САЩ санкционираха по "Магнитски" Владислав Горанов, Румен Овчаров и още трима българи

Блокират цялата собственост и право на собственост и други собственически права на засегнатите, които се намират в САЩ или са във владението или под контрола на граждани на САЩ и постоянно пребиваващи в САЩ

Обратно в новината

Коментари - САЩ санкционираха по "Магнитски" Владислав Горанов, Румен Овчаров и още трима българи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пропуснати са,защото иначе каскету ще го отнесе.

А чекмеджан и депесарския доган, защо ги пазите

А защо са пропуснати корупцио-милиардерите Бойко Методиев Борисив, Цветан Цветанов, Росен Плевнелиев, Йорданка Фандъкова, директорите на ЧЕЗ, Веолия, ДКЕВР, Топлофикация София ЕАД - корупция за един милиард лева годишно - например другарите Александър Александров, Ивайло Епитропов, Боян Паунов, Валентин Димитров Димитров-"Вальо Топлото", Галина Тодорова, Кремен Георгиев, Сашо Чакалски, Георги Стоянов Рогачев, Стоян Цветанов, Петко Любенов Милевски, Наско Асенов Михов, Дилиянка Стефанова Железарова, Любка Симеонова Георгиева, Лилия Асенова Маутнер, Борис Янакиев Тодоров, Добринка Йотова Михайлова, Валентин Горанов Димитров, Георги Димитров Ненков, Наско Асенов Михов, Илко Георгиев Йоцев, Пламен Борисов Василев, Иванка Георгиева Диловска, Костадин Димитров Янев, Александър Петков Обущаров, Христо Маринов Попов, Александър Иванов Кирий, Светлозар Стойков Стоянов, Друми Събев Друмев, Цано Василев Вълков, Емил Георгиев Антонов, Николай Стоев Ваклев, не давам ЕГНтата им, щото ДАНС сам може да си ги намери. Спискът е крайно неизчерпателен, като на верижката са закачени още много другари, в това число от Фирмите за дялово разпределение "ФДР", като Аква Билдинг - другарката Петя Начева Вълева и другарят Томо Начев Вълев, ФДР ПМУ София с другаря Саил Ютемов Халчалийски, МХ Елвеко ООФ от др. Огнян Иванов Димитров, Костантин Димитров Димитров, Цвятко Стоянов Зубев, Николай Георгиев Жечков; ФДР Иста България ЕООД - другарите Евгений Василев Петров, Ханс-Йоахим Кауп (Германия), Петер Шнабл, Австрия, Бригите Агнер, Австрия, Войчех Иржи Любиниецки, Германия, Ася Ангелова Ангелова; ФДР Техем Сървисиз ЕООД - другарите Флориан Ангерер, Австрия, Румен Михайлов Михайлов, Милена Пенкова Стоянова; ФДР Нелбо Инженеринг ООД с другарите Ичко Цанков Рачев, Боряна Ичкова Рачева, Нели Ичкова Рачева, Димитър Стоянов Димитров, Селим Алиосманов Селим; ФДР Бруната България ООД от другарите Николай Георгиев Жечков; ФДР Стокс ООД - Цветанка Иванова Каралийска, Господин Георгиев Калканов, Мария Димитрова Иванова, Цветанка Йорданова Деспотова, Златко Тодоров Янакиев, Тодор Димитров Василев. ФДР Термокомплект ООД - Владимир Петров Владимиров, Иван Костадинов Чонков, Красимир Николов Христов. ФДР "Елрктрон Комерс" ООД - Йовко Добрев Йовков и Деян Добрев Йовков. И така нататък и така нататък! Става въпрос за корупция в размер на ЕДИН МИЛИАРД ЛЕВА ГОДИШНО, другари хамериканоси! Магнитски за тях кога? Или ПП БСП, ПП ГЕРБ, ПП ДБ, ПП ДПС не закачате? А корупцията от ЧЕЗ, ЕВН, ЕнергоПро, Веолия, съдилищата и Гешев кога? Там също са много милиарди годишно!?

.....избирателно. Големите бандюги отново са "изключени". Е нали сме бананова държава.....не очаквайте истината до край.

Съберете ги в кауша и дамите право на такива милиционери от вицовете с кафявите дрехи да ги разпитват всичко ще си кажат дори майчиното мляко ще проклинат

Как в целия ЕС само в България санкционират хора по този Магнитски и винаги преди изборите за да повлияят на резултатите. А в случая и искат да си закрием и АЕЦ-а а вече обещахме на Европа да закрием и ТЕЦ-овете и ще стане страшно трудно за живеене и бизнес на тази територия.

