсем различна. ЕСТЕСТВЕНО

Ми Кристина може и да стане рускиня в затвора :)

Поредният "кьорфишек" на "цацаратурата", пак ще плащаме всички ние за щуротиите на т.н. прокуратура....

Основателят на ГЕРБ се прибрал, както обеща. Съвестта му е чиста, демек, според онези, които го плюеха и твърдяха, че щял да духне...

Лично го проснах на плочките и сега ще го държим 5-6 часа с пранги и запушена уста, терористът му с терорист! Сега всичко ще си признае!

дир.бг собственост на Моника Станишева резко е погербавел.... В пълен унисон с мълчанието на Президента и БСП. Има ли изненадани, че ГЕРБСПДПСПФ са напълно единодушни и пасивно по отношение на Гешефт? По делата им ще ги познаете!

В бг всеки може да бъде обвинен за каквото си поискат и държан в ареста с месеци. Стига да те нарочат, след месеци като се окаже че няма доказателства почват да съдят държавата и пак гражданите плащаме сметката. А и този специализиран съд май го измислиха с цел да си съдят на воля когото си поискат.

Гешев е в шах, какъвто не му е даван до сега !!! Будалка ли го Тодоров, на котка и мишка ли си играе луд ли е, или просто си е с чиста съвест ?? Гешев, ха да те видим сега, като какъв баш-майстор обвинител ще се представиш.

Иван Тодоров е бил член и учредител на ПП ГЕРБ от 2008 г. Интересно как се намеси БСП. Сигурно като партизаните са го пратили в нелегалност да подрива ГЕРБ... Някак си коментарите винаги се насочват към политика!

Г-н Борисов, следите ли темата ? Все пак става въпрос за един от учредителите на ГЕРБ.

Галеви ще се задавят с фрапе от смях.

ГЕРБ е творение на милиционерите, подобно на ДПС и ред други партийки.

тая работа ще потъне... Щото ако се разчуе МВР-то ще угасне откъм компютърни системи. Не за друго, а защото нямат достатъчно пари да се опазят от атаки.

вече е "гешефтура"

Някой пак ми е обърнал файловете!!!

Какъв шах бе льольо, просто не му се живее в Тумбукту. Ще натопи лапето и ще си измие ръцете. Престъплението всички го видяхме сега очакваме наказанието.

Сигурно ще го осъдят на 20 години за това че си е помислил, че може да хакне НАП, поради липса на доказателства, че реално го е направил.

Ами ,ако ще плащаме пак ,за поредната постановка ,може и това да е целта.Парите при пари отиват.Както беше казал един министър"който го може ,го може......"Нищо не ме изненадва вече в това подобие на държава.Излаз от тунела не се вижда. Докато дойдат F- ките,България няма да я има.

Най-много шефката на НАП отново да отиде в отпуск на Карибите.

каква е новата опорна точка? До вчера разправяхте, че е избягал. Сега да вземете да се извините!

поне се върна,добре са го посъветвали адвокатите.

БСП защо мълчи? Шнур в устата ли държи? Румен Десин що мъчи? Шнур в устата ли държи? ГЕРБ ще управляват още 100 години с тая "опозиция".

Хайде тролове, плюйте и хейтете, заработвайте стотинките!

Явно има интересни фойлчета и за ГЕРБавият Бойко Методиев Борисов!!! Нищо ново в Тикволандия!!! Малко дрис в турския кенеф, едни пари на съответния човек и "Хей живот, здравей, здравей"!!!

Едно време бсп създаде герб и пробута тиквата! Този фирмаджия създател на герб е ясен! С партиен куфар живота е лесен! Значи и тоя да го броим като поредния спонсор на бсп в панделата! Тиквата ги направи сами да си говорят на позитано!

Това момче има глава на раменете и ако го задържат повече от допустимото ще осъди държавата и пак ще им плащаме масрафа. Докога брее. Някой няма ли да каже на че държавата има право на регресивен иск към виновните за подобни “ грешки”. Ако си плащахте от джоба тъй ли щеше да мълчите. Ама общото кучета го яли. И по соца нямаше толкоз комунизъм по отношение на държавните средства. За управляващите само политическа отговорност ли има?

Спец прокуратурата да действа здраво.Както за "евродепутатката Ленчето Йончева,както преди малко обявиха,че е предала "оригиналния" запис на"Ало,Банов" на GSM,който преди четири тодини още не е бил....произведен и пуснат на пазара. Абе....от най-обикновенна лъжкиня и манипулаторка..."евродепутатка". Ха сега да я чакат скоро и нея на летището,да я арестуват лъжкинята и перачка на пари.

