Коментари - Тръмп: Ядреният ни арсенал е по-мощен от всякога | Днес.dir.bg

Тръмп: Ядреният ни арсенал е по-мощен от всякога

Доналд Тръмп продължи днес с предупрежденията си към Северна Корея с изявление за мощта на американския ядрен арсенал.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Ядреният ни арсенал е по-мощен от всякога | Днес.dir.bg

Коментари

Боже... Избраха си луд за президент и сега всички трябва да се побъркваме ли...

Какво става с договорите за ядрено разоръжаване и не трябва ли сега САЩ да подлежат на икономически санкции за неизпълнение на международните спогодби, които те самите инициираха?

Давай Ким, забий един тупаник на краварите, те са скапаняци, само ще се пенявят и нищо няма да ти направят!

Америка има опита от Япония и за наносекунди може да изпепели дебелака Ким и държавата му. Лошото е, че ще загинат милиони невинни хора.

на кого пречи Северна Корея ? Как пречи на САЩ та тоя червен тъпанар ходи да дрънка и по този начин да създава напрежение? Изобщо замисляш ли се? Идва ли ти мисълта че САЩ са най-голямите терористи?

някой налагал ли е санкции на сащ и те да са в сила сега в днешно време.

симо

Дядо боже...Взел им е акъла и още е в сила!!!!

тук е моментът россия да накара сащ да спрат санкциите срещу корея, защото ще помогне на корея с ядрен арсенал, да се изравни с този нз сащ; помним виетнам!

към "дървосекач" и към "*" : грешите и двамата - взеха брат му, и второ ощетяват тази страна много от пропуснати ползи, та сев. корея е притисната икономически толкова, че едва се оправя. Санкции, наказания - това си е "вземане" . коя друга държава си позволява налагане на наказателни санкции? Само конгреса на тази страна се занимава със санкции и с какви ли не силови дела извън тяхната граница; също и със спсяване на корумпирани бизнесмени като им иска откраднатите милиарди. Световен наказателен конгрес е конгресът на тази страна!

свадливото побойниче като дете тръмп избива комплекси сега на стари години и иска да види повален азиатеца, мрази той другите раси видно е, а и страната на корейците е малка и е подходяща за пробен камък. не смее да каже подобни неща на руссия, на матушка россия защото голиат срещу голиат няма да излезе!

Тръмп се оказа един голям американски смешник. Няма да се изненадам, ако откачените жълтури ударят с атомно оръжие Щатите и има милиони жертви. Не ги обичам краварите, но да не дава Господ.

Мен повече ме интересува стотиците трупове на Еверест да бъдат разчистени ,отколкото дилемата Северна Корея-САЩ!

иди да ги разчистваш, та и твоят труп да е там.

Гуам може да стане новият Пърл Харбър на САЩ.

браво! сети се най после

ами да ударят гуам и да видим после.

баи Tръмпи както те гледам и слуашaм оставам с впечатлението че си добряк, колкото и да се опитваш да се правиш на страшен , ама все ти се чудя на акъла що ти трябваше на баир лозе ?да ставаш президент на Cащ като си мислеше че нещо ще можеш да промениш ли ? ами за съжаление няма да можеш , и други доста по умни преди теб са опитвали достатъчно е да си спомним съдбата на Kенеди .

Едни хора така и не разбраха, че е трудно да преговаряш хора, на който няма какво да дадеш. И е безсмислено да заплашваш хора, от които няма какво да вземеш.

Определено ! - ТочноТова НЕ проумяват 'водачите' на Сев.Корея.

много ясно че тръмп не е оправил ядрения арсенал за 2 месеца той си е бил наред и преди ясно е че не тръмп направи безработицата под 5% тя си беше толкова и преди просто тръмп е една голяма уста човекът е продавач на недвижими имоти който се хванал хванал се само ся да видим какво ще каже разследването за руската намеса че манафорт вече е обискиран

Ясно е, че не откачил отскоро, ти си бил откачени и преди.

Парекселанс ! ...пък СегаВече - ДнешенКремъл ще-не-ще Ще кооперира, и то кактоТрябва !

дълбоко в себе си Тръмп е човечен, но за съжаление са малко онези които го осъзнават. преди медийно да нареди удари в сирия, всички в епицентъра бяха предупредени, дори целенасочено изтече инфо и към сирийските военни. сега се опитва да реши севернокорейската криза по особено нестандартен начин, без нито един изстрел, като накара доктатора да се огъне пред заплашителните изявления, и точно тук е ролята на медиите, да придадат още по-голяма сила на тези декларации, но соросоидната паплач го подиграва и омаловажава думите му и по този начин действа в полза на режима

Абе този арсенал как се обнови да 5 месеца бе? Това да не е компот да го обновиш на есен?

