СГС осъди 12 либийски офицери да платят 500 000 лв. на Валя Червеняшка

Пред Dir.bg медицинската сестра сподели, че не изпитва и морално удовлетворение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И как ще ги Принуди Съда в София да платая паричките. Тук, В България ли са тези офицери? Или са в Либия и иди ги гони да платят?

Ми айде сега да ходи да си ги получи!

Стига глупости ! Как само български мед.сестри за останали , а всички се бяха изнесли яко на пожар ! Няма какво да се лъжем тогава СДС и кака ви Надежда не си свършиха работата и затова тези хора лежаха в затвора ! Да съдят Надежда Н. за бездействие и безхаберие !

Я да иде да си прибере парите.В момента я чакат с чанти пари и турците помагат.

Както се казва : На чужд гръб 100 тояги са малко ! Какъв Пияр са си направили тогава Българското Правителство и повече от половината са в разни Посолства на Дипломатически длъжности и Евродепотати има , някога тези Пияръджий ще ги осъдим ли ? Вижда се че Бог не е Българин ,щом не почиства от боклуци ! Всичките СЕСТРИ осъдени в Либия са ГЕРОИ за мен !!!!

Има начини Въпроско Държавата България да си вземе паричките от Либийците ! Не задавай глупави въпроси ,САЩ са попречили !

Какви пари -по смътно не може да ги Накарат да платят

И как ще ги вземе, като конфискува пак неправомерно някой кораб ли?

А същите тия либийски боклуци искат статут на емигранти в ЕС и го получават в комплект с помощите които им се отпускат. Защото "цивилизована Европа" трябва да е и хуманна. Тия медицински сестри са героини и заслужават да бъдат компенсирани но за съжаление нищо няма да видят от ония смрадливи и крадливи помияри.

пари НАНАЙ. Морално ще са доволни.

смешен съд може да осъди само някой който го няма или е умрял,защото не може да си плати.А тукашните престъпници дори ги пускат да си избгат,защо ли? Прав е Слави,е нема такава държава.

Тая не беше ли дето я имаше на снимки как прави свирки на двама либийци на плажа.

Решенията на корумпирания Български съд не ги признава нито една държава в света. Както и дипломите, купени в България.

Ако не се лъжа, веднага отзоваха филипинците и поляците, а бг сестрите, в неведение, с любезното бездействие на "ами ако са виновни" и надка от плажа, са останали.

Ясно е, че няма да видят парите. И морално удовлетворение не може да имат, ще живеят с лоши спомени и травмирани за цял живот.

500000лева да я пращат да си ги вземе,че либийците да не я потърсят да и ги дадат .Как не е станало до сега как спи тая?

Това е била майка ти и не с либийци а с роми

Що зо малоумник може да напише подобно нешо?.... Абе ти видя ли добре?Да не е била майка ти?

Държавата откупва какво ли не глупави дългове, натрупани от безстопанственост Сега е момента да прояви функциите си и да направи цесия на дълга на либийците към сестрите. И след това да го урежда на държавно ниво! Не е толкова сложно да се сетят

И как точно ще си получи тия пари ? Ония, осъдените, ако изобщо са живи, дали няма да си го преместят в другия крачол ?

има ли нещо общо с либийския танкер ? или трябваха още малко претенции за да се присвои от ... едни хора

Само единия бил ром, другия си бил чист мангал. :)

Абе австралиецът си беше тук, даже в затвора и не плати нищо за наръгания с нож, та тези ли либийци ще платят!

Не й стигаше на жената преживяното, но и сега пак се гаврят с нея.

Жената си го е казала директно : Управляващите ГЕРБ, си направиха ПР на мой гръб ! За да се представят като борци за правата на българите пред шефовете си Американци които са донесли куп договори на Боко да подписва !

Базикате ли се с аудиторията откъде извадихте тоя архив .Хората помнят а някой които са били с тях доста разказаха на времето какви са ги вършили та срам да те хване .За никой от Вас ако бяхте на тяхно място Съркузи няма да ви вземе с въртолет и никой няма да се погрижи за вас ако не сте съдействали за нападението на Либия.

По телевизиите няма да чуем думите и, че ГЕРБ са я използвали за пр и даже не са и съобщили че е спечелила.

Невинните с мръсните ръце са тея,бре!Добре,че населението на територията е късопаметно и тотално манипулирано чрез масмедийни заблуди!Само да питам две неща.Първо-защо до ден днешен-08.01.2020 година няма съд в Света,който да ги е обявил за "невинни"!Статута им е на "помилвани" от президента Г.Първанов-Гоце -24 юли 2007 година!Второ-защо наказателното им дело и мотивите на Съда е засекретено от БГ властите за 25 години-до юли 2032 година,бре???Има и трето-как Нася и Крисито могат да обяснят(а те не могат!) НИЛИЧИЕТО на 500 000 $ по посочените от тях пред либийските власти лични сметки в Йордания и Малта,бре?Ама тези факти вие няма откъде да ги знаете и за това викайте,че написаното е лъжа и трескайте минуси,кълнете и псувайте,бре!пп-Вие сте хора без съвест и без морал и за това не ви пука,бре!!!

кога да ги платят? На виенския офицерски бал в Пловдив или по-късно?

Сега да дадат на ЧВК Вагнер да събере вземанията и готово.

За съжаление с това ще си останат!

Търговия с валута, продажба на алкохол и участие в оргия с висши офицери, заснето на vhs... Това си го излежаха в ареста и понеже не се доказа участие в спин аферата, просто ги пуснаха.

Удар във въздуха

Беше Кристиана Вълчева,бре!

Много малко за 12 тека.

Това е много тъпо решение на съда. За такъв иск се плаща от ищеца ТАКСА в размер на 4 процента от 500 000 долара. Съда лапа десетки хиляди долари. Валя ще е вътре минимум 20 000 долара. Нася Нинова също така я нареди съда.

Депозит, не такса!!!

Нещо като депозит /4% от цената на иска/. Ако искът е напълно удовлетворен, връщат се всичките внесени пари. Ако е частично удовлетворен, връщат се съответно до присъдената сума.

Нищо няма да получи, само се е натоварила с държавната такса.

Ама друг път

Защо е тази безсмислена присъда? Едно, че не е напълно сигурно дали са невинни, просто излъгаха Кадафи да ги пусне. Отделно - никой нищо няма да и плати. Дали на някой в Либия му пука за решението на съд в държава не от третия, ами от десетия свят? Едва ли. Отделно, този съд е предубеден.

а осакатени и умъртвени деца а алкохола проституцията ,кражбите и валутните далавери?

Те ще имат да дават, тя ще има да взема, и те така!!!

500 000 лв. си е подигравка за преживяното.

Тя ще има да взема ,те ще имат да дават.

- Една от червените нишки в цялата история - А бялата нишка, зелената, жълто-кафявата ?? Дебили.

какво значи не са напълно невинни ,бе идиот. По това дело, със същите обвинения бяха арестувани представители на двайсетина страни, които си обаче си размърдаха дипломатите и си освободиха хората.Остатнаха само нашите, защото др. Костов се надяваше на едни пари от Либия, които да му помогната да се задържи на власт и беше готов на всякакви жертви. Стига да не ги дава той

Дори да беше вярно, пак не е това, за което ги съдиха

Българските медии акцентираха на обвинението за заразяване на децата със СПИН, като услужливо пропуснаха основните обвинения - за проституция, разврат, производство и търговия са алкохол, който е забранен в Либия, както и оргиите с висши либийски офицери, в които са участвали въпросните Деви Марии и Майки Терези.

А офицерите си го преместили в другия крачол.