Коментари - Севернокорейският план за удар по Гуам готов до дни | Днес.dir.bg

Севернокорейският план за удар по Гуам готов до дни

Северна Корея обяви, че ще е готова с план за нанасяне на ракетни удари по американската тихоокеанска територия остров Гуам до средата на този месец.

Обратно в новината

Коментари - Севернокорейският план за удар по Гуам готов до дни | Днес.dir.bg

Коментари

"Новинка" за разлайване на козяшките помияри. Всяка армия на света има генерален щаб, чиято работа в мирно време е НЕСПИРНО да прави планове за отбрана и нападение. Ако Кимчетата тепърва ще правят сметки какда нападнат козяшкия форпост Ким Слънцето съвсем заслужено щеше ги екзекутира с гаубица. И тъй като екзекутирани няма, значи щабните кимчета са си свършили работата. Всичко е разлайване на козяшките помияри.

плана е прекрасен! само ако може някой русолюбец да ми обясни, що ще падат ракетите на 30 40 км. от гуам? че то си е също като досега, като си падаха в японско море, някъде каде сахалин! дали ще паднат на 40 , на 400, или на 4 000 км от гуам, си е все едно и също!

Образува се цунами и отнася краварите към дъното на океана.

Ела и ще ти обясня всичко - ще станеш самото познание.

Явно е, че обединението на Р.Корея ще се случи през следващите седмици.

Чудесен коментар! Ето това казва всичко: "Даже в Германия, където уж нацистите са били страшни зверове, всичко е минавало през съда. За разлика от СССР, където "тричленката" е решавала кого да разстрелят в рамките на час. Само за сравнение, Вашият любимец Гошо Тарабата, дето вие го е съден в открит процес за подпалването на Райхстага. И е освободен поради липса на достатъчно доказателства. Я да помислим, ако в 1933 г. в СССР някой беше обвинен че езапалил Кремъл какво ли щеше да му се случи. Ами много просто - до сутринта щеше да е разстрелян. НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ВЪОБЩЕ Е БИЛ В КРЕМЪЛ И ДАЛИ ВЪОБЩЕ Е БИЛ В МОСКВА. За много по-малко са разстрелвали. Това е демокрацията от съветски тип. По разлини оценки жертви на съветския режим са над 40 млн души (някои твърдят над 50 млн). И то само за някакви си има-няма 50 години, даже по-малко." Къде си бе, евразиец! ЯЛА да коментираш!

когато Гошо е съден за запалването на Райстага 1. Се е целяло очеренянето на социалистическите пролетарски движения и комунистите които са се появили и то с причина защото при 6 милиона безработни в Германия не се е живяло добре 2. Няма как да го убиеш при положение че си оревал цял свят че са ти запалили райстага, ама се оказва че ти си си го запалил 3. Имало е международен натиск да го пуснат и СССР са гоприбрали. 1933г. става палежа ФАШАГИТЕ с Хитлер още не са завзели както трябва власта и не са побъркали германците напълно!

Майоре, искаш ли да се дуелираме ?

Не ми обръщайте внимание аз съм козяшки олигофрен още си мисля че в Русия е комунизъм поне така са ми казвали от Козяк:)

такова е комунистите си защитават комуниста дали е ким дали е путин тук православието няма НИЩО общо православен кагебеец :)))))

Политическите кретени никога няма да осъзнаят че от такъв тип военни удари победители няма, има само победени и унищожени.

РБ за 25 години намаля с 3 000 000, това е реалността. ======= Хората избягаха от евразийския кенеф дето е пълен с продажни русофили! Можеш ли да ги съдиш!

Аз съм русофил и се гордея с решението си да бъда такъв !

Аз съм ЕВРОПЕДАЛ от Педалсъюза, и се гордея че съм ПЕДАЛ! ГРУХ-ГРУХ!

Тоя кенеф драги стана след 1989г. когато твоите западни хитреци ни налазиха, а ние като добри малки дечица им дадохме ключа за къщата ни! В момента точно тия евробоклуци или еврофашисти поддържат такива като другаря ти Боку и Дебелото Лили!

И аз ти пиша за терор спрямо собствения народ! Сталин и Мао не са избивали алжирци или индианци, а РУСНАЦИ и КИТАЙЦИ! И не са ги избивали във военни действия, бунтове или подобни, а ПО СПИСЪК!

Сталин и Мао колко милиарда са избили? СССР наброяваше 300 000 000, а КНР - 1 500 000 000. Стига с тъпите опорни точки от "Козяк". РБ за 25 години намаля с 3 000 000, това е реалността.

Трола си е трол! Ти му пишеш изродщините на комунягите от преди няколко десетилетия, той ти пише за събития от преди 6 века! МУХАХАХАХАХАХА

горд евразиец, я кажи сега за "чистките" на сталин! За гулаг, за Чернобил, за Голодомор, за най-големия геноцид в Историята! На Мао в Китай! За всички концлагери на комунягите! И ми кажи, коя демокрация ги е правила тия неща! Кажи коя демокрация е избивала милиони по списък, с тричленки и екзекуция след 5 мин! Само болен мозък може да се кефи на рашизма и комунизма!

Не ми се спори с идиоти. Колко човека избиха испанците в южна америка, колко индийци избиха гангличаните в Индия СЛЕД ВТОРАТА СВЕТОВНА, колко алжирци избиха кокошавите франсета в Алжир 1962-ра, колко етиопци избиха германците през 1902-ра - и да не продължавам по- нататък. С боклуци не споря -изхвърлям ги.

Понеже явно си неграмотен (както подобава на едно истинско комунде), ще започна от Индия. Докато Индия е британска колония може и да е имало някаква съпротива. Но жетривте са били минимални - все пак целта на колонизаторите не е да избиват населението, а да го накарат да работи. По най-завишени оценки за около 200 години британците са избили по-малко от 100 хил души в Индия. Какво става след това? Британската армия се изтегля и Англия дава независимост на Индия и Пакистан (те не са с еосвободили сами). И започва клането. между индийци и пакистанци, между мюсулмани и будисти, абе всеки срещу всеки. няма я британсклата армия да ги умиротворява... И за около 2 месеца са избити над 5 млн души. С невероятни зверства и от двете страни. Това могат аборигените... испанците са избивали индианци. Но в 16 век. И броитанците и французите са избивали индианци. Но... в 18-ти до средата на 19-ти век. В Европа през 20-ти век избиването на хора е неприемливо. И киойто го е направил е бивал порицан. Даже в Германия, където уж нацистите са били страшни зверове, всичко е минавало през съда. За разлика от СССР, където "тричленката" е решавала кого да разстрелят в рамките на час. Само за сравнение, Вашият любимец Гошо Тарабата, дето вие го е съден в открит процес за подпалването на Райхстага. И е освободен поради липса на достатъчно доказателства. Я да помислим, ако в 1933 г. в СССР някой беше обвинен че езапалил Кремъл какво ли щеше да му се случи. Ами много просто - до сутринта щеше да е разстрелян. НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ВЪОБЩЕ Е БИЛ В КРЕМЪЛ И ДАЛИ ВЪОБЩЕ Е БИЛ В МОСКВА. За много по-малко са разстрелвали. Това е демокрацията от съветски тип. По разлини оценки жертви на съветския режим са над 40 млн души (някои твърдят над 50 млн). И то само за някакви си има-няма 50 години, даже по-малко.

