17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е разликата в мисленето на полицая и военния. Значи съвременните полицаи не знаят, а и няма кой да им каже, че по жълтите павета са минавали танкове и верижни бронемашини. Та така, Пенке...

абсолютна демагогия.....а десетки години военни паради нищо не навредиха на паветата...

Въх, мори майкята! Политиците ни съсипаха цялата държава, но протестиращите, видите ли, щели да съсипят жълтите павета. Ами извадете ги, приберете ги и после пак ги наредете като се оправят нещата, т.е. НИКОГА.

Глупаци по жълтите павета на военните паради минаваха танкове и им нямаше нищо. СДВР да не се прави на АПИ

столичната полиция не знаят ли че тия които ще повредят паветата пак те ще ги поправят , а не загрижилите се полицай .

Умник,да си видяш леваците дето мачкат мантинели ,стълбове,пътни знаци по улиците ,да са ги оправяли?Или и ти си от тях?

Един празен камион тежи по-малко от един пълен градски автобус?- Танковете/ 45т/ по парадите да ни би да прелитат над ж.павета!

Правиш ли разлика между танк и БТР?

да не би тогава паветата да бяха червени ?

протестиращите няма да мачкат по паветата а върху тъпата кратуна на Киро , така че опасност за паветата няма .

Брей. По тези павета са минавали танкове. Кога па станаха толкоз чупливи бе?

мислиха мислиха за какво да се хванат та да скрият посраните си г...ве и се хванаха за паветата ама нещо не им се получава на смешниците :)))

Махайте паветата и слагайте асфалт… и без това вече няма живи, които да редят правилно павета.. Щом проблема са паветата…

Не им е проблемът паважа, а рикошета от техните зулуми от по-миналото лято.Знаят какво ги чака, колкото и самодоволно да се кокорчат в парламента и по всички "прогресивни" телевизии! Жалки, повярвали си еничарчета, които тъкмо си сложиха софрата и се готвеха да започват с големите лъжици!

Страх голям. Загрижени за паветата. Интересно, като минават танковете на военен парад няма проблеми....

Г-жо Фандъкова, мислите ли, че жълтите павета са големият проблем на София? Кога за последвн път се разходихте в центъра на столицата? Имате ли представа за грозните стърчащи ограничители по централните улици, опасните шахти, почупените плочки, някои от които положени през 70-те, боклуците и мизерията? Такова нещо няма да видите във Варна, а Пловдив е на космическо разстояние в представите за красив модерен град. Нима бюджетът на София е малък? Имате ли представа какви данъци влизат в хазната само пт продажба на недвижили имоти? Не, толкова много се краде, толкова нагло и безогледно

Ало, отворко,ела да те разходя из Варна да видиш какво значи дупки,олющени надраскани панели,ръждясали ел.стълбове със стърчащи кабели,шахти без капаци,пълни казани за боклук,счупени умишлено пейки, тревясали улици,разбити тротоари.Не вярвам София да е по-голяма кочина.

Ако не си подаде оставката , изхвърлете я през прозореца тази Крадлива Тронка !

в това писмо се вижда почерка на палавата Лена, вярвате ли, че тъпите полицаи ще се сетят, че паветата са културно историческа ценност, та даже ще цитират и точки от закона! Този перверзно злобен MILF управлява държавата, не про100 Киро!

Оставка на Фандъкова и веднага в СЦЗ !

Дайте си оставката и няма да има протест

Данчето търси повод за ремонти и гушкане на пари. Ако има нещо между ушите й ще размисли, какви ремонти и задръствания ще причини. Но, уви, за нея е важно за последно да крадне и слугува на Бай Тиквун.

Що не се гръмнеш и да ни спестиш подобни малоумни коментари?

Защото от това си изкарва хляба. Има такава тъжна и нещастна група хора - най-ниското стъпало в еволюционното развитие на Интернет-обществото, които срещу копейки пишат глупости в Интернет, излагат се, хората им се смеят и ги презират, но гладът им е по-силен от самоуважението им и грижата им за собствено достойнство - руските тролове. Измекяри, сър...

