Коментари - Тилърсън: Ударът ни в Сирия носи послание за други държави | Днес.dir.bg

Тилърсън: Ударът ни в Сирия носи послание за други държави

Държавният секретар на САЩ Рекс Тилърсън заяви, че ракетният удар на САЩ в Сирия носи послание за други държави, без да споменава Северна Корея.

Обратно в новината

Коментари - Тилърсън: Ударът ни в Сирия носи послание за други държави | Днес.dir.bg

Коментари

Посланието е: Който не слушка ще си го плучи. Скапани богаташи!

няма отравяне с иприт, има упоени деца, които мърдат, всичко е поредната измама и поеврейчената иванка тръмп дала заповед за стрелба, като убитите 9 души наистина са цивилни.Къде си бре, р. найденов - леке долно

Всеки американски президент след встъпването си в длъжност трябва да направи една война за да покаже кой командва света, но докато някога тяхната икономика беше 60% от световната, то сега е 13% и положението и не е никак розово. Огромен дълг и конфронтация с Мексико, Китай, Русия и др. води до допълнителна изолация на икономиката и. Така ,че ще паднат от доста високо.

като олигофрен

САЩ е водеща терористична държава, защото покрива всички официални дефиниции за тероризъм и агресия: 1."Тероризмът е употребата, или заплахата за употреба, на действие, което е насилническо, навреждащо, разрушително и е предназначено да повлияе на правителството или да заплаши обществото с цел защитата на политическа, религиозна или идеологическа кауза". 2.Концепцията за агресията по време на Нюрнбергския процес: "Агресор е държавата, която първа извършва действия като "нахлуване с въоръжени сили, със или без официално обявяване на война, на територията на друга държава", или "осигуряване на подкрепа за въоръжени групировки, формирани на територията на друга държава, или отказ, въпреки молбата на нападнатата държава, да вземе на собствената си територия всички възможни мерки за лишаване на тези групировки от подкрепа или защита." 3.Приемайки юрисдикцията на Световния съд през 1946 г. САЩ го направи с уговорка, изключваща страната от съдебно преследване! Дори и при тази ограничена база, по делото за Никарагуа съдът осъди САЩ за "незаконна употреба на сила", с други думи международен тероризъм, и им нареди да прекратят престъпленията и да изплатят значителни репарации. Американската администрация реагира с ескалация на военните действия, като официално подкрепи атаки от страна на терористичните си сили срещу незащитени цивилни граждани. 4.Нелсън Мандела и Африканския национален конгрес - били една от "най-известните терористични групи" в света, според формулировката на Вашингтон. Безчислени са престъпленията на Империята на злото, няма прошка и за съучастниците и статистите им, маскирани като "коалиции" !

Ами съгласно т.2 от Нюрнбергския процес Русия е пар-екселанс агресор. И в Украйна 2014 и в Грузия 2008.

а ти си за преглед при психиатър с тези си възгледи и мироглед

Да, всички го разбрахме това послание дето гласи: "Ние колим, ние бесим и който не ни се подчинява ще бъде убиван без съд и присъда. И след като сме ви казали, че това е демокрация, така ще бъде." Ужас, до каква деградация докарахме 21 век, само защото каптализмът трябва да се поддържа дори и с цената на унищожението на планетата.

вижте го само тоя тръмп, с какви хора се обгради в кабинета си - с милиардели и то предимно в петролния бизнес...И логично, какво направи тръмп оЩе даже предизборно - отрече климатичните промени, за да могат да си въртят без ограничения бизнеса с петрола...А познайте сега, дали тиЯ алчни, зинали за петрол психопати(наричани милиардери) ще спрат войната в името на мира и ще се откажат от това да си присвоят кладенците с петрол на Сирия????Никогаааа, а аАсад не иска ДА ИМ ГИ ДАДЕ И затова СА ГОТОВИ ДА Му ИНСЦЕНИРАТ И ПРИПИШАТ ВСЯКАКВИ ХИМИЧЕСКИ АТАКИ, ЗА ДА СИ НАМЕРЯТ ОПРАВДАНИЕ ДА БОМБАНДИРАТ, ДОКАТО НЕ ОКРАДАТ И ПОСЛЕДНАТА КАПКА ПЕТРОЛ НА СИРИЯ

Хакери от всички страни, съединете се и унищожете тази Империя на Суперзлото! Така ще бъдете новите спасители на Земната цивилизация! Явно че няма никаква надежда за вразумяване отвътре на Империята!

алчността трябва да се обяви и признае за болест, тези които са решили да трупат милиони и милиарди, трябва да бъдат затваряни в психиатрии, за да може злото , което ще произтече съвсем закономерно от алчността им да бъде предотвратено преди да се е случило

колкото в перник жената е хвърля з0000 лева през терасата ,тиолкова и сиря е хвърлила бомби с химическа боина глава ... и какво стана с кореискят самолетоносач . тръгна смело към северна кореа и рязко зави към южна :))) плашат гаргите ... защото никои вече не им се бои на краварите :))

Днес излезе следното. Руски дрон е следял химическата атака на сирийската армия. И след като обгазените цивилни са бягали за спасение към болницата, военноте на мАмашата ви са изпратили руски самолет да я бомбардира за да покрие следите. Колко "човеколюбиви" са ватниците на които се кланяте?

Май не си гледал клипа със Шведския експерт! Кочината си има име, нарича се САЩ.

В самите САЩ хората се чудят - имало ли е химическа атака или всичко е измислица. Успоредно с американската атака бойците от Ислямска държава също предприемат атака. Врачи обвинили Белые каски в фальсификации свидетельств химатаки в Сирии Подробнее: https://link/ru/news/2017/04/11/belye-kaski-obvinili-v-falsifikacii-svidetelstv-himataki-v-sirii?utm_source=smi2

Скоро на посланието ще се получи отговор , май ще е неприятен!

След като не могат да провокират за започване на световна спасителна за САШ война Русия, която има здрави нерви, ще се насочат към по-нервен и по-неустойчив бушон - Северна Корея. Но не се знае тя какъв устойчив играч може да бъде. Ако слуша батковците Русия, Китай и Иран ще отвеят перчема на Доналд Кук, извинете, Тръмп от майтап.

"Борбата" на САЩ срещу ИДИЛ през изглежда горе долу така: САЩ симулират действия против ИДИЛ, но в действителност се надяват ИДИЛ да свали Асад. Вероятно ще започнат да се борят истински след като Асад бъде свален.

Кави са точно международните ви норми? И кой ви позволява да ги налагате на суверенни държави? И как СА, която има ятаган на знамето си се вписва в тях, че сте си дружки? Въобще не коментирам законодателството и порядките там?

