САЩ наложиха санкции за тежки нарушения на човешките права

Сред засегнатите са хора от Мианма, Пакистан, Либия, Словакия, Конго, Южен Судан, Саудитска Арабия и Русия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много поздрави от Венецуела!

Какво се чудите? За какво хората ни викат кравари, случайно ли си мислите че е това? Защото отношенията между американците и останалите наподобяват отношенията между краварите и кравите от различните породи!

Някой усеща ли в това Преследване/наказване от САЩ .. на Чужди граждани нещо Напълно ненормално и сбъркано !?

Това е най малкото защото искат да си наложат собствените закони да действат при суверенни държави, на което и най големия олигофрен ще се изсмее ама и ще се зарадва че има по големи олигофрени от него.

На камиларите-саудитци само един консул наказали за разчленения и сготвен Кашоги. Представете си, макар и само хипотетично, че по някаква случайност Плевнелиев или Борисов бъдат отвлечени в руското посолство в София и евтаназирани. Какво ще се случи? Може ли да си представите?

Радост за българите.

Луд умора няма, само се поти... и излага пред цял свят. Ама пък си и вярва - нали за това е луд....

Баламосват биомасата ...

Някoй

т.нар. "цивилизован свят" кога ще наложи санкции на амер.пхолитици, започнали 3-4 незаконни войни в Бл.изток, в които загинаха милиони, а десетки милиони са бежанци. Говоря за Либия, Сирия, Ирак, Афганистан...

Американски пехотинци в Либия няма. Има обаче руски наемници - от супер-елитните СПЙЕЦ НАЗ 'Вагнер' - дето после цял взвод се събира в една лопатка :)

Неначесани Чакат за Лонгинов, Стронгинов и Неверов.... (long enough, Strong enough, never off )

Ах Рассия, ето откъде идвали комплeксите и агресията..

Schilo

Ще им блокират сметките, които така или иначе ги нямат?

Тия от сащ с тия санкции се насраха вече .... на цял свят наложиха санкции за кво ли не да ги еба у майката изтрещели кравари

На Епщайн и Уайнщайн ли ?

В същото време, в съседна новина: Лавров връчи на Тръмп покана от Путин да празнуват заедно 9 май .... Хора, кога ще разберете, че великите сили нямат нужда от мен и вас. Крайно време е да спрем да имсе кланяме, възхищаваме и пр., те ще се оправят, крайно време е ние да запретнем ръкави и да си оправим кочинката, те няма да ни я оправят, само ще ни точат, използват и захвърлят, когато вече не сме им нужни. Важи и за двете големи сили, споменати в тези две новини.

Конго и Русия - в един списък. Оригиналния бантустан и 'подобреното' ватно копие.

Кога ще признаят за геноцида срещу коренното население на т.н. континент америка?

Това в някой пенсионерски клуб ли го измъдри?

'т.н. континент америка' ?! Савушкинския плоскочел контингент пак изби рибата.

през 1970 година спряха държавното финансиране на програмата за кастриране на индианки... един вид повече няма да правят така.

Нищо лошо. САЩ просто си пазят територията и държавата от престъпници.

"САЩ наложи вчера санкции на 20 души в осем държави " - малко не разбрах, да ми обясниш, къде ги виждаш границите на САЩ. САЩ може да си приема закони за нарушите американските закони в САЩ. Никой не им дал право да се бъркат във вътрешните дела на други държави. Съгласно международното право, понятие неизвестно за САЩ, има си международни закони и международни организации. Които се занимават с междудържавни дела. Американските закони и санкции не са екстериториални. САЩ се опитват да задължат държавите по света, да спазват абсурдните закони и правила на всеки американски съд. Което означава доброволен отказ от суверенитет и приемане на чуждо външно управление. Пообъркал си се солидно.

Петров и Боширов ти пращат много поздрави. 'Екстериториално'..

САЩ не се бъркат във вътрешните дела на гореспоменатите държави. Просто на санкционираните им се забранява да посещават САЩ или се блокират банкови сметки. А те ако искат да продължават в същия дух в собствените си страни, никой не им забранява. Понимаеш разликата, умнико?

Ще прекали Тръмп и ще му го НАЛОЖАТ мазен!

От тези, дето ти поемаш ли?

Запознат си с вкуса..

А за Гуантанамо и Абу Бакир ( май така се казваше затвора в Ирак) няма ли да си наложат санкции на себе си?

Гореспоменатите места са затвори за изроди, които не трябва да виждат бял свят.

Ако си толкова загрижен за тези изроди, можем да ги вземем при нас.

А фактите са малко по-различни. КОй ги определи като "изроди". Отделно, кой дава право на САЩ да задържа по света чужди граждани и да ги малтретира и съди. Имат си територия, имат си държава. Да си задържат престъпниците на своя територия, когато са нарушили американските закони. Ако имат проблем с издирване на свой престъпник, има си международни организации, както е Интерпол, да се обърнат за съдействие. Теб май те кефи да си имаш господар и да носиш нашийник. И да изповядваш религията на слугата и робчето.

Schilo

Ал Багдади е бил в Гуантанамо. Освободен е от там. Последно, изрод ли е, или не?

Тия май съвсем са психясали след като всеки ден се чудят какво да сътворяват за суверенни държави щом на тях не им изнася .. Незнам по каква логика тия се чудят как да си измислят ''закони'' дето да налагат в други територии и не поглеждат батаците при тях...

Словакия?!? Какво ли са отказали да купят?

Убиват разследващи журналисти. Но.. както казва слънцеликия ти фюрер - борбата с корупцията 'подкопава устоите на държавата.

Държава Мианма няма, има Мианмар.

Държавата в която можеш да бъдеш зотворен без съд и присъда , налага санкции за човешки права

Имаш предвид Севена Корея, нали? Съвсем се осра.

Защо определен закон носи името Магнитски едва ли някога ще долети до кухите ватни кратуни. Законът обаче работи и то отлично.

собственика на КТБ...нали и той се ожали на американците от Борисов, мотивирайки се с клаузите на закона Магнитски-)

Много е дълго за четене. Самосезирали ли са се?!

"Сред другите засегнати са военни лидери от Минама..." Баси, от Мианмар Дир-аджиите направиха Минама... Според мен САЩ трябва да наложат санкции за нарушаване на правописа и за недостатъчна грамотност на целия "Дир" и да ги пратят в Минама за десетина години, белким се научат да пишат...

... на български се пише Мианмар https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B8%D0%B0%D0%BD%D0%BC%D0%B0%D1%80

Словакия сложена до Южен Судан ... Тия на случаен принцип ли вече мятат санкциите ? А санкции на пингвините кога? Крадат яйца от по-невнимателните, това е грубо потъпкване на правата....

Санкциите са срещу отделни хора, джанъм, не срещу държави. Какво имаш на раменете си?

Кратуна пълна с вата + радиоприемник на Савушкински честоти.

И за Американци трябва да има санкций Защото бият негрите.

Ама, много нагли бе, нечовешки - избиха милиони след ВСВ, разсипаха десетки държави, грабят и рушат по целия свят и на всичкото отгоре го раздават морални съдници.