А, 2020 имаше едни келеши - направо ги къртеха. Целенасочено ги увреждаха. И въпреки записите и снимките - не чух да им се е потърсила отговорност

във фабриката в Унгария да лееш и печеш нови, нали това ти е работата! Фердинанд да не е луд да стане и пак да търчи да ви купува от Европа и да ви цивилизова? Дотогава сте яли доматите само зелени, защото сте мислели, че като почервенеят, ставали отровни...и сте си ги отглеждали като мушкато по прозорците. Значи работата не е в паветата, не е дори и в протестите, а е отдавна изпусната, ако не си се сетила досега.

Между другото има сорт домати, които са зелени в узряло състояние, и които са по-сладки от червените домати, така че може да са били по-образовани от Фердиданд хората, затова да са настоявали да ядат от зеления сорт , а не червените:)))

А като има военен парад танковете прелитат нали? О, забравих... те са по леки от тировете...

Народа ще ги изгони и измислят глупости,че ще пострадат паветата.

Ако протеста на превозвачите, Ще свали ПП правителството, Си заслужава да рискуваме жълтите Павета! На предишните протести ги Къртеха и хвърляха, пък Никой не се оплака

Рашко Дамаджанов, Изведнъж се разтревожи за паветата, А?

Трепери за поста си в МВР?!? Трепери Ташков, трепери! Ще ти пресъхне Дамаджаната!

gluposti na tarkaleta fandukova kogato ima parat i minavat tankove i tejko tovarni mashini niama problem ,a sega za kamionite ne stava zashtoto ne im otarva t

На времето бях с нашите на протеста стигащ до Плиска. Пропуснах онзи с "танковете да дойдат". След това бях на онзи с "белия автобус". След това бях на протестите срещу "да разваляме седенката". След това бях на протестите срещу тиквата. Сега съм на протестите срещу мъпетите на козяк. Ще бъда и на протестите срещу възраждане ако управляват срещу интересите на народа! Не ме интересува как се казва партията, която ни управлява. За мен е важно приоритет на управляващите да бъде народа, а не групичка близка до властимащите, местни феодали, кравария, еврогейски съюз или путкин! Интересите на народа преди всичко!

То и сега ми падат плобите, като минавам през тях...

Ама това сериозно ли? Къде беше нещото СДВР, когато с тежка техника извозваха руините от Мавзолея? Целият « Руски» беше изровен и жълтите павета на вълни от 9 бала! СДВР, а украинското знаме, ще подсетите ли Фандъкова че там не му е мястото, Аааааа

Кокорчовото СДВР се ококори - хахах :) Кокорчовците се уплашиха.

пРашков, Докажи че не си мека китка. Арестувай Борисов тая нощ

Щом Дамаджан почна да хленчи пред Фамдъкова, яко му треперят на "просто Киро" стафидките. Викайте културиста да го олаби

Представям си Бойко да беше спрял протести, за да не съсипят паветата..

Той опита. Ама го хванаха как полицията му пребива протестиращи зад колоните.

Колко време Ви търпяхме Иви пазеха полицаите?

Тези павета са на век и половина. Повечето са изпотрошени. Да ги махат и слагат асфалт. Ако на някой му липсва цвета - да боядисат със жълта боя. За какво културно наследство говориме. Тези павета отдавна не са такова.

Значи на военните паради военни машини по 45 тона не увреждаха паветата, а сега е проблем. Милиционерски номера. Жалки са.

Еби им майката на жълтите павета. Важно е дамаджаната да е здрава и пълна.

Както на герберастките кметове, които редовно ги хващат да шофират пияни ли?

Но поне не са с напикани и смръдливи панталони. Комундел лайнарски, стига смърде под коментарите. Аре глътай апчетата и бегай легай у лево.

много си тъп бе, Сайше....

Кой ти каза, че не са се опикали? Във всичите случаи герберастките кметове незабавно се укриваха и отказваха да се покажат, откъде знаеш дали не са опикани? И за кого се опитваш да внушиш, че е бил опикан? Или по примера на двойно осъждания ти тиквен вожд го караш на клевети, че дано успееш да очерниш някой неудобен?