Вижте клипа тук. Как убиват деца, за да докажат химическа атака:" The White Helmets video and How to NOT correctly perform intracardiac injection "

Слабо путлерастко присъствие...

Ни плащат ве!

Тилърсън: Ударът ни в Сирия носи послание за други държави....Носи, тъп краварино, но ще донесе и руски ракети в Кравария, ако продължавате ти и тъпънара Тръмп да се държите като селски каубои в ранчо!!

Американците са наивници. Мислят, че са недосегаеми. Не, не са, нямат и приятели, който са готови да се жертват, заради тях. Едно е сигурно, вече са мишена .

АМЕРИКА НЕ РАЗБРАХА ЛИ, ЧЕ НЕ МОГАТ ДА СВАЛЯТ АСАД НЕ 6 ГОДИНИ , АМИ И СЛЕД 60 ГОДИНИ ПАК НЯМА ДА УСПЕЯТ, ЗАЩОТО ЗАД АСАД СТОИ ГОСПОД, КОИТО АКО ЗАГУБИ ВОЙНАТА СЛАГА КРАЙ НЕ СМАО НА АМЕРИКА АМИ И НА ЖИВОТА НА ЗЕМЯТА ----НЕ ВЯРВАМ АМЕРИКАНЦИТЕ ДА СА ТОЛКОВА ОТКАЧИЛИ ДА СЕ ГРЪМНАТ САМИ!

СЕГА МИ Е ИНТЕРЕСНО, КАК АМЕРИКА ЩЕ СВАЛЯТ АСАД, СЛЕД, КАОТ ПУТИН КАЗА ДИРЕКТНО НА АМЕРИКА, АКО ИЗСТРЕЛЯТ САМО ПОЛОВИН РАКЕТА В ПОСОКА СИРИЯ И С АМЕРИКА ПАДА И ЦЕЛИЯ СВЯТ И СЛАГА КРАЙ НА ЖИВОТА НА ЗЕМЯТА........АЙДЕ СЕГА ОТВОРЕНИТЕ НАТО ДАВАЙТЕ СТРЕЛЯЙТЕ ПАК С РАКЕРЮТИ ДА ВИ ВИДА!??????????????????

симо

Ето я и директната връзка с насилието в училище!!!!!!Кой си ти бе???Знаеш ли кой съм АЗ//?Паат два шамара и....няколко ракети.....Вие кво гледате.... и ВИЕ ли искате??

Британски гримьори създават "жертвите". Шведски лекари алармират, че историята със зарина е лъжа. Децата са убивани пред камерите. Има видео, което показва "жертвите" на "химическата" атака как мърдат под чаршафите, как си подават главите и предизвикват смеха на снимащите ги араби. Потърсете го. Болни мозъци са тези, които инсценират подобни "зверства", докато истинските зверства на джихадистите продължават да се извършват, но от тях никой не се възмущава. А още по-извратените Паси и Поптодорова, настояват България активно да участва във военни операции в Сирия! Българи, независимо дали сте русофили или русофоби, готови ли сте да умрете за чужди интереси, чужди пари и печалби? Или сте и глупаци, и убийци? Помислете си хубаво, преди да се радвате на евентуална война САЩ-Русия.

Всичко това ми прилича на съобщено от ЕЖК( една жена каза) Ако има такива записи как не излизат по някоя сериозна медия.Възможно е да е вярно но може да са направени от някакви хора които искат да представят истината за лъжа,или както му викат фейк нюз! Още повече че преди да започне конфликта в Сирия през 2014 г Б.Асад използва химичен газ срещу един квартал в Дамаск в който живееха предимно опозиционери и това стана пред очите на наблюдатели от ООН

Ceko, ако е това е истина мислиш ли, че американците нямаше да се "закачат", веднага? Разбирасе, че не е затова сега трябва да фабрикуват и да се излагат. Не им е за първи път а за пореден път. Те са некоректни зли и лицемерни. Превърнаха света в лудница. Точно те.

НИКАКВО ПОСЛАНИЕ НЕ НОСИ САЩ, ТОВА Е ЛЪЖА! ПРОСТО ИЗЛЪГАХА ТРЪМ И ПОНЕЖЕ ДЕЙСТВА ИМПУЛСИВНО, НАПРАВИ СВИНЩИНА! АКО БЕШЕ ИЗЧАКАЛ МАЛКО, А НЕ ДА БЪРЗА, ЩЕШЕ ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ Е ПОДВЕДЕН, ЗАЩОТО И НА КУЦО И САКАТО Е ЯСНО, ЧЕ ЗАРИНА В СИРИЯ Е НА ИД, ЗАЩОТО ТАКЪВ ТИП ЗАРИН, СИРИЙСКАТА АРМИЯ НЕ Е РАЗПОЛАГАЛА И РАЗПОЛАГА! ДА БОМБАНДИРАШ МИРНИ ГРАЖДАНИ БЕЗ ПРИЧИНА, НЕ САМО ЧЕ Е ВАРВАРСТВО, А ГРАНИЧИ С УРОДЛИВОСТ!

това е посланието

С тази с нищо неоправдана агресия и лъжливо посочени основания Тръмп измени на предизборните си обещания и се компрометира пред избирателите си! Така или иначе, хората не са балами и истината винаги излиза наяве: "По време на дебат, Тръмп излага лъжата за войната в Сирия: Няма такова нещо като умерени бунтовници. Русия, Иран и Асад убиват ИДИЛ", ("Trump exposes Syrian war lie during debate: 'No such thing as moderate rebels, Russia, Iran, Assad are killing ISIS'", 10 Oct 2016, Signs of the Times). Бившият британски посланик в Сирия, Питър Форд: "Асад не е автор на химическите атаки". Видеото е с английско аудио и френски субтитри и е качено в ютюб на 6 април 2017г. под заглавието: Peter Ford, ex-ambassadeur UK en Syrie : Assad n'est pas l'auteur des attaques chimiques Също и публикации в нета: "Асад не е толкова луд, че да използва химически оръжия: бивш британски посланик" ("'Assad is not mad' enough to use chemical weapons: Former UK ambassador", Jonathan Steele, Friday 7 April 2017 14:33 UTC, Middle East Eye. "Питър Форд, бивш британски посланик в Сирия: Асад не е автор на химическите атаки" ("Peter Ford, ex-ambassadeur UK en Syrie : Assad n'est pas l'auteur des attaques chimiques", Par Peter Ford, Mondialisation, 07 avril 2017). "U.S. backed plan to launch chemical weapon attack on Syria and blame it on Assads regime", by Louise Boyle, 29 january 2013, Daily Mail ("US подкрепен план за химическа атака в Сирия за да бъде обвинен Асад"). "Ново експозе на Сеймур Херш: Турция е организирала атаките с газ за да провокира война на САЩ срещу Сирия", писа канадският Мондиализасион преди 3 години ("Nouvel exposé de Seymour Hersh: la Turquie a organisée des attaques au gaz pour provoquer une guerre des États-Unis contre la Syrie", Par Patrick Martin, Mondialisation, 08 avril 2014).

