САЩ оставят на Киев да прецени дали да стреля по Крим с ракетите с голям обсег

Вашингтон обяви нов пакет военна помощ за над 2 млрд. долара, Украйна набира опитни във войната доброволци, за да ръководят бъдеща офанзива

Обратно в новината

Коментари - САЩ оставят на Киев да прецени дали да стреля по Крим с ракетите с голям обсег | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Струва ми се че много скоро между двата океана в северното полукълбо ще се появи голям пролив

Бандеровците естествено ще стрелят по Крим, Русия ще отговори и ето как войната ескалира.

Американските садисти подпалиха и поддържат огъня в В Европа и потриват алчно ръце от всяко оръдие и бойна машина, която отнема десетки или дори стотици животи. Боже, вдигни ръце и ги попилей!

Ей, овча главо слънчасала, кой почна войната, м? Не беше ли злобното джудже Путин? Дано се провали в Ада тоя изрод...

Така ли ти казаха по американските телевизии :)))

Запада и САЩ започнаха войната като излъгаха Русия с договорите М1и М2, а Меркел го призна в прав текст.

А не бе, гащи че им крои на орките.

Да вземете да цунете кура на Путин.Заради железните му нерви.

Бахти железните нерви, след като седи зад 30м маса за да не пипне Ковид. Твоят любим Путин е най-жалък страхливец.

Само така ... Избивайте рушняцитеееее .... !!! Пръсвайте им гъза !!! Унищожавайте тая пиянска помиярска сволоч !!! Най-големият кеф е, че вече сме 'неприятелска държава' ... Хахахааааа са ...

психично болни... сте съвременните либералчета!

и да усетят после атомната ваксина!

Обикновенно оръжията се насочват към агресора и САЩ и американците трябва добре да помислят за това.

Виж Украинците след като загубят тръгнат да си отмъщават на запада за подклаждането на войната и непрестанното наливане на масло в огъня.

Срам нямат краварите.Нахални,агресивни и злорадни.Никой от ЕС не иска война.Само те я подклаждат.

Хеле пък Путин - той като чуе думата война ще си изповръща червата - затова забрани тази дума в Русия. За да не върне прекрасната закуска. Той, горкият с мир ляга с мир става с мир ходи до нуждника. А пък нали е заобиколен от агресивни държави, които само чакат да се отплесе някъде и да унищожат Русия - Финландия, Литва, Латвия, Естония, Украйна,Грузия, Армения, Азербайджан, Казахстан, Ичкерия. И той, строжерът на мира мини не мине някой месец и се налага пак да освобождава подтиснатите им народи. Нещо като щатен "освободител" - освобождава наред и който иска и който не иска. Абе, миролюбец, та чак дрънка. На кухо, разбира се! Иначе от 20 години непрекъснато воюва, с отвращение, но воюва.

Cписание "Forbes" в началото на януари публикува статия, за доходите на някои водещи политици в Киев, от началото на войната, та до сега. Така например Володимир Зеленски е увеличил състоянието си от 650 млн. $ до 1.5 млрд. ; Олексий Резников от 780 млн. на 1.3 млрд.$; Дмитро Колеба от 450 млн.$ до 1.2 млрд.; Михайло Подоляк от 620 млн. до 1 млрд.$ и Володимир Кличко като кмет на Киев, от 150 млн.$ до 800 милиона. Но докато на политиците доходите се увеличават постоянно с разширението на военните действия на украинска територия, тези на местните олигарси спадат главоломно. Състоянието на известния най-богат украинец Ринат Ахметов се е сринало от 13.7 млрд. до 4.4 млрд.$; Игор Коломойски - от 5.5 млрд. до 1.8 млрд.$ Алексей Шевченко - от 4.0 млрд. до 2.2 млрд.$ Този красноречив факт показва нагледно защо е този неистов стремеж навсякъде по света "кьораво и сакато" да се стреми да стават политици. Това са "галениците на съдбата", които в живота винаги печелят и . . . никога не губят !

