Шофьор блъсна и уби работник на път в ремонт (снимки)

Участъкът е бил обозначен е с пътни знаци и ограничение на скоростта

Обратно в новината

Коментари - Шофьор блъсна и уби работник на път в ремонт (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Побеснявам за пореден път. И никой да не ми обяснява, че по такива обекти работят цигани. Какъвто и да е, човекът е работил и е бил близо до заветната пенсия. Обектът е бил обозначен и очите трябва да са на 16. Не мога да оправдая шофьора , че на 68 може да е бил със забавени реакции, кьорав, глух и какво ли не.

баси на косъм от пенсията.... сега една пенсия в + на бат бойко...

Вечна му памет на убития, но има едни интересен въпрос, ЗАЩО СЕ ОПИТВАТ ДА ГО ИЗКАРАТ СЛУЧАЙНО ПРЕБИВАВАЩ НА ОБЕКТА? До кога хората в България ще работят и умират без да са със законни права за случая, застраховки и прочие?

За съжаление, такива жертви ще има в бъдеще и то не малко. Никой в България с днешна дата не е създавал стандарт за обезопасяване на участък, в който се работи за начина, по който да е сигнализиран и обезопасен - много от нас са пътували в други държави и знаят какви са мерките и средствата за обезопасяване там. Начина по който се "сигнализират" или "обезопасяват" тези участъци е смешен, нелеп и в повечето случаи без всякаква реална функция... Жалко за човека, който е починал, жалко и за шофьора - и двамата са жертви на престъпното бездушие от страна на пътните органи и агенции.

Шофьорът очевидно от големите джигити с големите джипове, дето само те причиняват ПТП-та... Горното е ирония, за несхваналите. Хора, опичайте си акъла и съобразявайте скоростта с пътната обстановка!

Хайде сега пак някой друг да ни е виновен. Виновен е шофьорът, който не е съобразил скоростта си с обстановката. И докато КАТ продължават да наблагат на непревишаването на скоростта, а не на СЪОБРАЗЯВАНЕТО и с обстановката, все ще е така.

Ама те като сложат 2 конуса по 50 см. и вземат една лопата в ръце и започват да се разхождат като безсмъртни. В София съм виждал как един камион беше спрял в най-дясна лента, 3-4 работници в оранжеви гащеризони се суетяха около него и хвърляха боклук в дупки и един при изпреварване изобщо не ги видя. За малко да убие единия. Даже и конуси нямаха - някаква екипировка, която стърчеше от камиона им се разлетя. И после - шофьора виновен.

Никой не спазва закони, ограничения и указателни табели. Всеки счита че не се отнася за него.

Ами ти не знаеш ли? Несъобразената скорост служи само за да може да те изкарват виновен. Българинът съобразена скорост не признава. За Ганчо максимално разрешена означава минимална задължителна скорост на движение.

Има нещо мъгляво в цялата информация - сигналът е подаден в 7.26 часа, т.е. ПТП-то е станало поне 5-10 минути по рано, примерно в 7.15 часа, когато още е почти тъмно, полумрак. Да ми каже някой, че строителен работник ще почне работа на тъмно... някак граничи с фантастиката, но не научната...

как мислиш, не са ли работили понтъмно малко, а?

"Участъкът е бил обозначен е с пътни знаци и ограничение на скоростта до 50 км/час. " Ей палячовци, на запад подобни ремонти се обезопасяват с едни огромни светещи стрелки поставени на платформа поне километър преди ремонта. Последно се поставя платформа подобна на ремарке на ТИР, която може да адсорбира огромно количество енергия и ако има подобен заблуден - да се удари в платформата и да се спре, преди да е изтрепал народа...

Човече, ти ако не можеш да видиш силует с размери приблизително 1,75м на 0,5м в ярко оранжев цвят навреме, а камо ли пък няколко такива въобще нямаш място зад волана. Този "сигнален" цвят да не мислиш, че е избран за красота такъв крещящ?

нервите на всички шофьори са опънати до скъсване аради безкрайните и бавни ремонти по цлята пътна инфраструктура

Аз като гледам снимките не видях ограничение и знаци! Знаците са от другата страна на пътя!

Ти остави силуета на човека, ама да не видиш камиона преди него и да се сетиш, че не е спрял случайно.

Откъде от една статия разбра, че шофьорът е единствения виновен? А) Работникът бил е със светлоотразителна жилетка? Б) Някой изследвал ли е шофьорът? В) Къде е станалhttps://profile.dir.bg/login?redirect_url=https://dnes.dir.bg/comments/shofyor-blasna-i-ubi-rabotnik-na-pat-v-remont-snimkiо местопроизшествието - на платното, в което се движението или в ремонтирания участък (т.е. шофьора е изгубил управление и е навлязъл в ремонтираната лента. Д) Имало ли е други коли по време на инцидента, които може с поведението си да са довели то това ПТП?

Тия им гледам егн-то и причината е ясна и двамата са си мислели, че са сами на пътя, като "едно време". Единият е карал бързо, другият не се е огледал... Ситуацията е ясна.

Това не дава право да се газят хората.

Явно там е станала и случката, щото дясното платно на първата снимка е в ремонт, а лявото платно са го направили двупосочно. Освен ако не приемаме статията за частично вярна и случката е в дясното платно с ремонт, щото на снимката с измерващия разстояние, конусите разделящи платното на две не се виждат и май пак ни пускат неизяснена информация

Дава желание за газене, ама за съжаление газят случайните хора.

Като не ти стигат нерви - слизаш от колата и ставаш пешеходец!

Каквито са пътищата, такива са и шофьорите, такива са и работниците ...всичката ни е такава.

Журналистът просто лъже, не е съобразил чак толкова. Предполагам, че е писал статията докато е спал.