Коментари - Мъж падна от балкон и загина, бягайки от разярен съпруг | Днес.dir.bg

Мъж падна от балкон и загина, бягайки от разярен съпруг

26-годишен мъж загина тази сутрин във Велико Търново, падайки от осмия етаж на блок.

Обратно в новината

Коментари - Мъж падна от балкон и загина, бягайки от разярен съпруг | Днес.dir.bg

Коментари

според мен е просташко и примитивно да биеш когото и да е в такава ситуация, мислех, че сме излезнали от каменната ера, ако съм на съпруга никого няма да бия - между другото това си е престъпление, водещо до присъда, просто ще се отвратя и от двамата и ще подам молба за равод, не разбирам защо трябва да удрям някого.

Още едно разкрито убииство!

Народа е казал: Х*й глава затрива!" Който, много си уйдисва на оная работа, това може да му се случи!

Eто, за това мразя работата с "нощни" смени!!?;)) Bинаги, може да ме пуснат "по рано"?!;)) т.е, Aко, няма нощни смени, няма да има паднали от балкона!! факт!!;))

Очаквам съдиите да осъдят съпруга-рогоносец за предумишлено убийство!!!

а аз очаквам под такова заглавие да не се пускат вицове както тези на последната страница включително и изпарилия се снощи след първия сигнал за басеина/хладилника

Вица които изчезна беше публикуван точно в 13.00ч., което ми направи впечатление и имаше около 41 плюса. Това момче само на 26г. е паднало и загинало, но колко трябва да е паднал човек че да пише тъпи вицове под статията за инцидента.

Единия виц за басеина веднага изчезна заедно с плюсовете.Явно се прикрива булевардно тролче и това не му е за пръв.Но другите вицове стоят както и този за хладилника от същото прикрито лице.

Жалко за това момче само на 26г. Не мога да разбера обаче как е допуснато да са разказвани вицове вчера по обяд на седма страница от некакви а пък други им слагали плюсове, но това е недопустимо.

На женски терен - никога! Основно правило! Аллах да прости този мъченик на любовта! Наше момче е било.

работа в България си струва..платата. той на 26 - тя на 36.. а съпруга..бачкал за двама. дали е е паднал.дали са го погъделичкали докато виси..и любовта му нема да каже. че каже, че я насилил и бягал и че мъжо и я спасил. тя е невинна.

са страшни за всеки мъж. - Скъъъпаааа прибрах се!

вдовичките.

1. съжалявам починалия, но е извършил грях. 2. трябвало е да се бие със съпруга, не да бяга. 3. не се знае дали съпруга е щял да го бие, не всички реагират така. 4. съпругата очевидно е една евтина курва, половината вина е неина.

Разсъждения на махленска клюкарка!

По пътя за Оня свят се срещнали 3-ма мъже починали почти едновременно. Разприказвали кой как е починал. Първият казва: Допуши ми се много, излизам на кухненската тераса, пуша и се любувам на нощта. Изведнъж нещо падна върху мене и... ето сега крача към Св. Петър. Вторият се обадил" Връщам се в къщи от командировка, жената гола, разрошена, измокрена и уплашена. С кого беше? С никой! Тръгвам аз да готърся, никакъв го няма. Излизам на терасата и там някакъв си гол на долния етаж пуши. Причерня ми, грабнах хладилника и го стоварих върху него. Падна от седмия етаж, ама веднага излезе жена му, че като писна.... Усетих се какво стана и аз скочих. Ами ти, бе попитали третия? Той просто отвърнал;- Аз бях в хладилника!

не мисля, че просташки шеги са уместни в случая.

то на тая улица има само една сграда която да е на осем етажа, тя е на самото кръстовище с ул "Седми юни".. то бива карък бива ама чак пък толкова.. от цялата улица точно там да се иде и то на последния етаж!!

Може ли снимка на другарката-многомашинничка?

Съпругът е бързал да се прибере навреме за тройката, ама любовникът се е притеснил да не вземе да стане главно действащо лице и е отлетял към топлите страни.

Баджанак само от първия етаж.

