Коментари - НАТО започна 24-часово въздушно наблюдение на Либия | Днес.dir.bg

НАТО започна 24-часово въздушно наблюдение на Либия

НАТО обяви, че започва 24-часово наблюдение на либийското въздушно пространство, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - НАТО започна 24-часово въздушно наблюдение на Либия | Днес.dir.bg

Коментари

Франция 1968=Ирак 2011 ?? Тук мирише на НЕФТ, ЖАЖДА ЗА ВЛАСТ И ПАРИ, От далеч вони на нечистоплътни корпоративни интереси с международен произход. Нека сега си спомним далечната 1968 година и да си представим възможно ли е било Франция да попадне под обсада на войските на Съветския Съюз и Америка заради опита на студентите тогава да променят режима. Срам за така наречените демократични държави готвещи се да разменят поредната порция кръв срещу петрол. Даже и марсианец да бъде избран за президент на Америка ценностите им няма да се променят. Власт и пари са боговете им. Не можаха и този път да ни изненадат с нещо ново.

Франция 1968=Ирак 2011 ?? Всеизвестно е че досегашната либийска държава е меко казано неразбираема за останалия свят. За разлика от усмихнатите и слънчево настроени народи на Тунис и Египет. Либийците като цяло са считани за високомерни и трудни хора, До голяма степен това се дължи на вътрешната политика и революционния манталитет на Кадафи. Тоест всички знаем що за птица е той. Независимо дали това ни харесва или не, сега става обаче нещо което за пореден път доказва наличието на предварително режисиран сценарии с така наречените арабски революции. Следва продължение.

Тука много пронатофски фашисти са се навъдили,явно сте я некои платени агитгербери ,я някои ояли се реститути?? на НАтоф са му преброени дните ,и ВЪН НАТО от майка България!

Те да си гледат тяхното небе, да не ги думнат от някъде.

Гледат си го. Но само Русия, Иран или Северна Корея мразят свободните хора дотолкова, че да сглупят да тръгнат срещу НАТО. Така че недей да плашиш и да правиш намеци. На КГБ още им държи влага провала, че не са господари на света и че "световния социализъм" се провали. Сега на Русия остана възможноста да играе заедно само със световния тероризъм за да бъде антипод на свободномислещите хора.

Гледат какво ще докопат от либийския нефт,а за антиподи на свободомислещи хора първо погледни себе си.На кого е донесла нещо добро свобода натрапена от щатите.И сега като всички са ревнали срещу Кадаифа,защо никой не даде безусловни гаранций за запазване мира в Либия след него и гарантиране на спокоен живот.Явно си луд фен на мазохистичната българска демокрация.

Аз съм за САЩ

ЛЕКА ИМ ПРЪСТ И ВЕЧНА ИМ ПАМЯТ НА ТВОИТЕ ХАМЕРИКАНЦИ

Пак много платени соц-пропагандатори пееши в хор неща от рода на: "..империалисти, агресори, заради нефта е..." и т.н. Глупости! Да не мислите че тия лъжи изречени няколко милиона пъти ще станат истина в умовете на хората. Ние да не сме идиоти с промити мозъци като вас. Само показвате че ви е страх, защото накрая (може и след 100 години да е) и последният ви любим руски диктатор ще го отнесе. Защото той със сигурност ще остане последен и сам.

без да съм от ония на които си писал искам само да вметна че същото важи и за твоята позиця :)

Кое по-точно? Свободомислещите се увеличават, пролетариатите намалят. Свободните хора стигат до единомислие и се обединяват, макар и доста по-бавно и по-трудно от пролетарците. Свърши им гювеча на утопистите.

Да ни е честито - чака ни нова рецесия, нова трета световна война и глад и смърт за милиони хора по света. Явно света се управлява от малоумници и човекоубийци

Малеееее, колко си ми умен и далновиден! Абе ти да не си екстрасенс?