Това комунистите са прост народ и мързелив. Понеже са некадърни за работа и физически усилия, изкарват прехраната си с тролене, не са в състояние да разберат , че някой прави същото за забавление без заплащане, защо бе????

Как успявате всяка новина да я обърнете на сблъсък между "говеда" и "мурзилки"? Съмнявам се някой да ви плаща за глупостите, май е пълно с безплатни тролове и от двете страни. Хора, пробвайте да си намерите работа, много е полезно и помага на бюджета всеки месец.

Говедата са като тревата - трябва да се косят редовно, иначе се образуват тръни.

Абсолютно си прав!!! Аз го правя в свободното си време за забавление!!!

Ние в Хамерика сме най-добрите в създаването на терористи и на диктатури по света! Подкрепяхме и създадохме черните ескадрони на смъртта в Ел Салвадор, Чили, Никарагуа, Хондурас, Гватемала, Аржентина, Боливия .. Устроихме повече от 50 войни за некви си 70години, като тези в Корея, Виетнам, Лаос, Камбоджа, ,Ирак, Сирия, Йемен, Сомалия, Афганистан, Украйна, Югославия, и къде ли още не....Устройвахме преврати в цяла Африка, Азия и Близък Изток...Но най-добрите ни постижения са създаването на ислямистите джихадисти от Ал Кайда, като дори изпратихме нашето най-добро еврейско протеже Бжежиснки лично да се среща с Осама бен Ладен....Както направихме след това със създаването на ИДИЛ, пращайки сенатор Маккейн да наставлява Ал Багдади! Постигнахме чудеса от тероризъм, наркомания с произвеждания от нас хероин в Афганистан , и деспотизъм! Да живее Хамерика, на-големия деспот в света!

Какъв американец си ти бе нещастник?Америка подпомага държави и бедстващи народи по целият свят,а твоите шифове от Москва продават оръжие на всякакви терористи,престъпници и наркотрафиканти почти без пари!Навсякъде където са руснаците цари безаконие,корупция,бедност!Където са Американците държавите просперират,Япония,Южна Корея,Виетнам също става молък азиятски тигър благодарение на америконските инвестиции!

Презвижда се бомбандировка на ФАЩ над Великите от КНДР, ще ти бомбандират със салам!!! Само че не е ясно дали населението знае за какво се използват колбасите???

Русофлистична логика: Ще си спасим достойнството като се откажем от демокрацията и станем диктатура! Демек евразийско-анадолски кенеф като узбеко-татар-киргиз-азер-казах-стань! Ей това е бляна на руските еничери!

СТИГАААААА!!! НИКОЙ и НИКОГА не е доказал, че демокрацията е най- доброто обществено устройство!!!!!!!!!! ВСИЧКИ ЦАРЕ СА БИЛИ ДИКТАТОРИ, но това не пречи на народите да се гордеят с постиженията и завоеванията им!!!!!!!! И ако диктатурата лесно може да се изроди във фашизъм, демокрацията лесно се изражда в анархия!!!!! Тъпи, шибани, платени от американците малоумници и кандидат - обратни!!!!!

U.S. Defense Secretary Jim Mattis said on Friday that any military solution to the North Korea crisis would be "tragic on an unbelievable scale" and Washington was working internationally to find a diplomatic solution. Военният министър на САЩ Джим Матис:"Всяко военно решение на Корейския въпрос, ще бъде трагично да невероятен мащаб" Вашингтон работи за намиране на дипломатическо решение. Демокради, четете повече и не се излагайте пред чужденците. Времето ви отдавна изтече.

Великата говежда армия ще атакува смачкания Ким с цял самолетопотопач мазни негри, палави гейове и силиконови плеймейтки, само да намери Корея на картата и да не иде вместо там в Австралия.

На 30-40 километра от остров Гуам ще се образува малко цунами от термоядрения взрив, скромна височина 120-150 м. Е, после остров Гуам ще стане подводен обект. ========== БУХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА Ебати тъпаците ви е збрал кутев в мазето на позитано да серете по цел ден в нета! Твоя коментар е шедьовеър на русофилистичната простотия!

Майоре, и за старшина не ставаш.

И за прост ГЪЗ не ставаш! С тойте малоумни коментари, си направо за кенефа.....

Съсипахме достойнството си - Нацията, продавайки душата си на демокрацията! Искате да сме отново Нация: забравете тази мръсна дума демокрация! Бай Трампо живи жаби гълта като види началник Ким на снимка.

Работата е там, че Ким има сериозен военен потенциал. Доста по- голям от виетнамския преди 40 години. И на говедата ще им се втричат дъвките и не смеят да нападнат.

Само да се изпълни последната резолюция на СС на ООН и за година от КНДР ще остане само партийният елит. другите ще са умрели от глад!!!

КНДР е първата страна, разбила ФАЩ-агите 1950-53 заедно с мършите от коалицията им. ======== МУХАХАХАХА Така се раждат панелните митове и легенди сред русофилистията! С една лъжа казана много пъти! Разбиват ДРЪЖКИ! САЩ ги РАЗМАЗВА! От север се налага да нахлуят китайците с огромна армия, че да спасят комунистическите им задници, затова се подписва и примирието, защото САЩ не са искали война с Китай! Чети малко бе, панелник неграмотен!

Китай е образуван 1949 - армията им е със "Шпагин", картечници "Дегтарьов" и миномети. Практически липсва тежко въоръжение, с изключение на стотина стари танка от СССР. Независимо от това, правят на пух и прах великите САЩ и техните марионетки - независимо от огромното им материално превъзходство. Това е реалността. Повече чети и не забравяй -ЛЕПОНЕКС дава ефект само при редовна употреба!

Те защото правят на пух и прах САЩ, затова жертвите им са държавна тайна!!! Пък и като са разбили САЩ, почему кандисват на мирно споразумените???

Ние ще защитим нашия брат Ким Чен Ун, както защитавахме баща му и дядо му. Всички сатрапи, депости, диктатори по света могат да разчитат на нашата безрезервна подкрепа. Нашите врагове са развитите демокрации, където хората могат да се изказват свободно, да се приудвижват и да бъдат равни пред закона с управляващите.

Ким няма да удари говедата първи, но говедата може да го ударят първи като нищо. Последните са индивиди без мозък. Дано да се размине, защото освен, че ще има много жертви и от двете страни, пазарът ще реагира много зле и ще се отрази и на България.

Много се кефиш на Ким Чен и Вовата, сигурно на Мадуро, Асад също си им почитател. По снимката ти познавам.

Ми кефя се, говедата пърхат като настъпани.

умен си точно толкова, колкото и изглеждаш. Един от най-простите и предан до гроб трол, вечен слуга най-големите световни диктаторски отрепки, довели народите си до самоизолация и просеща тояга.

Диктатурата е за предпочитане пред демокрацията, защото последната е ИЗМАМА.

АК-47, лицемерно рашистко говедо, има ЖП линия между раССия и Сев. Корея, а Прасето праща роби на Плешивия крадец редовно да му работят! Мислиш ли, че некой, че рашистките свинье не са им помогнали "лекичко" на тия пещерняци! Ей тва е реалната "политика" на масква! Идил, Сев. Корея, Иран ...! Създаване и подкрепа на психопатите по света!