и със стария арсенал може да настъпи ядрена зима, не се тревожи ;)

От няколко дни нашите си медии ни проглушиха ушите за готвеният от Северна Корея ракетен удар над американската тихоокеанска база Гуам. И то поне да се подготвят както трябва, разбирам. А те излизат и започват да сричат като първолаци. Какви ги ръси, например Цв. Йорданова, уж международен редактор в БНТ, че севернокорейците били готови да "поставят" на своите ракети ядрена глава? В багажника на колата се поставя багаж, чанти, поставят се в чантата ключове... Но на ракетата ядрената глава се монтира. Вместо да се гледат по цял ден в огледалото, тези неуки мадами да щтракнат лаптопа и да почетат и да понаучат нещо повече и тогава да се показват пред хората. И все пак, къде са Главните Редактори на Главните Редакции???

Значи Тръмпича бил заповядал и след няколко дни му докладват, че заповедта е изпълнена, ядрения арсенал на САЩ е модернизиран и по-силен от всякога! Звучи, сякаш го е казал не Тръмпича, а Ким Чeн Ун:))

американски боклук...

А ! - Ким - Вече поиска Убежище в САЩ ли ?!

...а ако Човек Се сети да хвърли поглед в Сравнението на въоръженията Сев.Корея-САЩ (Хеле пък НАТО !) - Хохот !

А ако човекът погледне и атласа или глобуса няма как да не забележи, че атомно оръжие кравария няма как да използва, освен ако не иска да натисне голямото копче! Корея е между Русия, Китай и Япония и всички те ще бъдат пряко засегнати от една атомна атака!

Дотам ли Ви Е акъла я ?! ..- едно че НЕ е сигурно че Става въпрос за Това...и второ - ами От Австралия ?! ..От Япония ?! ...че И От Китай ?!

честно казано бях готов да оплюя губернатора, че всъщност глобалното затопляне застрашава острова, но всъщност се оказва американците не са прости - по-голямата част от Гуам е над 100 метра над морето. Или поне докато гладно-корейците не успеят да взривят малкото си бомби на острова.

Удриииии бай Тръмпееее!

Предупреден значи въоръжен ....римско правило ! Моя съвет към Президент Тръмп е да не влиза в задочен диалог с корейския червен диктатор а направо да го изпържи с ядрен арсенал и да приключи с него

само дето безброй Арлингтони междасе образуват ама карай те са демократични хих

И как се модернизира цял ядрен потенциал от над 1000 глави за няколко месеца ? С червен нос на носа и свирка може би? Оня не е толкова тъп за колкото го мислят...

Вярно че не е Толкова тъп. ... Е ЙощПо.

...и за да доразфъшикамеОкончателно 'аргументите' на 'наште'Тук : - БВП на Сев.Корея - 538 щ.д. пер капита - БВП на България - 7380 щ.д. пер капита.

САЩ не е държава, САЩ е институция, подкрепяна от най - богатите евреи на тази земя и няма как да падне, колкото и да искат боярышниците. Долара няма да падне, дебелия кореец не може да направи нищо, след Путин в Русия следва потоп, а САЩ е военна и економична суперсила.

ЕКОНОМИЧЕН МОЗЪК СИ БАТЕ

Съжалявам за Економията, просто смесвам български и английски.

ти пък къде видя мозък?

Ах, тоз Ваш первосигнальний Антисемитизм ... --> барем пиши Икономическа с И бре, Шмок Задунайшки !

пропагандните глупости на изверги като ким саддам аятоллаха на иран путлер са предназначени за народите им е очевидно и за някои малоумници по света :))) нападат ни! превземат ни! пазете държавата! от кой?!?! ако сащ искаше да превзема щеше ли да има държави като бруней и катар?? венецуела нямаше ли отдавна да е щат на сащ?! айде забийте си пропагандните глупости отзад!

А вие кога ще забиете най после флага на луната?

jingiby

Дебелата Свиня ще свърши на радиоктивна скара. Смрадта ще бъде ужасна...

