17-11-2017 20-11-2018

Коментари

са докторите, кметовете и главните архитекти на общините! Проверете имотите им и начина на живот Като бейове са!

ами общинските съветнички къде ги оставяш

Аз като инвалид с ТЕЛК повече от двадесет години, боледуващ човек още от дете, подкрепям това държавата да си разчистити системата, а не налага постояно нови и непослини бремена на инвалидте в опит да пресече корупцията. Ето всички едмаинстиративни и бюрократични мекрки видимо не са дали резултат в Ловеч и корупцията там е процфтявала въпреки всичко, ето че съвсем други трябва да са мерките и те трябва да насочени към виновните, а не към инвалидите.

Иии дано има някакъв резултат и се съберат парички за преизчисляването на мизерните ни пенсии,както обеща бат Бойко ..,че като гледам у махалата ..мними инвалиди взимат по-голяма пенсия без трудов стаж и фалшиви болести от мен ,с 41 г. трудов стаж...!?

абе, нали като му вземат фалшивата инвалидна пенсия ще отиде на помощи като беден и пак ще взима същите пари, от социално, те за т'ва се борят така да имат повече "клиенти" да има работа за тях, а не за телк.така че какво ти е обещал мутрата бе, една по-голяма бухалка в простата ти тиква.

Факта ..,че при започнали проверки на издадени ТЕЛК-решения по градове престъпленията с фиктивно- издаването им ...продължават..,показва размера и наглостта на тия длъжностни лица ..в стремежа си да се облагодетелстват ,погазвайки Закона ...!?Затова още по-обстойни и задълбочени ПОВСЕМЕСТНИ проверки на издадените решения и състоянието на самите мними ..инвалиди -мошеници ...и виновните -в затвора !

Този началник спиридончо не беше ли този който арестува журналистите от " Биволъ" за да могат ченгетата да изгорят уличаващи документи???????????????БОКЛУКА му с боклук.

Н-кът на ГДБОП да обиколи и кюстендилския вилает , града на барикадите и Галеви , да провери обстойно Кой и кому местните служители в ТЕЛК-овете са продавали пенсии за инвалидност ..срещу добри парички и на всички свои роднини и членове на семействата ..,как са освидетелствани . колко са болни и с какви добри пенсии са "горките "..,че може да се окаже /със сигурност/ ,че източващия кран и тук е бил отворен до край .., та белким се спестят някой лев и за нас ,истинските болни и инвалиди ..в тая мафиотска държава ...!?

Четете ли скъпи господа министри,ако не четете поне слушайте.Започнете да действате, за да има повече пари за истинските инвалиди и другите болни! Време е да проверите и Плевен ,и селата ,всички роднини са с 90- 100% инвалидност. Няма време парите изтичат!!!!!

...... и най-якото в тази история е,че преди изборите управляващите ``вземат мерки`` срещу поредната градска легенда. Или на по прост език нещо което от години се върши, тепърва сега ще се покаже противодействие срещу му...... Баси евтинията.....!

такива ми ти работи, братя българи

стоя си и си размишлявам... има и алтернативемн подйод - наема се група безврати момчета, дава им се някой дето може да чете - и се пращат на проверки. влизат в маалата и почват наред: - хасане ти ли си тоя на снимката? - ми май... - кво пише в телка? 93%? я момчета оправете хасан да отговаря на състоянието в документа! айде, хасане, догодина ще се видим отново след новото решение от телк!

очаквам в най скоро време във водещите новини интервюта с ощетените: " -Ma kak бре бате! тук сичкото в къщи сме хАсматаици! ма мноо когти тва хАсмата! целото село натръшка! асано! яла да покаиш на тия добри ора тая пуста хАсма! НИ МА ГЛЕДАЙ КАТ ПУКЕЛ! ПОЧВАЙ ДА хАСМОСВАШ!" ще се самосезират разни НПОта,антибългарския хелзинкски комитет ще нададе вой, че отнемаме прехраната на бедните гласоподаватели...

Постановка е може би но и това си е начин поне за сплашване.Да проверят дейността на зъболекарите защото там нещата също са много зле.

