След реновирането на банята в Банкя ѝ търсят концесионер (снимки)

Трябва да се вложат 4 млн. лв. за строителството на басейни, озеленен покрив и други подобрения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Безпартиен професор, ерудит vs Крадлив масон (от ложа Слънце-Ориент), прост като градинска лейка (можел да работи на Повер Пойнт!), гнусен и развратен (гледай голата истина), погазващ конституцията и търсен за държавна измяна! Хмм, дилема, кой ли да изберем :)

Че тя не е ли на Бойко? Защо общината ще му търси на него концесионер?

На майка ти е! Там ще върти свирчици в СПА обстановка :)

Защото докато трайно е при бай Ставри, някой трябва да се грижи да прибира парите!

Желателно е цялото население да се изкъпе.

Банкя е резерват на комунистическата номенклатура (да им го тура) и техните копелдаци, които сега ни управляват, там са малко простосмъртните хора и те обслужват комуно гаулайтерите. Направихме огромна грешка, че не изтребихме тази престъпна паплач през 89та година, която се беше посрала от страх да не ги сполети същото което са правили с българския народ. Сега народа ще им плати за кефа да се плицикат в минералната баня.

Бил съм многократно там преди 40-45 години. Не разбирам какво може да прави съвременен човек там.

Е, хайде, честита баня! ... :-)

Нещо смислено да направят. Само се чудя няма ли да я я преустроят във фьешън кифленски СПА, щото тази традиция с тържественото ходене в неделя по семейнуму на баня е поотмряла ..

От тошово време там се наливат луди пари за кво ли не.Плюс това бая мутри - соц. и кап., както и " демократически" си направиха имения там и е редно да се плацикат в лукс бидета.За онази в " Овча купел" им дреме, там е за простосмъртни, съсипаха всичко и сигур оня отгоре концесионер ще я задигне и нея....Мърляви хора! В Долна баня десетилетия наред гореща минерална вода се изливаше , а може и още да е така , в канала....Ние всички сме бедни граждани на богата държава.... за разлика от нидерландците, които са богати граждани на бедна държава.Ама, там имат акъл в главите и не се краде,като за световното!

Нали Алианц подписаха за концесията?

Бойко да я вземе банята на концесия за свинарник. Имам предвид като ходят там с Пеевски да се къпят.

Знаем един местен жител. Става и за концесионер и за теляк.

Не беше ли от някакво долно село?

А има ли смесен отдел за мъже и жени???

Теляци с конкурс ли ще се набират?

Ремонтът на банята не е с вашите пари, мрънкала такива, Алианц вложиха 8 милиона, а срещу това общината им даде неизползван терен за хотел и частно училище. Прекрасна е станала, Банкя е на крачка от столицата и заслужава да разполага с такова съоръжение, да ползва хубавата си вода и въздух, за да ги предложи на хората. Бъдете здрави и по-малко политическа злоба - на хубавото лошо и на черното бяло не може да се каже.

Също така банята може да привлича туризъм от страна и чужбина - колям кеф.

Докога с тия концесионерско-конквистадорски номера? Щом като общината е могла да направи такова безупречно обновление, значи е в състояние да провежда и стопанисването. И точно тази безупречност на изпълнението не се вижда в други начинания на общината и е ясно защо!

Реновиране на български се казва "обновяване".

Добра работа! Хайде сега и банята в Овча купел!

Е толкова ли не моете да намерите некой мой братчед?

Маика ти ще става маман там :)

На мен, пък, много ми харесва! Много по-добре от западналото, рушащо се нещо преди това! Също реновацията е доста професионално направена, запазвайки оригиналните елементи! Браво, някога е било строено с желание, не са пестени средства, щеше да е вулгарно сега да го оставим на произвола! Относно концесията. В развитите държави от такива места правят луксозни СПА центрове, където един ден струва 50-100 Евро. Същевременно е тъпо да очаквате, че държавата или общината ще тръгне да развива търговска дейност, при това конкурентно... Ако концесията е по правилата, в нея ще са вкл и разходите по реновация. Замислете се - ако концесията е 1млн лева, реновацията ще се изплати за 8 години. Същевременно ще се оживи района, работни места, приходи на местно ниво.... Ние да не сме варвари, че да искаме всичко да тъне в разруха! Браво! Доказателство, че преди комунизма България е била богата и добре развиваща се държава, щом са строени такива шедьоври

за един местен, който само за теляк става, да го вземат там на работа, та да кротне.

Крадев ли? Мани, всичко ще окраде :)

Общината е вложила 8млн.лв.и сега ще ги подари на концесионера. Браво Фандъкова,браво ГЕРБ.

Джаф, джаф :)

Мяу, мяу...

АМИ ТО ИМА САМО ЕДИН КОНЦЕСИОНЕР В БАНКЯ И ТОВА Е БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ.

Джаф, джаф :)

Ще я направят харем на Боко! Това ще е новия дом на Тома Бикофф, Даниелчо Митофф и т.н. Към тях след това ще се присъедини и най-новата държанка на Боко - другарят Атанас Герджикофф.

И майка ти ще ги обслужва :)

хем общината налива 4мл да я реновира,хем след това я дава на частник само да прибира наготово,цял град със супер скъпарски къщи и коли да не може една баня да стопанисва и то ремонтирана вече..Ай сиктир ве !

Направиха им централна канализация на селяните и сега всеки си има баня у тях си. За какво им е градска баня?

не беше канализация а нови тръби за водопровода

-> 10 март 2020 32 хиляди домакинства в София нямат канализация, 2016 са те в Банкя, а в Нови Искър - 3617. Това са трите агломерации, одобрени за финансиране по ОПОС за програмния период 2014-2000 г. с население над 10 000 еквивалент жители. Столична община стартира изграждане на канализация в 8 софийски квартала по европроект за 113 млн. лв. Това са кв. "Кръстова вада – изток", кв. "Симеоново", кв. "Драгалевци", кв. "Обеля", кв. "Бенковски", кв. "Суходол", гр. Нови Искър. И район Банкя, за който се конкретизира, че дейностите ще обхванат кв. "Градоман", "Михайлово", "Вердикал" и с. Иваняне. Новината съобщи във вторник зам.-кметът на София Дончо Барбалов.

Братчеда на крадлива мутра бе. Той е най-добрият концесионер на гейберастите!

8 млн е струвала реставрацията. 20 години концесия х 200 000 на година - 4 млн. Ми то си е направо подарък, ебаси.

Не е точно така. Има изискване за инвестиция от 4 милиона.

Както е написана статията, не става ясно дали има изискване за допълнителна инвестиция, но, по елементарни сметки, ето ти я инвестицията - 20 години концесия х 200 000 на година = 4 млн

А кой докара банята в това състояние? Мутрата. Вярната му кифла Фандъкова съсипа всички минерални бани в София. Пък сега концесионер търсили. Няма насищане тази алчност ей...

Ха ха - Ами 4 млн лв са 2 млн евро. Или само няколко пачки от горното чекмедже.

Общината да предложи на безработният теляк Бойко Методиев Борисов работа Той вече за друго не става, дори за пожарникар.

ми то може и общинска фирма да е концесионер къде го търсят? при наште ора ли?

Кой ще идва в Банкя за спа? Централна баня трябваше да оправите.

Толкова са "зелени", че искат хората да пътуват, вместо да ходят в централна баня. А иначе в западна Европа хората си ходят на баня. Само дето не му казват "баня", а "хамам". И не му казват "търкане от теляк", а "пиилинг от обучен масажист" и струва поне 50 евро.

В европа се казвало "хамам"... сус бре кьопек!

Е как кой бате Бойко и приближените му.