О. К. дървое.бача е само денди :) aма свиркажията си знае Пълно куку за психиятрията е:)

Истината боли,нали мъмлещия,не можеш да избягаш от себе си и наркотика,затова си пълен нещастник и мразен от всички нормални

...и понеже ме зачовърка ЕдинЕдинствен въпрос (вчера, от Изказаното от Рубин) - позволете да попитам Всички-Ни : - Е ли възможно Евентуалното посещение на Тръмп у нас - Да има връзка с нещата из/по Нашето интернет Пространство ? (, Включая И тезиТук)

не приемай троловете прекалено сериозно едно време ссср каква пропаганда праскаше! забрана на реалната информация за света! но пак се провали

Напълно Ви подкрепям, Колега ! ...въпросът е че Продължаващите-им Свинства тук - пораждат Сериозен въпрос отн. Домакините-Ни/Дир.бг : - СА техни служители/партньори/свързани ?! ...или просто Дотам СА хакнали Платформата, та Дир.бг ги е срам да помолят за Помощта-Ни ?!

Лелче ние не живеем в едно време като теб,ние живеем в 21 век,времето на бившите доносници като теб отмина

по-добре да не идва, че не знам как ще се удържа да не му бия един чембер.. и ще дам фира за едното нищо - щото ми е слаб ангела.

?!

Шило

Хубаво е, Тръмп да разбере, че вече е президент, а не водещ на тв шоу! И, че като президент трябва да говори само за неща, които ще изпълни.

Е Перфектният, Колега. ...за Всичко ТочноСега.

тва ти е първото добро изявление но пропускаш ким неговите постоянни заплахи за ядрен удар по сащ и южна корея южна корея и япония сериозно обмислят ядрени програми следвай логиката всички ли ще имат такива вече а ако имат колко по-лесен ще стане достъпа на терористи до тях!?

Да помислим: защо малка Северна Корея се пъчи на могъщия бик? Явно защото има някой зад гърба си. Явно Китай скритичко ги подкрепят! За Америка ще има втори Виетнам,хъващам бас!

Пъчи ?! ...или просто пишлемее ! ...колкото до Китай - Отдавна има Непоносимост както с Виетнам, така И със Сев.Корея.

той и саддам много се пъчеше със златния калашник пък никой не го защити :))) ким го прави това за да лъже гладния народ на корея

поне съм спокоен че митьо гестапото и другите дърти комунисти са в тръмп обществото :))))

Дискретно : - Вчера по Нова - Ерик многоРезултатно й го отпраска на 'нашта' Узунова на 'въпросите'.

Имам чувството,че тоя филм съм го гледал. Америка напада,а Русия помага на нападнатата държава. Виетнам,миналия век. Кравите бити и унизени. Сега залогът е по голям. Детронирането на световния жандарм завинаги! За да бъде обаче унищожени и на своя територия,трябва Русия да се намеси! Давай Владимир,спаси света!

Аре де, тов. Многоименясников - я флюпни онуй-там Вашето - Володимиу ! ----- Очаквах да Имате ПонеНякаква нормализацияВече...

коментарите в дир са пълни с хора които считат че е реално ким да победи сащ.... готина аудитория дир !

Дискретно : - Все'известният' 'наш'Тук (Многоименясников) - Е ала стахановец... ...а вероятността МитьоШашмата=МитьоГестапото=Същият - Нараства.

Гугууугу,синема гугу,мъмлещото нищо отнова е тука

А защо да не е реално като знаем пиндосите що за войници са,а евреите са страхливо племе

Да здравствует болХауо-куемуинскъя длушбъ, А ?! ...е да, ама Дори ДнешенКремъл --> маймай Отряза Сев.Корея.

само болен мозък може да си помисли това + това евреите за 6 дни разбиха всички араби които са стотици милиони а сащ имат най-добрата военна машина сега а може би в историята

Грешите! При ядрено стълкновение победител няма да има, така че е реално САЩ да се въздържат от нападение срещу С.Корея на Ким, ако не са изперкали окончателно, разбира се.

А дали се отнася за ядрен ?! , или за СъвсемДруг !

Виж ти малка С.Корея може да освободи света! Браво,браво!!

а познайте на чия страна е между ким и тръмп българското тръмп общество :)))) карикатури :)))

Дискретно : - Времето-на-'наште' Се изтъркалва ВсеПоУскорително.

Втелявате се.

Само не разбирам къде са се скрили всички ония "българи", които пламенно ликуваха избирането на Тръмп за президент... Айде, появете се, напишете някаква смешка за Обонго и Килъри.

Смръзна им се ульiбката, Колега... - пък и таз Вероятност за ОбщУдар Русия&САЩ...

