"Шалом" се раздели с един от лидерите си заради участие в новата партия на Кирил Петков

Даниел Лорер вече е напуснал ръководството на еврейската организация, за да спази устава

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Търси евреина, като ни е започнало от царица Сара /Теодора/ /Иван Александър/ и няма пускане.

Официалния съюз между Германия и Русия е неизбежен и скоро ще бъде осъществен, за ужас на юдео-комунягите.

Тоя да вземе да си провери, дали не е с двойно гражданство - американско, израелско...Не че е лошо, ама после да няма ... аз съм подал..

Абе андрешковци, така по навик оплювате всеки един, без да го познавате…за 77 години комунистите ви направиха уроди, скотове, човешки боклук, за когото няма нищо ценно… Затова тънете в мизерия, бедност, нищета..

сус бе моше

Стой си ти на топло в Америка и не бой се за нас в България! Ще се оправим и без Вашата "безценна " помощ

Айдее, еврейски надзорник или еврейски шпионин. Явно се потвърждава, че това е соросов проект с привидна българска насоченост. Няма как да се очаква евреин да работи на ползу Рода Български или както и да беше фразата. Евреина ще работи за себе си и за евреите. Та това е елементарно. Русия тръгна напред, когато започнаха елиминирането на всякакви евреи от държавното управление. Тази партия още от сега може да бъде отписана. Атака направиха грешка да допуснат евреин. И партията залезе успешно. За илюстрация през вековете, може да прочетете: Какво са направили евреите за България. Нищо не се е променило. Дори глупостта на българските политици по въпроса. Явно новата партия е с антибългарска същност, но добре прикрита. Която разчита на микс от поредната порция еуфория и надежди и огорчения. Но е противопоказно използването на мисъл.

Не плюйте, човека е по свестен и по българин от много от вас, освен това е интелигентен и с достойнство.

Сега остава само едно: Даниел да се извини на Българският народ поне за еврейският ГЕНОЦИД над Стара Загора: Соломон Леви паша, професор от Парижката Сорбона, начело на старозагорските евреи, чиранските цигани, албански башибозук и турски аскеер(не е наградата на театъра на БНА), ЗА ДВА ДЕНА ИЗСТРИВАТ Стара Загора от лицето на Земята и ИЗКОЛВАТ цялото население от 15000 българи. За този антибългаризъм, ксенофобия, антиправославие НЯМА ПРОШКА и ДАВНОСТ! За това се дължи ИЗВИНЕНИЕ и РЕПАРАЦИИ!

Как да отговаряш за делата на предците си...Сега нещо по-земно. Сънародници избиват новородени котета ей, така, с лекота. Природозащитници в Ст. Загора, събудете се. Знам една бивша акушерка, от млада дави малки котета след работа. И си вярва, че е права. Ами просветете непросветените, и поискайте прилагане на Закона за защита на животните там. Че това си е направо престъпление срещу живота.

Да изпратим с камъни Петков и Василев за Канада !!!!

Кокорчовците делят хората на почтени и не почтени - я да кажат колко партии е обиколил Настимир Ананиев само за 7-8 години

Тоя Еврейски ШПИОНИН- Даниел Лорер да бяга ОБРАТНО към Израел да си търси правата... Да мрът евреите.. Тия са ВРАГ на България от 1500 години..

Да не би да си мюсли?

Исляма е хард версия на юдаизъмът. Исляма е написан от равините на Мека. Когато в българската политика влязат хора както Евгений Ройзман....тогава ще я бъде България а евреите ще бъдат уважавани ...за днешните им дела.

Гад зееви обра бга балкан разпродаде слотовете за америка и си тръгна мерси за еврей негласувам

Мазен тип, много мазен. Правете си сметка, ако гласувате за Киро и Асен какви депутати ще гледате - мазни като Дани Лорер и хилещи се като невменяеми, незрели момиченца а ла "социални предприемачки", каквото и да означава това.

Изгасете с бензин

Ало, медиите, каква е тая нова партия? Кога я учредиха, кога събраха подписите?

Дет са евреите, там са парите. Като плъхове са.

По скоро обратното: дето са парите там са и евреите. Само в Китай не им се отдава.

Шалом алейкум, Даниеле!

Като няма българи или ги мързи, евреите ще оправят България!

Като истински тарикати тази персона трябваше да е скрита ,а да ни информират след изборите че и Шалом имат участие в партията. Не че ние не се досещаме ,щом ще има облаги си знаем че Евреите са там.

Ако видите евреин да скача през прозореца на висока сграда, скочете и вие, ще изкарате пари.Д.Шорош

Тарикати с излъскани биографии, платени от лобита отвън, искат властта. За тях българите сме овце, които могат, да си премятат с лъжите си, както си поискат. При това, хем Путин сит, хем Байдън цял.

За тях сме овце, за крадеца методиев борисо сме прости... Никой не ви брои за слива.

Евреите си имали Робин Худ , взимал пари от богатите и ги раздавал на беднити. На ниска лихва разбира се.

Е, нещата взеха да се подреждат.

Стигна се и до тук .... ще е пророк в чужда, страна ще ни оправи : ) още един паразит какво толкова и той да посмуче малко, ама този си му личи, че като се запиие няма пускане. Случайно жена му винаги в комплект с Василев и все при финансите - след сигурно няма и половин година ще ревем като хималайска мечки ...

много си прав,на евреите преди години сме им спасили живота на техните родители и техните деца сега искат да ни върнат услугата.

Дали или пък за пари?

Точно евреите стоят зад геноцида, демографската катастрофа и всички най-големи проблеми у нас и по света!

Айде, чак пък за всичко еврейте да са ни виновни..

Без майтап? Бездруго нямаше да гласувам за тях.

Сладур - като се усмихне. Иначе ме стряска сериозно..

И тоз се е загрижил за проблемите на хората в България?....

Понеже властта се затъркаля по улицата, нито един евреин няма, да я подмине, без да я грабне за себе си.

Проблема е че веднъж докопат ли я, няма да я пуснат. Иначе групировката е ясна: професионални източващи държави от Харвард. Взимат държавни заеми, прехвърлят ги в частни сметки и оставят хората да ги плащат като дълг. Затова и поливат вода на Кристалинка, за да не може да ги хване. https://trud.bg/%D0%BA%D1%80%D0%BE%D1%8F%D1%82-%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%80-%D0%BF%D0%BE-%D1%85%D0%B0%D1%80%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B4%D1%81%D0%BA%D0%B8/ А това им е групировката от роднини. Мафия класически тип. Всичко в семейството. Даже онзи, на който дадоха пари за електромобил, който никога няма да се произвежда им е състудент. https://trud.bg/%D1%85%D0%B0%D1%80%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B3%D0%B5%D0%B9%D1%82-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%B2%D1%8F-%D1%83%D0%B4%D0%B0%D1%80-%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B4-1-%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%B0%D1%80%D0%B4/ Абе международна мафийка. Разбира се, Радев е с тях.

Мисля много хора ще си почешат главите след тази новина.Аз също.Не знаеш как ще те хързулнат

мислех евреите за умни хора...

и те са хора теглят ги някои работи

здравейте.