Шофьор блъсна полицейски шеф на мотор в центъра на София

Началникът на Охранителна полиция в Четвърто РПУ е в "Пирогов" с фрактура на петата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо мотор кара в средна лента? Всеки ден ставаме свидетели на какви ли не слаломи на мотори по пътя... Тези самоубийци не спазват никакви правила. И са постоянна заплаха за всички, на пътя, до пътя, на тротоара, даже и в парка...

Той и низко да летеше, пак щеше да е виновен - само защото е полицай в София. От написаното става ясно, че мотористът няма вина за случката, въпреки че му тежи общата вина да бъде полицай в България. Кое правило е нарушил? Нали мотор се движи по пътя, няма как да лети.

Въпросът е "Ко праим ся " !

ако шофьорът на автомобила бе от прокуратурата, тогава следваше тоз въпрос.

В цял свят подадеш ли ляв мигач , всички зад теб ти осигуряват предимство да се престроиш и в правилника го пише, само дивите българи караме по нашия си измислен правилник , като циганин каруцар !

В цял свят няма такова правило.

Като му гледате мотора, дали е карал с 40 в среда лента? УшеФ, законите на физиката не може да излъжеш.

Като знам какви са мнозинството българските "журналисти"(необразовани и с огромно самчувствие без покритие, търсещи ефекта и сензацията) предполагам, че снимката не е от този пътен инцидент.

...че полицая е жив! Настръхвам, като си представя, че е могло да стане донор!

Наистина е страшно. По-добре свински органи отколкото от чинги.

Педал!

щом само петата е пострадала значи моториста е карал бавно!!! всяка сутрин наблюдавам от моята кола как Шумахер и Мики Райконен как правят слаломчета засичайки всички наред но стелт без мигачи...

Имах си аз да е виновен ушатия... Може и да не е, ама надали.

Фрактура на петата? Защо ли?

Щото са търсили мозък, НО уви....

Факт е , че полицаят е с пистов мотор на улицата. Това веднага го прави нарушител и виновен. Все едно аз да си взема формула 1 кола и да изляза по улиците. Изобщо пистови мотори трябва да са забранени по улиците. Видят ли ги , изземват се веднага , а нарушителя без книжка и в затвора.

Да, ама не са забрани! Никой не го интересува какво ти е мнението по въпроса!

в читавите държави като Япония са забранени

Очевидно си нямате идея от физика. Дали един мотор е пистов, или кросов няма никакво значение. Почти всеки модерен мотоциклет е над 80 конски сили. Пистовите са по 200, но това не променя нищо, защото при старт от място няма как да ги ползваш мотора се вдига на задна гума. Но масата на мотоциклетите е толкова малка, че тези 80 конски сили са равносилни на 400+ при автомобил. Т. е на практика в градски условия почти всички мотоциклети се държат почти еднакво. Т. е проблема никога не е бил в самите мотоциклети винаги е бил в задкормилното истройство. Същото е и при автомобилите.

Аз обявявам конкурс да ми посочите един полицай за пример.Само един, ако може.ЛИчните ми и непосредствени наблюдения са, че са едни тъпи чалгаджии с огромни комплекси, почти толкова огромни, колкото напомпаните им татуирани мускули.Много пъти съм бил в Италия и съм потресен как може това да е мафиотска държава, при всичко видяно там.Ако там има мафия, тук направо не знам какво е. И тъй като сме в мутро- полицейския талибански строй, мога само едно да пожелая- физичните закони да действат с пълна сила над голите тъпи кратуни!

Не е ясно кой е виновен, факт е че има доста малоумни мотористи, но няма недостиг и от малоумни автомобилисти, статистически обаче мотористите убиват предимно себе си, докато автомобилистите убиват и много невинни пътници, пешеходци и други автомобилисти.