си е мой ,моля изполвай друг

Какво виете? За Кадафито ли ви е мъчно, а? За най-жестоката и тоталитарна държава! Изрода за да си запази властта избива собствения си народ! Май забравихте какво щеше да им се случи на нашите и колко пари ни измъкна за да ги пусне оня пладнешки разбойник! 40 г на власт!!! Дано Натовците да се намесят по-ефективно и по-бързо, щото тоя иначе ще избие още хора!

ЗНАЕШ ЛИ МАЛОУМНИКО, ЧЕ С ТВОИТЕ НАТОВЦИ Е СВЪРШЕНО. Множко ще им дойде да открият трети фронт след този в Афганистан и Ирак. Пък и не знаят кога лудите от Северна Корея ще тръгнат и натикат в океана натовските им задници намиращи се в южната част на този полуостров. ТВОЯТА АМЕРИКА И НАТО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ТОЧНО ТОВА, КОЕТО БЕ РИМСКАТА ИМПЕРИЯ ПО ВРЕМЕТО НА НЕЙНИЯ РАЗПАД. Отиде си великият и неподим СССР, сега е ред и на САЩ. Познай малоумнико коя е новата поднебесна империя, която превърна в най големия длъжник твоята любима Америка.

Забърса ли вече пяната дето се разхвърча от устата ти като чу НАТО, а? И малумница ще викаш нали се сещаш на коя? Дреме ми за главните ти букви - те изразяват само безсилие! А поднебесната империя много ще има да чака докато си прибере дълговете! Човека взе парите и каза ще видиме. ... Сещаш ли се?

Aбе глупак нали ние сме в нато или ти си още в ссср.Ами зминавай си в русия какво правиш тук комунистически боклук.

Защо действа толкова припряно господин Саркози? Все още няма ясни доказателства, че този съвет представлява цялата опозиция срещу Кадафи. Не е сигурна и действителната тежест на съвета в процеса на вземането и изпълнението на решения. Няма гаранции за прозападната му насоченост, както и за действителните му намерения към демократични промени. Същевременно под въпрос е и лоялността на членовете на съвета към самата Франция - вчера предадоха Кадафи, утре могат да предадат Саркози. С всеки следващ ден опозицията губи възможностите си самостоятелно да постигне бърза и невъзвратима военна победа срещу правителствените войски. Е, какво целите, господине? Искате да станете страна в гражданската война? Да направите стъпка към въвличането на Франция, разбирай НАТО и ЕС, на страната на нелегитимно "управление", каквото представляват според международното право бунтовниците. Все повече не издържа и тезата, че актът ви е продиктуван от стремеж за защита на човешки права. Едно е да се защитават протестиращи без оръжие, друго - паравоенни формирования, окичени с леко и тежко въоръжение и извършили не по-малко военни престъпления от стоящите срещу тях. Или може би искате да дадете ясен сигнал на африканските французи, че защитавате интересите на техните събратя в Либия. А щом като се приключи с Либия, няма да има пожар в Алжир, с който вашата страна е доста гъста, пък и по-близо.

Питате защо е тази припряност на Саркози? Но не ви ли припомня тази припряност произхода на самия Саркози? И в чий интерес би било отстраняването на Кадафи, който е лют враг на една друга близкоизточна страна? Апропо, случайно съвпадение ли е и решението на Медведев да анулира специални доставки за Либия на стойност 4 милиарда долара? Та и двамата са от един и същи джинс. Поразмърдайте мозъците си. Пък може да изкочи и някое обясненийце за онова, което поне частично е заложено в подготочката на либийските събития..........

Много точен коментар. Според мен след завладяването на Ирак, ние ставаме свидетели на възраждането на колониализма. И Франция е решила този път да изпревари САЩ.

адски си прав къде бяха те като Непал си поиска независимуста преди година когато китаи разпрасна демостриращтите студенти с оръжие стар и глупав израст но ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА руснака не е глупав и добре обмисля положението достатачни са му кавказките воини и техните терористи

ГОРКИТЕ АРАБИ! ТЯХНОТО ПРОКЛЯТИЕ Е НЕФТА!