Абе може ли линк към статията във Форбс, или ще ми кажеш да си го търся сам, както обикновенно правите тъпите тролове? Потърсих вече - няма подобна статия!

Колко добре казано САЩ вече явно заяви ТЕДА ПРЕЦЕНЯТ ДАЛИ ЩЕ СТРЕЛЯТ ПО КРИМ?? АЙДЕ СТИГА БЕ ТОВА СЕЩАТЕЛИ СЕ БЕ БЪЛГАРИ ЗАКАКВОО ИДИ РЕЧ?? ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ НЯКАКВА ТЕРИТОРИЯ УКРАЙНА А СЕГА Е СИНУР/полета / на РФ

Москва веднага да снабди Куба, Венецуела и Мексико с подобни ракети и нека те сами да преценЯт как да ги използват.

Ами да ги снабди...ама не може, щото ще изпукат от глад, пък да става въпрос за външни доставики - фантастика! А онези, на които им се доставя да не са луди да ги приемат?! Нали ще им надуят шошоните след това :)))) Единствената държава, която ще приеме това е Севрна Кореа. Тъп си на гуменка тролче малоумно болшевикско!

Ако искат да стрелят ,където искат -демокрация има .Миналия път като гръмна моста им угасна тока .Втория път гърмяха по някакво летище и пак ядоха шамарите .На това му се вика мазохизъм. 100 бомби и 200 танка ,няма да променят нищо .Да сядат да се разбират и да прекратяват тази трагедия .

Да не забравяме и полските трактористи- да се крият хорицата. Всъщност по- добре да се изселят.

Достатъчно е Путин да каже след 1 седмица бомбардираме Киев с тактическо ядрено оръжие 2 килотона и конфликта ще свърши защото промишлеността на Украйна ще спре поради простата причина че всеки ще избяга от Киев.

Един склерозирал Байдан дава далекобойни ракети на един психически болен президент неонацист на Украйна - танцьора Зеленски .Явно и двамата Байдан и Зеленски са увредени в главите.Да не говорим за ЕП в Брюксел ,напълно безполезен за ЕС и тотално неадекватен в тази обсатанивка на война и рецесия.Накрая всяка държава ще се спасява пооделно ,кой как може.Най- зле в този политически буламач ще е България ,държавата с ликвидирана промишленост ,раздробено селско стопанство ,кредити за погасяване и с нечуван демогравски срив спрямо 1992г.

в Украина.И така ви се полага.

Руснаците да предоставят ядрени ракети на иран а те по своя преценка да решат кого и кога да гръмнат америка израел или европа.

Да действат. И САЩ ще ви попилее. А после аз ще те намеря по IP-то и ще те изкормя

И ти ли брате Бруте се пенявиш.Ако толкова си ербап моля заповядай на фронта в Украйна.

Айде намери ме, и аз искам да ми цокаш ташаците тъпунгер прос!

Наш бизнес смерть и бизнес идет хорошо

Ама не могат!Израел обаче може да попилее Иран.А Мосад може физически да ликвидира Пу и приятелите му.

Зеленски е последния президент на Украйна. Много просто няма да има украйна а велика Русия. Баидан ще е последния президент на сащ . Просто и лесно няма да има сащ

Ти не си българин а руски гъзолизец

мое да ме мислите за луд, но ще се изкефя рашаните да ударят Запада и Америка с ядрени ракети....ей така, за да не живеят и те и да няма кой да им харчи парите, за да си ги имат вечно неизползваеми! Пука ми че иаз ще умра...важно е те да са мъртви!

на мене да ми е добре, я най сакам на Вуте да му е зле....та и язе така сакам...смърт на ЗАПАДА И АМЕРИКА, та дори и ядрена!

Русия ще бъде унищожена ако си позволи дори да бомцардира Запорожката АЕЦ

Краварската империя не иска да залезе с мир. Във Вашинготн са готови да жертват милиони европейци в опит да защитят долара и мястото си на финансов хегемон в световен план.