Какафонията е Невъобразима. ...ама Има някои Ясности : а. Тръмп - Е Идеалният за Всичко... б. Сев.Корея - СА даСиТаковаТакова И-пишлемета... в. Вероятността за Симбиозно смряскване на Сев.Корея от Русия&САЩ - ВсеПоГоляма.

Говедата са много грешни! Аз толкова съм. им навит,че дде що видя крава в нивята ми идва да я гръмна :) Е добичето няма нищо общо с хамериканския краваристан. Надявям се Путин да ги ликвидира хуманно и за винаги!

вчера руските си поръчаха кафе и чаи за 10 години напред и кравите в ужaс !!!!!!!!!!!! 1 защо нашата дилма си отиде за корупция или че е славянка която е по блгосклонна ку славяните ане кум кравите !!!!!!!!!! 2 прав е филипинският президен нарекъл това племе в америка че са негодници !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ким ми става все повече симпатичен. Просто на практика взе страха на кравите.Ако и Китай му помогне стига обора да не вбие клин в съюза с Русия, с телетата е свършено. Сега е момента на Путин да вземе своето. Пожелавам му успех!!!

нема такива говеда да вбият клин в тази работа 1 китаи е комунистическа страна !!!!!!!!1 2 путин не е идиот да допусне това !!!!!!!!!!!!! 3 мечти за некъдърници от козяк!!!!!!!!!!!!!!1

китай и русия наложиха санкции на северна корея не е лоша идея да се запознаеш с реалността

Nikolai Vasilev

гоооолеми санкции ама китаи си търгува и без това с тях и руските също !!!!!!!!!!!!!

Абе тъпите кравари са си тъпи кравари, ама ще си намерят майстора: "...По време на дебат организиран от Държавния департамент, на който били поканени представители на африкански страни акредитирани в САЩ ... Представителят на САЩ нарежда на африканците със заплашителен тон: Ние ви наблюдаваме...вие трябва да осъдите С.Корея и под страх от страшни последици да прекратите всякакви връзки с тази страна Вие трябва да прекратите дипломатическите връзки със С.Корея и незабавно да експулсирате нейните дипломати, иначе Очевидно чиновниците от Държавния департамент не са чували никога за това шибано понятие "суверенитет" и считат Африка само за една огромна тръстикова плантация, управлявана с камшик...", пише днес френският Резо ентернасионал под заглавието "Северна Корея: Вашингтон заплашва африканските страни" ("Corée du Nord: Washington menace les pays africains", 09 août 2017, Reseau international). Е да, ама изглежда С.Корея не е африканска страна: "Пхенян готов да даде урок на САЩ ("Pyongyang prêt à donner une leçon aux É.-U.", 09 août 2017, Reseau international). А у нас някои се смеят на тази наистина суверенна страна и не виждат унизителното ни робско положение: "Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП...Това обяви вчера министър-председателят след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, 24 Часа).

Няма по-голям износител на агресия от моята държава. Аз не мога да мълча

до всичкият матерял в бг по времето на тошо имахме 2 ракетни бази в бг в самоков и в телиш !!!!!!1аз съм служил в една от тези знам за какво се говори и как се зарежда ракета и какво гориво е нужно аи стига с това че този казал и недоказал

???

Nikolai Vasilev

тaкова че като ти капна да поршето и то капката на капака ще падне през двигателяти !!!!!!!!!!!!!!!

на кого му пука къде си чистил тоалетните??

Nikolai Vasilev

идиот чистя си моята в полша в моят собствен дом и не чиракувам на боклуци !!!!!!!!!!!!!!!111

Ако САЩ върнат земите на индианците и парите за 300 г. от експлоатацията на робите, тогава ще уредя Тръмп да проси пред Ал.Невски и ще му подаря шапка

Всъщност, модернизацията на американските ядрени оръжия започна при Обама, ама американската публика явно има слаба памет.

ДА, НАЛОЖИ СЕ ЗАРАДИ УКРАИНСКАТА И СИРИЙСКАТА КРИЗА, НО ТОВА БЕШЕ ПРЕДИЗБОРЕН ХОД. ОБАМА НЕ БЕШЕ АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ, А ЧОВЕК НА СОРОС И ПОБЪРКАНАТА МУ КЛИКА, НО СЕГА ТАЗИ КЛИКА ВОДИ ЕВРОПА КЪМ ГИБЕЛ СЛЕД ФРЕНСКИТЕ ИЗБОРИ, КЪДЕТО БЕШЕ ИЗБРАН УДОБНИЯ ИМ МАКРОН.

Той и Тръмп е толкова човек на народа :) Загуби с 2-3 милиона гласа, но по техните правила спечели.