Моторите не са за всеки. На много или не им стиска, или не могат да си го позволят, или жената не дава. Затова е много по-лесно да лаем срещу мотористите. Чакаш на светофара с Голфа без климатик, потиш се брутално от жегата, а някой с мотор минава най-отпред и не чака като теб. Какъв ужас :)

Ти си духовната еманация на недоразвития БГ моторист.. хахахаха Колкото и да ти е странно, има хора в България, които могат да си купят МПС за повече от 4-те хлв. които ти можеш да отделиш. И да, те имат климатик, за разлика от мотора ти.. :) и е доста по-вероятно от моторист да доживеят да имат деца и да им се радват. И им стиска да са възрастни и отговорни, за разлика от средния моторист. Но аз се радвам, че има мотористи - всеки от тях е спасил множество животи, предимно с трансплантация.. :D

А на теб в кожените дрехи нищо не ти се поти в жегата....

така става само в нашата държава селски,това го направи в някоя бяла държава и ще видиш как ще се изпотиш като видиш цифрите във фиша но тук си е анархия по пътищата

Който каквото сам си направи. Липсата на ред в държавата се връща и на тези който сеят беззаконие, полицаите. Изобщо не ми е жал за който и да е от държавната мафия МВР. Всеки ден съм в 'ситуация' с колата и всеки ден полиция няма.

Слез от колата и няма да си в ситуация ;)

Ченгетата и донорите са най-големите джигити. А сега е видно, че някои са от всичко по малко.

И колко мотористи са удряли коли в аварийната лента на магистралата? Защото за последните 30 години случаите с автомобили са десетки. Колко мотористи са удряли и убивали колоездачи на пътя? С коли се случва по няколко пъти на година. Колко мотористи са удряли пешеходци на пешеходна пътека? Има 2-3 случая за последните 30 години. С коли всяка година има по няколко. Колко мотористи са отнели предимство на автомобил, поради което е станало ПТП? В 99% от случаите автомобилът е този, който е отнел предимството - дали с ляв завой без да пропусне моториста, дали с обратен завой на забранено мяссто, дали с излизане на главен път без да пропусне трафика ... Аз карам и кола, и мотор. Независимо на кое от двете превозни средства съм, мотористите, колоездачите и пешеходците са ми най-малкия проблем. Целият хаос идва от "участници в движението" - коли, камьони, ванове. Въобще, жалки некадърници сте на пътя и всеки, който ви пречи да си карате нагло и хаотично, го пишете "донор".

колко дига мотора. дай едно кръгче

skromna35

КамЬони!??

Ей донор, и да не караш твърде бързо. Колкото повече органи оставиш читави, толкова повече семейства ще зарадваш. Моля те, бъди отговорен.

....... "Петков е с фрактура на петата. Той е нacтанен за лечение". C многo тeжka фрактура e милициoнеpa, нo данo няма onacнocm за живoma мy ,u слeд инmeнзuвнomo лeчeниe ce въpнe нa paбoma.И дa мy ce изnлamu oбeщеmeниemo за yмишленama meжka noвpeдa npu onum за yбйcmвo no нenpeдnaзлuвocm.

е шарел като невестулка по платната . По нагъл от моторджия е само моторджия полицай! крайно време е да се забранят моторите !

Аз лично карам и кола, и мотор. Основно карам кола и твърдя, че мотористите почти не са ми проблем. Виж, другите "шофьори" на коли, маршрутки и камьони създават сериозен хаос на пътя, доста кретени карат като като безсмъртни. Но, всичко това си има и простото обяснение: Некадърните мотористи най-често си заминават като сгрешат. Авомобилистите блъскат хора по пешеходни пътеки, в жилищни райони, дори по тротоари се е случвало. Но, тъй като това не им носи никакви трайни последствия, стига адвокатът да ги измъкне, продължават по същия начин. Абсолютна напаст на пътя. Крайно време е да започнат да взимат книжки до живот на некадърници, които не са се научили да ползват мигачи, огледалата и страничните прозорци на автомобилите си.

skromna35

Стига си писал камЬон, ГРЕШНО Е!!