Фатална любов! Агресивно, крадливо и е_ливо племе! Що е то?:)

аз само един път се хванах с омъжена и от началото още не ми беше особено приятно... един единствен път съм бил у тях, мъжът ѝ беше командировка в чужбина - ако се беше появил случайно, нямаше обаче да се катеря никъде, макар че щеше явно да е цирк някакъв понеже тя беше казала предварително че "не искала да си разрушава семейството" след като я питах защо не го напусне... та и тоя, на 26 години, намерил точно с тая да се хване - без акъл, все едно свършили необвързаните жени

Ами те и омъжените душа носят... че и още нещо имат.

почти като във вицовете! ако не беше трагично, щеше да е много смешно

Хак му е ! Но и курвата си е заслужила един як пердах !!!

Ама вярно си е! Цървулска работа! В.Търново е голям град със сигурност има една камара хотели, хотелчета, къщи за гости и прочее, които предлагат услугата "стая за почивка". Па толко ли е бил мизерен да не може да плати 15 - 20 лв.? За 20 лв. курбан отиде! Лека му пръс!

T

Този явно си е забравил гащите с перка. помните ли вица?

е, нобелова награда няма да му дадат, грами, оскар - ц., но пък мое дарвин.

тя има резервни още петима

освен мъжа си. който явно не харесва

Аз пък смятам, че жената е виновна и разяреният съпруг е трябвало да насочи гнева си към нея.

В тази държава май само курви и нехранимайковци останаха.

Нехранимайкото се е утрепал- рогоносеца останал

Ти от България ли пишеш?

За едното ебане си жертва живота. Дано поне си е заслужавало...

Заслужавало си е!

Никога не си заслужава.

НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ДА УМРЕШ ПО ТОЗИ НАЧИН. БОГ ДА ГО ПРОСТИ МОМЧЕТО. НА 26 ГОДИНИ ЦЕЛИЯТ ЖИВОТА БЕШЕ ПРЕД НЕГО.

ПИЧ В БЪЛГАРИЯ ЖЕНИТЕ МОЖЕЩИ ДА НАПРАВЯТ КАЧЕСТВЕН СЕКС СА МНОГО МАЛКО. ОСТАНАЛАТА ПЛЯВА СИ МИСЛИ ЧЕ НЕЙНОТО УЧАСТИЕ В СЕКСУАЛНИЯ АКТ Е ДА ЛЕГНЕ ПО ГРЪБ И ДА СИ ОТВОРИ КРАКАТА . ТАКА ЧЕ НЕ СИ Е ЗАСЛУЖАВАЛО ДА КИ ЖЕРТВА ЖИВОТА ТОЗИ ЮНАК . А И ИМА ПРАВИЛА В ПОДОБНИ СИТУАЦИИ . ИМАШ ЛИ ВЗЕМАНЕ ДАВАНЕ С ОМЪЖЕНА ЖЕНА ВОДИШ Я НА ХОТЕЛ ..... ТЕ ТОВА Е .

хаха, абслолютно точно, ползваш им най милото а те само си лежат и ти си им длъжен

Имаш проблем с размера, баби, въпреки големите букви, с които пишеш. Ама и аз не бих шавнала, ако усетя, че ме мислят за плява...

vsichki li si proveril?

Изказа мнение, което абсолютно съвпада с мнението ми, но за противоположния пол. Ще бъда малко по-великодушна от теб и ще кажа, че по скромния ми опит едва 9% от българските мъже си заслужават да правя каквото и да било усилие в леглото.

секса е редно да е част от любовна връзка, където на първо място са чувствата, никои не е длъжен да се държи като порно звезда, не знам защо в българия точно това се очаква, да копираш поведение от порно филм.

Другия път ще внимава да не заспи ...

Лаком КУР....

Ей за едно препикано черво.....даеб...амааамуу

Поздрав с Азис 'Двойна стая '

кои е този азис,да не е турчин? да не е истис лав?

ще помогнем на съда и ако сме защитени свидетели да ни самоубият,бе ти стар дядо луд ли си в бълхария е забранено със закон да се помага на съда,които помогне влиза в затвора,нкои да не помага от страх за смъртно наказание :-)

карма,не можеш да избягаш от съдбата си"Final Destination"

едва ли е така безобидно както казват. според мен: 1) мъжа го е хвърлил през терасата в гнева си. 2) курвата го е подкукуросала да опита да се прехвурли за да избяга за да не и скапе семеиството.