Държавата съсипахте!

12 години що мълча?

много си тъп бе, Сайше...

Ха ха, май зададох неудобен въпрос, а!

Софиянци ли са, марсианци ли са? Ако са защо се правят на пътностроителни експерти? Тези павета са издържали паради с тежка техника и манифестации, протести на животновъди, зърнари, превозвачи, автобуси по много от цялата страна, отделно градски транспорт, междуградски транспорт и всичката селяния, която минава отгоре. И не са мръднали пустите му австрийски павета. Това го знаят всички софиянци и Фандъкова, в допълнение. Но вече имаме промяна на експертите!

Да, ама откакто ги пренаредиха и съвсем хлътнаха на места. Освен това всяко нещо се амортизира. Какво им пречи да се организират с автобусен транспорт и да ходят да си протестират. Защо трябва да има колони с бесни тираджии дето незнаеш коя сграда ще решат да срутят! И това блокиране на пътищата, ами да се прави за час два. Трябва да спираме работата си заради бранш, който е решил да пречи на всички ли? А тия автобусните, колко милиона субсидии покрай ковид получиха? Не се наядоха. Тираджиите, нали са на европейски заплати? Правят си врътки с акцизите от чужбина. Какво пак искат пари от наште данъци?

Гарантирано от ГРОБ.

Дреме й на Фандъкова. Тя си взима голямата заплата, за да не прави нищо, и по павета на ходи, нито се вози в градския транспорт. Ако ги разбият - правилната фирма ще получи обществената поръчка. Пък и този протест все пак знаем от кого е поръчан. Не очаквайте сега герберастието да се оплаква как не можели да минават с коли баш през жълтите павета.

Щото Кирчо, прави всичко, ли?

много си тъп бе, Сайше....

Гербераст, нали?

Не позна ... опитай пак... хаха

Геребрастите отдалеч и лесно се познавате по злобата и простотията. Лъженето само завършва картинката.

По добре, да сасипе правителство, А, не паветата

Много ви се иска на герберастите България да изпадне в политически хаос само и само Тиквата ви да може да изгуби още едни избори. Пет пари не давате как ще се отрази на хората.

много си тъп бе, Сайше....

Ще съсипат главите на началниците не жълтите павета

Помня едно време, когато имаше истински паради.... по тези павета минаваха истински танкове без нищо да им стане. Малко се разместиха при многобройните опити да взривят мавзолея на Георги Димитров.

На последък, само гей паради, В България

Вълчо, бил си малък и не си видял, че истинските танкове бяха тогава с гуменни тампони именно заради паветата.....Ама сигурно си "софиянец" от Обеля или Люлин-Младост от 10 години......

а пък ти си тъп, щото автобуси с вериги НЯМА!!!

Същата тази кметица допусна протестиращи (преди 2 години) да спят и затварят столицата с месеци сега преставителите на тези първите "протестиращи" правят всичко възможно протестиращи срещу тях да не идват на жълтите павета! Смятайте ако седне някой от новите управляващи в стола на Фандъкова протестите е възможно да бъдат дори "забранени" чрез някакви полулегани комунистически повати..

Страх ги хвана вече от недоволството на хората! Протести трябва всеки ден! Да гледа киро и козяк!

Комундетата се насраха. Ще има протест, червени говеда! Искате ли или не ХОРАТА СА ПО-ВАЖНИ ОТ ПАВЕТАТА! Другари, рано е да благодарите на другарите Рашков и Радев!

Колко тежи един автобус с туристи? Колкото един камион с празно ремарке. С тези опорки не става. Измислете други.

От къде на къде ще протестират с камиони? На протеста 02.09.2020 полицията ми тараши чантата,а тия с камионо ще идват. Да протестират ама пеш!!!!

жълтите са дефектни и така - ок. 30% са счупени и с липсващи парчета, а всички - излъскани от употреба!

Фандъкова изпълнява командите на Боко - Тиквата. К*рвите на Бойко трябва да бъдат допуснати, ако ще и едно жълто паве да не остане!

Много си прост горкия и заслужаваш да ядеш на Муро к.. О