Коментари - Тръмп: Ядреният ни арсенал е по-мощен от всякога | Днес.dir.bg

Тръмп: Ядреният ни арсенал е по-мощен от всякога

Доналд Тръмп продължи днес с предупрежденията си към Северна Корея с изявление за мощта на американския ядрен арсенал.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Ядреният ни арсенал е по-мощен от всякога | Днес.dir.bg

Коментари

Боже... Избраха си луд за президент и сега всички трябва да се побъркваме ли...

Какво става с договорите за ядрено разоръжаване и не трябва ли сега САЩ да подлежат на икономически санкции за неизпълнение на международните спогодби, които те самите инициираха?

Давай Ким, забий един тупаник на краварите, те са скапаняци, само ще се пенявят и нищо няма да ти направят!

Америка има опита от Япония и за наносекунди може да изпепели дебелака Ким и държавата му. Лошото е, че ще загинат милиони невинни хора.

на кого пречи Северна Корея ? Как пречи на САЩ та тоя червен тъпанар ходи да дрънка и по този начин да създава напрежение? Изобщо замисляш ли се? Идва ли ти мисълта че САЩ са най-голямите терористи?

някой налагал ли е санкции на сащ и те да са в сила сега в днешно време.

симо

Дядо боже...Взел им е акъла и още е в сила!!!!

тук е моментът россия да накара сащ да спрат санкциите срещу корея, защото ще помогне на корея с ядрен арсенал, да се изравни с този нз сащ; помним виетнам!

към "дървосекач" и към "*" : грешите и двамата - взеха брат му, и второ ощетяват тази страна много от пропуснати ползи, та сев. корея е притисната икономически толкова, че едва се оправя. Санкции, наказания - това си е "вземане" . коя друга държава си позволява налагане на наказателни санкции? Само конгреса на тази страна се занимава със санкции и с какви ли не силови дела извън тяхната граница; също и със спсяване на корумпирани бизнесмени като им иска откраднатите милиарди. Световен наказателен конгрес е конгресът на тази страна!

свадливото побойниче като дете тръмп избива комплекси сега на стари години и иска да види повален азиатеца, мрази той другите раси видно е, а и страната на корейците е малка и е подходяща за пробен камък. не смее да каже подобни неща на руссия, на матушка россия защото голиат срещу голиат няма да излезе!

Тръмп се оказа един голям американски смешник. Няма да се изненадам, ако откачените жълтури ударят с атомно оръжие Щатите и има милиони жертви. Не ги обичам краварите, но да не дава Господ.

Мен повече ме интересува стотиците трупове на Еверест да бъдат разчистени ,отколкото дилемата Северна Корея-САЩ!

иди да ги разчистваш, та и твоят труп да е там.

Гуам може да стане новият Пърл Харбър на САЩ.

браво! сети се най после

ами да ударят гуам и да видим после.

баи Tръмпи както те гледам и слуашaм оставам с впечатлението че си добряк, колкото и да се опитваш да се правиш на страшен , ама все ти се чудя на акъла що ти трябваше на баир лозе ?да ставаш президент на Cащ като си мислеше че нещо ще можеш да промениш ли ? ами за съжаление няма да можеш , и други доста по умни преди теб са опитвали достатъчно е да си спомним съдбата на Kенеди .

Едни хора така и не разбраха, че е трудно да преговаряш хора, на който няма какво да дадеш. И е безсмислено да заплашваш хора, от които няма какво да вземеш.

Определено ! - ТочноТова НЕ проумяват 'водачите' на Сев.Корея.

много ясно че тръмп не е оправил ядрения арсенал за 2 месеца той си е бил наред и преди ясно е че не тръмп направи безработицата под 5% тя си беше толкова и преди просто тръмп е една голяма уста човекът е продавач на недвижими имоти който се хванал хванал се само ся да видим какво ще каже разследването за руската намеса че манафорт вече е обискиран

Ясно е, че не откачил отскоро, ти си бил откачени и преди.

Парекселанс ! ...пък СегаВече - ДнешенКремъл ще-не-ще Ще кооперира, и то кактоТрябва !

дълбоко в себе си Тръмп е човечен, но за съжаление са малко онези които го осъзнават. преди медийно да нареди удари в сирия, всички в епицентъра бяха предупредени, дори целенасочено изтече инфо и към сирийските военни. сега се опитва да реши севернокорейската криза по особено нестандартен начин, без нито един изстрел, като накара доктатора да се огъне пред заплашителните изявления, и точно тук е ролята на медиите, да придадат още по-голяма сила на тези декларации, но соросоидната паплач го подиграва и омаловажава думите му и по този начин действа в полза на режима

Абе този арсенал как се обнови да 5 месеца бе? Това да не е компот да го обновиш на есен?