Е да ама това което каза тогава Тръмп не означаваше,че ще си затваря очите и ще толерира зверствата на Асад и Путин в Сирия!Ударът беше само предупреждение!Този път американците наистина удариха само самара!Следващият път може да ударят камшика я на магарето Асад,я на осела Путин!Знаем,че реските самолети не могат да се сравняват с американските или другите западни образци!

Само идиот може да повярва на лъжите за химическите атаки на Асад и Тръмп отлично знае това, но не можа да се справи със соросоидния натиск срещу него и в крайна сметка се уплаши за местенцето си, а най-вероятно и за живота си, и то не без основание, така че бе принуден да уйдиса на акъла на Байдъновци и пр. надървили се за война със Сирия и Русия!

Дума да няма, направиха послание...то звучи така - внимавайте, преди преди бяхме слабоумни, сега пак сме си такива.

Публикувано във факти.бг: Русия и Иран предупредиха САЩ, че при проява на нова агресия в Сирия, те са готови да отвърнат с удар, съобщи ABC. Това става ясно от общо изявление от общия команден център на руските, иранските и сирийските сили. През миналата седмица САЩ атакуваха сирийска военна база с ракетен удар. Той трябваше да е отговор на химическите атаки, за които се смята, че е отговорно сирийското правителство. "САЩ преминаха червената линия с атаката срещу Сирия. От този момент на татък, ние ще отговорим на всеки, който прояви подобна агресия, дори това да е Америка. Там знаят много добре за нашите възможности да отговорим на всеки удар. И ние ще отговорим, понасяйки си последствията. Ние ще освободим Сирия от всеки вид окупационни сили. Няма значение, от къде те идват. Трябва да сме готови", се казва в изявлението.

Смехотворни са приказките на американците за зарина, този газ няма мирис, не се вижда и се разпространява на 10 м. В Сирия няма химически оръжия, както е установено от комисията при ООН през 2014 година в доклад. Пълни измислици, за да подкрепят игил.

ГЩ-то на Русия те опроверга отдавна! Според него ЗАРИНЪТ се произвеждал в нощни гърнета от брадати, неграмотни, озлобени джихадисти, след което се съхранявал в един 200 литров американски варел! "Високоточна" руска бомба, дето бие с отклонение 10 см. нацелила варела точно в тапата, ЗАРИНЪТ се разбягал и изтровил стотина души! Пита се, кой пусна Духът, ЗАРИНА от бутилката! Върти го, сучи го, руската бомба! Информацията е от спичкера на ГаЩниците генерал Конюшенко!

На български е идил!Осемдесет жертви на зарина не са измислица на американците а престъпление срещу човечеството!За което са виновни Асад и Путин!

Ким Чен Ун, Ер До Ган и Пу Тин. Тях предупреждава Тръмп.

Ох, и аз харесвах Тръмп, ама вижте го сега на снимката, ще умра! Иначе поздравявам американския народ, че искаше промяна, но уви, демокрацията не съществува.

А защо две трети от света, не долюбват САЩ, а ще си изпотрошат краката, Щатите да си турят поне по една военна база там, и защо изгониха руските военни бази оттам навсякъде по света?

Кой обича кочината Краварника ве?:) Във всяка страна където имат военни бази, непрекъснато стават протести да изхвърлят лудите говеда..Така е и в Япония, така е и в Германия, а хората хич недолюбват лудите добичета в останалите страни по света.

Нито има протести, нито ги изхвърлят, изхвърлиха руските! А за американските се натискат още 50 страни!

след като негъра Хюсеин беше унижавант в продърлжение на 4 годзини, сега човечеца с перчема го накараха да се самоунижи и то вътрешните клнове само и само да се спаси временно.Унижението -при свършил мач кога твойте са паднали с 0:5 /т.н. демократична опозоция от джихадисти-избита до крак /, когата вече Б.Асад е взел контрола над почти цялата стран,а иди ти взриви пиратките си в квартала след като по време на целият мач си бил кротък като агънце и само си примигвал свит в ъгъла и нашамарен. Е сега може да си изстреляш мухлясалите пиратки половинат от които падат както пъпеши не са падали и за капак да си направиш такава антиреклама на и без това мухлясалите въоръжени сили и технолотии с 50 годишна давност

вицове бе.какъв беше тоя ужасяващ удар раздут от медиите като супер шок и прочие тъпотии.Ако това беше удар както го представят щеше ли обекта на удара -летището дето уж имало складове и то със зарин да си рабои 8 часа сле "удара" и да кацат и излитат самолети.А изпълнението си беш6 шоу .След като мача е свършиб отданва и твойте за паднали 0:3 на терен в Сирия сетил се някой да направи малко заря.Късно.

Голям! На времето ,след края на ВСВ, е имало идеия ,веднага след капитулацията на фашистка Германия,Запада да удари фашистка Русия и с това да се сложи край на двойния фашизъм в света.Още повече,че САЩ са имали вече ядрено оръжие а и Русия вече е бира на системи.Блестяща идея, от гледна точка на военната тактика,но хуманизмът на Америка и Англия е натделял.

така,ама грешна ти е била диагнозата.Я първо изтрезней, после си изпий хапчетат и пак ела да ракзваш хуморески.

И къде точно щяха да ударят СССР. 1945-та Червената армия е 5 милиона срещу 400000 американци в Европа. Съветската армия е разположила 10000 танка от Адриатика до Балтиййско море и от Виена до Берлин. Къде щяха да хвърлят тази атомна бомба? В Берлин?Прага? Виена? В Москва ? Да де ,ама Бен Афлек и Алек Болдуин са затънали някъде в оризищата на източен Китай и няма кой да хвърли бомбата.

Правилно, бий самара, да се сеща магарето! Русия нещо много се разпаса напоследък! 300-те хиляди жертви на 6 годишната гражданска война са изцяло на съвестта на Русия! За нея човешкия живот не струва и пукната копейка! Цялата и история красноречиво потвърждава това!