Ако наркомана е совсем безмозьчен и удари Крим Фон дер Ялайен няма да има повече дестинация за екскурзии!Руснаците са почти готови да изпепелятУкрайна ! Икой ще се радва краварският демократ

Виж на картата колко е голяма Украйна. Население 40 мил. Нищо няма да изпепели кремълския мошеник!

А виж ти и се информирай какво прави цар Бомба. Една такава в Киев и всичко ще си дойде на мястото. А дано.

между нацистите им имаше и свестни хора, но друг изход няма освен тотално умищожение на Украйна!

се опита да стреля по Крим, то тя ще бъде ударена тотално с ядрено оръжие и тогава Зеленски няма да има възможност дори да риве!

И какво ще стане след това? Плямпате все едно само русия има ядрено оръжие. Комплексари

просто искаме Русия да унищожи с това оръжие Запада тотално, за да разберат, че не е шега а истина!

Е, айде де! КОга това? Да знам да имам само заеми до тогава! :))))

Американците ви казаха какво ще стане, ако дори на празно място взривите ядрено оръжие - ще унищожат цялата ви армия. Затова и Путя млъкна и се седна, преглъщайки. 8 himars-а ви върнаха обратно, а ако дойде дори една американска дивизия?

Да, твоят Путин си седна и заобгради ЕС и САЩ с хиперзвукови и ядрени подводници. Че и през северният полюс вече може да стреля.

Да ти обясня какво ще стане: ако Путин използва ядрено оръжие в Украйна едва ли ще доживее да види разсейването на ядрената гъба над Украйна - не зная само кои ще бъдат по-бързи -американците или китайците. Според мен китайците ще изпреварят, защото за тях залогът е по-голям - Сибир до Урал. САЩ няма да бързат, защото на тях територии не им трябват. Русия ще се свие до пределите на Московското княжество - 3 000 000 квадратни километра, ат сегашните 17,5 млн километра. Останалото ще бъде поделено между Китай, Япония, Финландия, Казахстан, и Кавказките държави -Грузия, Азербайджан, Армения и появата на няколко нови държави. Това е предречено и ще стане.

да атакува Киев с ядрено тактическо оръжие....това ще бъде една прекрасна новина за западната демокрация!

ще накара руснаците да използват в Украйна ядрено тактическо оръжие и за украинците няма да има спасение, ще ги пържат като скумрии!

Американците с всички сили се опитват да разпалят конфликта възможно най-силно

Ще стрелят по Крим ама ще ги изравнят тотално на нула тъпите укри.

Ако Украйна обстрелва Крим, Русия ще атакува Киев. Това ли искат американците?

Тя щото русия не атакува Киев, а Гоше?

2023-02-04 10:26:48 Булгар (нерегистриран) Ти си болен човек! През комунизма, хората не работиха ли, не бяха ли роби??? Имаха ли свобода, можеха ли да пътуват? Бяха ли заставяни да вярват само на партията и всяко различно мнение се наказваше жестоко? Имаха ли достъп до качествени продукти, като техника, коли, лекарства? Няма по-жесток строй от комунизма, затова и беше отхвърлен от обществата, но ти си промит болен мозък и за теб няма спасение. Ей шмульо, т. нар. ви демокрация е комунизъм с обратен знак. На какви се преструвате бе, започнахте мазно, а после подложихте хората на геноцид. Колко души останаха от 9 милиона, а? Страната е лунен пейзаж, пълно с клошари и просяци, пенсиониране на 100 години, държавата те гърби 40+ години, за да ти даде "пенсия" или да не ти даде никаква такава. Осигурявам се на максимума и ми са много ясни нещата, че никога няма да взема и 20% от това, което съм внесъл. И ДА, комунизмът не беше стока, но вие сте същите мракобесници, СЪЩИТЕ. Ковид, мовид глупости, задължителни ваксинации и прочее практики за тестване на търпимостта на населението. Бяхте се разбесняли здраво. Животните на стопаните кой изби? После нямало чума. Отивайте, изнасяйте се от тази хубава страна да ви хранят западнярите, дето им лижете обувките, хайде друм, на никого няма да му е жал за вас, форумни паразити.