Сега остава да праснат и Мавъра, за американските централи и ще повярвам.

за горивото на АЕЦ- а май иде реч , изпуснаха далаверката и сега са гневни а пък сме съюзници , леле мале кво ли щеше да е ако не бяхме , деба съюзниците , с такива врагове не ни трябват

И хартиената бюлетина няма да ви помогне .

Прав.Арестува ,когото трябва,но Гешев ги спаси.

Про100киро и очичките не са ли се върнали от Вашингтон? СлочАенос!? Не мислА… Да му мислим на изборите. Каква ли фалшификация предстои?

Пак ли Киро и "очичките" са ви е виновни за далаверите на Боко Тиквата, герберасти?

Мне, просто защо точно тези и защо сега, точно като две от умнокрасивите калинки са в Америка? Или казваш, тези от списъка са единствените корумпирани? Приказки под шипковия храст…

Само си спомнете как бяха посочени доводи за наличен ядрен потенциал в Иран и ги нападнаха, и намериха ...на баба си топките. За да не си помислите, че съм американофоб, мога да посоча вчерашната смешка на Русия, че не били нападнали Украйна. Поредно доказателство как се размахват бухалки на държавно ниво.

Само си помислете как америслямецът Колин Пауел си призна, че е излъгал целия свят от трибуната на ООН за намерени химически оръжия при Саддам Хюсеин, за да започнат войната. Санкции или изобщо някакви последици йок.

Като чета - най-много са от БСП. Бивши депутати ! То и на Р.Овч. прякорът му бе - "касиера" !

Важен е Владето Горанов - приносителят на куфарчета, за другите знаем к'ва е работата.

А Прокопа кога?

Какво му е на Прокопа? Нали най-великият прокурор на всички времена с каскета го обвинява, обвинява, и накрая се оказа, че нямало за какво?

Да * майката на америка и англия.

Съвсем се побъркаха краварите ! Да вземат да си гледат кравите !

в беларус има повече крави на глава от населението отколкото в САЩ...

Не викахте така, когато пръскате лиги от бяс да купуваме самолети от тях, геберасти корумпирани.

Не мога да разбера какви сме българи, щом някаква краварска държава си позволява да разпростира и налага нейните закони в друг страни,или ние неофициално ,но юридически сме вече колония както и целия ЕССрам и позор .

Корумпирани. И от там - подчинени. И ясно се вижда кой е господаря. Затова, след като господаря казва, че корумпирана тартия ГЕРБ е прибирала куфарчета, значи корумпетата трябва да си съберат багажа в тия куфарчета и да се махнат. Ясно е. Ако не го разберат, ще ги накарат да си съберат багажа.

Ти много се радваше ,когато Nexo се разследваше по сигнал на американците.Тогава не бяха кравари.

НЕ ПИШЕТЕ СЛЕД МЕН!!! НЕ е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници на всички именници. Не карам трезвен!!! ПРИРОДАТА С НАС ПОБЕДАТА С НАС ПОБЪРКВАТЕ МЕ НЕ ПИШЕТЕ СЛЕД МЕН ВАШТА МАМА МРЪСЕН МАРКУЧ КОР В КОНВЕНЦИОНАЛНАТА МАТЕМАТИКА СА ОТКРАДНАТИ ЦЕЛИ ГРУПИ ЧИСЛА АЙНЩАЙН Е СБЪРКАЛ

А Кирчо и Кокорчо кога? Те малко ли зависимости имат?

НЕ ПИШЕТЕ СЛЕД МЕН!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници на всички именници. Не карам трезвен!!! ПРИРОДАТА С НАС ПОБЕДАТА С НАС ПОБЪРКВАТЕ МЕ НЕ ПИШЕТЕ СЛЕД МЕН ВАШТА МАМА МРЪСЕН МАРКУЧ КОР В КОНВЕНЦИОНАЛНАТА МАТЕМАТИКА СА ОТКРАДНАТИ ЦЕЛИ ГРУПИ ЧИСЛА АЙНЩАЙН Е СБЪРКАЛ

Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници на всички именници. Не карам трезвен!!! ПРИРОДАТА С НАС ПОБЕДАТА С НАС ПОБЪРКВАТЕ МЕ НЕ ПИШЕТЕ СЛЕД МЕН ВАШТА МАМА МРЪСЕН МАРКУЧ КОР В КОНВЕНЦИОНАЛНАТА МАТЕМАТИКА СА ОТКРАДНАТИ ЦЕЛИ ГРУПИ ЧИСЛА АЙНЩАЙН Е СБЪРКАЛ