Европедалски олигофрен! Ти наистина си малоумна свиня! Какво малоумнико, мислиш си че руснаците нямат достатъчно работна ръка ли бе лудо говедо!!! Имат работници от всичките бивши средноазиатски републики на СССР!! Всички отиват да работят в Русия малоумнико! Притрябвали са им севернокорейци! Баси малоумния олигофрен козяшки!

И още нещо малоумен олигофрен! ИДИЛ И АЛ КАЙДА СА СЪЗДАДЕНИ ОТ КРАВАРНИКА! РАЗБРАЛИО ВЕ ЛУДО ПРАСЕ!! ДОРИ КИЛЪРИ КЛИНТЪН СИ ГО ПРИЗНА, КАКТО И ТРОПИКАЛ МЪНКИ!! А ВСИЧКИ ЗНАЯТ КАК МАККЕЙН ОБМЕНЯШЕ ЛИГИ С ФРЕНСКА ЦЕЛУВКА С АЛ БАГДАДИ, ДОРИ ГО ИМА В НЕТА НА КЛИПЧЕТА И СНИМКИ!! КАКТО ПРЕДИ ТОВА БЖЕЖИНСКИ С ОСАМА БЕН ЛАДЕН!!!!

Аз това клипче го намерих съвсем случайно, докато ровех за безплатно гей порно в нета.

Той се заканва, че севернокорейските ракети със среден обсег "Хвасон-12" ще прелетят над Япония, ще изминат общо 3356,7 километра за 1065 секунди и ще паднат в морето на 30-40 километра от остров Гуам. ------------ Интересен план за нападение е тва! МУХАХАХАХАХАХА Насрал се е в потурките прасето Ким! Кадафи, Саддам и Милошевич му махат от оня свят за добре дошел!

На 30-40 километра от остров Гуам ще се образува малко цунами от термоядрения взрив, скромна височина 120-150 м. Е, после остров Гуам ще стане подводен обект.

Въпреки севернокорейските заплахи редица експерти изразяват съмнения, че КНДР наистина е способна да удари Гуам......Бе те корейците по думите на същите тия измислени експерти, само ядяха камъни и трева...А пък преди дни полета на една севернокорейска ракета, доказа че спокойно може да поразява цели по цялото Западно и дори Източно крайбрежие на Краваристан..Чак до Фашингтон! Същите тия експерти, обясняваха как Северна Корея нямало да може да създаде междуконтинентална балистична ракета още 10-15 години...........А сега изказват НЕекспертно мнение за Гуам....

Тоест се съмняваш, че Ким се е запътил към Кадафи, Хюсеин и Милошевич? Междудругото и тримата първи приятели на СССР и малко загинали...

КНДР е първата страна, разбила ФАЩ-агите 1950-53 заедно с мършите от коалицията им. Тогава КНДР е била на две години от образуването си. Пхенян е разполагал с 35 военни летци, а САЩ в региона - с 1200 самолета. Днес КНДР е най-желязната държава в света, подготвена за всякакъв тип война.

Вижда се, че си необразован мойто момче! Милошевич го свалиха за да унищожат Югослваия, единствената независима СЛАВЯНСКА страна в Източна Европа! А Кдафито, Кадафито го убиха..за да не създаяде собствена валута, С ЗЛАТНО ПОКРИТИЕ..и да превърне долара в тоалетна хартия! И да те светна нещо! Садам беше на хранилка при краварника:) Кой мислиш му доставяше бойните газове за войната с Иран, а?:) Даа ГОВЕДАРНИКА ДОСТАВЯШЕ ЗАРИН НА ИРАК!

Бай Трампо ми напомня за Кристофор Колумб, който не е знаел къде отива, после не знаел къде се намира, а като се върнал не знаел къде е бил. Скоро началник Ким ще го вкара в релси.

А защо пропускате предисторията на интервюто на Тръмп от 1999 в което казва че след 5 години Пхенян ще има атомна бомба... Дадено е по повод финансирането от администрацията на Бил Клинтън строителство на два хиляда мегаватови ядрени реактора в Северна Корея, с които поредния Ким може да добива оръжеен уран, пак по същото време американците доставят на Северна Корея и центрофуги за обогатяване на уран, като по-този начин пренебрегват предложенията на останаллите участвуващи в шестранните преговори(Китай, Япония, Русия, Южна Корея) за осигуряване на липсващата на Северна Корея електроенергия чрез доставки от Китай. Случайно или не тази каша си я забъркаха американците и е хубаво да бъдат оставени да си я изсърбат сами;)

ти по-добре си спомняй какво си писал и под други статии за СК и САЩ, преди да драскаш, защото това е точно обратното което дрънкаше преди. Не бих казал че си тъп, но явно толкова си ти е капацитета да си обективен. Точно като на руски трол.

Ами добре ще се самоцитирам: В Северна Корея има 5 ядрени реактора, един изследователски IRT-2000, доставен през 1963 от руснаците, същия като тоя който са ни построили в София, за който още по времето на СССР са спрени доставките на ядрено горива. Още два изследователски построени по разсекретени(каквото и да значи това) планове на английски реактор, чиято експлоатация е спряна през 1994. На 13,Юни, 1995 Северна Корея и САЩ подписват споразумение, вследствие на което САЩ става търговски агент на севернокорейците за строежа на два 1000 мегаватови ядрени реактора, които са завършени през 2003 година. А през 1997 година с оправданието че Северна Корея няма достатъчно пшеница за износ, и затова в страната настъпил небивал глад, американците им дават пари с които севернокорейците си купуват центрофуги за обогатяване на уран. И правят всичко това с ясното съзнание че Севернокорейската ядрена програма е възникнала като следствие от разполагането на американски тактически ядрени оръжия на Корейския полуостров през 1958...Па после баш американците се жалват че в Северна Корея се е пръкнал луд с картечница.

Леле, какви измислици си написал! Къде ги четеш тези неща бе човек Дори и във фантастичните книги не ги пишат такива като твоите

Agreed Framework between the United States of America and the Democratic People's Republic of Korea

Напрежението със Северна Кореа е по план Ирак, Либия и Сирия. Докато последните 3 бяха беззащитни, то С. Кореа може да причини бая поражения. Но както винаги, САЩ са географски далеч от конфликта. Иначе е ясно, че САЩ ще смачка диктатора.

Ясно е, че не е ясно. Агресия от САЩ срещу КНДР ще донесе милиони жертви, но сигурно е едно - САЩ ще изчезнат от лицето на земята. Нещо като Третия райх, накрая срещу него се обединява целият свят.

"Целия свят" - кои са ? Венецуела, Зимбабве и Русия ли ? :)) Все икономически и военни колоси викаш :))

В комунистияески режим , САЩ не се побира като понятие въобще. Трудно е да манипулираш комунисти , а това е главният проблем на САЩ.

то комуниста по принцип е едно механично движещо се, мързеливо, но и крадливо зомби. Как точно да манипулираш такова нещо?

нали славна американска армада преди няколко месеца се засили да наказва дръзкия Kим , то не беха самолетоносачи , подводници и кво ли не , е и какво стана ? нищо , едно голямо нищо .

ми какво стана - нямаше повече тестови изстрелвания на ракети, това стана. Дебелия тюфлек с яката прическа прибра платната. Дтеба в тиквата проста.

нищо няма да направят краварите , ще квичат малко и ще утихнат

...казала форумната пикаеща крава.