аз лично не бих изневерил. но човек никога да не казва никога. все има изкушения на които да не можеш да устоиш. и може да ти се случи колкото и да е невероятно. живота и съдбата е нещо невероятно. представи си че ти падне негърка? или азиатка? а представи си че две жени те поканят за тройка?

Да де, иначе не би изневерил, ама представи си ако...

понякога живота ни поднася изкушения да ни провери

Факта че си представяш е изневяра, а останалото си е само еб*не и не е изневяра, а задоволяване на сексуална необходимост. :) Секса с проститутка, ползването на вибратор изневяра ли е ?

Който ,,вдига самолета,, - трябва да е готов и с ..парашут!

това цитат от пилота радев ли е?

Не бе, на Цецо ухото

Абе уж вдигнал самолета пък паднал.

Три години имаше любовница,ама не падна,защото...имаше парашут...

За едно е*ане,да си счупиш врата...

До мъжа. много хумористичен човече си бре. И един виц, един като теб и той вярвал на жена си, макар че вицът е по времето на Тато. Умрял мъжът и на гробищата като отишла какво да види жена ридае... Та и твоята работа е като тази ... В тоалетната ще иде и ще го направи, в днешно време жените са много епливи за пари, представят се, явно , че от бг не си излизал. в бг са хрисими, а навън с дете, и тя не с един, а с двама, трима едновременно, не че се хвалят, а ние като родители имаме право да мислим за порасналите си дечица и и когато ги попитаме-няма ли някоя, време ти е, и отговор: няма, има ачове, тарикати явно(за разлика от някои мъже, лично той не е от приказливите), няма за някои, а за други..., а и да има те лъжат, мамят, че са разведени, а в случая имат мъже, лъжкини, и с дни мога да ти пиша, сега вече не споделя, но на студентски бригади, на 19 г. доста , а и умея да го разположа и ми е разказвал, а и е патил попадайки сам в един квартал на квартира само с черни и с български проститутки, а те мръсни, у дома им мишки минават покрай лицето им, ужас с една дума, и добре, че веднага си е намерил др.квартира, дори един, а и всички са пожелали да се снимат с него, защото е бял, интересно им е било... и на 30 г. вече е без коса, и с бяла брада, не ви го пожелавам, навън не е лесно, особено сам ако си, бг е злобен, мръсен, алчен, противен човек, дори по 5 дни е бил гладен, без цент и никой не му е подал ръка и затова женките не ги защитавам, ходят за живи и за умрели, проститутки или както казват гърците, много брантии в бг, последното ми е казвано по времето на соца от гъркинята... истината ви пиша , а има и такива МЪЖ, но има и други. Мъж жив и здрав бъди, аз също обожавам сериозните мъже, мъже които носят пари, мъже които не пушат, не пият, не бият, такъв е и моят случай. Живи и здрави, кой каквото желае това да прави.

много истина но нали сме българи и надути като балони с пръдня не признаваме дори и да ни бият

ти си луд

Аз пък имам една съседка която е на 35 години (скоро ще прави 36) с нея живеем врата до врата в входа. И често си ходим на гости, най-вече когато 41 годишния и мъж е нощна смяна, или когато моята майка е нощна смяна, съседката идва при мен. Неуловими сме. Вече две години. Този колега е нямал късмет, жалко.....

На третата година ще те хванат.

Неуловими -добре! ... Само внимавайте кой и за къде си тръгва в сюблимен момент !?

ти трябва да си спаидърмен или гледаш много децки ,гледал ли си "ледена епоха" ще ти хареса

Абе пичове, това българския мъж е нещо необяснимо. Ама от всякъде. Добре бе, чука ти се чуждо. Падне ли ти дръж. Ама бъди винаги готов като пионер и да отнесеш някъде, някой бой. Така е по мъжки. Пък и като си такъв Казанова, ми не тренирай с шишето и корема да ти е станал като на бременна в 8-ми месец - запиши се там на нещо, карате, айкидо, кик бокс, квото и да е. Все ще отнесеш по-малко бой. Ама скочи и се бей, а не скачай от етажите, без значение 4-ти, 8-ми , или 10-ти. То изхода е един .... при скоковете от етажите.

Гимнастика, гимнастика - художествена гимнастика трябва да тренираме.

любовници - само алпинисти!

Преди да хванете омъжена булка за любовница идете първо на уроци по Скайдайв.