всъщност всяка дрислива и воняща утка си купува 25 годишна баварка и бръмчи гуми за 150лв комплекта (и 4-те за троловете), просто защото са хем пъзливи да си вземат мотор (камо ли да го карат, о, ужасТ), хем твърде дрисливи за да му купят консумативите. Да, ако по случайност коптора има 'климатик' - значи 'има климатик'. Това мигачи, това ленти, това еднопосочни пътища - не , не е за средния населяващ територията. В тази статийка както са го написали ... това същото го виждам поне 3 пъти всяка седмица - мотобръмчалника си кара в лентата, опитвайки се да не умре (което му е на него забавлението) а от дясно някъв невменос прави обратен; или от ляво някъв братовчед на Даун прави десен. Искам сега на този завиващия да му извадят червата и да нахранят бездомните помияри с тях. А после - ония няколкостотин боклука ритуално да се самоубият с ядрени бомби в цигaнските махали. Все пак, те са главния проблем на държавността, държавата а също и България.

В тази част на софия се обитава предимно от диви селяндури. Търпим ги само защотото и те били хора! Хора са, просто по-диви!

Ляв завой от дясната лента - ми това си е всекидневие

Благодаря за разяснението , че съм селянин заради въпроса ,който съм задал . Ще ви успокоя , че майка ми и баба ми дори са родени именно в София . Но това няма отношение към случая -освен , че откакто имам книжка 35г. управлявам МПС именно в София . Но този случай е съвсем подходящ да се постави въпроса КОЛКО ВОДАЧИ е санкционирал КАТ за НЕПОДАДЕН МИГАЧ при извършване на маневри , престрояване , изпреварване - отговарям ви веднага : НИКОЛКО !!! защото кибиченето в храстите с камерата осигурява пълен комфорт при събирането на глобите ! И така “несъобразената” скорост според БГ КАТ е единствената причина за катастрофи по пътищата на БГ !!! Нека сега по БОЛЕЗНЕН начин осъзнаят , че неползването на мигач също УБИВА !!!

Не само мигача върши работа....самата маневра по престрояването трябва да се извършва бавно и с око в огледалото. Ако нещо ти е убягнало, както моториста например, да може той да реагира...грешките на пътя се заплащат скъпо.

Той е длъжен да пропусне мотора, който се е движел направо. Няма значение дали е включил мигач или не. Тук за мигачи пишат неграмотни и опасни за околните шоьфори, които си мислят, невярно, че мигачат им дава предимство. Аз лично се срещнах, за нещастие, с пловдивски див селянин на джип в София, който така мислеше. Поне така ми обясни с жестове седящата до него кифла.

Аз ша упраа таа работа!

А съдиите - Кога?

Веднага е изпратен екин не звучи като на осмата минува за простосмъртните! Рано или късно хаосът ще застигне и власт имащите!

Тъжно е за червените кухи кратуни, защото не могат да направят разлика между "веднага е изпратен" и " пристигна на осмата минута". ДрОгаре, понякога "Веднага е изпратен" е доста по късно от "пристигна на осмата минута" ! Затова и вашата лидерка, г-жа Лъжа се справя така с оставките - защото "Оставка" идва за социалистите от глагола "Оставам", каза го бивша ваша активистка - Татяна Дончева. И е много права.

:))))))))))))))))))))тук череногъзите тролове ги вбеси но не знаят какво дори да изхрачат-РАБ ФАК,това е положението:)))))))))))

РАБ ФАК Смехурко има любимата ви мама Цуцка, дето я турихте дори и за менистър на правосъдието. Не, че нещо кой знае какво, то и унгарците нямат море, ама имаха адмирал (Хорти), напр.

Най вероятно моториста е карал с не повече от 50 км/ч

с 35км/ч ....

Не, тикал е моторетката...

Разбира се щом е за голям шеф всички служби започват да работят. Ако е за обикновен човек, кучета го яли. 1ч. след това нема никой. Кажете ако лъжа.

Тоя полицая като гледам мотора на снимката ще да е някой от внуците на Ахил само с фрактура на петата щом се е отървал.

На шофьора - служебна благодарност.

Когато питали немски полицай, дали би взел подкуп, за да пусне нарушител, отговорът му бил "Как?! Нали утре може да сгази моето дете!" Е, нашите хрантутници са много далеч от подобно мислене.

Да караш мотор е МАЛОУМНО !!!