ми че те всички крави са пикаещи бе глупи хахаха

по важно е че има и такива като теб дето обичат кравешки фъшкии , ами да ти е сладко

Термоядрен взрив в морето до брега на САЩ е идея на Сахаров от средата на 60-те години торпедо Т-15 смощност 100 Мгт. В момента в Русия се разработва торпедо Статус-6 (по кода на НАТО Kanyon). По изчисления на Сахаров, в резултат на взрива ще се образува вълна, която ще дотигне брега на САЩ с височина 400-500 м. Тя ще измете всичко на разстояние до 500 км, в зависимост от релефа. Други специалисти считат, че вълната няма да е толкова висока, но ще преодолее 1000 км с не по-малка височина от 30-40 м. Припомням, че Пхенян притежава темоядрени заряди предполага се около 40-50 бр.

Бо Бо

Гуам - с население от 162 000 души са базирани 6000 американски военни. В базата на САЩ - "Андерсън" има шест бомбардировачи Б-1 "Лансър", като е в сътояние да приема бомбардировачи Б-52 и Б-2. Само за последните 70 дни (от края на май 2017) САЩ са изпълнили 11 тренировъчни полета, имитиращи удари срещу Северна Корея (последният от 7 август). Възниква въпросът; как биха реагирали САЩ, ако Русия разположи в Мексиканския залив 3% военно присъствие (като реципрочност за американското присъствие в Украйна например) и имитира въздушни нападения по САЩ, по начина по който САЩ прави с Корея. Приказките затова, че Ким бил агресор, а Русия била виновна за кашата по света - сме ги чували...

Няколко уточнения: 1,Мамашистан няма пари да си го позволи. 2. Никой не е луд да ги кани в Мексиканския залив или на Карибите. 3.Където има американски военни става въпрос или за американска земя или са поканени от правителството. 4.Никой не е канил Русия в Украйна, Грузия или Молдова. Законните правителства не са отправяли такива покани. 5. Никоя нормална държава не заплашва никого. 6.Заплахите за мира на планетата идват винаги от изолирани и самотни диктатори, на които никой нормален не им обръща внимание!!!

Колега, явно не си чувал за Карибската (Кубинската) криза. Там руснаците бяха поканени, но това доведе до морска блокада на острова от американците и светът беше на крачка от Трета световна война. Който не познава миналото, не е компетентен да коментира настоящето.

Я обясни за Гуантанамо Бей? Че доколкото съм чел е даван под наем от Куба, но след първвата година на Кастро е отказвал да получава наема. Защо САЩ не са се изтеглили, а са окупирали Гуантанамо Бей? Хаваите също са окупирани. Нищо чедно и този Гуам. Да не говорим за Маршалови острови, където са тествали ядреното оръжие. Както и в Аляска навсякъде местното население се обявява срещу САЩ и иска суверенитет (изискван пред ООН от местното население на Аляска и Хаваите) и компенсации - за Маршаловите острови. Докато погледни как 3-те Украини появили се след ПСВ влизат в СССР след 4 години. Къде ти е Украйната влезнала в СССР? Онези не са достигали Черно Море. А Крим бе АВТОНОМИЯ! С договорена руска военна база там с нещо от рода на максимум 42 000 войници. Та с какво се отличава автономията Крим от Украйна или другите от СССР или Югославия? Да не говорим за Косово. Защо запада не се противопостави на разпада на СССР? ;) Да кажат, не Украйна не може да се отдели от СССР! ;)

такива въпроси са политонекоректни за САЩ :D

Тихите луди не са опасни, но буистващите трябва да се затварят в необходимите заведения. Ако този дебел толуп от глад направи някоя глупост ще страда целият свят!!! Китай и иМамашистан също ще изгорят, и то много яко!!!

Кой да повярва че перукан ще си намери майстора в лицето на малкия но храбър корейски народ!

Кимчо скоро ще види какво е Нагасаки в ВСВ на живо, деа тъпия жълтур

Обясни на неразумните как ядрен удар би засегнал само и единствено "Кимчо"? Границата между Северна и Южна Корея е една стена - тя ядреноустойчива ли е?

Ама план за удар по Гуам чак сега ли разработват? Явно са твърде миролюбиви севернокорейците. САЩ, Русия, Великобритания, та дори и България имат планове за нанасяне на удари къде ли не. Същественото в статията е, че Ким ще решава дали да приложи плана или не. Тоест новина няма.

Знаеш ли защо се пуснати бомбите на Япония а??? Ясно ли ти е, че германските концлагери са били детска градина в сравнение с японските???

ким - любимата нова жертва на путлерастите щом от изрода саддам направиха жертва... сега и от ким

Изроди са бушмена и дупелизеца му малкия лъжец от островчето, а садам не е унищожил ничия държава нито е затрил няколко милиона чужди граждани!

""а садам не е унищожил ничия държава нито е затрил няколко милиона чужди граждани!"" - e да де ..само няколко десетки хиляди свои граждани + развъждане на тероризъм. За такива трябва тричане докто е време, набийте си го в чугунените комунотикви !

"...Истината е, че северно-корейците не са забравяли никога US-бомбардировките, биологичната война и ядрените заплахи на генерал Макартър по време на Корейската война. Те също не обърнаха внимание на псувните на Дж. Буш младши и подигравките му относно хилавата им физика и ниския ръст като на джуджета, когато тъкмо бяха преживяли ужасния глад след разбиването на СССР с хаоса в Русия при Елцин и слабостта на Пекин, когато САЩ се прокламираха за единствена хипер сила. Парадоксално, но това са "джуджетата", които не само създадоха бомбата, но и балистичните вектори, способни да я изпратят в хинтерланда на САЩ...", пише Strategika 51 под заглавието "Балистичните ракети на Северна Корея: цел Вашингтон!" ("Les missiles balistiques de la Corée du Nord: objectif Washington!", 3 août 2017, Strategika51).

САЩ не страдат от илюзията, че могат да победят комунистическа КНДР в какъвто е тип война - ядрена или конвенционална. Затова и не нападат, както например в Ирак, Афганистан, Либия. Целта им е да намерят предатели във властите на Пхенян, корейски тип Горбачов или Луканов. Но там се пипа яко - за държавна измяна по късата процедура пред зенитките.

А защо не дадете снимки и на Корейските деца, които САЩ заплашват и на 300 - те хиляди жертви, които бяха изпепелени при 2 -тя удара по Хирошима и Нагазаки?

Аз не съм военен и не ги разбирам нещата, но как може да се говори за план за "удар по Гуам" и в него да се предвижда, че ракетите ще паднат на 30-40 километра в океана????? Доколкото ми е известно само и единствено руснаците са произвели бомба, която да поразява на 30-40 километра, ама е била единична бройка и не е изтреляна с ракета, а пусната от бомбардировач. Ако гладно-корейците приказват щуротии, то предполагам много глад ги гони вече. Може би е добре да се пратят хуманитарни помощи.

Образува се цунами от ядрения взрив и остров Гуам е потопен за минути.

СССР разработваще 60-те термоядрено торпедо Т-15, мощност 100 Мгт. Взривява се извън водната граница на САЩ/тоест не е агресия/ а цунамите измива крайбрежните градове до 400 км.

Чудят се как да нападнат Северна Корея... Какви ли не глупости измислят и заливат медиите с тях.

Все тая. Дебелия тулуп с яката прическа трябва да яде дървото така или иначе. На кой нормален му пука за него ?