Коментари - Мъж падна от балкон и загина, бягайки от разярен съпруг | Днес.dir.bg

Мъж падна от балкон и загина, бягайки от разярен съпруг

26-годишен мъж загина тази сутрин във Велико Търново, падайки от осмия етаж на блок.

Обратно в новината

Коментари - Мъж падна от балкон и загина, бягайки от разярен съпруг | Днес.dir.bg

Коментари

според мен е просташко и примитивно да биеш когото и да е в такава ситуация, мислех, че сме излезнали от каменната ера, ако съм на съпруга никого няма да бия - между другото това си е престъпление, водещо до присъда, просто ще се отвратя и от двамата и ще подам молба за равод, не разбирам защо трябва да удрям някого.

Още едно разкрито убииство!

Народа е казал: Х*й глава затрива!" Който, много си уйдисва на оная работа, това може да му се случи!

Eто, за това мразя работата с "нощни" смени!!?;)) Bинаги, може да ме пуснат "по рано"?!;)) т.е, Aко, няма нощни смени, няма да има паднали от балкона!! факт!!;))

Очаквам съдиите да осъдят съпруга-рогоносец за предумишлено убийство!!!

а аз очаквам под такова заглавие да не се пускат вицове както тези на последната страница включително и изпарилия се снощи след първия сигнал за басеина/хладилника

Вица които изчезна беше публикуван точно в 13.00ч., което ми направи впечатление и имаше около 41 плюса. Това момче само на 26г. е паднало и загинало, но колко трябва да е паднал човек че да пише тъпи вицове под статията за инцидента.

Единия виц за басеина веднага изчезна заедно с плюсовете.Явно се прикрива булевардно тролче и това не му е за пръв.Но другите вицове стоят както и този за хладилника от същото прикрито лице.

Жалко за това момче само на 26г. Не мога да разбера обаче как е допуснато да са разказвани вицове вчера по обяд на седма страница от некакви а пък други им слагали плюсове, но това е недопустимо.

На женски терен - никога! Основно правило! Аллах да прости този мъченик на любовта! Наше момче е било.

работа в България си струва..платата. той на 26 - тя на 36.. а съпруга..бачкал за двама. дали е е паднал.дали са го погъделичкали докато виси..и любовта му нема да каже. че каже, че я насилил и бягал и че мъжо и я спасил. тя е невинна.

са страшни за всеки мъж. - Скъъъпаааа прибрах се!

вдовичките.

1. съжалявам починалия, но е извършил грях. 2. трябвало е да се бие със съпруга, не да бяга. 3. не се знае дали съпруга е щял да го бие, не всички реагират така. 4. съпругата очевидно е една евтина курва, половината вина е неина.

Разсъждения на махленска клюкарка!

По пътя за Оня свят се срещнали 3-ма мъже починали почти едновременно. Разприказвали кой как е починал. Първият казва: Допуши ми се много, излизам на кухненската тераса, пуша и се любувам на нощта. Изведнъж нещо падна върху мене и... ето сега крача към Св. Петър. Вторият се обадил" Връщам се в къщи от командировка, жената гола, разрошена, измокрена и уплашена. С кого беше? С никой! Тръгвам аз да готърся, никакъв го няма. Излизам на терасата и там някакъв си гол на долния етаж пуши. Причерня ми, грабнах хладилника и го стоварих върху него. Падна от седмия етаж, ама веднага излезе жена му, че като писна.... Усетих се какво стана и аз скочих. Ами ти, бе попитали третия? Той просто отвърнал;- Аз бях в хладилника!

не мисля, че просташки шеги са уместни в случая.

то на тая улица има само една сграда която да е на осем етажа, тя е на самото кръстовище с ул "Седми юни".. то бива карък бива ама чак пък толкова.. от цялата улица точно там да се иде и то на последния етаж!!

Може ли снимка на другарката-многомашинничка?

Съпругът е бързал да се прибере навреме за тройката, ама любовникът се е притеснил да не вземе да стане главно действащо лице и е отлетял към топлите страни.

Баджанак само от първия етаж.