Той не се укрива (няма причина) но е издадена бюлетина за издирване. За разлика от много дето са за изпълнение ама не се знае дали ги издирват. Показателен факт е и това предполагаемо пристигане от Канада; да се каже: "-Той обеща да се върне, ама ето не се появи!" Просто защото някой от службите (или журналистите) е трябвало да провери дали има дииректен полет от ХХХ до София, или е полет с прехвърляне -Букурещ, Истамбул или Атина. Сега е въпрос овертайма на полицаите дето го чакаха снощи, както и нощният труд кой и с какви пари ще плати. И удобен процес преди избора на прокурор и местни избори -сиреч предизборна кампания ....

поредните арестувани без доказателства, които ще ни съдят в Страсбург, защото са ги притискали да си признават вина, каквато нямат

ТАД груп беше фирмата която миналата година подаде сигнал до ДАНС отностно руските кибератаки срещу български фирми и държавни учреждения. Те бяха тези които разкриха руската тролеферма от Санкт Петербург - тролещи и в този форум. Те поеха сигурността в киберпространството на много български и чужди фирми и спяха успешно да ги опазят от руска намеса Е сега виждаме отговора на българската прокуратура(служеща от край време на Русия) Примомням,че на Николай Ненчев му беше повдигнато обвинение че нарушил интереса на голяма руска компания в опита си да защити българския интерес

Гешефт, Цацьо, Владко, Мургина и Тиквун ли ще плащат после милионите от присъдите в Страсбург или пак ние?

липсва ми ББ, някой знае ли къде се е покрил

Задържаха човека и ще го обвинят. Доказателства ще събират тепърва, а че е виновен, виновен е- учредител е на ГЕРБ !!!

Някой вярва ли още, че ГЕРБ са десни евро-атлантици?

Хапчетата свършиха ли?

...гербаджиите да се хванат гуша за гуша. Ама, много пълни гушките и не се дават лесно. Двама се карат, третият ВИНАГИ печели! Третият е така наречерният балансьор в българската политика, "ПОЧЕТНИЯТ" председател на Д(п)С.

ако тролчетата си ги пиехте редовно

Арестуван е в хотел Берлин - докато не гласуват новия главен прокурор. Щом изберат Гешев,Пеевски ще пусне Бойко

И аз стъпих на мина в семейната фирма с колежка и исках да понеса политическа отговорност. Оттеглих се от всичките си постове, ама съпругата ми не разбира от такива политики. И още ме съди за издръжка. И все плащам, плащам. И в съда не са ли чували за политическа отговорност?! Тези хиране гледат ли телевизия?!

ТАД груп беше фирмата която миналата година подаде сигнал до ДАНС отностно руските кибератаки срещу български фирми и държавни учреждения ———— В гугъл няма подобна новина от миналата година! Добър опит, тролче!

Тодоров собщи,че е на семинар в Канада и ще се върне в България до седмица.Нашата неадекватна некадърна прокуратура пусна бюлетин за международно издирване.Направете си сами извода ,защо Бойко си назначава прокурори като Цацаров и Гешев.

е обвинението? Какви са доказателствата? Подбудител се доказва много трудно. Кристиян изобщо не го е посочил. Тогава как ще доказват?

Тодоров е под прикритие в ГЕРБ от 2008 г.Нинова предвидливо го е пратила, Но безпогрешен Гешев разплита случая. КАТО В КОМИКС !!!

И да кажеш кой по партийна линия те произведе Майор!? Що така всичко знаете за опонентите било Цвъки, иби Тиквата или алабаша и нищо за Импексива, или Ленчето, или Съргей. Тоя не е ОНЯ - и скоро ще стане ясно. Ама майоре дно да ни обясниш тези момчета проникнали в системите за лични дани, а службите за отрицателно време проникнаха зад защитите на компютрите -не е ли много съмнителен този факт! Да не се окаже че това с изтеклите сведения е политическа поръчка към службите -хем изтекла информация, хем закриването на една фирма представляваща заплаха именно за службите. Няма как да не си задам въпроса как издирван човек е неоткриваем въпреки пръстовият отпечатък и снимки в МВР (свързано с лични документи) хем толкова лесно проникване зад защитната стена на баш специалистите в този бранш. Не намирисва ли

.. тези момчета са подавали информация на Бибол и сега им търсят цаката. Опитват се да гинударят с Държавната бухалка. Дръж се Иване!