А на чия съвест са милионите загинали в Ирак, Афганистан и сега в Сирия?! На Говедарника начело с олигофрена Буш Младши и Тропикал Мънки Обонго, които започнаха войните в Ирак, Афганистан, Либия, Сирия, Крайна!!

Пацак, ти си голям тъпак! Но и добре явно ти плащат за да пишеш подобни глупости! Само, че отдавна трябва да си разбрал, че с трици маймуни не се ловят, а трябва и поне един банан! Народите по света отдавна вече не са маймуни и видяха, разбраха "изключителната" демокрация на Кравестан! Тези миризливи каубои тикат всячески света към военен конфликт, без да съзнават, че всички ще си отидат! Човечеството трябва да ги спре и силата е само, ако има обединение около Русия! Ама и аз какво ли обеснявам на неграмотни, с помътен разсъдък соросоидни простофили?!

осъществен по време на обяд между Тръмп и китайски ръководител, който е на посещение в САЩ... демек имай го предвид!

Демек ударът е съвместен, с одобрението на Китай! Путин трябва яко да се замисли!

но след като чистачките на летището Aише и Hезре изметоха полосата самолетите пак фъркат xaxaxa

КЪВ СИ ТИ ЧЕ ДА УДРЯШ СИРИЯ И ЗА КАКЪВ СЕ МИСЛИШ ЧЕ И ПОСЛАНИЯ ДА ОПРРАВЯШ ?? ЕДНА НАЦИЯ НА 3 ВЕКА СТЕ ................

Ми щом Российската нация, която я има от има-няма 25 години има претенция да е най-великата в света, краварите да не ядат доматите с колците?

от както легализираха марихуаната във ФАЩ никой не протестира срещу тоя бомбардировач тръмпииииии тая нация наистина е от стадо крави....

А в русланд хората не протестират ли? Там пък легализираха Бояришника,а в САЩ е ъабранено да се пият лосиони за вани!

Тактиката е много проста.Да се привлече вниманието на Русия към обстановката в Сирия и струпа руска военщина там,като същевременно се отслаби фронта с Украйна и прибалтийските републики т.е. заплаха на два фронта.На това Русия не може да издържи при това украинската армия не е за подценяване заедно с НАТО.От юг Турция се прави на пасивна,но това е мижи да те лажим.От Изток Китай ще се прави на ни лук ял,ни лук мирисал ,защото това му дава шанс за територии в Сибир.Ха,ха,ха! Руските тролове,както винаги газ пикаят ,но това е положението.Всичкото това може да доведе само до едно ,край на Путин.

супер коментар само, че ако е пак такъв "мощен удар" от американски кораб и ако пак ракетие паднат като пъпеши в морето а заветната целта -летището си работи все в нормален режим въпреки "супер удара" ,вече наистина Путин и Русия ще се гътнат от смях.Това е шанса: да ги уморят от смях.

Има логика в коментара ти - руснаците, посредством С-400, свалиха 36 от американските раките. Въпроса е защо само толкова и отговора е прост - С-400, който е разположен в Сирия не е пълен комплекс и мобилните ракетни установки са свалили толкова ракети, колкото прихващащи такива е имал разгърнатият комплекс. Американците могат да се хвалят колко успешна е била акцията им, но истината е че от 36 изтреляни прихващача от руската С-400, 36 са успели да свалят летяща американска ракета. Т.е. американците показаха, че са плашило на кокили...

перчема кратун как се е ухилил.... обличайте му ризата със завързаните ръкави и го карайте към лудницата...

Ако хората, които създадоха САЩ можеха да видят какви ги вършат днес техните потомци, сигурно биха се завъртяли в гробовете си.

Основателите на САЩ щяха да бъдат горди със потомците си!Защото САЩ са най мощната икономическа,политическа и военна машина на планетата и са кошмар за дребни недоносени диктатори начело на големи полупустинни територии.От които САЩ и другите развити държави купуват евтини суровини!

- САЩ са най, най какво, буахахахаха ти си бил цял сборник от вицове бе.

КОЯ Е сАЩ БЕЕЕЕЕ !!!! ЗАСЕЛЕНА ОТ КАТОРЖНИЦИ !!! ХАХАХАХА

Еврейските смешници отново правят забавление за бройлерите, граждани на САЩ. Първо, така нареченият ракетен удар е агресия срещу суверенна държава и тя има право на адекватен отговор. Но, както виждаме, пистата за излитане и кацане на летището обстрелвано с 59 крилати ракети "томахавка" на САЩ е непокътната, цяла и самолети могат да излитат и кацат на нея. Но са избити обикновени хора от околните населени места. Еврейския идиотизъм се лекува само с едно средство, пълно унищожение.

И с прокламирането на "пълно унищожение" ти с какво си по-различен на ИД ? Твоят идиотизъм причина ли е, да бъдеш унищожен ?

Даа посланието е .. ВНИМАВАЙТЕ в картинката. Ако не ни разрешавате да ви натискаме, крадем унижаваме ЩЕ ВИ ПУСНЕМ много бомби за да се вразумите. Е в България няма да се плашим . Нашите ближещи задници управници от всякакъв цвят ни пордават вече колко години.

Kalin

Посланието е ясно-ние първо стреляме после мислим защото с второто имаме проблеми!

А следващият път ще падат руски бракми!Това беше само предупреждение и нямаше за цел унищожаването на сирийски военни нито на базата им!

САЩ=теористична кочина.Нищо друго.

Посланието което донесе е, че Тръмп също стана кукла на конци на кукловодите в САЩ. Там който не слуша, завършва явно като Кенеди. Евреин се изказа, че на 100% е сигурен, че Асад е виновен и хайде веднага удар. Тръпм плю на всичко което е казвал, за безмисленото участие на САЩ във войната в Сирия и обвиненията му към Обама - например че му трябва разрешение от Конгреса за удари. Както каза един американец от политиката им, първата жертва на война е истината. Без абсолютно никакви доказателства, те атакуваха борещите се срещу ИДИЛ и клона на Ал-Кайда на мястото на ударите. За тях правото няма значение и принципа, че всеки е невинен до доказване на противното. А другите от запада, слушат послушно каквото нареди САЩ. А наскоро гледах как правят репортажи от такива места, които реално се правят от все едно рекламни агенции. Същите хора участват като бели каски, от опозицията, ИДИЛ, та даже един сниман с Хилари Клинтън участва в тях. Друг не се усеща, че камерата се завърта и в ъгъла се вижда как се хили и могат да му се преброят зъбите, усеща се и се намръщва. ;) Много спроно е какво не представят за репортажи от там. Каква част от тях са фалшиви новини и груби манипулации.