Да благодарим на Херо Мустафа и САЩ, че ударжат на думата си и продължават да сочат смело с пръст корупцията и корумпираните в България! Поименно и явно, а не с недомлъвки, половинчато и дипломатически удобно. Треперят мнозина, а прогнозата и реалните обекти, ако са в прединфарктно състояние и си отидат ще ги включат и тях. За мен една от крайните цели е по-скоро Доган, а не Борисов. Той може и да е велик комбинатор, но ... тия мурафети не минават на всякъде. Проблемът с него е, че е готов да организира и ще организира и потоп след себе си. Тогава може да стане много много зле, защото много хищници се облизват за България.

От тази порция - само Влади Горанов присъства напълно справедливо и заслужено, останалите са включени по политически причини: заради "русофилство". Краварите разбират като "русофилство" всяко несъгласие с тяхната политика по отношение на РФ. Следващата им стъпка е да започнат добив на шистов газ в България на концесия и да го продават на Западна Европа, армията е свършена - сега ще имаме постоянно натовско безплатно присъствие, а след това ще започнем да плащаме за услугата, ще плащаме изгодно за американско въоръжение 100% в аванс, но по-късно ще ни дават на разсрочено плащане, разбира се срещу лихва. В момента работят да ни "диверсифицират" ядрената енергетика.

На САЩ, по- точно на Демократите от САЩ ,ще им повярвам, че ги е грижа за корупцията в България само и единствено когато наложат санкции с/ у Прокопиев и неговите лакеи, а не само на рубладжии и на политически опоненти на горепосочения.

Написал съм го - "политически опоненти". Санкциите имат общо с удобните и неудобните. Всички са корумпирани, но най- корумпирани са грантаджиите- либерали и русофили. Явно те интересува мнението ми за ГЕРБ? За ГЕРБ съм гласувал само веднъж и то след като паднаха от власт. Вторият път май ще е април месец.

Спокойно, чистите в страната са канадското копеле, курветината му, пинокио и помиарите от ДБ. Ако САЩ налагаха според корумпираност списъка щеще да е 100 пъте по-голям. Но понеже 95% со им слуги за тях ще се направим, че са честни. Смях...

Като врещяхте да купуваме самолети от тях, други ги разправяхте герберастите.

На тия списъци от Политбюро само комундетата и ДС-рите от ПеПе и ДеБили им се радват като циганета на лакирано врабче

Обръча от фирми на Доган или шкафчето на Борисов.Да кара наред по всяка партия за едно трийсет и три години преход.Поне хиляда души ще набара за кражби и далавери.И тогава ,ще му кажем "Евала бе Магнитски".

Всеки който е плащал ток има право да съди държавата !!!!!!!

Главния заподозрян

Прокопа е в следващото издание

Радев днес каза, че няма да подкрепи санкциите касаещи атомната енергетика на България, и ето го отговора. Разбрахте ли сега да ни слушате?

Отговорът е да се удари партията на Толупа! Хахахаха. Веселооо.

Го корумпирТ още повече.

Чакаме да застъпи новия гл. прокурор, че да влезе и ьа него някоя безсмислебна санкция магнитски. Магнитски е безсилен политически акт, който се упражнява само към "бивши" престъпници. Т.е. бивш министър, бивш депутат, бивш.. все бивши.

Кофти ден за петата колона днеска, а? На свинята Пеевски и запорираха имоти в Англия, червените мурзилки в магнитски...

И Банкянския го отнесе. Няма кой да му носи куфарите вече!

Кретена Малинов да не се чувства санкциониран, а награден :)

Време беше за американската бухалка преди изборите. Гласувайте за Кирчо и Кокорчо, Мравояда и Гнома - светлото бъдеще на България !

Прибавете към тези имена Боко, Доган, Трифонов, Първанов, Каракачанов и други и реално си иа готов спикък за хора за доживотен. Дет се вика просто трябва да има само ЕДНА РАБОТЕЩА СЪДЕБНА СИСТЕМА

Подкупите как са установили. За да има подкуп, съдията трябва да е взел, а за него - нищо не се предвижда. И 14,15, 16 заплати и безнаказано е взел подкупа. Кой е този съдия, мерило за справедливост, морал и българска законност?! Ако кажат А, да кажат и Б, т.е. името на съдията, за да си го гледат поне на етичната им комисия, че то съдът в Бг е като жалене пред арменския поп.