Браво, поне един хванахте. Нали ви е ясно че всички по тези места работят по същата схема.

До сега колко много са ги ХВАЩАЛИ ама нещо в съда липсватр доказателства и съответно ги пускат, но когато ги хващат духовата музика се чува, ама като ги пускат и щурец няма да чуеш

Тази пача поне на 1000 миризливи мангала е уредила инвалидна пенсия!!!

А банов за 700 хилки? Невинен и се развява по телевизиите!? А боко? Мълчи като дупе преяло с тикви!

Идете и в 28 ДКЦ Дружба

Тези в Дружба насвириха самите себе си толкова нагли , но реално няма на кой да се оплачеш от действията им и ще продължат да си дерибействат

Сега ще закрият ТЕЛК-а в Ловеч и народонаселението ще писне,защото ще трябва да ходят в Плевен ,ама след 2 години. В момента скалъпват обвиненията.

Предизборно започна ловът на вещици, че да заблудят хората колко много закононарушители хващат. Тепърва ще четем такива статии. Не че е лошо да се ловят закононарушителите, но когато това се прави преди избори, а през останалото време се дреме...

И плащащите, и получаващите подкуп, и посредниците - в затвора! Дали е предизборно или не, престъплението си е престъпление! Законите важат за всички и доказаните престъпници трябва да се наказват с цялата им строгост!!!

Та като подхванете 90% от имащите право на подпис в милата ни родина са за обвинения... Та това новина ли е????

кога ще ги подхванат.Там трябва да дойде багера и булдозера и дъртите дебели докторки от ТЕЛК-а да ги зарови в старите им бараки в двора на Окръжна болница.

А досега къде спаха ... защо допуснаха това да се случва?!? Вече на всеки е ясно, че ножът е опрял до кокъла, всичко затънало в корупция и схеми и държавата се саморазпада. Ама май вече е късно за китка ... от години най-умните, отговорни и работливи ... напускат територията. Някой замисля ли се какъв ще бъде материала след 10-15-20 години?

Е къде са спали! Ми едва сега наближават избори и се пораздвижиха да отчетат дейност за пред частта от електората, страдаща от къса памет.

Вече е новина ако някъде се направи проверка (от нежелаещите да го правят) контролни органи и няма масова корупция. Без контрол всички се самозабравят и цигани и други, защото няма причини да спазват правилата. А то контролни органи и институции дал господ, ама или не искат или нямат компетентност да свършат нещо. А обречените да плащат ............продължаваме доколкото можем.

Това сега българска престъпност ли е или циганска, защото вземащите подкупа са българи, а даващите са цигани ?!

Всеки ден чета едно и също за България- подкупи, корупция и рекет.

Има и за смърт по пътя, и за цигански и други убийства, недей така да опростяваш.

Какво значи цигански и други убийства ? Кои са други убийства ?

Мили съграждани, Темата която искам да засегна е за малцинствата, и за това, че за пореден път се доказва,че циганите не придобиват неправомерно социални или в случая от ТЕЛК облаги!!! Винаги на заден план и движещи фактори са БЪЛГАРИ!!!! Донка, Цонка,Иван! Да се знае и от НАЩЕ що за стока са!!!! Крадливо племе! Знам, че интелигентият човек ще разбере какво имам в предвид. Ако някой се е почувствал обиден-да се оправя!!!

Малцинствата се използват от българите за прехвърляне на фирми с задължения, платен вот, повишаване бюджета на мвр и съдебна система и т.н

Сичкото сиган,асматици,епилептици и помощи и ток и дърва ит.н. И всичките циганки самотни майки,непорочно заченали, е"нема такава държава" А иначе за истинските инвалиди пари няма,за пенсионерите няма а за 1 милион(неофициално) пари има .

Извинете допълвам 1 милион цигани !

в предишната ми работа един служител искаше да съди фирмата че го уволняват а бил с ТЕЛК... в последствие ТЕЛК-а се оказа фалшиф......