Фатална любов! Агресивно, крадливо и е_ливо племе! Що е то?:)

аз само един път се хванах с омъжена и от началото още не ми беше особено приятно... един единствен път съм бил у тях, мъжът ѝ беше командировка в чужбина - ако се беше появил случайно, нямаше обаче да се катеря никъде, макар че щеше явно да е цирк някакъв понеже тя беше казала предварително че "не искала да си разрушава семейството" след като я питах защо не го напусне... та и тоя, на 26 години, намерил точно с тая да се хване - без акъл, все едно свършили необвързаните жени

Ами те и омъжените душа носят... че и още нещо имат.

почти като във вицовете! ако не беше трагично, щеше да е много смешно

Хак му е ! Но и курвата си е заслужила един як пердах !!!

Ама вярно си е! Цървулска работа! В.Търново е голям град със сигурност има една камара хотели, хотелчета, къщи за гости и прочее, които предлагат услугата "стая за почивка". Па толко ли е бил мизерен да не може да плати 15 - 20 лв.? За 20 лв. курбан отиде! Лека му пръс!

T

Този явно си е забравил гащите с перка. помните ли вица?

е, нобелова награда няма да му дадат, грами, оскар - ц., но пък мое дарвин.

тя има резервни още петима

освен мъжа си. който явно не харесва

Аз пък смятам, че жената е виновна и разяреният съпруг е трябвало да насочи гнева си към нея.

В тази държава май само курви и нехранимайковци останаха.

Нехранимайкото се е утрепал- рогоносеца останал

Ти от България ли пишеш?

За едното ебане си жертва живота. Дано поне си е заслужавало...

Заслужавало си е!

Никога не си заслужава.

НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ДА УМРЕШ ПО ТОЗИ НАЧИН. БОГ ДА ГО ПРОСТИ МОМЧЕТО. НА 26 ГОДИНИ ЦЕЛИЯТ ЖИВОТА БЕШЕ ПРЕД НЕГО.

ПИЧ В БЪЛГАРИЯ ЖЕНИТЕ МОЖЕЩИ ДА НАПРАВЯТ КАЧЕСТВЕН СЕКС СА МНОГО МАЛКО. ОСТАНАЛАТА ПЛЯВА СИ МИСЛИ ЧЕ НЕЙНОТО УЧАСТИЕ В СЕКСУАЛНИЯ АКТ Е ДА ЛЕГНЕ ПО ГРЪБ И ДА СИ ОТВОРИ КРАКАТА . ТАКА ЧЕ НЕ СИ Е ЗАСЛУЖАВАЛО ДА КИ ЖЕРТВА ЖИВОТА ТОЗИ ЮНАК . А И ИМА ПРАВИЛА В ПОДОБНИ СИТУАЦИИ . ИМАШ ЛИ ВЗЕМАНЕ ДАВАНЕ С ОМЪЖЕНА ЖЕНА ВОДИШ Я НА ХОТЕЛ ..... ТЕ ТОВА Е .

хаха, абслолютно точно, ползваш им най милото а те само си лежат и ти си им длъжен

Имаш проблем с размера, баби, въпреки големите букви, с които пишеш. Ама и аз не бих шавнала, ако усетя, че ме мислят за плява...

vsichki li si proveril?

Изказа мнение, което абсолютно съвпада с мнението ми, но за противоположния пол. Ще бъда малко по-великодушна от теб и ще кажа, че по скромния ми опит едва 9% от българските мъже си заслужават да правя каквото и да било усилие в леглото.

секса е редно да е част от любовна връзка, където на първо място са чувствата, никои не е длъжен да се държи като порно звезда, не знам защо в българия точно това се очаква, да копираш поведение от порно филм.

Другия път ще внимава да не заспи ...

Лаком КУР....

Ей за едно препикано черво.....даеб...амааамуу

Поздрав с Азис 'Двойна стая '

кои е този азис,да не е турчин? да не е истис лав?

ще помогнем на съда и ако сме защитени свидетели да ни самоубият,бе ти стар дядо луд ли си в бълхария е забранено със закон да се помага на съда,които помогне влиза в затвора,нкои да не помага от страх за смъртно наказание :-)

карма,не можеш да избягаш от съдбата си"Final Destination"

едва ли е така безобидно както казват. според мен: 1) мъжа го е хвърлил през терасата в гнева си. 2) курвата го е подкукуросала да опита да се прехвурли за да избяга за да не и скапе семеиството.