и със стария арсенал може да настъпи ядрена зима, не се тревожи ;)

От няколко дни нашите си медии ни проглушиха ушите за готвеният от Северна Корея ракетен удар над американската тихоокеанска база Гуам. И то поне да се подготвят както трябва, разбирам. А те излизат и започват да сричат като първолаци. Какви ги ръси, например Цв. Йорданова, уж международен редактор в БНТ, че севернокорейците били готови да "поставят" на своите ракети ядрена глава? В багажника на колата се поставя багаж, чанти, поставят се в чантата ключове... Но на ракетата ядрената глава се монтира. Вместо да се гледат по цял ден в огледалото, тези неуки мадами да щтракнат лаптопа и да почетат и да понаучат нещо повече и тогава да се показват пред хората. И все пак, къде са Главните Редактори на Главните Редакции???

Значи Тръмпича бил заповядал и след няколко дни му докладват, че заповедта е изпълнена, ядрения арсенал на САЩ е модернизиран и по-силен от всякога! Звучи, сякаш го е казал не Тръмпича, а Ким Чeн Ун:))

американски боклук...

А ! - Ким - Вече поиска Убежище в САЩ ли ?!

...а ако Човек Се сети да хвърли поглед в Сравнението на въоръженията Сев.Корея-САЩ (Хеле пък НАТО !) - Хохот !

А ако човекът погледне и атласа или глобуса няма как да не забележи, че атомно оръжие кравария няма как да използва, освен ако не иска да натисне голямото копче! Корея е между Русия, Китай и Япония и всички те ще бъдат пряко засегнати от една атомна атака!

Дотам ли Ви Е акъла я ?! ..- едно че НЕ е сигурно че Става въпрос за Това...и второ - ами От Австралия ?! ..От Япония ?! ...че И От Китай ?!

честно казано бях готов да оплюя губернатора, че всъщност глобалното затопляне застрашава острова, но всъщност се оказва американците не са прости - по-голямата част от Гуам е над 100 метра над морето. Или поне докато гладно-корейците не успеят да взривят малкото си бомби на острова.

Удриииии бай Тръмпееее!

Предупреден значи въоръжен ....римско правило ! Моя съвет към Президент Тръмп е да не влиза в задочен диалог с корейския червен диктатор а направо да го изпържи с ядрен арсенал и да приключи с него

само дето безброй Арлингтони междасе образуват ама карай те са демократични хих

И как се модернизира цял ядрен потенциал от над 1000 глави за няколко месеца ? С червен нос на носа и свирка може би? Оня не е толкова тъп за колкото го мислят...

Вярно че не е Толкова тъп. ... Е ЙощПо.

...и за да доразфъшикамеОкончателно 'аргументите' на 'наште'Тук : - БВП на Сев.Корея - 538 щ.д. пер капита - БВП на България - 7380 щ.д. пер капита.

САЩ не е държава, САЩ е институция, подкрепяна от най - богатите евреи на тази земя и няма как да падне, колкото и да искат боярышниците. Долара няма да падне, дебелия кореец не може да направи нищо, след Путин в Русия следва потоп, а САЩ е военна и економична суперсила.

ЕКОНОМИЧЕН МОЗЪК СИ БАТЕ

Съжалявам за Економията, просто смесвам български и английски.

ти пък къде видя мозък?

Ах, тоз Ваш первосигнальний Антисемитизм ... --> барем пиши Икономическа с И бре, Шмок Задунайшки !

пропагандните глупости на изверги като ким саддам аятоллаха на иран путлер са предназначени за народите им е очевидно и за някои малоумници по света :))) нападат ни! превземат ни! пазете държавата! от кой?!?! ако сащ искаше да превзема щеше ли да има държави като бруней и катар?? венецуела нямаше ли отдавна да е щат на сащ?! айде забийте си пропагандните глупости отзад!

А вие кога ще забиете най после флага на луната?

jingiby

Дебелата Свиня ще свърши на радиоктивна скара. Смрадта ще бъде ужасна...