Коментари - Севернокорейският план за удар по Гуам готов до дни | Днес.dir.bg

Севернокорейският план за удар по Гуам готов до дни

Северна Корея обяви, че ще е готова с план за нанасяне на ракетни удари по американската тихоокеанска територия остров Гуам до средата на този месец.

Обратно в новината

Коментари - Севернокорейският план за удар по Гуам готов до дни | Днес.dir.bg

Коментари

"Новинка" за разлайване на козяшките помияри. Всяка армия на света има генерален щаб, чиято работа в мирно време е НЕСПИРНО да прави планове за отбрана и нападение. Ако Кимчетата тепърва ще правят сметки какда нападнат козяшкия форпост Ким Слънцето съвсем заслужено щеше ги екзекутира с гаубица. И тъй като екзекутирани няма, значи щабните кимчета са си свършили работата. Всичко е разлайване на козяшките помияри.

плана е прекрасен! само ако може някой русолюбец да ми обясни, що ще падат ракетите на 30 40 км. от гуам? че то си е също като досега, като си падаха в японско море, някъде каде сахалин! дали ще паднат на 40 , на 400, или на 4 000 км от гуам, си е все едно и също!

Образува се цунами и отнася краварите към дъното на океана.

Ела и ще ти обясня всичко - ще станеш самото познание.

Явно е, че обединението на Р.Корея ще се случи през следващите седмици.

Чудесен коментар! Ето това казва всичко: "Даже в Германия, където уж нацистите са били страшни зверове, всичко е минавало през съда. За разлика от СССР, където "тричленката" е решавала кого да разстрелят в рамките на час. Само за сравнение, Вашият любимец Гошо Тарабата, дето вие го е съден в открит процес за подпалването на Райхстага. И е освободен поради липса на достатъчно доказателства. Я да помислим, ако в 1933 г. в СССР някой беше обвинен че езапалил Кремъл какво ли щеше да му се случи. Ами много просто - до сутринта щеше да е разстрелян. НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ВЪОБЩЕ Е БИЛ В КРЕМЪЛ И ДАЛИ ВЪОБЩЕ Е БИЛ В МОСКВА. За много по-малко са разстрелвали. Това е демокрацията от съветски тип. По разлини оценки жертви на съветския режим са над 40 млн души (някои твърдят над 50 млн). И то само за някакви си има-няма 50 години, даже по-малко." Къде си бе, евразиец! ЯЛА да коментираш!

когато Гошо е съден за запалването на Райстага 1. Се е целяло очеренянето на социалистическите пролетарски движения и комунистите които са се появили и то с причина защото при 6 милиона безработни в Германия не се е живяло добре 2. Няма как да го убиеш при положение че си оревал цял свят че са ти запалили райстага, ама се оказва че ти си си го запалил 3. Имало е международен натиск да го пуснат и СССР са гоприбрали. 1933г. става палежа ФАШАГИТЕ с Хитлер още не са завзели както трябва власта и не са побъркали германците напълно!

Майоре, искаш ли да се дуелираме ?

Не ми обръщайте внимание аз съм козяшки олигофрен още си мисля че в Русия е комунизъм поне така са ми казвали от Козяк:)

такова е комунистите си защитават комуниста дали е ким дали е путин тук православието няма НИЩО общо православен кагебеец :)))))

Политическите кретени никога няма да осъзнаят че от такъв тип военни удари победители няма, има само победени и унищожени.

РБ за 25 години намаля с 3 000 000, това е реалността. ======= Хората избягаха от евразийския кенеф дето е пълен с продажни русофили! Можеш ли да ги съдиш!

Аз съм русофил и се гордея с решението си да бъда такъв !

Аз съм ЕВРОПЕДАЛ от Педалсъюза, и се гордея че съм ПЕДАЛ! ГРУХ-ГРУХ!

Тоя кенеф драги стана след 1989г. когато твоите западни хитреци ни налазиха, а ние като добри малки дечица им дадохме ключа за къщата ни! В момента точно тия евробоклуци или еврофашисти поддържат такива като другаря ти Боку и Дебелото Лили!

И аз ти пиша за терор спрямо собствения народ! Сталин и Мао не са избивали алжирци или индианци, а РУСНАЦИ и КИТАЙЦИ! И не са ги избивали във военни действия, бунтове или подобни, а ПО СПИСЪК!

Сталин и Мао колко милиарда са избили? СССР наброяваше 300 000 000, а КНР - 1 500 000 000. Стига с тъпите опорни точки от "Козяк". РБ за 25 години намаля с 3 000 000, това е реалността.

Трола си е трол! Ти му пишеш изродщините на комунягите от преди няколко десетилетия, той ти пише за събития от преди 6 века! МУХАХАХАХАХАХА

горд евразиец, я кажи сега за "чистките" на сталин! За гулаг, за Чернобил, за Голодомор, за най-големия геноцид в Историята! На Мао в Китай! За всички концлагери на комунягите! И ми кажи, коя демокрация ги е правила тия неща! Кажи коя демокрация е избивала милиони по списък, с тричленки и екзекуция след 5 мин! Само болен мозък може да се кефи на рашизма и комунизма!

Не ми се спори с идиоти. Колко човека избиха испанците в южна америка, колко индийци избиха гангличаните в Индия СЛЕД ВТОРАТА СВЕТОВНА, колко алжирци избиха кокошавите франсета в Алжир 1962-ра, колко етиопци избиха германците през 1902-ра - и да не продължавам по- нататък. С боклуци не споря -изхвърлям ги.

Понеже явно си неграмотен (както подобава на едно истинско комунде), ще започна от Индия. Докато Индия е британска колония може и да е имало някаква съпротива. Но жетривте са били минимални - все пак целта на колонизаторите не е да избиват населението, а да го накарат да работи. По най-завишени оценки за около 200 години британците са избили по-малко от 100 хил души в Индия. Какво става след това? Британската армия се изтегля и Англия дава независимост на Индия и Пакистан (те не са с еосвободили сами). И започва клането. между индийци и пакистанци, между мюсулмани и будисти, абе всеки срещу всеки. няма я британсклата армия да ги умиротворява... И за около 2 месеца са избити над 5 млн души. С невероятни зверства и от двете страни. Това могат аборигените... испанците са избивали индианци. Но в 16 век. И броитанците и французите са избивали индианци. Но... в 18-ти до средата на 19-ти век. В Европа през 20-ти век избиването на хора е неприемливо. И киойто го е направил е бивал порицан. Даже в Германия, където уж нацистите са били страшни зверове, всичко е минавало през съда. За разлика от СССР, където "тричленката" е решавала кого да разстрелят в рамките на час. Само за сравнение, Вашият любимец Гошо Тарабата, дето вие го е съден в открит процес за подпалването на Райхстага. И е освободен поради липса на достатъчно доказателства. Я да помислим, ако в 1933 г. в СССР някой беше обвинен че езапалил Кремъл какво ли щеше да му се случи. Ами много просто - до сутринта щеше да е разстрелян. НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ВЪОБЩЕ Е БИЛ В КРЕМЪЛ И ДАЛИ ВЪОБЩЕ Е БИЛ В МОСКВА. За много по-малко са разстрелвали. Това е демокрацията от съветски тип. По разлини оценки жертви на съветския режим са над 40 млн души (някои твърдят над 50 млн). И то само за някакви си има-няма 50 години, даже по-малко.