живял съм и при комунизЪма, но такова крадене и там не е имало....сега всичко краде което е на власт и няма светлина в тунела...е аз няма да работя за крадци, а че ще карам лада или москвич...боли ме кура и едното вози и другото, но на запада му мисля тотална ядрена война за назидание на лицемерието им спрямоостаналите народи!

Селски, а от тия 9 млн души, тези дето НЕ ОСТАНАХА, къде отидоха? В Русия, Куба, Северна Корея? Или някъде на Запад, където ВАС ви няма - тъпите комуняги.

Ами не получих нито един отговор на поставените въпроси. Това само показва колко сте промити, жал ми е за вас.

Слава усраИна.

Приятели ако обичате не ме бъркайте като привърженик на какъвто и да е строй или политическа система. Аз желая само равноправие,в сегашните демокрации такова не съществува,пишат се закони не в полза на обществения интерес а такива каквито ограничават и вкарват в зависимости всеки от нас. Лъжата и измамата са навсякъде а от всичко най лошото е представителната демокрация в нея политическия елит е съставен само от испечени лъжци крадци и измамници, защото за пари са готови на всичко а именно те трябва да бъдат избивани като чумави гниди. Не подкрепям войната но не подкрепям и запада. Истината е в пряката демокрация и образованието.

"Мъдьо", да те светна, такова животно демокрация НЯМА. Или поне не е власт на демоса, т. нар демокрация.

Бат Владко още ги чишка

И това струва 2,2 милиарда! Голяма кражба! Тия изброените не струват и 2,2 милиона! Бай съм и наркомана зельо много нещо откраднаха от тази война!

Кому война, а кому мать родна.

не се наиграха тия кравари накрая ще изядат дългия ги е.а в кретените

Е как ще стане, като те са далеко? А войната е тук и тя се води от руснаци и украинци. Някой трябва да отстъпи, но това няма как да стане, така че ще страда само Европа от таз глупава война.

Ами те Руснаците това и чакат, да им отвържат ръцете. С Кримския мост Укрите доказаха, че са достатъно тъпи, сега седят без ток. Ако ударят с далекобойни ракети, вероятно после ще има сриване на цели градове с тежки бомбардировачи, вероятно Киев ще е първи в списъка. За справка тежките Руски бомбардировачи носят по 40 тона бомби, горките хора. Киев ще стане равно поле.

аааа те сега щото ги гъделичкат и така цяла година забравих , че според малоумната русоробска логика , руснаците пазели цивилното население , а украинците го убивали. Това явно е първата такава война в световната история. Иначе разбомбиха досега сума ти градове,а оставиха почти цяла Украйна без ток посред зима,ама пазели гражданите. Е кой нормален при това положение ще му се иска Русский Мир (ГладоморИ, ГУЛАГ,репресии и скотски начин на живот) , серем тина богатата необятна Тюрма - народа беден и алкохолизиран от край време , ама иначе олигарсите си живееха в Западна Европа и викаха даже че и "Лондон наш". Свърши се вече......Азия ви зове,а жълтурите ви чакат :))) П.П и значи нападаш със всичко дето имаш (без ядреното оръжие само) - танкове,ракети,авиация....ама ревеш щото украинците им давали оръжие да отвръщат и да се защитават. Осъзнавате ли колко сте тъпи.Май не.....всъщност със сигурност - не.

Евроатлантици и да ревете и да не Русия си върши работата по план.Напредва на запад и ще спре само когато тя реши

Добре, че ти си на зток, та ще те пропуснат и няма да ти скъсат гъза. :)

Мачкай краварските подлоги и нацистите, Вова.

Укропите удрят един два града в Русия. Русия изпепелява до основи един два града в Укропия как ти си знае. След това или всички се кротват или всички сме мъртви. Много мерси на америсвинете за всичко! За пореден път усмърдяха пейзажа.