Да си полицай - също.

Има ,,каране " и КАРАНЕ- зависи от ,,нещото" на първата седалка на мотора.На моториста- бързо оздравяване!

"Пази моториста!", защото той нищо не спазва. До сега не съм видял моторист да спазва ограничение за скорост или правила за изпреварване/паркиране, така както и не съм видял КАТ да глобява моторист за извършено нарушение. Затова всички да минаваме на двуколесно превозно средство и КАТ да затварят.

Нямам предвид точно конкретния случай - може да е виновен моториста, може шофьора, може и двамата да са .... Но истината е, че мотористите в София представляват един коктейл от адреналин, комплексарщина, гъзария и често неумение да карат големите машини.. В резултат на това те са мегаопасни за всички, включително и за себе си. Според мен МВР не упражнява никакъв контрол над тях. Колко често сте виждали да карат от Попа до НДК с над 100 км/ ч и колко често сте виждали спрян моторист?

Е па що да ги спират, нали са колеги...

Как само ни поднасят новината! Проблемът не е в това, че блъснал моторист, а в това, че моториста е полицейски шеф! Нямам думи!

а ромите едва сега настъпват!

"Карал в средната лента" Къде трябва да се движат двуколесните превозни средства? Шарят във и през лентите на движение като хлебарки. Навират се мужду автомобилите при светофарите. В болшинството си са нагли,безпардонни,чувстват се ненаказани. Как да ги пазиш? Повечето сами си търсят белята.

Все по-често хората, които трябваше да защитават правилата, държавността и върховенството на закона ще стават и те, и техните семейства, и близки, жертви на анарнията, която от безхаберие и алчност допуснаха да се случи. Безнаказанноста придоби епидемиологични размери ... и никой не е защитен!

Бре много бедни днешните полицейски "ШЕФОВЕ" ,щом се таралянкат на мотори.... Едно време, ние ,кога бяхме млади ,карахме мотори, щото кола зор се купуваше.... Това момче, завалията много я окъсало щом ,като ШЕФ се дуяа на мотори .... Дано се оправи и Бойко му помогне поне една що-годе кола до си вземе...може и от тия от търговете...с намаление ...

Самото име подсказва, че трябва да се карат само на писти. Това ще запази живота и на управляващите ги, както и ще спести много проблеми на нормалните МПС-та, които влизат в колизия, сблъсък по нашенски, с тях. Спрямо нормално МПС: 1. Те ускоряват прекалено бързо. 2. Спират прекалено бързо. 3. Маневрират(престрояват се) прекалено бързо. 4. Качва им се адреналина прекалено бързо. Правилата за движение по пътищата само по аналогия са еднакви за тях и за автомобили, камиони и т.н. Вече, който си кара турстически мотор, чопър, къстъм и т.н. да си го ползва със звраве и безаварийно. Няма нормален шофьор на четириколесно МПС, който да реагира на безумните маневри на пистов мотор по нормален път.

е с туристически мотори "БМВ". Защо на са с пистове, ако е безопасно за самите тях? Пистовите мотори - на пистите!

И какво?Ако беше карал човека туристически мотор, на Ганьо нямаше да му кефне на кирливия калпак да извърти ляв завой от най-дясната лента и нямаше да го удари ли?Ганьо не е..ва да чете правилници и закони и е винаги сам на пътя.Как хората имат и карат всякакви мотори и коли и се толерират и се уважават и всичко 6, и само в Булгаристаня всичко трябва да е забранено за всички щото Ганьо не може да търпи нещо на някой да не му е забранено.

Предполагам ти не си Ганьо, а Мехмед, нали.

По точки 1 , 3 и 4 донякъде да , но по точка 2 не позна ! Ускорява по-бързо и спират ПО - БАВНО от кола !!! Не си карал мотор .

Пожелавам бързо възстановяване на човека. Сега ще разбере, кскъв е резултата от тонове полиция, която гонини наред не си върши работата.

Моториста е боклук на пътя, а велосипедиста още по-голам, така постъпват и мислят шофьорите. И шьофьор съм и моторист и велосипедист, откачена работа. Ха променете ги. Ха, ха.....,никога. Полицейски шеф, и той човек като всички, дано се оправи скоро.

