17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фандъкова изпълнява командите на Боко - Тиквата. К*рвите на Бойко трябва да бъдат допуснати, ако ще и едно жълто паве да не остане!

жълтите са дефектни и така - ок. 30% са счупени и с липсващи парчета, а всички - излъскани от употреба!

Колко тежи един автобус с туристи? Колкото един камион с празно ремарке. С тези опорки не става. Измислете други.

Комундетата се насраха. Ще има протест, червени говеда! Искате ли или не ХОРАТА СА ПО-ВАЖНИ ОТ ПАВЕТАТА! Другари, рано е да благодарите на другарите Рашков и Радев!

Страх ги хвана вече от недоволството на хората! Протести трябва всеки ден! Да гледа киро и козяк!

От къде на къде ще протестират с камиони? На протеста 02.09.2020 полицията ми тараши чантата,а тия с камионо ще идват. Да протестират ама пеш!!!!

Същата тази кметица допусна протестиращи (преди 2 години) да спят и затварят столицата с месеци сега преставителите на тези първите "протестиращи" правят всичко възможно протестиращи срещу тях да не идват на жълтите павета! Смятайте ако седне някой от новите управляващи в стола на Фандъкова протестите е възможно да бъдат дори "забранени" чрез някакви полулегани комунистически повати..

Помня едно време, когато имаше истински паради.... по тези павета минаваха истински танкове без нищо да им стане. Малко се разместиха при многобройните опити да взривят мавзолея на Георги Димитров.

Ще съсипат главите на началниците не жълтите павета

По добре, да сасипе правителство, А, не паветата

Дреме й на Фандъкова. Тя си взима голямата заплата, за да не прави нищо, и по павета на ходи, нито се вози в градския транспорт. Ако ги разбият - правилната фирма ще получи обществената поръчка. Пък и този протест все пак знаем от кого е поръчан. Не очаквайте сега герберастието да се оплаква как не можели да минават с коли баш през жълтите павета.

На последък, само гей паради, В България

Много ви се иска на герберастите България да изпадне в политически хаос само и само Тиквата ви да може да изгуби още едни избори. Пет пари не давате как ще се отрази на хората.

Вълчо, бил си малък и не си видял, че истинските танкове бяха тогава с гуменни тампони именно заради паветата.....Ама сигурно си "софиянец" от Обеля или Люлин-Младост от 10 години......

Щото Кирчо, прави всичко, ли?

Софиянци ли са, марсианци ли са? Ако са защо се правят на пътностроителни експерти? Тези павета са издържали паради с тежка техника и манифестации, протести на животновъди, зърнари, превозвачи, автобуси по много от цялата страна, отделно градски транспорт, междуградски транспорт и всичката селяния, която минава отгоре. И не са мръднали пустите му австрийски павета. Това го знаят всички софиянци и Фандъкова, в допълнение. Но вече имаме промяна на експертите!

Държавата съсипахте!

Да, ама откакто ги пренаредиха и съвсем хлътнаха на места. Освен това всяко нещо се амортизира. Какво им пречи да се организират с автобусен транспорт и да ходят да си протестират. Защо трябва да има колони с бесни тираджии дето незнаеш коя сграда ще решат да срутят! И това блокиране на пътищата, ами да се прави за час два. Трябва да спираме работата си заради бранш, който е решил да пречи на всички ли? А тия автобусните, колко милиона субсидии покрай ковид получиха? Не се наядоха. Тираджиите, нали са на европейски заплати? Правят си врътки с акцизите от чужбина. Какво пак искат пари от наште данъци?

много си тъп бе, Сайше....

12 години що мълча?

12 години що мълча?

Еби им майката на жълтите павета. Важно е дамаджаната да е здрава и пълна.

Гарантирано от ГРОБ.

а пък ти си тъп, щото автобуси с вериги НЯМА!!!

Както на герберастките кметове, които редовно ги хващат да шофират пияни ли?

Много си прост горкия и заслужаваш да ядеш на Муро к.. О

Гербераст, нали?

Значи на военните паради военни машини по 45 тона не увреждаха паветата, а сега е проблем. Милиционерски номера. Жалки са.

много си тъп бе, Сайше...

Но поне не са с напикани и смръдливи панталони. Комундел лайнарски, стига смърде под коментарите. Аре глътай апчетата и бегай легай у лево.

много си тъп бе, Сайше....

много си тъп бе, Сайше....

Не позна ... опитай пак... хаха

Тези павета са на век и половина. Повечето са изпотрошени. Да ги махат и слагат асфалт. Ако на някой му липсва цвета - да боядисат със жълта боя. За какво културно наследство говориме. Тези павета отдавна не са такова.

много си тъп бе, Сайше....

Представям си Бойко да беше спрял протести, за да не съсипят паветата..

Той опита. Ама го хванаха как полицията му пребива протестиращи зад колоните.

Кой ти каза, че не са се опикали? Във всичите случаи герберастките кметове незабавно се укриваха и отказваха да се покажат, откъде знаеш дали не са опикани? И за кого се опитваш да внушиш, че е бил опикан? Или по примера на двойно осъждания ти тиквен вожд го караш на клевети, че дано успееш да очерниш някой неудобен?

Ха ха, май зададох неудобен въпрос, а!

Тъп е оня, който не успява да отговори на поставения въпрос.

Щом Дамаджан почна да хленчи пред Фамдъкова, яко му треперят на "просто Киро" стафидките. Викайте културиста да го олаби

пРашков, Докажи че не си мека китка. Арестувай Борисов тая нощ

Геребрастите отдалеч и лесно се познавате по злобата и простотията. Лъженето само завършва картинката.

Тежка артилерия - тежко осиране.

Ама това сериозно ли? Къде беше нещото СДВР, когато с тежка техника извозваха руините от Мавзолея? Целият « Руски» беше изровен и жълтите павета на вълни от 9 бала! СДВР, а украинското знаме, ще подсетите ли Фандъкова че там не му е мястото, Аааааа

То и сега ми падат плобите, като минавам през тях...

Кокорчовото СДВР се ококори - хахах :) Кокорчовците се уплашиха.

На времето бях с нашите на протеста стигащ до Плиска. Пропуснах онзи с "танковете да дойдат". След това бях на онзи с "белия автобус". След това бях на протестите срещу "да разваляме седенката". След това бях на протестите срещу тиквата. Сега съм на протестите срещу мъпетите на козяк. Ще бъда и на протестите срещу възраждане ако управляват срещу интересите на народа! Не ме интересува как се казва партията, която ни управлява. За мен е важно приоритет на управляващите да бъде народа, а не групичка близка до властимащите, местни феодали, кравария, еврогейски съюз или путкин! Интересите на народа преди всичко!

gluposti na tarkaleta fandukova kogato ima parat i minavat tankove i tejko tovarni mashini niama problem ,a sega za kamionite ne stava zashtoto ne im otarva t

Ако протеста на превозвачите, Ще свали ПП правителството, Си заслужава да рискуваме жълтите Павета! На предишните протести ги Къртеха и хвърляха, пък Никой не се оплака