следва моГилизация , това следва......другото са мечти на русороби и празни закани на чугунени кратуни,зомбирани със руска пропаганда....к'во беше там "наше дело правое,победа будет за нами" , денацификация , десатанизация и най-смешното - силата на руската армия. Видяхме я за цяла година - един месец устрем и после десет месеца буксуване. И нескончаем рев - заплахи към Запада да не се меси , рев срещу санкциите дето уж не действали , как Европа щяла да мръзне , унищожиха по 3 пъти всичкото украинско въоръжение ( за по-сигурно) и брътвежи и призиви за мирни преговори. Дотук над 100К жертви и поне два пъти повече ранени , ама нещо в последно време спряха да каканижат за денацификация и десатанизация. Вече е световен заговор против азиатската кочина.

Обама сложи Байдън в Белия дом, а сега той изпраща Джо в старческия дом Дълбоката държава“ иска нов президент-демократ С Байдън е свършено. Обама го сложи в Белия дом, а сега той го изпраща в старческия дом 32568 | 2 февр. 2023 | 22:35 Демократите разбират, че Байдън е не само най-лошият кандидат в историята на политиката, но и деградира точно пред очите на всички. Уейн Алин Рут https://www.thegatewaypundit.com/   Биха продали и собствената си майка само за шанса да премахнат Тръмп Бившият президент Барак Обама ръководи това президентство от самото начало Беден, безпомощен, нещастен, мърморещ, спъващ се, непохватен президент е Джо Байдън. За него всичко свърши. Дните му явно са преброени.   Толкова е очевидно какво се случва. Президентството на Байдън приключи. „Дълбоката държава“ и блатото на Вашингтон вече не се нуждаят от него. Той си изпълни задачата и сега те искат той да си тръгне.   Има две причини, поради които всичко това се случва сега. Първо, демократите разбират, че Байдън е не само най-лошият кандидат в историята на политиката, но и деградира точно пред очите на всички. Байдън може да е започнал като безмозъчна марионетка, носейки маски и криейки се в мазето си в Делауеър. Но това бяха „добрите стари времена“. Сега тайната изпълзя от мазето. Котката излезе от торбата и всеки знае това. Дори повечето демократи най-накрая осъзнаха, че и те не искат да видят Байдън през 2024 г. Така че същата „дълбока държава“, която го инсталира, сега трябва да го премахне, за да може да спечели предимство при манипулирането на следващите избори през 2024 г.   Влезте в скандала с неправилното боравене на секретните документи от Байдън. Перфектно време. Байдън е създаден от своята собствена „дълбока държава“. Изведнъж документите просто така са открити на случаен принцип, както в офиса на неговия аналитичен център, така и в неговия гараж в Делауеър. Кой ги намери? Защо корумпираните демократи (които са експерти от световна класа по укриване на информацията - вижте фалшифицираните избори през 2020 г., пропагандата за ваксината срещу Covid-19 и изслушванията на 6 януари) които те избраха да съобщят за тях публично? Защо не ги пренебрегнаха или да потулят скандала?   Наистина защо. Защото искат Байдън да си отиде. Помислете за всички престъпления на Байдън. Украйна. Китай. Корупционните практики. Изнудването. Лаптопа на Хънтър Байдън. Изборите през 2020. Отворените граници. Всички смъртни случаи се дължат на мандата за ваксиниране на Байдън. Унизителното изтегляне от Афганистан. И след всичко това Байдън ще бъде изгонен заради секретните документи в гаража му? Четете по утайката чая. За Байдън краят е близо. Скоро на него ще му бъде обявен импийчмънт, ще бъде обвинен или ще бъде принуден да си подаде оставката позорно.   