аз лично не бих изневерил. но човек никога да не казва никога. все има изкушения на които да не можеш да устоиш. и може да ти се случи колкото и да е невероятно. живота и съдбата е нещо невероятно. представи си че ти падне негърка? или азиатка? а представи си че две жени те поканят за тройка?

Да де, иначе не би изневерил, ама представи си ако...

понякога живота ни поднася изкушения да ни провери

Факта че си представяш е изневяра, а останалото си е само еб*не и не е изневяра, а задоволяване на сексуална необходимост. :) Секса с проститутка, ползването на вибратор изневяра ли е ?

Който ,,вдига самолета,, - трябва да е готов и с ..парашут!

това цитат от пилота радев ли е?

Не бе, на Цецо ухото

Абе уж вдигнал самолета пък паднал.

Три години имаше любовница,ама не падна,защото...имаше парашут...

За едно е*ане,да си счупиш врата...

До мъжа. много хумористичен човече си бре. И един виц, един като теб и той вярвал на жена си, макар че вицът е по времето на Тато. Умрял мъжът и на гробищата като отишла какво да види жена ридае... Та и твоята работа е като тази ... В тоалетната ще иде и ще го направи, в днешно време жените са много епливи за пари, представят се, явно , че от бг не си излизал. в бг са хрисими, а навън с дете, и тя не с един, а с двама, трима едновременно, не че се хвалят, а ние като родители имаме право да мислим за порасналите си дечица и и когато ги попитаме-няма ли някоя, време ти е, и отговор: няма, има ачове, тарикати явно(за разлика от някои мъже, лично той не е от приказливите), няма за някои, а за други..., а и да има те лъжат, мамят, че са разведени, а в случая имат мъже, лъжкини, и с дни мога да ти пиша, сега вече не споделя, но на студентски бригади, на 19 г. доста , а и умея да го разположа и ми е разказвал, а и е патил попадайки сам в един квартал на квартира само с черни и с български проститутки, а те мръсни, у дома им мишки минават покрай лицето им, ужас с една дума, и добре, че веднага си е намерил др.квартира, дори един, а и всички са пожелали да се снимат с него, защото е бял, интересно им е било... и на 30 г. вече е без коса, и с бяла брада, не ви го пожелавам, навън не е лесно, особено сам ако си, бг е злобен, мръсен, алчен, противен човек, дори по 5 дни е бил гладен, без цент и никой не му е подал ръка и затова женките не ги защитавам, ходят за живи и за умрели, проститутки или както казват гърците, много брантии в бг, последното ми е казвано по времето на соца от гъркинята... истината ви пиша , а има и такива МЪЖ, но има и други. Мъж жив и здрав бъди, аз също обожавам сериозните мъже, мъже които носят пари, мъже които не пушат, не пият, не бият, такъв е и моят случай. Живи и здрави, кой каквото желае това да прави.

много истина но нали сме българи и надути като балони с пръдня не признаваме дори и да ни бият

ти си луд

Аз пък имам една съседка която е на 35 години (скоро ще прави 36) с нея живеем врата до врата в входа. И често си ходим на гости, най-вече когато 41 годишния и мъж е нощна смяна, или когато моята майка е нощна смяна, съседката идва при мен. Неуловими сме. Вече две години. Този колега е нямал късмет, жалко.....

На третата година ще те хванат.

Неуловими -добре! ... Само внимавайте кой и за къде си тръгва в сюблимен момент !?

ти трябва да си спаидърмен или гледаш много децки ,гледал ли си "ледена епоха" ще ти хареса

Абе пичове, това българския мъж е нещо необяснимо. Ама от всякъде. Добре бе, чука ти се чуждо. Падне ли ти дръж. Ама бъди винаги готов като пионер и да отнесеш някъде, някой бой. Така е по мъжки. Пък и като си такъв Казанова, ми не тренирай с шишето и корема да ти е станал като на бременна в 8-ми месец - запиши се там на нещо, карате, айкидо, кик бокс, квото и да е. Все ще отнесеш по-малко бой. Ама скочи и се бей, а не скачай от етажите, без значение 4-ти, 8-ми , или 10-ти. То изхода е един .... при скоковете от етажите.

Гимнастика, гимнастика - художествена гимнастика трябва да тренираме.

любовници - само алпинисти!

Преди да хванете омъжена булка за любовница идете първо на уроци по Скайдайв.