17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано тези концерти и събирания започнат да ги правят всеки месец а не само веднъж в годината и ако тази година са само 800човека нека догодина се увеличат и станат поне 800000

Защо не споменават от кои държави са присъствали и имали български представители?

Ако хитлер беше жив първата му работа ще е да вкара бабата и мултикултитата около нея в лагер, а после да подпише договор за всестранно сътрудничество с дядя Вова, ама не както преди,а истински договор.

Докато не вкарат в лудницата мути няма да се оправи работата, той оня с мустачките вече сто пъти се превъртя в гроба.

сърдете се на чичко шорош и не плачете по форумите! По зомбирано,алчно и надменно племе от швабите няма-истински евреи са. Затова вече Германия ще се нарича Германистан и след години ще се молят на Путин да ги освобождава. никакви работници не им трябват-всичко вече се заменя с роботи и комп....просто се прави замяна на бялата раса с африканци и азиятци за по лесно манипулиране на масите и за пушечно месо при евентуална война с Бялата мечка от ,която ги е страх,но си точат зъбите за териториите и. Ферщеен си?

АВЕ ИЗПРАВИ И СЕ ПРЧУПЕНОТО КРЪСТЧЕ НА ДУПЕТО...СТАНА ХРИСТИЯНСКО!

Значи ли ,че могат да се оправят всичките по този начин?

В Германистан и Франкистан това вече е факт и в много области вече белите са МАЛЦИНСТВО.

От Милиона „орязани бежанци “влязъл през 2015г. са се хванали за работа 6 арапина.Статистиката кърти.Прави се смяна на населението в Европа-докато остане ислямо-афиканска био-маса,която лесно се моделира и направлява от рижите "богоизбранни"умници!

А защо дръпнаха напред националистите.......това е следствие ?! Защото гледаха как приижда азиатската сволач,изнасилваха,убиваха,а властите се правеха на луди !

нео нацисти?! онова което стеснително наричате нацизъм истинското му име е националсоциалистическа германска работническа партия! там някакви социалисти се събират и тук рев се носи! ми нашите комунисти всяка година се събират и на девети септември, и на седми ноември, и на будзлуджа червени знамена веят, и революционни песни пеят, и никой не взима мерки, въпреки , че идИологията им е забранена с закон още преди три петилетки!

Ятаган и фес, ако ятаганът остави закачалката на феса. Срещу ятагана са нужни щит и меч.

Ке са съберат Мюмюн и Гюнтер....

Аз, пък, като гледам така наречените "Антифа" как се държат по демонстрации, доста по-зле от нацистите. Въобще, от доста години в уж цивилизования свят се стигна дотам, вместо да избират хората между по-добро и по-лошо, трябва да избират между две (или повече) злини.

Като чета какво пише и чак ми се иска и аз да отида голияма реклама правят на нацизма но жалко че прогнозите са само за 800 човека... ако бяха 800 000 тогава ех...

Германците не са това, което бяха. Преди нападаха, днес се отбраняват, скрити под кревата.

И непрекъснато ще се прожектира на открито на централния градски площад прекрасния руски/съветски филм Щит и меч («Щит и меч» — съветски четири сериен художествен филм за Великата Отечествена война, от 1968 год.)

Да му мислят поляците! Хак им е! Викаха, скачаха, стачкуваха против руснаците, които им върнаха окупираните им от германците преди векове полски земи. Които никога и по никакъв начин нямаше да получат, освен като дар от Русия, която даде 50 милиона убити от немските зверове през Втората световна. И накрая поляците плюха в лицето на русите, след всичко което ония направиха за тях. И сигурността на Република полска, която им гарантираха. И се хвърлиха в обятията на немците, на тия които ги избиваха през войната. Нали точно с окупацията на Полша на 1 септември 1939 г. започна войната?

Само добави историческата истина ,че през 1939 г Полша бе окупирана от Германия и СССР.