Коментари - Тилърсън: Ударът ни в Сирия носи послание за други държави | Днес.dir.bg

Тилърсън: Ударът ни в Сирия носи послание за други държави

Държавният секретар на САЩ Рекс Тилърсън заяви, че ракетният удар на САЩ в Сирия носи послание за други държави, без да споменава Северна Корея.

Обратно в новината

Коментари - Тилърсън: Ударът ни в Сирия носи послание за други държави | Днес.dir.bg

Коментари

Посланието е: Който не слушка ще си го плучи. Скапани богаташи!

няма отравяне с иприт, има упоени деца, които мърдат, всичко е поредната измама и поеврейчената иванка тръмп дала заповед за стрелба, като убитите 9 души наистина са цивилни.Къде си бре, р. найденов - леке долно

Всеки американски президент след встъпването си в длъжност трябва да направи една война за да покаже кой командва света, но докато някога тяхната икономика беше 60% от световната, то сега е 13% и положението и не е никак розово. Огромен дълг и конфронтация с Мексико, Китай, Русия и др. води до допълнителна изолация на икономиката и. Така ,че ще паднат от доста високо.

като олигофрен

САЩ е водеща терористична държава, защото покрива всички официални дефиниции за тероризъм и агресия: 1."Тероризмът е употребата, или заплахата за употреба, на действие, което е насилническо, навреждащо, разрушително и е предназначено да повлияе на правителството или да заплаши обществото с цел защитата на политическа, религиозна или идеологическа кауза". 2.Концепцията за агресията по време на Нюрнбергския процес: "Агресор е държавата, която първа извършва действия като "нахлуване с въоръжени сили, със или без официално обявяване на война, на територията на друга държава", или "осигуряване на подкрепа за въоръжени групировки, формирани на територията на друга държава, или отказ, въпреки молбата на нападнатата държава, да вземе на собствената си територия всички възможни мерки за лишаване на тези групировки от подкрепа или защита." 3.Приемайки юрисдикцията на Световния съд през 1946 г. САЩ го направи с уговорка, изключваща страната от съдебно преследване! Дори и при тази ограничена база, по делото за Никарагуа съдът осъди САЩ за "незаконна употреба на сила", с други думи международен тероризъм, и им нареди да прекратят престъпленията и да изплатят значителни репарации. Американската администрация реагира с ескалация на военните действия, като официално подкрепи атаки от страна на терористичните си сили срещу незащитени цивилни граждани. 4.Нелсън Мандела и Африканския национален конгрес - били една от "най-известните терористични групи" в света, според формулировката на Вашингтон. Безчислени са престъпленията на Империята на злото, няма прошка и за съучастниците и статистите им, маскирани като "коалиции" !

Ами съгласно т.2 от Нюрнбергския процес Русия е пар-екселанс агресор. И в Украйна 2014 и в Грузия 2008.

а ти си за преглед при психиатър с тези си възгледи и мироглед

Да, всички го разбрахме това послание дето гласи: "Ние колим, ние бесим и който не ни се подчинява ще бъде убиван без съд и присъда. И след като сме ви казали, че това е демокрация, така ще бъде." Ужас, до каква деградация докарахме 21 век, само защото каптализмът трябва да се поддържа дори и с цената на унищожението на планетата.

вижте го само тоя тръмп, с какви хора се обгради в кабинета си - с милиардели и то предимно в петролния бизнес...И логично, какво направи тръмп оЩе даже предизборно - отрече климатичните промени, за да могат да си въртят без ограничения бизнеса с петрола...А познайте сега, дали тиЯ алчни, зинали за петрол психопати(наричани милиардери) ще спрат войната в името на мира и ще се откажат от това да си присвоят кладенците с петрол на Сирия????Никогаааа, а аАсад не иска ДА ИМ ГИ ДАДЕ И затова СА ГОТОВИ ДА Му ИНСЦЕНИРАТ И ПРИПИШАТ ВСЯКАКВИ ХИМИЧЕСКИ АТАКИ, ЗА ДА СИ НАМЕРЯТ ОПРАВДАНИЕ ДА БОМБАНДИРАТ, ДОКАТО НЕ ОКРАДАТ И ПОСЛЕДНАТА КАПКА ПЕТРОЛ НА СИРИЯ

Хакери от всички страни, съединете се и унищожете тази Империя на Суперзлото! Така ще бъдете новите спасители на Земната цивилизация! Явно че няма никаква надежда за вразумяване отвътре на Империята!

алчността трябва да се обяви и признае за болест, тези които са решили да трупат милиони и милиарди, трябва да бъдат затваряни в психиатрии, за да може злото , което ще произтече съвсем закономерно от алчността им да бъде предотвратено преди да се е случило

колкото в перник жената е хвърля з0000 лева през терасата ,тиолкова и сиря е хвърлила бомби с химическа боина глава ... и какво стана с кореискят самолетоносач . тръгна смело към северна кореа и рязко зави към южна :))) плашат гаргите ... защото никои вече не им се бои на краварите :))

Днес излезе следното. Руски дрон е следял химическата атака на сирийската армия. И след като обгазените цивилни са бягали за спасение към болницата, военноте на мАмашата ви са изпратили руски самолет да я бомбардира за да покрие следите. Колко "човеколюбиви" са ватниците на които се кланяте?

Май не си гледал клипа със Шведския експерт! Кочината си има име, нарича се САЩ.

В самите САЩ хората се чудят - имало ли е химическа атака или всичко е измислица. Успоредно с американската атака бойците от Ислямска държава също предприемат атака. Врачи обвинили Белые каски в фальсификации свидетельств химатаки в Сирии Подробнее: https://link/ru/news/2017/04/11/belye-kaski-obvinili-v-falsifikacii-svidetelstv-himataki-v-sirii?utm_source=smi2

Скоро на посланието ще се получи отговор , май ще е неприятен!

След като не могат да провокират за започване на световна спасителна за САШ война Русия, която има здрави нерви, ще се насочат към по-нервен и по-неустойчив бушон - Северна Корея. Но не се знае тя какъв устойчив играч може да бъде. Ако слуша батковците Русия, Китай и Иран ще отвеят перчема на Доналд Кук, извинете, Тръмп от майтап.

"Борбата" на САЩ срещу ИДИЛ през изглежда горе долу така: САЩ симулират действия против ИДИЛ, но в действителност се надяват ИДИЛ да свали Асад. Вероятно ще започнат да се борят истински след като Асад бъде свален.

Кави са точно международните ви норми? И кой ви позволява да ги налагате на суверенни държави? И как СА, която има ятаган на знамето си се вписва в тях, че сте си дружки? Въобще не коментирам законодателството и порядките там?