Това комунистите са прост народ и мързелив. Понеже са некадърни за работа и физически усилия, изкарват прехраната си с тролене, не са в състояние да разберат , че някой прави същото за забавление без заплащане, защо бе????

Как успявате всяка новина да я обърнете на сблъсък между "говеда" и "мурзилки"? Съмнявам се някой да ви плаща за глупостите, май е пълно с безплатни тролове и от двете страни. Хора, пробвайте да си намерите работа, много е полезно и помага на бюджета всеки месец.

Говедата са като тревата - трябва да се косят редовно, иначе се образуват тръни.

Абсолютно си прав!!! Аз го правя в свободното си време за забавление!!!

Ние в Хамерика сме най-добрите в създаването на терористи и на диктатури по света! Подкрепяхме и създадохме черните ескадрони на смъртта в Ел Салвадор, Чили, Никарагуа, Хондурас, Гватемала, Аржентина, Боливия .. Устроихме повече от 50 войни за некви си 70години, като тези в Корея, Виетнам, Лаос, Камбоджа, ,Ирак, Сирия, Йемен, Сомалия, Афганистан, Украйна, Югославия, и къде ли още не....Устройвахме преврати в цяла Африка, Азия и Близък Изток...Но най-добрите ни постижения са създаването на ислямистите джихадисти от Ал Кайда, като дори изпратихме нашето най-добро еврейско протеже Бжежиснки лично да се среща с Осама бен Ладен....Както направихме след това със създаването на ИДИЛ, пращайки сенатор Маккейн да наставлява Ал Багдади! Постигнахме чудеса от тероризъм, наркомания с произвеждания от нас хероин в Афганистан , и деспотизъм! Да живее Хамерика, на-големия деспот в света!

Какъв американец си ти бе нещастник?Америка подпомага държави и бедстващи народи по целият свят,а твоите шифове от Москва продават оръжие на всякакви терористи,престъпници и наркотрафиканти почти без пари!Навсякъде където са руснаците цари безаконие,корупция,бедност!Където са Американците държавите просперират,Япония,Южна Корея,Виетнам също става молък азиятски тигър благодарение на америконските инвестиции!

Презвижда се бомбандировка на ФАЩ над Великите от КНДР, ще ти бомбандират със салам!!! Само че не е ясно дали населението знае за какво се използват колбасите???

Русофлистична логика: Ще си спасим достойнството като се откажем от демокрацията и станем диктатура! Демек евразийско-анадолски кенеф като узбеко-татар-киргиз-азер-казах-стань! Ей това е бляна на руските еничери!

СТИГАААААА!!! НИКОЙ и НИКОГА не е доказал, че демокрацията е най- доброто обществено устройство!!!!!!!!!! ВСИЧКИ ЦАРЕ СА БИЛИ ДИКТАТОРИ, но това не пречи на народите да се гордеят с постиженията и завоеванията им!!!!!!!! И ако диктатурата лесно може да се изроди във фашизъм, демокрацията лесно се изражда в анархия!!!!! Тъпи, шибани, платени от американците малоумници и кандидат - обратни!!!!!

U.S. Defense Secretary Jim Mattis said on Friday that any military solution to the North Korea crisis would be "tragic on an unbelievable scale" and Washington was working internationally to find a diplomatic solution. Военният министър на САЩ Джим Матис:"Всяко военно решение на Корейския въпрос, ще бъде трагично да невероятен мащаб" Вашингтон работи за намиране на дипломатическо решение. Демокради, четете повече и не се излагайте пред чужденците. Времето ви отдавна изтече.

Великата говежда армия ще атакува смачкания Ким с цял самолетопотопач мазни негри, палави гейове и силиконови плеймейтки, само да намери Корея на картата и да не иде вместо там в Австралия.

На 30-40 километра от остров Гуам ще се образува малко цунами от термоядрения взрив, скромна височина 120-150 м. Е, после остров Гуам ще стане подводен обект. ========== БУХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА Ебати тъпаците ви е збрал кутев в мазето на позитано да серете по цел ден в нета! Твоя коментар е шедьовеър на русофилистичната простотия!

Майоре, и за старшина не ставаш.

И за прост ГЪЗ не ставаш! С тойте малоумни коментари, си направо за кенефа.....

Съсипахме достойнството си - Нацията, продавайки душата си на демокрацията! Искате да сме отново Нация: забравете тази мръсна дума демокрация! Бай Трампо живи жаби гълта като види началник Ким на снимка.

Работата е там, че Ким има сериозен военен потенциал. Доста по- голям от виетнамския преди 40 години. И на говедата ще им се втричат дъвките и не смеят да нападнат.

Само да се изпълни последната резолюция на СС на ООН и за година от КНДР ще остане само партийният елит. другите ще са умрели от глад!!!

КНДР е първата страна, разбила ФАЩ-агите 1950-53 заедно с мършите от коалицията им. ======== МУХАХАХАХА Така се раждат панелните митове и легенди сред русофилистията! С една лъжа казана много пъти! Разбиват ДРЪЖКИ! САЩ ги РАЗМАЗВА! От север се налага да нахлуят китайците с огромна армия, че да спасят комунистическите им задници, затова се подписва и примирието, защото САЩ не са искали война с Китай! Чети малко бе, панелник неграмотен!

Китай е образуван 1949 - армията им е със "Шпагин", картечници "Дегтарьов" и миномети. Практически липсва тежко въоръжение, с изключение на стотина стари танка от СССР. Независимо от това, правят на пух и прах великите САЩ и техните марионетки - независимо от огромното им материално превъзходство. Това е реалността. Повече чети и не забравяй -ЛЕПОНЕКС дава ефект само при редовна употреба!

Те защото правят на пух и прах САЩ, затова жертвите им са държавна тайна!!! Пък и като са разбили САЩ, почему кандисват на мирно споразумените???

Ние ще защитим нашия брат Ким Чен Ун, както защитавахме баща му и дядо му. Всички сатрапи, депости, диктатори по света могат да разчитат на нашата безрезервна подкрепа. Нашите врагове са развитите демокрации, където хората могат да се изказват свободно, да се приудвижват и да бъдат равни пред закона с управляващите.

Ким няма да удари говедата първи, но говедата може да го ударят първи като нищо. Последните са индивиди без мозък. Дано да се размине, защото освен, че ще има много жертви и от двете страни, пазарът ще реагира много зле и ще се отрази и на България.

Много се кефиш на Ким Чен и Вовата, сигурно на Мадуро, Асад също си им почитател. По снимката ти познавам.

Ми кефя се, говедата пърхат като настъпани.

умен си точно толкова, колкото и изглеждаш. Един от най-простите и предан до гроб трол, вечен слуга най-големите световни диктаторски отрепки, довели народите си до самоизолация и просеща тояга.

Диктатурата е за предпочитане пред демокрацията, защото последната е ИЗМАМА.

АК-47, лицемерно рашистко говедо, има ЖП линия между раССия и Сев. Корея, а Прасето праща роби на Плешивия крадец редовно да му работят! Мислиш ли, че некой, че рашистките свинье не са им помогнали "лекичко" на тия пещерняци! Ей тва е реалната "политика" на масква! Идил, Сев. Корея, Иран ...! Създаване и подкрепа на психопатите по света!

