След 20 години разкриха размяна на бебета в родилно отделение

Новородените били разменени през 2002 г. в болница в испанската автономна област Риоха

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гадничко си е..., но на фона на милионите разменени татковци, тази единична грешка бледнее:)

Да са живи и здрави и да не се притесняват. Вероятността на детето да му бъде назначена майка, която не му е родна, е много по-малка от тази да го отглежда грешен баща. Сума народ си няма никаква представа и кой знае каква драма няма.

Риоха е известен с виното, доста бутилки ще са дегустирали, че да направят такава грешка:))) И един виц по темата: Карат се мъж и жена. Жената заявява:Край ! Искам развод, повече не мога!" ,мъжа се съгласява и пита :" какво ще правим с детето?". Жената твърдо заяввява:" Остава при мен! И без това не е твое!". Съпруга на свой ред казва:" Ами ,то не е и твое!" . Жената се шашака и пита :"Как така не е мое?!?! Нали аз съм го родила!" . Мъжа съвсем спокойно:" Ами не е твое! Не помниш ли ,като се беше осрало в родилния дом и ти ми каза да го сменя?":)))

Доста болезнена тема за испанците. Ома милионо хора дрто си търсят децата защото църквата заедно с болниците са разменяли /крали/продавали деца на ротационен принцип за пари. За това е подчертано че е е човешка грешка в работа ия процес. Останалото е било целенасочено.

Аз съм навит и на един милион!

Има един руски комедиен сериал на точно такава тема. Разменят ги и след 20 години се разбира, едното дете в сиромашко семейство, а другото в богато. Доста е забавен, казва се Иванови-Иванови.

Също в Русия, има истински случай. Две съседки раждат едновременно. Разменят бебетата им. Живеят една срещу друга и момчетата са приятели цял живот. Получило се е едно голямо италианско семейство.

И аз съм разменен-искам също 3 м4л4она обещетение