Вижте клипа тук. Как убиват деца, за да докажат химическа атака:" The White Helmets video and How to NOT correctly perform intracardiac injection "

Слабо путлерастко присъствие...

Ни плащат ве!

Тилърсън: Ударът ни в Сирия носи послание за други държави....Носи, тъп краварино, но ще донесе и руски ракети в Кравария, ако продължавате ти и тъпънара Тръмп да се държите като селски каубои в ранчо!!

Американците са наивници. Мислят, че са недосегаеми. Не, не са, нямат и приятели, който са готови да се жертват, заради тях. Едно е сигурно, вече са мишена .

АМЕРИКА НЕ РАЗБРАХА ЛИ, ЧЕ НЕ МОГАТ ДА СВАЛЯТ АСАД НЕ 6 ГОДИНИ , АМИ И СЛЕД 60 ГОДИНИ ПАК НЯМА ДА УСПЕЯТ, ЗАЩОТО ЗАД АСАД СТОИ ГОСПОД, КОИТО АКО ЗАГУБИ ВОЙНАТА СЛАГА КРАЙ НЕ СМАО НА АМЕРИКА АМИ И НА ЖИВОТА НА ЗЕМЯТА ----НЕ ВЯРВАМ АМЕРИКАНЦИТЕ ДА СА ТОЛКОВА ОТКАЧИЛИ ДА СЕ ГРЪМНАТ САМИ!

СЕГА МИ Е ИНТЕРЕСНО, КАК АМЕРИКА ЩЕ СВАЛЯТ АСАД, СЛЕД, КАОТ ПУТИН КАЗА ДИРЕКТНО НА АМЕРИКА, АКО ИЗСТРЕЛЯТ САМО ПОЛОВИН РАКЕТА В ПОСОКА СИРИЯ И С АМЕРИКА ПАДА И ЦЕЛИЯ СВЯТ И СЛАГА КРАЙ НА ЖИВОТА НА ЗЕМЯТА........АЙДЕ СЕГА ОТВОРЕНИТЕ НАТО ДАВАЙТЕ СТРЕЛЯЙТЕ ПАК С РАКЕРЮТИ ДА ВИ ВИДА!??????????????????

симо

Ето я и директната връзка с насилието в училище!!!!!!Кой си ти бе???Знаеш ли кой съм АЗ//?Паат два шамара и....няколко ракети.....Вие кво гледате.... и ВИЕ ли искате??

Британски гримьори създават "жертвите". Шведски лекари алармират, че историята със зарина е лъжа. Децата са убивани пред камерите. Има видео, което показва "жертвите" на "химическата" атака как мърдат под чаршафите, как си подават главите и предизвикват смеха на снимащите ги араби. Потърсете го. Болни мозъци са тези, които инсценират подобни "зверства", докато истинските зверства на джихадистите продължават да се извършват, но от тях никой не се възмущава. А още по-извратените Паси и Поптодорова, настояват България активно да участва във военни операции в Сирия! Българи, независимо дали сте русофили или русофоби, готови ли сте да умрете за чужди интереси, чужди пари и печалби? Или сте и глупаци, и убийци? Помислете си хубаво, преди да се радвате на евентуална война САЩ-Русия.

Всичко това ми прилича на съобщено от ЕЖК( една жена каза) Ако има такива записи как не излизат по някоя сериозна медия.Възможно е да е вярно но може да са направени от някакви хора които искат да представят истината за лъжа,или както му викат фейк нюз! Още повече че преди да започне конфликта в Сирия през 2014 г Б.Асад използва химичен газ срещу един квартал в Дамаск в който живееха предимно опозиционери и това стана пред очите на наблюдатели от ООН

Ceko, ако е това е истина мислиш ли, че американците нямаше да се "закачат", веднага? Разбирасе, че не е затова сега трябва да фабрикуват и да се излагат. Не им е за първи път а за пореден път. Те са некоректни зли и лицемерни. Превърнаха света в лудница. Точно те.

НИКАКВО ПОСЛАНИЕ НЕ НОСИ САЩ, ТОВА Е ЛЪЖА! ПРОСТО ИЗЛЪГАХА ТРЪМ И ПОНЕЖЕ ДЕЙСТВА ИМПУЛСИВНО, НАПРАВИ СВИНЩИНА! АКО БЕШЕ ИЗЧАКАЛ МАЛКО, А НЕ ДА БЪРЗА, ЩЕШЕ ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ Е ПОДВЕДЕН, ЗАЩОТО И НА КУЦО И САКАТО Е ЯСНО, ЧЕ ЗАРИНА В СИРИЯ Е НА ИД, ЗАЩОТО ТАКЪВ ТИП ЗАРИН, СИРИЙСКАТА АРМИЯ НЕ Е РАЗПОЛАГАЛА И РАЗПОЛАГА! ДА БОМБАНДИРАШ МИРНИ ГРАЖДАНИ БЕЗ ПРИЧИНА, НЕ САМО ЧЕ Е ВАРВАРСТВО, А ГРАНИЧИ С УРОДЛИВОСТ!

това е посланието

С тази с нищо неоправдана агресия и лъжливо посочени основания Тръмп измени на предизборните си обещания и се компрометира пред избирателите си! Така или иначе, хората не са балами и истината винаги излиза наяве: "По време на дебат, Тръмп излага лъжата за войната в Сирия: Няма такова нещо като умерени бунтовници. Русия, Иран и Асад убиват ИДИЛ", ("Trump exposes Syrian war lie during debate: 'No such thing as moderate rebels, Russia, Iran, Assad are killing ISIS'", 10 Oct 2016, Signs of the Times). Бившият британски посланик в Сирия, Питър Форд: "Асад не е автор на химическите атаки". Видеото е с английско аудио и френски субтитри и е качено в ютюб на 6 април 2017г. под заглавието: Peter Ford, ex-ambassadeur UK en Syrie : Assad n'est pas l'auteur des attaques chimiques Също и публикации в нета: "Асад не е толкова луд, че да използва химически оръжия: бивш британски посланик" ("'Assad is not mad' enough to use chemical weapons: Former UK ambassador", Jonathan Steele, Friday 7 April 2017 14:33 UTC, Middle East Eye. "Питър Форд, бивш британски посланик в Сирия: Асад не е автор на химическите атаки" ("Peter Ford, ex-ambassadeur UK en Syrie : Assad n'est pas l'auteur des attaques chimiques", Par Peter Ford, Mondialisation, 07 avril 2017). "U.S. backed plan to launch chemical weapon attack on Syria and blame it on Assads regime", by Louise Boyle, 29 january 2013, Daily Mail ("US подкрепен план за химическа атака в Сирия за да бъде обвинен Асад"). "Ново експозе на Сеймур Херш: Турция е организирала атаките с газ за да провокира война на САЩ срещу Сирия", писа канадският Мондиализасион преди 3 години ("Nouvel exposé de Seymour Hersh: la Turquie a organisée des attaques au gaz pour provoquer une guerre des États-Unis contre la Syrie", Par Patrick Martin, Mondialisation, 08 avril 2014).