О. К. дървое.бача е само денди :) aма свиркажията си знае Пълно куку за психиятрията е:)

Истината боли,нали мъмлещия,не можеш да избягаш от себе си и наркотика,затова си пълен нещастник и мразен от всички нормални

...и понеже ме зачовърка ЕдинЕдинствен въпрос (вчера, от Изказаното от Рубин) - позволете да попитам Всички-Ни : - Е ли възможно Евентуалното посещение на Тръмп у нас - Да има връзка с нещата из/по Нашето интернет Пространство ? (, Включая И тезиТук)

не приемай троловете прекалено сериозно едно време ссср каква пропаганда праскаше! забрана на реалната информация за света! но пак се провали

Напълно Ви подкрепям, Колега ! ...въпросът е че Продължаващите-им Свинства тук - пораждат Сериозен въпрос отн. Домакините-Ни/Дир.бг : - СА техни служители/партньори/свързани ?! ...или просто Дотам СА хакнали Платформата, та Дир.бг ги е срам да помолят за Помощта-Ни ?!

Лелче ние не живеем в едно време като теб,ние живеем в 21 век,времето на бившите доносници като теб отмина

по-добре да не идва, че не знам как ще се удържа да не му бия един чембер.. и ще дам фира за едното нищо - щото ми е слаб ангела.

?!

Шило

Хубаво е, Тръмп да разбере, че вече е президент, а не водещ на тв шоу! И, че като президент трябва да говори само за неща, които ще изпълни.

Е Перфектният, Колега. ...за Всичко ТочноСега.

тва ти е първото добро изявление но пропускаш ким неговите постоянни заплахи за ядрен удар по сащ и южна корея южна корея и япония сериозно обмислят ядрени програми следвай логиката всички ли ще имат такива вече а ако имат колко по-лесен ще стане достъпа на терористи до тях!?

Да помислим: защо малка Северна Корея се пъчи на могъщия бик? Явно защото има някой зад гърба си. Явно Китай скритичко ги подкрепят! За Америка ще има втори Виетнам,хъващам бас!

Пъчи ?! ...или просто пишлемее ! ...колкото до Китай - Отдавна има Непоносимост както с Виетнам, така И със Сев.Корея.

той и саддам много се пъчеше със златния калашник пък никой не го защити :))) ким го прави това за да лъже гладния народ на корея

поне съм спокоен че митьо гестапото и другите дърти комунисти са в тръмп обществото :))))

Дискретно : - Вчера по Нова - Ерик многоРезултатно й го отпраска на 'нашта' Узунова на 'въпросите'.

Имам чувството,че тоя филм съм го гледал. Америка напада,а Русия помага на нападнатата държава. Виетнам,миналия век. Кравите бити и унизени. Сега залогът е по голям. Детронирането на световния жандарм завинаги! За да бъде обаче унищожени и на своя територия,трябва Русия да се намеси! Давай Владимир,спаси света!

Аре де, тов. Многоименясников - я флюпни онуй-там Вашето - Володимиу ! ----- Очаквах да Имате ПонеНякаква нормализацияВече...

коментарите в дир са пълни с хора които считат че е реално ким да победи сащ.... готина аудитория дир !

Дискретно : - Все'известният' 'наш'Тук (Многоименясников) - Е ала стахановец... ...а вероятността МитьоШашмата=МитьоГестапото=Същият - Нараства.

Гугууугу,синема гугу,мъмлещото нищо отнова е тука

А защо да не е реално като знаем пиндосите що за войници са,а евреите са страхливо племе

Да здравствует болХауо-куемуинскъя длушбъ, А ?! ...е да, ама Дори ДнешенКремъл --> маймай Отряза Сев.Корея.

само болен мозък може да си помисли това + това евреите за 6 дни разбиха всички араби които са стотици милиони а сащ имат най-добрата военна машина сега а може би в историята

Грешите! При ядрено стълкновение победител няма да има, така че е реално САЩ да се въздържат от нападение срещу С.Корея на Ким, ако не са изперкали окончателно, разбира се.

А дали се отнася за ядрен ?! , или за СъвсемДруг !

Виж ти малка С.Корея може да освободи света! Браво,браво!!

а познайте на чия страна е между ким и тръмп българското тръмп общество :)))) карикатури :)))

Дискретно : - Времето-на-'наште' Се изтъркалва ВсеПоУскорително.

Втелявате се.

Само не разбирам къде са се скрили всички ония "българи", които пламенно ликуваха избирането на Тръмп за президент... Айде, появете се, напишете някаква смешка за Обонго и Килъри.

Смръзна им се ульiбката, Колега... - пък и таз Вероятност за ОбщУдар Русия&САЩ...