Кой стои зад всичко това? Можете да познаете, че това е семейството на най-дълбоката държава: семейство Обама. Бившият президент Барак Обама ръководи това президентство от самото начало от дълбоките сенки, а Байдън е марионетка на Обама. Обама го сложи в Белия дом, а сега той изпраща Джо в старческия дом.   Защо? Най-доброто ми предположение е да освободи място за Мишел Обама, като кандидат за президент на Демократическата партия за 2024 г. Това е големият план на Обама. Това ще бъде четвъртият и петият мандат на Обама. Самият Обама вече имаше два мандата. След това неговата марионетка Байдън получи един мандат. Сега той иска Мишел да му даде още два мандата.   С пет мандата Обама ще бие рекорда, поставен от последния диктатор-демократ, който се опита да превърне Америка в социалистическа държава, Рузвелт.   Но никога не изпускайте от поглед връзките на семейство Клинтън с „дълбоката държава“. Може ли Клинтън да изхвърли дядото от самолета, за да направи място за... Hillary Part Deux (Хилари Повърхностната). В крайна сметка мисля, че аз бих заложил парите си на врата ?3: на престъпното семейство Пелоси. Те са свързани с „дълбоката държава“, както Джон Готи беше свързан с мафията. Може би лелята Нанси хвърля Байдън под автобуса, за да направи място за своя племенник, калифорнийския диктатор Гавин Нюсъм, който открито копнее за Белия дом.   Това са водещите кандидати, заради които престъпниците от „дълбоката държава“ оставят дядо Джо да бъде изяден от вълците. Обзалагам се, че до 2024 г., и най-вероятно и по-рано един от тези тримата кандидати ще бъде издигнат за кандидат за президент, който да заеме поста като действащ президент на САЩ.   Как ще стигнат те до върха? Вицепрезидентката Камала Харис скоро ще бъде принудена да се оттегли заради богатството, пищните вечери в Сан Франциско и речите, които изнася на стойност $100 000. Един от гореспоменатите трима ще бъде номиниран за нов вицепрезидент и след принудителното отстраняване на Байдън той ще се възкачи на трона.   Сега нека преминем към втората причина, поради която „дълбоката държава“ внезапно се устреми да се отърве от Байдън, защото ако могат да го обвинят, осъдят или отстранят Байдън от длъжността с обвиненията в неправилно боравене с класифицирани документи, това ще е две в едно.  Те се отърват от Байдън и това ще улесни да се обвини и осъди Тръмп по същите обвинения. Отстраняването на Байдън им дава „прикритието“, за да покажат колко „справедливи“, „честни“ и „непредубедени“ са.   Не ги ли чуваш как се карат? „Справедливостта си е справедливост. Отървахме се и от Байдън, и от Тръмп за едно и също престъпление. Ние никога не сме си играли с политиката“.   И разбира се, в крайна сметка, да се отърват от Тръмп е целта на всички тези обсебени, мразещи Тръмп демократи. Те биха продали и собствената си майка само за шанса да премахнат Тръмп. Той е единственото нещо, което стои на пътя всички ни да ни превърнат в крепостни хора и роби.    Така че Тръмп трябва да си отиде. Ето как го премахват от пътя си: като го обвиняват, унищожават репутацията му и го свържат със съда за следващите две години. Сега знаете какво се случва с объркания и безмозъчен Байдън и защо.