Е да ама това което каза тогава Тръмп не означаваше,че ще си затваря очите и ще толерира зверствата на Асад и Путин в Сирия!Ударът беше само предупреждение!Този път американците наистина удариха само самара!Следващият път може да ударят камшика я на магарето Асад,я на осела Путин!Знаем,че реските самолети не могат да се сравняват с американските или другите западни образци!

Само идиот може да повярва на лъжите за химическите атаки на Асад и Тръмп отлично знае това, но не можа да се справи със соросоидния натиск срещу него и в крайна сметка се уплаши за местенцето си, а най-вероятно и за живота си, и то не без основание, така че бе принуден да уйдиса на акъла на Байдъновци и пр. надървили се за война със Сирия и Русия!

Дума да няма, направиха послание...то звучи така - внимавайте, преди преди бяхме слабоумни, сега пак сме си такива.

Публикувано във факти.бг: Русия и Иран предупредиха САЩ, че при проява на нова агресия в Сирия, те са готови да отвърнат с удар, съобщи ABC. Това става ясно от общо изявление от общия команден център на руските, иранските и сирийските сили. През миналата седмица САЩ атакуваха сирийска военна база с ракетен удар. Той трябваше да е отговор на химическите атаки, за които се смята, че е отговорно сирийското правителство. "САЩ преминаха червената линия с атаката срещу Сирия. От този момент на татък, ние ще отговорим на всеки, който прояви подобна агресия, дори това да е Америка. Там знаят много добре за нашите възможности да отговорим на всеки удар. И ние ще отговорим, понасяйки си последствията. Ние ще освободим Сирия от всеки вид окупационни сили. Няма значение, от къде те идват. Трябва да сме готови", се казва в изявлението.

Смехотворни са приказките на американците за зарина, този газ няма мирис, не се вижда и се разпространява на 10 м. В Сирия няма химически оръжия, както е установено от комисията при ООН през 2014 година в доклад. Пълни измислици, за да подкрепят игил.

ГЩ-то на Русия те опроверга отдавна! Според него ЗАРИНЪТ се произвеждал в нощни гърнета от брадати, неграмотни, озлобени джихадисти, след което се съхранявал в един 200 литров американски варел! "Високоточна" руска бомба, дето бие с отклонение 10 см. нацелила варела точно в тапата, ЗАРИНЪТ се разбягал и изтровил стотина души! Пита се, кой пусна Духът, ЗАРИНА от бутилката! Върти го, сучи го, руската бомба! Информацията е от спичкера на ГаЩниците генерал Конюшенко!

На български е идил!Осемдесет жертви на зарина не са измислица на американците а престъпление срещу човечеството!За което са виновни Асад и Путин!

Ким Чен Ун, Ер До Ган и Пу Тин. Тях предупреждава Тръмп.

Ох, и аз харесвах Тръмп, ама вижте го сега на снимката, ще умра! Иначе поздравявам американския народ, че искаше промяна, но уви, демокрацията не съществува.

А защо две трети от света, не долюбват САЩ, а ще си изпотрошат краката, Щатите да си турят поне по една военна база там, и защо изгониха руските военни бази оттам навсякъде по света?

Кой обича кочината Краварника ве?:) Във всяка страна където имат военни бази, непрекъснато стават протести да изхвърлят лудите говеда..Така е и в Япония, така е и в Германия, а хората хич недолюбват лудите добичета в останалите страни по света.

Нито има протести, нито ги изхвърлят, изхвърлиха руските! А за американските се натискат още 50 страни!

след като негъра Хюсеин беше унижавант в продърлжение на 4 годзини, сега човечеца с перчема го накараха да се самоунижи и то вътрешните клнове само и само да се спаси временно.Унижението -при свършил мач кога твойте са паднали с 0:5 /т.н. демократична опозоция от джихадисти-избита до крак /, когата вече Б.Асад е взел контрола над почти цялата стран,а иди ти взриви пиратките си в квартала след като по време на целият мач си бил кротък като агънце и само си примигвал свит в ъгъла и нашамарен. Е сега може да си изстреляш мухлясалите пиратки половинат от които падат както пъпеши не са падали и за капак да си направиш такава антиреклама на и без това мухлясалите въоръжени сили и технолотии с 50 годишна давност

вицове бе.какъв беше тоя ужасяващ удар раздут от медиите като супер шок и прочие тъпотии.Ако това беше удар както го представят щеше ли обекта на удара -летището дето уж имало складове и то със зарин да си рабои 8 часа сле "удара" и да кацат и излитат самолети.А изпълнението си беш6 шоу .След като мача е свършиб отданва и твойте за паднали 0:3 на терен в Сирия сетил се някой да направи малко заря.Късно.

Голям! На времето ,след края на ВСВ, е имало идеия ,веднага след капитулацията на фашистка Германия,Запада да удари фашистка Русия и с това да се сложи край на двойния фашизъм в света.Още повече,че САЩ са имали вече ядрено оръжие а и Русия вече е бира на системи.Блестяща идея, от гледна точка на военната тактика,но хуманизмът на Америка и Англия е натделял.

така,ама грешна ти е била диагнозата.Я първо изтрезней, после си изпий хапчетат и пак ела да ракзваш хуморески.

И къде точно щяха да ударят СССР. 1945-та Червената армия е 5 милиона срещу 400000 американци в Европа. Съветската армия е разположила 10000 танка от Адриатика до Балтиййско море и от Виена до Берлин. Къде щяха да хвърлят тази атомна бомба? В Берлин?Прага? Виена? В Москва ? Да де ,ама Бен Афлек и Алек Болдуин са затънали някъде в оризищата на източен Китай и няма кой да хвърли бомбата.

Правилно, бий самара, да се сеща магарето! Русия нещо много се разпаса напоследък! 300-те хиляди жертви на 6 годишната гражданска война са изцяло на съвестта на Русия! За нея човешкия живот не струва и пукната копейка! Цялата и история красноречиво потвърждава това!

