17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази година Щит и Меч, догодина Ятаган и Фес. Европо, Европо-о-о!!!

Днес в Лвов, Украйна, вече се отчетоха бойците на СС «Гали́ция» (нем. 14. Waffen-Grenadier-Division der SS (galizische Nr. 1), които сигурно ще се присъединят. Там се радват на добро отношение в държавата, която е галено чедо на ЕС, и въпросните неонацисти носят без проблеми униформи със символи на СС.

Така е,не всички си падат по гейпаради.Все пак ми се струва ,че полицията малко преиграва.Сякаш се готви за война.Напълниха Европа и Германия с враждебна и не поддаваща се на интеграция паплач която на всичкото отгоре паразитира и бързо се плоди а намаляващите и остаряващи европейски нации са принудени да ги обгрижват докато могат и в добавка с всеки ден животът им е все по-застрашен.Чудно ли е тогава че все повече млади търсят по-радикален изход.Армията им е превърната в пародия командвана от леличка и липсва всякаква мотивация за служба освен заплатата а когсто тя може да се получава и без да се напъваш и рискуваш то и боеспособноста спада.Измислен враг докато истинския е завладял държавата ти...

Тези са бели мишки прямо герберите!!!

са забранени от местния съд: кардаши, лингури, копанари, левити, коени.

Много харесваме Германия ЪХ и много простаци е бЪркат с фашистката и геноцид.Даа службите и полицейските са може би най-мощните в света и ще ви неотрализират за секунда и кучетата също.Абс терминатори са -даа МРАЗЯ Хитлер не националистите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Това е някъв тур.ски сайт и затова ако пишеш за ара.би, тур.ци и нег.ри, почти веднага ти скриват мението. Обаче ако пишеш Спам и псувни, те си стоят... И накрая тия тур.ци от сайта пращат полиаи, затуй че пишеш на тяхния сайт. Демек, дават ти да сереш безплатно, а после се заяждат, що сереш на саита им и ти пращат полиция. Това е истинско.

Въпросът с фашизма е решен и повече няма да го има. Тия просто не са в час и приличат на нашите русофили- комунисти. Направо бутафория. Даже си мисля, че ролята на фашизма беше напълно изчерпана още в началото на Втората световна война.

Европа си играе с огъня. Политиката с бежанците, толериранета на нацитите в Киев и цялата "либерална" политика с гей-паради, истанбулски конвенции и други такива, предизвиква като отговор силни крайнодесни националистически движения. Накрая ще пострадат всички, заради тъпите неолиберали в ЕС и САЩ.

Да му мислят поляците! Хак им е! Викаха, скачаха, стачкуваха против руснаците, които им върнаха окупираните им от германците преди векове полски земи. Които никога и по никакъв начин нямаше да получат, освен като дар от Русия, която даде 50 милиона убити от немските зверове през Втората световна. И накрая поляците плюха в лицето на русите, след всичко което ония направиха за тях. И сигурността на Република полска, която им гарантираха. И се хвърлиха в обятията на немците, на тия които ги избиваха през войната. Нали точно с окупацията на Полша на 1 септември 1939 г. започна войната?

Хитлер и неговата партия, нямат нищо общо с фашизма! Той национал социалист

като гледам какво правят нацистите в Киев и как ги толерира Европа заради русофобията, не съм сигурен че "Въпросът е решен". В историята нещата често се повтарят...

А може би точно това е целта? Нарочно се води такава политика, която предизвиква обществено негодувание. За да могат фашистките партии да се завърнат на бял кон? Тоест може би грешката е вярна? Същата тая политика Западът води и след Първата световна, сякаш за да стимулира идването на власт на такива партии. Дали и тогава, както и сега това не е бил търсен и желан ефект?

Едно и също са. А Франко в испания какъв ще го наречеш? Може би фалангист? както сам се определя? ПОРП-полската обединена работническа партия, управлявала Полша преди 1989 г да не би да не беше комунистическа партия, само защото се наричаше "работническа", а не комунистическа? Айде стига демагодия и лъжи. Щом не е фашист Хитлер, защо се свърза с Мусолини и защо немските бомбардировачи подкрепиха Франко в Испания? Щом бил мним "социалист" Хитлер защо арестува и вкара в концлагери германските социалдемократи след идването си на власт в 1933 г? И изби много от тях?