Нема по долно животно от пияния руснак! Този дето го снимаха със знамето над Райхстага имаше по два часовника на всяка ръка!!!

Избягалият от Русия лейтенант от кримските полкове разказва за безчинствата!

Офицерът има два часовника защото руснаците държат на точността, единият часовник е показвал вечното Сталинско време,а другият изтичащото време на фашизма и запада.

ЕвроБесепарите се изнасят със скоростта на див педераст !!!

Или сбирщина от 500-600 пияни рашисти

Украинците първо ще разчистят на Изток, после ще се заемат с Крим. Е, може да думнат моста, но той е незаконен така или иначе. И какво значи "ще стрелят по Крим"? Украинците, за разлика от руснаците, се целят по военно значими обекти, не по мирното население.

Само да не им дават ракети с обсег над 300км, че ще почнат да стрелят по нашите путинофили и може да има коствени невинни жертви.

Няма невинен путинофил... Има платени майцепродавци и безплатни неграмотници.

Естествено, че няма, но за всеки случай винаги минавам на другия тротоар, когато видя някой комуняга.

Смърди на руска мърша

Как смърди на крави тук

Кравите са изхранили човешкия род! А в Русия колко крави има! Много малко! И затова и руснаците не са хора , а вредни животни! Паразити!

Зеления иска ЯДРЕНИ оръжия...

Най-активни по форумите са руските внуци. Що така бе милички, толкова нежни са били през 1944 руснаците с бабите ви.

Имаше един видео клип за ски курорт в Кавказ. Поради опасност от лавина за една ски писта и за да не стане нещастие местните власти решават да предизвикат изскуствено падане на лавината. Вземат взрив , слагат на върха от къдете потенциално ще падне лавината и гръмнаха взрива. Откъсна се огромен снежен масив , който започна да пада и за голяма изненада на всички се насочи към един лифт , който теоретично не е бил на линията на падане на лавината но лавината помете целия лифт включително и долната станция на лифта. Така че САЩинистите като дадат тези ракети на едни хора с ограничено мислене, какво се очаква ще гръмнат ли Крим или няма да го гръмнат без да мислят за последствията?

Правилно в кавказ,точно там, в Предверието на сссср,там винаги Гърми нещо някъде,където не е трябвало Да гръмне...сега гърми към донбас... Скоро ще гръмне и в москва...да,точно там ще избухне..в кремъл!!!

Крим си е украински! И така е във всички легални документи, вкл международни! Украйна не е паднала на нивото на Русия! Вижте какво стана при Херсон! Руснаците откраднаха и паметниците дори! Не народ а мърша!

Малко хронология на събитията. Повече от шест месеца от началото на конфликта Киев живееше в комфорт. Имаше ток, вода и газ.Имаше телевизионен сигнал, мобилни връзки и Интернет. Метрото не е спирало да работи, а наземния транспорт функционираше нормално. През ден в Киев имаше политици от Западна Европа. Същевременно Русия беше предупредила, че ако бъде ударен Кримския мост или населени места в Крим и другите части на Русия, ще последва ответен удар върху центровете за вземане на решения. Така и стана. Удариха Кримския мост и екстрите в Киев свършиха. Сега въпросът е дали пак ще настъпят мотиката. Този път смятам, че отговорът ще е по-твърд. Независимо от всичко до този момент Русия не обстрелва жилищни комплекси, което не може да се каже за жителите на Донецк и Луганск. При тях това върви от 2014 година, та до ден днешен. В нашите средства за масова информация за тези неща обаче не се говори. Забранено е! Не казват какво е това "Алеята на ангелите" в Донецк и как е възникнала тя.

Киев живеели в комфорт? Кога бе? Когато беше кремълския башибозук в покрайнините? Като търчат през ден в укритията? И както сега обяснявате да спират украинците да се бият, че мир да имало, що не го обяснявахте на въоръжените кремълски сепаратисти в Донбас през 2014-та? Аман от кремълски пропагандни идиотщини и шизофрении.

Какво му обясняваш на пилешкия мозък? Много е вероятно да троли защото е интелектуално затруднен, а не за пари. Което прави битието му още по-безсмислено и тъжно. Крим е на Украйна и могат да си гърмят всякакви незаконно построени мостове. Това кухите български лейки е хубаво да си го набият в главата и да не се мъчат да разсъждават...

...то май високоточните ракети свършиха,та сега вземат от ким ир чен ун...ли там кой дебил подред...а скоро вибухи в кремъл,русоробски олигофрени

Пилат Понтийски ряпа да яде. Американците си измиват ръцете , макар прекрасно да знаят , че въпросът е не " дали" , а " кога" Украйна ще използва тези ракети. Това е все едно Русия да активира някой спящ в океана " Посейдон" , за да види дали вълната ще стигне до американския бряг. Това са безумци.