Европедалски олигофрен! Ти наистина си малоумна свиня! Какво малоумнико, мислиш си че руснаците нямат достатъчно работна ръка ли бе лудо говедо!!! Имат работници от всичките бивши средноазиатски републики на СССР!! Всички отиват да работят в Русия малоумнико! Притрябвали са им севернокорейци! Баси малоумния олигофрен козяшки!

И още нещо малоумен олигофрен! ИДИЛ И АЛ КАЙДА СА СЪЗДАДЕНИ ОТ КРАВАРНИКА! РАЗБРАЛИО ВЕ ЛУДО ПРАСЕ!! ДОРИ КИЛЪРИ КЛИНТЪН СИ ГО ПРИЗНА, КАКТО И ТРОПИКАЛ МЪНКИ!! А ВСИЧКИ ЗНАЯТ КАК МАККЕЙН ОБМЕНЯШЕ ЛИГИ С ФРЕНСКА ЦЕЛУВКА С АЛ БАГДАДИ, ДОРИ ГО ИМА В НЕТА НА КЛИПЧЕТА И СНИМКИ!! КАКТО ПРЕДИ ТОВА БЖЕЖИНСКИ С ОСАМА БЕН ЛАДЕН!!!!

Аз това клипче го намерих съвсем случайно, докато ровех за безплатно гей порно в нета.

Той се заканва, че севернокорейските ракети със среден обсег "Хвасон-12" ще прелетят над Япония, ще изминат общо 3356,7 километра за 1065 секунди и ще паднат в морето на 30-40 километра от остров Гуам. ------------ Интересен план за нападение е тва! МУХАХАХАХАХАХА Насрал се е в потурките прасето Ким! Кадафи, Саддам и Милошевич му махат от оня свят за добре дошел!

На 30-40 километра от остров Гуам ще се образува малко цунами от термоядрения взрив, скромна височина 120-150 м. Е, после остров Гуам ще стане подводен обект.

Въпреки севернокорейските заплахи редица експерти изразяват съмнения, че КНДР наистина е способна да удари Гуам......Бе те корейците по думите на същите тия измислени експерти, само ядяха камъни и трева...А пък преди дни полета на една севернокорейска ракета, доказа че спокойно може да поразява цели по цялото Западно и дори Източно крайбрежие на Краваристан..Чак до Фашингтон! Същите тия експерти, обясняваха как Северна Корея нямало да може да създаде междуконтинентална балистична ракета още 10-15 години...........А сега изказват НЕекспертно мнение за Гуам....

Тоест се съмняваш, че Ким се е запътил към Кадафи, Хюсеин и Милошевич? Междудругото и тримата първи приятели на СССР и малко загинали...

КНДР е първата страна, разбила ФАЩ-агите 1950-53 заедно с мършите от коалицията им. Тогава КНДР е била на две години от образуването си. Пхенян е разполагал с 35 военни летци, а САЩ в региона - с 1200 самолета. Днес КНДР е най-желязната държава в света, подготвена за всякакъв тип война.

Вижда се, че си необразован мойто момче! Милошевич го свалиха за да унищожат Югослваия, единствената независима СЛАВЯНСКА страна в Източна Европа! А Кдафито, Кадафито го убиха..за да не създаяде собствена валута, С ЗЛАТНО ПОКРИТИЕ..и да превърне долара в тоалетна хартия! И да те светна нещо! Садам беше на хранилка при краварника:) Кой мислиш му доставяше бойните газове за войната с Иран, а?:) Даа ГОВЕДАРНИКА ДОСТАВЯШЕ ЗАРИН НА ИРАК!

Бай Трампо ми напомня за Кристофор Колумб, който не е знаел къде отива, после не знаел къде се намира, а като се върнал не знаел къде е бил. Скоро началник Ким ще го вкара в релси.

А защо пропускате предисторията на интервюто на Тръмп от 1999 в което казва че след 5 години Пхенян ще има атомна бомба... Дадено е по повод финансирането от администрацията на Бил Клинтън строителство на два хиляда мегаватови ядрени реактора в Северна Корея, с които поредния Ким може да добива оръжеен уран, пак по същото време американците доставят на Северна Корея и центрофуги за обогатяване на уран, като по-този начин пренебрегват предложенията на останаллите участвуващи в шестранните преговори(Китай, Япония, Русия, Южна Корея) за осигуряване на липсващата на Северна Корея електроенергия чрез доставки от Китай. Случайно или не тази каша си я забъркаха американците и е хубаво да бъдат оставени да си я изсърбат сами;)

ти по-добре си спомняй какво си писал и под други статии за СК и САЩ, преди да драскаш, защото това е точно обратното което дрънкаше преди. Не бих казал че си тъп, но явно толкова си ти е капацитета да си обективен. Точно като на руски трол.

Ами добре ще се самоцитирам: В Северна Корея има 5 ядрени реактора, един изследователски IRT-2000, доставен през 1963 от руснаците, същия като тоя който са ни построили в София, за който още по времето на СССР са спрени доставките на ядрено горива. Още два изследователски построени по разсекретени(каквото и да значи това) планове на английски реактор, чиято експлоатация е спряна през 1994. На 13,Юни, 1995 Северна Корея и САЩ подписват споразумение, вследствие на което САЩ става търговски агент на севернокорейците за строежа на два 1000 мегаватови ядрени реактора, които са завършени през 2003 година. А през 1997 година с оправданието че Северна Корея няма достатъчно пшеница за износ, и затова в страната настъпил небивал глад, американците им дават пари с които севернокорейците си купуват центрофуги за обогатяване на уран. И правят всичко това с ясното съзнание че Севернокорейската ядрена програма е възникнала като следствие от разполагането на американски тактически ядрени оръжия на Корейския полуостров през 1958...Па после баш американците се жалват че в Северна Корея се е пръкнал луд с картечница.

Леле, какви измислици си написал! Къде ги четеш тези неща бе човек Дори и във фантастичните книги не ги пишат такива като твоите

Agreed Framework between the United States of America and the Democratic People's Republic of Korea

Напрежението със Северна Кореа е по план Ирак, Либия и Сирия. Докато последните 3 бяха беззащитни, то С. Кореа може да причини бая поражения. Но както винаги, САЩ са географски далеч от конфликта. Иначе е ясно, че САЩ ще смачка диктатора.

Ясно е, че не е ясно. Агресия от САЩ срещу КНДР ще донесе милиони жертви, но сигурно е едно - САЩ ще изчезнат от лицето на земята. Нещо като Третия райх, накрая срещу него се обединява целият свят.

"Целия свят" - кои са ? Венецуела, Зимбабве и Русия ли ? :)) Все икономически и военни колоси викаш :))

В комунистияески режим , САЩ не се побира като понятие въобще. Трудно е да манипулираш комунисти , а това е главният проблем на САЩ.

то комуниста по принцип е едно механично движещо се, мързеливо, но и крадливо зомби. Как точно да манипулираш такова нещо?

нали славна американска армада преди няколко месеца се засили да наказва дръзкия Kим , то не беха самолетоносачи , подводници и кво ли не , е и какво стана ? нищо , едно голямо нищо .

ми какво стана - нямаше повече тестови изстрелвания на ракети, това стана. Дебелия тюфлек с яката прическа прибра платната. Дтеба в тиквата проста.

нищо няма да направят краварите , ще квичат малко и ще утихнат

...казала форумната пикаеща крава.