Какво прозрение... Че то в циганската маала в Самоков ВСИЧКИ СА АСМАТИЦИ... Ама кво от това... Нъл помощите са плащат.. И за неродени Асан и Айше, щото и те са асматици.. Тъй де избори идат.. Няма в цяла България местните БОПове да са разработят я...

ПО ДОКУМЕНТИ ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД !!

Елате в НЗОК и там колко много са с ТЕЛК, а в същност са здрави. Вижте медицинският им картов т.е. ЛАК и няма и помен от болести. Но пенсия ПЛЮС заплата е добре. Предлагам КОЙТО получава ПЕНСИЯ И ЗАПЛАТА да получава само или заплата или ПЕНСИЯ.

Няколко години потекоха пари с които успявахме да напояваме пясъците в пустинята, но много се наредиха ...

А като предлагаш, наясно ли си колко е една ТЕЛК-ова пенсия на хората без стаж и колко дават болните хора за лекарства, консумативи и рехабилитация, които пари излизат от джоба им?Дали болни хора работят, защото им е много лесно или защото на една пенсия трябва да умрат, избирайки лекарствата или храната, а за тока и останало да не говорим?

Много ясно, че са подпупни всичките! Я вижте само колко много неправомерни телкове са издадени, да не говорим, че една там директорка на една от градините в гр. Троян се води пенсионерка по болест от няколко години, а в същото време продължава да си работи, даже миналата година е направила годините за пенсия. Но като знаят на кого да дават пари под масата, така ще е. Така че още много ще има какво да намерите.

Не циганите. Първо да проверят лекарите и сестрите като инвалиди в лично качество и заедно с това всичките им роднини - съпрузи, родители, баби дядовци, братовчеди, зълви и т.н.! Повече от половината са фалшиви!

Стига с тези цигани! Много българи са същите, а и докторите да не са цигани

Няма дивотия, в която да не са замесени едни паразити и са редки случаите, в които зад тях да не наднича грозното, алчно и безнравствено лице на бай Ганю, дето все някой му е виновен за простотията му. Можем да сме спокойни, интеграцията течи с пълна сила, тази на българите към манталитета на малцинството.

До решението на съда по презумция тя е невина ,а има само обвинение от прокуратурата.Шевът на ГДБОП не е нито съдия,нито прокурор и не му е работа предварително да обвинява и дава изявления по медиите. Тези му действия показват ,че в България правраздавателната система е в насипно състояние.Иначе ТЕЛК в България е гнездо на корупция и това 28г, е публична тайна.

Трябва да ги почнат вече тези корумпирани ТЕЛК-ове. То да е само В Ловеч добре, ама в другите градове е страшно - конфискация на откадното в 3-ен рзмер и сечене на кормпирани ръчички - това е спасението само.

Казах ви да не пипате нищо в тази държава защото където и да бутнеш всичко е корупция.

ТЕЛК -Перник и при тях трябва да наминете. Д-р Иванова може да Ви покаже как бясно се прелиства рецептурната книжка на пациента и се гледат недоумяващо, че не намира пари в нея. Или пък да Ви обяснят, че щом човек не е на памперс значи е здрав. Това изследвания и медицински документи за тях нямат значение, важен е памперса... той е показател колко е болен даден човек. Гаврят се с болните хора както си искат...

А, Боко, Цецо, Курнелия, Доган... цялата т.нар. "българска" политическа "класа", тях кога ще ги обвините за хибриден геноцид над българите в България.

Веднага след като спрат пенсиите на фалшивите инвалиди ще ги обвинят в най-черните грехове, вярвай ми.

Ай, дано, ама надали.

Фалшивите инвалиди не са "десетки", а стотици хиляди. Цели села и градчета са инвалиди! Слепи, пък карат такси. С епилепсия, защото трудно се доказва. Циганетата до една са с астма. Това са 2 милиарда годишно. А за истинските инвалиди няма.

Браво

Ако ги изловят всички корумпирани от ТЕЛК трябва да направят отделен затвор за тях!

Има лесно - пращат ги на Путин, в Сибир, да помагат, в мините.