Какафонията е Невъобразима. ...ама Има някои Ясности : а. Тръмп - Е Идеалният за Всичко... б. Сев.Корея - СА даСиТаковаТакова И-пишлемета... в. Вероятността за Симбиозно смряскване на Сев.Корея от Русия&САЩ - ВсеПоГоляма.

Говедата са много грешни! Аз толкова съм. им навит,че дде що видя крава в нивята ми идва да я гръмна :) Е добичето няма нищо общо с хамериканския краваристан. Надявям се Путин да ги ликвидира хуманно и за винаги!

вчера руските си поръчаха кафе и чаи за 10 години напред и кравите в ужaс !!!!!!!!!!!! 1 защо нашата дилма си отиде за корупция или че е славянка която е по блгосклонна ку славяните ане кум кравите !!!!!!!!!! 2 прав е филипинският президен нарекъл това племе в америка че са негодници !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ким ми става все повече симпатичен. Просто на практика взе страха на кравите.Ако и Китай му помогне стига обора да не вбие клин в съюза с Русия, с телетата е свършено. Сега е момента на Путин да вземе своето. Пожелавам му успех!!!

нема такива говеда да вбият клин в тази работа 1 китаи е комунистическа страна !!!!!!!!1 2 путин не е идиот да допусне това !!!!!!!!!!!!! 3 мечти за некъдърници от козяк!!!!!!!!!!!!!!1

китай и русия наложиха санкции на северна корея не е лоша идея да се запознаеш с реалността

Nikolai Vasilev

гоооолеми санкции ама китаи си търгува и без това с тях и руските също !!!!!!!!!!!!!

Абе тъпите кравари са си тъпи кравари, ама ще си намерят майстора: "...По време на дебат организиран от Държавния департамент, на който били поканени представители на африкански страни акредитирани в САЩ ... Представителят на САЩ нарежда на африканците със заплашителен тон: Ние ви наблюдаваме...вие трябва да осъдите С.Корея и под страх от страшни последици да прекратите всякакви връзки с тази страна Вие трябва да прекратите дипломатическите връзки със С.Корея и незабавно да експулсирате нейните дипломати, иначе Очевидно чиновниците от Държавния департамент не са чували никога за това шибано понятие "суверенитет" и считат Африка само за една огромна тръстикова плантация, управлявана с камшик...", пише днес френският Резо ентернасионал под заглавието "Северна Корея: Вашингтон заплашва африканските страни" ("Corée du Nord: Washington menace les pays africains", 09 août 2017, Reseau international). Е да, ама изглежда С.Корея не е африканска страна: "Пхенян готов да даде урок на САЩ ("Pyongyang prêt à donner une leçon aux É.-U.", 09 août 2017, Reseau international). А у нас някои се смеят на тази наистина суверенна страна и не виждат унизителното ни робско положение: "Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП...Това обяви вчера министър-председателят след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, 24 Часа).

Няма по-голям износител на агресия от моята държава. Аз не мога да мълча

до всичкият матерял в бг по времето на тошо имахме 2 ракетни бази в бг в самоков и в телиш !!!!!!1аз съм служил в една от тези знам за какво се говори и как се зарежда ракета и какво гориво е нужно аи стига с това че този казал и недоказал

???

Nikolai Vasilev

тaкова че като ти капна да поршето и то капката на капака ще падне през двигателяти !!!!!!!!!!!!!!!

на кого му пука къде си чистил тоалетните??

Nikolai Vasilev

идиот чистя си моята в полша в моят собствен дом и не чиракувам на боклуци !!!!!!!!!!!!!!!111

Ако САЩ върнат земите на индианците и парите за 300 г. от експлоатацията на робите, тогава ще уредя Тръмп да проси пред Ал.Невски и ще му подаря шапка

Всъщност, модернизацията на американските ядрени оръжия започна при Обама, ама американската публика явно има слаба памет.

ДА, НАЛОЖИ СЕ ЗАРАДИ УКРАИНСКАТА И СИРИЙСКАТА КРИЗА, НО ТОВА БЕШЕ ПРЕДИЗБОРЕН ХОД. ОБАМА НЕ БЕШЕ АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ, А ЧОВЕК НА СОРОС И ПОБЪРКАНАТА МУ КЛИКА, НО СЕГА ТАЗИ КЛИКА ВОДИ ЕВРОПА КЪМ ГИБЕЛ СЛЕД ФРЕНСКИТЕ ИЗБОРИ, КЪДЕТО БЕШЕ ИЗБРАН УДОБНИЯ ИМ МАКРОН.

Той и Тръмп е толкова човек на народа :) Загуби с 2-3 милиона гласа, но по техните правила спечели.