ми че те всички крави са пикаещи бе глупи хахаха

по важно е че има и такива като теб дето обичат кравешки фъшкии , ами да ти е сладко

Термоядрен взрив в морето до брега на САЩ е идея на Сахаров от средата на 60-те години торпедо Т-15 смощност 100 Мгт. В момента в Русия се разработва торпедо Статус-6 (по кода на НАТО Kanyon). По изчисления на Сахаров, в резултат на взрива ще се образува вълна, която ще дотигне брега на САЩ с височина 400-500 м. Тя ще измете всичко на разстояние до 500 км, в зависимост от релефа. Други специалисти считат, че вълната няма да е толкова висока, но ще преодолее 1000 км с не по-малка височина от 30-40 м. Припомням, че Пхенян притежава темоядрени заряди предполага се около 40-50 бр.

Бо Бо

Гуам - с население от 162 000 души са базирани 6000 американски военни. В базата на САЩ - "Андерсън" има шест бомбардировачи Б-1 "Лансър", като е в сътояние да приема бомбардировачи Б-52 и Б-2. Само за последните 70 дни (от края на май 2017) САЩ са изпълнили 11 тренировъчни полета, имитиращи удари срещу Северна Корея (последният от 7 август). Възниква въпросът; как биха реагирали САЩ, ако Русия разположи в Мексиканския залив 3% военно присъствие (като реципрочност за американското присъствие в Украйна например) и имитира въздушни нападения по САЩ, по начина по който САЩ прави с Корея. Приказките затова, че Ким бил агресор, а Русия била виновна за кашата по света - сме ги чували...

Няколко уточнения: 1,Мамашистан няма пари да си го позволи. 2. Никой не е луд да ги кани в Мексиканския залив или на Карибите. 3.Където има американски военни става въпрос или за американска земя или са поканени от правителството. 4.Никой не е канил Русия в Украйна, Грузия или Молдова. Законните правителства не са отправяли такива покани. 5. Никоя нормална държава не заплашва никого. 6.Заплахите за мира на планетата идват винаги от изолирани и самотни диктатори, на които никой нормален не им обръща внимание!!!

Колега, явно не си чувал за Карибската (Кубинската) криза. Там руснаците бяха поканени, но това доведе до морска блокада на острова от американците и светът беше на крачка от Трета световна война. Който не познава миналото, не е компетентен да коментира настоящето.

Я обясни за Гуантанамо Бей? Че доколкото съм чел е даван под наем от Куба, но след първвата година на Кастро е отказвал да получава наема. Защо САЩ не са се изтеглили, а са окупирали Гуантанамо Бей? Хаваите също са окупирани. Нищо чедно и този Гуам. Да не говорим за Маршалови острови, където са тествали ядреното оръжие. Както и в Аляска навсякъде местното население се обявява срещу САЩ и иска суверенитет (изискван пред ООН от местното население на Аляска и Хаваите) и компенсации - за Маршаловите острови. Докато погледни как 3-те Украини появили се след ПСВ влизат в СССР след 4 години. Къде ти е Украйната влезнала в СССР? Онези не са достигали Черно Море. А Крим бе АВТОНОМИЯ! С договорена руска военна база там с нещо от рода на максимум 42 000 войници. Та с какво се отличава автономията Крим от Украйна или другите от СССР или Югославия? Да не говорим за Косово. Защо запада не се противопостави на разпада на СССР? ;) Да кажат, не Украйна не може да се отдели от СССР! ;)

такива въпроси са политонекоректни за САЩ :D

Тихите луди не са опасни, но буистващите трябва да се затварят в необходимите заведения. Ако този дебел толуп от глад направи някоя глупост ще страда целият свят!!! Китай и иМамашистан също ще изгорят, и то много яко!!!

Кой да повярва че перукан ще си намери майстора в лицето на малкия но храбър корейски народ!

Кимчо скоро ще види какво е Нагасаки в ВСВ на живо, деа тъпия жълтур

Обясни на неразумните как ядрен удар би засегнал само и единствено "Кимчо"? Границата между Северна и Южна Корея е една стена - тя ядреноустойчива ли е?

Ама план за удар по Гуам чак сега ли разработват? Явно са твърде миролюбиви севернокорейците. САЩ, Русия, Великобритания, та дори и България имат планове за нанасяне на удари къде ли не. Същественото в статията е, че Ким ще решава дали да приложи плана или не. Тоест новина няма.

Знаеш ли защо се пуснати бомбите на Япония а??? Ясно ли ти е, че германските концлагери са били детска градина в сравнение с японските???

ким - любимата нова жертва на путлерастите щом от изрода саддам направиха жертва... сега и от ким

Изроди са бушмена и дупелизеца му малкия лъжец от островчето, а садам не е унищожил ничия държава нито е затрил няколко милиона чужди граждани!

""а садам не е унищожил ничия държава нито е затрил няколко милиона чужди граждани!"" - e да де ..само няколко десетки хиляди свои граждани + развъждане на тероризъм. За такива трябва тричане докто е време, набийте си го в чугунените комунотикви !

"...Истината е, че северно-корейците не са забравяли никога US-бомбардировките, биологичната война и ядрените заплахи на генерал Макартър по време на Корейската война. Те също не обърнаха внимание на псувните на Дж. Буш младши и подигравките му относно хилавата им физика и ниския ръст като на джуджета, когато тъкмо бяха преживяли ужасния глад след разбиването на СССР с хаоса в Русия при Елцин и слабостта на Пекин, когато САЩ се прокламираха за единствена хипер сила. Парадоксално, но това са "джуджетата", които не само създадоха бомбата, но и балистичните вектори, способни да я изпратят в хинтерланда на САЩ...", пише Strategika 51 под заглавието "Балистичните ракети на Северна Корея: цел Вашингтон!" ("Les missiles balistiques de la Corée du Nord: objectif Washington!", 3 août 2017, Strategika51).

САЩ не страдат от илюзията, че могат да победят комунистическа КНДР в какъвто е тип война - ядрена или конвенционална. Затова и не нападат, както например в Ирак, Афганистан, Либия. Целта им е да намерят предатели във властите на Пхенян, корейски тип Горбачов или Луканов. Но там се пипа яко - за държавна измяна по късата процедура пред зенитките.

А защо не дадете снимки и на Корейските деца, които САЩ заплашват и на 300 - те хиляди жертви, които бяха изпепелени при 2 -тя удара по Хирошима и Нагазаки?

Аз не съм военен и не ги разбирам нещата, но как може да се говори за план за "удар по Гуам" и в него да се предвижда, че ракетите ще паднат на 30-40 километра в океана????? Доколкото ми е известно само и единствено руснаците са произвели бомба, която да поразява на 30-40 километра, ама е била единична бройка и не е изтреляна с ракета, а пусната от бомбардировач. Ако гладно-корейците приказват щуротии, то предполагам много глад ги гони вече. Може би е добре да се пратят хуманитарни помощи.

Образува се цунами от ядрения взрив и остров Гуам е потопен за минути.

СССР разработваще 60-те термоядрено торпедо Т-15, мощност 100 Мгт. Взривява се извън водната граница на САЩ/тоест не е агресия/ а цунамите измива крайбрежните градове до 400 км.

Чудят се как да нападнат Северна Корея... Какви ли не глупости измислят и заливат медиите с тях.

Все тая. Дебелия тулуп с яката прическа трябва да яде дървото така или иначе. На кой нормален му пука за него ?