Шофьорите произлизат от мотоциклетистите, мотоциклетистите от велосипедистите, а велосипедистите от пешеходците. Спаред Булгаков, май беше: шофьорите са произлезли от пешеходците. Или според Илф и Петров... Важен е смисълът.

автомобил се опитал от крайна дясна лента да направи ляв завой - поредният малоумен идиот с купена книжка!

Toва е масова практика ! Каруцарите в Сф не признават престрояването ! Този сега е уцелил който трябва и ще му разкажат играта !

полицаите карат като откачени в тая държава кой ще ни защити от тая кръвожадна връждебна полицейщина #КОЙ?

по бързите мотори ? и да карат без каски

Такъв обратен завой, е характерен само за обратен шофьор !

В БГ просто е пълно с мърляви и калпави шофьори.

Кога ще обезопасят велоалеята на Т. Александров ? Истински АД е. Коли спират навсякъде, въпреки знаците. Като им светне зелено потеглят като луди, престрояването в лентите е неописуемо и не подлежи на никакви правила ... Полицията - НЕХАЕ и НИЩО НЕ ПРАВИ! Колите, които завиват на дясно по уличките не се съобразяват изобщо, че са без предимство спрямо колездачите (има вело пътека на всички пресечки). Боята и означенията са се изтрили и никой не прави нищо ... ДА не говорим, колко е тесна 'алеята' и колко безброй са шахтите, кофите за боклук и др. препятствия .... не знам кой малоумник го измисли това, но карането на велосипед е огромен риск по тоя булевард. Общината е абдикирала, полицията също.

като зема власта велоалеите ще ви ги навра в дирниците барабар с кучищата, мачищата и би биохраните дето приличат на прахчета за разтаряне според мен велосипедистите са виновни за 90% от пътните злополуки!!!!

Само гледай да не попаднеш на някой батка с колело (като мен), че тогава тоя дирник ще го отнесе и то яко. Ясно е че си боклук и караш като такъв. Заради такива като тебе стават белите, но ще си намериш майстора рано или късно. Бъди здрав, но си опичай акъла да не попаднеш на мен.

Докладвай ги редовно и тогава ще се научат на ред !

Къде и на кого да ги докладваме ? Всички институции са мъртви, държава - няма, държавност - няма, правила - няма !

Това което казваш говори лошо за теб ! ЦГМ ги докладваш , а те заедно с КАТ ще се погрижат за тези навлеци !

Мърлява власт,мърляво управление,ББ е горд ръководител с беден речник и обноски.Държи се като слон в стъкларски магазин понякога.Какво очакваме!

Това велоалея ли му викаш! Една лента боя, толкова за усвояване на евросредствата!

На всеки може да се случи пълно е с некадърници на пътя добре че не е станалдонор

"На всеки може да се случи" да това е като природно бедствие!?!? върлуващите полицейски шайки също са природно бедствие - На всеки може да се случи... е такива като тебе бих ги хвърлив на топло

Як мотор браво на шефа и жалко че са го конрузили

Снимката не е от този случай. Дир-ниците са твърде тъпи, за да го напишат.

Малко разяснение какво означава “карал в средната лента “? Това по осовата линия на пътя ли означава ? И там ли следва да се движат моторите съгласно закона за движение по пътищата ? Или само за ( цивилни) полицаи е разрешено ?

zeddd

Кое не ви стана ясно, другарю? Като има три ленти в посока, втората нали се явява и средна, ама трябва на остроумни да се направим...

Споко, той на село и осева линия няма. Не е виновен човека. Просто пита.

Леле, мотоциклетист - полицай. Тоя ще да е нарушавал ЗДП ЧЕТВОРНО. Не де, обърках се, вече очевидно се знае, че водачът на автомобила е виновен. Сигурен съм, че точно тоя случай е изключение от практиката, в която мотоциклетисти и полицаи масово не се съобразяват с елементарни правила за безопасност на пътя.

за колко време е пристигнала линейката?