Европа си играе с огъня. Политиката с бежанците, толериранета на нацитите в Киев и цялата "либерална" политика с гей-паради, истанбулски конвенции и други такива, предизвиква като отговор силни крайнодесни националистически движения. Накрая ще пострадат всички, заради тъпите неолиберали в ЕС и САЩ.

А може би точно това е целта? Нарочно се води такава политика, която предизвиква обществено негодувание. За да могат фашистките партии да се завърнат на бял кон? Тоест може би грешката е вярна? Същата тая политика Западът води и след Първата световна, сякаш за да стимулира идването на власт на такива партии. Дали и тогава, както и сега това не е бил търсен и желан ефект?

Въпросът с фашизма е решен и повече няма да го има. Тия просто не са в час и приличат на нашите русофили- комунисти. Направо бутафория. Даже си мисля, че ролята на фашизма беше напълно изчерпана още в началото на Втората световна война.

Хитлер и неговата партия, нямат нищо общо с фашизма! Той национал социалист

Едно и също са. А Франко в испания какъв ще го наречеш? Може би фалангист? както сам се определя? ПОРП-полската обединена работническа партия, управлявала Полша преди 1989 г да не би да не беше комунистическа партия, само защото се наричаше "работническа", а не комунистическа? Айде стига демагодия и лъжи. Щом не е фашист Хитлер, защо се свърза с Мусолини и защо немските бомбардировачи подкрепиха Франко в Испания? Щом бил мним "социалист" Хитлер защо арестува и вкара в концлагери германските социалдемократи след идването си на власт в 1933 г? И изби много от тях?

А унгарската комунистическа партия пък се наричаше Унгарска социалистическа РАБОТНИЧЕСКА партия. Името още нищо не означава.

като гледам какво правят нацистите в Киев и как ги толерира Европа заради русофобията, не съм сигурен че "Въпросът е решен". В историята нещата често се повтарят...

Въпросът изобщо не е решен. И сега ще се завърнат много по-лесно. Няма ги Сталин и СССР, няма кой да им попречи.

Това е някъв тур.ски сайт и затова ако пишеш за ара.би, тур.ци и нег.ри, почти веднага ти скриват мението. Обаче ако пишеш Спам и псувни, те си стоят... И накрая тия тур.ци от сайта пращат полиаи, затуй че пишеш на тяхния сайт. Демек, дават ти да сереш безплатно, а после се заяждат, що сереш на саита им и ти пращат полиция. Това е истинско.

Много харесваме Германия ЪХ и много простаци е бЪркат с фашистката и геноцид.Даа службите и полицейските са може би най-мощните в света и ще ви неотрализират за секунда и кучетата също.Абс терминатори са -даа МРАЗЯ Хитлер не националистите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тези са бели мишки прямо герберите!!!

Така е,не всички си падат по гейпаради.Все пак ми се струва ,че полицията малко преиграва.Сякаш се готви за война.Напълниха Европа и Германия с враждебна и не поддаваща се на интеграция паплач която на всичкото отгоре паразитира и бързо се плоди а намаляващите и остаряващи европейски нации са принудени да ги обгрижват докато могат и в добавка с всеки ден животът им е все по-застрашен.Чудно ли е тогава че все повече млади търсят по-радикален изход.Армията им е превърната в пародия командвана от леличка и липсва всякаква мотивация за служба освен заплатата а когсто тя може да се получава и без да се напъваш и рискуваш то и боеспособноста спада.Измислен враг докато истинския е завладял държавата ти...

Днес в Лвов, Украйна, вече се отчетоха бойците на СС «Гали́ция» (нем. 14. Waffen-Grenadier-Division der SS (galizische Nr. 1), които сигурно ще се присъединят. Там се радват на добро отношение в държавата, която е галено чедо на ЕС, и въпросните неонацисти носят без проблеми униформи със символи на СС.

Тази година Щит и Меч, догодина Ятаган и Фес. Европо, Европо-о-о!!!

са забранени от местния съд: кардаши, лингури, копанари, левити, коени.