А на чия съвест са милионите загинали в Ирак, Афганистан и сега в Сирия?! На Говедарника начело с олигофрена Буш Младши и Тропикал Мънки Обонго, които започнаха войните в Ирак, Афганистан, Либия, Сирия, Крайна!!

Пацак, ти си голям тъпак! Но и добре явно ти плащат за да пишеш подобни глупости! Само, че отдавна трябва да си разбрал, че с трици маймуни не се ловят, а трябва и поне един банан! Народите по света отдавна вече не са маймуни и видяха, разбраха "изключителната" демокрация на Кравестан! Тези миризливи каубои тикат всячески света към военен конфликт, без да съзнават, че всички ще си отидат! Човечеството трябва да ги спре и силата е само, ако има обединение около Русия! Ама и аз какво ли обеснявам на неграмотни, с помътен разсъдък соросоидни простофили?!

осъществен по време на обяд между Тръмп и китайски ръководител, който е на посещение в САЩ... демек имай го предвид!

Демек ударът е съвместен, с одобрението на Китай! Путин трябва яко да се замисли!

но след като чистачките на летището Aише и Hезре изметоха полосата самолетите пак фъркат xaxaxa

КЪВ СИ ТИ ЧЕ ДА УДРЯШ СИРИЯ И ЗА КАКЪВ СЕ МИСЛИШ ЧЕ И ПОСЛАНИЯ ДА ОПРРАВЯШ ?? ЕДНА НАЦИЯ НА 3 ВЕКА СТЕ ................

Ми щом Российската нация, която я има от има-няма 25 години има претенция да е най-великата в света, краварите да не ядат доматите с колците?

от както легализираха марихуаната във ФАЩ никой не протестира срещу тоя бомбардировач тръмпииииии тая нация наистина е от стадо крави....

А в русланд хората не протестират ли? Там пък легализираха Бояришника,а в САЩ е ъабранено да се пият лосиони за вани!

Тактиката е много проста.Да се привлече вниманието на Русия към обстановката в Сирия и струпа руска военщина там,като същевременно се отслаби фронта с Украйна и прибалтийските републики т.е. заплаха на два фронта.На това Русия не може да издържи при това украинската армия не е за подценяване заедно с НАТО.От юг Турция се прави на пасивна,но това е мижи да те лажим.От Изток Китай ще се прави на ни лук ял,ни лук мирисал ,защото това му дава шанс за територии в Сибир.Ха,ха,ха! Руските тролове,както винаги газ пикаят ,но това е положението.Всичкото това може да доведе само до едно ,край на Путин.

супер коментар само, че ако е пак такъв "мощен удар" от американски кораб и ако пак ракетие паднат като пъпеши в морето а заветната целта -летището си работи все в нормален режим въпреки "супер удара" ,вече наистина Путин и Русия ще се гътнат от смях.Това е шанса: да ги уморят от смях.

Има логика в коментара ти - руснаците, посредством С-400, свалиха 36 от американските раките. Въпроса е защо само толкова и отговора е прост - С-400, който е разположен в Сирия не е пълен комплекс и мобилните ракетни установки са свалили толкова ракети, колкото прихващащи такива е имал разгърнатият комплекс. Американците могат да се хвалят колко успешна е била акцията им, но истината е че от 36 изтреляни прихващача от руската С-400, 36 са успели да свалят летяща американска ракета. Т.е. американците показаха, че са плашило на кокили...

перчема кратун как се е ухилил.... обличайте му ризата със завързаните ръкави и го карайте към лудницата...

Ако хората, които създадоха САЩ можеха да видят какви ги вършат днес техните потомци, сигурно биха се завъртяли в гробовете си.

Основателите на САЩ щяха да бъдат горди със потомците си!Защото САЩ са най мощната икономическа,политическа и военна машина на планетата и са кошмар за дребни недоносени диктатори начело на големи полупустинни територии.От които САЩ и другите развити държави купуват евтини суровини!

- САЩ са най, най какво, буахахахаха ти си бил цял сборник от вицове бе.

КОЯ Е сАЩ БЕЕЕЕЕ !!!! ЗАСЕЛЕНА ОТ КАТОРЖНИЦИ !!! ХАХАХАХА

Еврейските смешници отново правят забавление за бройлерите, граждани на САЩ. Първо, така нареченият ракетен удар е агресия срещу суверенна държава и тя има право на адекватен отговор. Но, както виждаме, пистата за излитане и кацане на летището обстрелвано с 59 крилати ракети "томахавка" на САЩ е непокътната, цяла и самолети могат да излитат и кацат на нея. Но са избити обикновени хора от околните населени места. Еврейския идиотизъм се лекува само с едно средство, пълно унищожение.

И с прокламирането на "пълно унищожение" ти с какво си по-различен на ИД ? Твоят идиотизъм причина ли е, да бъдеш унищожен ?

Даа посланието е .. ВНИМАВАЙТЕ в картинката. Ако не ни разрешавате да ви натискаме, крадем унижаваме ЩЕ ВИ ПУСНЕМ много бомби за да се вразумите. Е в България няма да се плашим . Нашите ближещи задници управници от всякакъв цвят ни пордават вече колко години.

Kalin

Посланието е ясно-ние първо стреляме после мислим защото с второто имаме проблеми!

А следващият път ще падат руски бракми!Това беше само предупреждение и нямаше за цел унищожаването на сирийски военни нито на базата им!

САЩ=теористична кочина.Нищо друго.

Посланието което донесе е, че Тръмп също стана кукла на конци на кукловодите в САЩ. Там който не слуша, завършва явно като Кенеди. Евреин се изказа, че на 100% е сигурен, че Асад е виновен и хайде веднага удар. Тръпм плю на всичко което е казвал, за безмисленото участие на САЩ във войната в Сирия и обвиненията му към Обама - например че му трябва разрешение от Конгреса за удари. Както каза един американец от политиката им, първата жертва на война е истината. Без абсолютно никакви доказателства, те атакуваха борещите се срещу ИДИЛ и клона на Ал-Кайда на мястото на ударите. За тях правото няма значение и принципа, че всеки е невинен до доказване на противното. А другите от запада, слушат послушно каквото нареди САЩ. А наскоро гледах как правят репортажи от такива места, които реално се правят от все едно рекламни агенции. Същите хора участват като бели каски, от опозицията, ИДИЛ, та даже един сниман с Хилари Клинтън участва в тях. Друг не се усеща, че камерата се завърта и в ъгъла се вижда как се хили и могат да му се преброят зъбите, усеща се и се намръщва. ;) Много спроно е какво не представят за репортажи от там. Каква част от тях са фалшиви новини и груби манипулации.