А унгарската комунистическа партия пък се наричаше Унгарска социалистическа РАБОТНИЧЕСКА партия. Името още нищо не означава.

Въпросът изобщо не е решен. И сега ще се завърнат много по-лесно. Няма ги Сталин и СССР, няма кой да им попречи.

И непрекъснато ще се прожектира на открито на централния градски площад прекрасния руски/съветски филм Щит и меч («Щит и меч» — съветски четири сериен художествен филм за Великата Отечествена война, от 1968 год.)

Германците не са това, което бяха. Преди нападаха, днес се отбраняват, скрити под кревата.

Като чета какво пише и чак ми се иска и аз да отида голияма реклама правят на нацизма но жалко че прогнозите са само за 800 човека... ако бяха 800 000 тогава ех...

Само добави историческата истина ,че през 1939 г Полша бе окупирана от Германия и СССР.

Аз, пък, като гледам така наречените "Антифа" как се държат по демонстрации, доста по-зле от нацистите. Въобще, от доста години в уж цивилизования свят се стигна дотам, вместо да избират хората между по-добро и по-лошо, трябва да избират между две (или повече) злини.

Ке са съберат Мюмюн и Гюнтер....

Ятаган и фес, ако ятаганът остави закачалката на феса. Срещу ятагана са нужни щит и меч.

нео нацисти?! онова което стеснително наричате нацизъм истинското му име е националсоциалистическа германска работническа партия! там някакви социалисти се събират и тук рев се носи! ми нашите комунисти всяка година се събират и на девети септември, и на седми ноември, и на будзлуджа червени знамена веят, и революционни песни пеят, и никой не взима мерки, въпреки , че идИологията им е забранена с закон още преди три петилетки!

Моше, ако държиш да покажеш поне нормални познания по руски език и история, трябва да напишеш: "ГиТлер"(Хитлер), а не "ГиМлер"(Химлер)!

А защо дръпнаха напред националистите.......това е следствие ?! Защото гледаха как приижда азиатската сволач,изнасилваха,убиваха,а властите се правеха на луди !

От Милиона „орязани бежанци “влязъл през 2015г. са се хванали за работа 6 арапина.Статистиката кърти.Прави се смяна на населението в Европа-докато остане ислямо-афиканска био-маса,която лесно се моделира и направлява от рижите "богоизбранни"умници!

В Германистан и Франкистан това вече е факт и в много области вече белите са МАЛЦИНСТВО.

АВЕ ИЗПРАВИ И СЕ ПРЧУПЕНОТО КРЪСТЧЕ НА ДУПЕТО...СТАНА ХРИСТИЯНСКО!

сърдете се на чичко шорош и не плачете по форумите! По зомбирано,алчно и надменно племе от швабите няма-истински евреи са. Затова вече Германия ще се нарича Германистан и след години ще се молят на Путин да ги освобождава. никакви работници не им трябват-всичко вече се заменя с роботи и комп....просто се прави замяна на бялата раса с африканци и азиятци за по лесно манипулиране на масите и за пушечно месо при евентуална война с Бялата мечка от ,която ги е страх,но си точат зъбите за териториите и. Ферщеен си?

Значи ли ,че могат да се оправят всичките по този начин?

Докато не вкарат в лудницата мути няма да се оправи работата, той оня с мустачките вече сто пъти се превъртя в гроба.

Ако хитлер беше жив първата му работа ще е да вкара бабата и мултикултитата около нея в лагер, а после да подпише договор за всестранно сътрудничество с дядя Вова, ама не както преди,а истински договор.

Защо не споменават от кои държави са присъствали и имали български представители?

Дано тези концерти и събирания започнат да ги правят всеки месец а не само веднъж в годината и ако тази година са само 800човека нека догодина се увеличат и станат поне 800000