България бавно и сигурно се изплъзва на "евро-атлантиците". Естествено сега атлантическите ни "партньори" ще ни нанасят всякакви мръсни удари и кражби. Не е случайно, че от вчера започнаха всякакви съобщения за бомби, а днес вече крадат парите и активите на българи в САЩ и великобритания.Англосаксонската ярост е обяснима, че България ще наложи вето на нови санкции срещу Русия и няма да изпраща нови оръжия на покрайнината.

Абе тоя Владко ще излезе голям айдук!

Избирателен бандитлък!

А най ироничното е че дясна и европеиска парти остава тази създадена от сина а ПАРТИЯТА другаря ХРИСТО ИВАНОВ на калъп с комунистическия прокурор АТАНАСОВ

БСП като били толкова корумпирани, защо ПП+ДБ бяха в коалиция с тях? Чакам отговор...

Ами щото от Масква така им казаха

Важното е, че Борисов е чист. И това го казват господарите отвъд океана!

Те ако бяха господари нямаше да има санкции а присъди ! Проблема е че господарите са в воина която отива подяволите и трябват яко кинти а кинти няма за ирански ракети . Следователно се изтръсват губерниите в нашета губерния очаквам скоро паднали от терасите тоже

След днешната МЪЛНИЯ- МАГНИЦКИ ОТ САЩ, рейтингите на партиите от статуквото- ГЕРБ, БСП, ДПС... ТРЪГВАТ НАДОЛУ, а след обединението ПП+ ДБ - ТЕ ПЪК СЕ КАЧВАТ НАГОРЕ !! РАБОТАТА Е ЯСНА !!! САЩ ПРОМОТИРАТ ХАРВАРДСКИТЕ МАСТИИ-ШАРЛАТАНИ !! Сега разбрахте ли Киря и Кокоря ЗАЩО БЯХА В САЩ ЕДНА СЕДМИЦА ???

Ма разбира се , каквото кажат САЩ НЕ ПОДЛЕЖИ НА ОБСЪЖДАНЕ! А на Хънтърчо Байдън лаптопа , който го уличаваше в корупция , с него какво стана? Или да не питаме , не е наша работа

В двореца на Путин в Геленджик е, гледа гей порно на него

Че да се изказват за български граждани в България?! И кой ги взема на сериозно?!? Чудят се от къде да крадат вече за да не умрат от глад и опряха до български пари понеже ибрика от банкя им даде безвъзмездно.

Англосаксонците вече законите ги нямат за нищо. Дойде доказателства за престъпната им дейност за да ги осъдим. Но истината е очевидна - неудобни за американските интереси

Но пък удобни за руските интереси!

Да не става дума за Р. Овч. ?

МУТРАТА В АРЕСТА ВЕДНАГА !!!

е да се вижда подкрепа от съюзниците... питайте армения акто я нагъна азербайджан миналата година кво видя от русия - курец... сирия какво вижда от русия при земетресенията - курец... турция всички съюзници помагат ....

Курец за теб, първата и засега единствена страна помогнала на Сирия е Русия.

Закона Магнитски е приет 2012-та година.. Румен Овчаров е министър от 2005 – 2007.. Без да го защитавам, обвиненията са ала - Ама ти защо не беше Ванга, та да знаеш как ще поискаме да си пишете договорите.. Хамериканците що не си проверят, че България ПОСЛЕДНА от страните от ЕС подписа с Русия договора си с фиксираната цена на газа. А доколко тя бе фиксирана, след като се определяше от БОРСОВАТА ЦЕНА на петролните продукти е друг въпрос.. А за "влиянието", което РОвч е оказвал на мамин сладък Горанчо кат министър.. Заслужава ли си да се говори.. Да не отваряме въпроса ЦАЦААРИЕЛОВ колко пъти проверяваше РОвч? И нищичко от това, което е написано не го доказа.. Бе друго си е корупцията и комисионните да си ги наречеш ЛОБИЗЪМ. И да си ги узакониш в американския конгрес. Тъй де.. Не по врат, а по шия се получава. Предизборно разчистване на пътя за просто Кирето и ДъБъ-то.. Дето не помнят дори и какво приеха със закона за горивото на АЕЦ Козлодуй..С гориво на Уестингхаус може да работи само 5-ти блок. 6-ти блок ТЕ МОЖЕ ДА РАБОТИ С НЕГО.. А сега ги вижте сами как се пеняват пред президенството - вече не сме били зависили от руското гориво. Ти да видиш - явно са обещали да си затворим предсрочно и 6-ти блок на АЕЦа..