Не е така жалки тъпи социалистчета. Тяхното проклятие е, че живеят в средновековието. Ако се бяха реформирали и напреднали нямаше да изживяват тия процеси чак сега. За всичко все хамериканците и евреите ви виновни. Чукундури марксистки.

А ние не живееме ли в средновековиетоагент 02? Защо нас не ни закачат ?

Това няма нищо общо със цоциализма, а със световния ред. Утер като решат турците или македонците да отцепят територии и ние тръгнем да се защитаваме, а НАТОВЦИТЕ ни подберат ще видиш умно не социалстче. Дано имаш вила и си представи да ти я вземат турците, или да бомбардират родния ти край(майка, деца) защото ти защитаваш родината си (в което се съмнявам)

Американците отново се опитват да се наместват там където не им е работата - за пореден път го показват това - същите ходиха няколко пъти в Ирак,същите бяха и в съседна Югославия,същите бяха къде ли не - само и само целта им е да водят военни действия,да убиват невинни хора и да си пласират оръжието.Освен това САЩ винаги са се опитвали и в много случаи са успявали да провокират военни действия в редица страни по света!Но лошото е,че слагачите от ЕС ги подкрепят в тези мръсни дела и опити!Не трябва да се допуска това което се случи в Ирак,Югославия и на други места! Американците да си гледат тяхната страна и стига са гледали в чуждото канче и стига са се месили в делата на другите суверенни държави и само омраза и насилие насаждат същите!Време е да се спрат!

Може ли нещо да ги спре? чудовища!!!

Та какво е това? И ние всички ще гледаме невъзмутими как НАТО ще отвоюва Либия за бунтовниците. Не стига че ще гледаме ами ще ги подкрепяме. СВЕТОВЕН ГЕНОЦИД. ПО БЪЛГАРСКИ "МЪТИШ НЕМЪТИШ ЩЕ ТЕ ЯМ"

Сценария навсякъде е еднакъв-даже не си и правят труда да го поизменят малко!Разсипаха и Либия.

АМИ ЦЯЛАТА РАБОТА Е НАГЛАСЕНА ОТВЬН,УЖ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ?!КАКВО ИМ БЕШЕ НА ЛИБИЙЦИТЕ?НИЕ СМЕ С ПЬТИ ПО-ЗЛЕ ИКОНОМИЧЕСКИ ОТ ТЯХ.НЕ СЬМ ЧУЛ ОЩЕ ДО СЕГА ,ЧЕ ИМА ХОРА В ЛИБИЯ,КОИТО РОВЯТ В КОФИТЕ ЗА БОКЛУК!? НО ЯВНО ОТВЬН КАТО ВИДЯХА,ЧЕ НЯМА ДА МИНЕ НОМЕРА,ЧЕ КАДАИФА НЯМА ДА СЕ ПРЕДАДЕ ТОКУ ТАКА.СЕГА МИНАВАТ КЬМ ПЛАН 2 ...САМО ДА НЕ СТАНЕ КАТО В СЬРБИЯ?ДА ЗАПОЧНАТ НАТОФЦИТЕ,ДА БОМБАРДИРАТ И ЛИБИЯ

НЕ БОЙ СЕ НЯМА ДА СТАНЕ,ЗАЩОТО НАЛИ ЗНАЕШ КАКЪВ ИМ Е ПРИНЦИПА?ТЕ СА КАТО ЦИГАНИТЕ,МОЖЕ ДА СЕ БИЯТ ПОМЕЖДУСИ,НО АКО НЯКОЙ СЕ НАМЕСИ СЕ ОБЕДИНЯВАТ И ПОЧВАТ ДА БИЯТ НЕГО.ТАКА,ЧЕ ТУК СЕ ИСКА МАЛКО...ТАКТИКА,ПРАКТИКА И СТРАТЕГИЯ....КАПИШ?

Това си съвсем натурален опит за преврат, наложен от вън.

чичо сам и в либия ще търси ядрено оръжие

Въртите,сучете и пак ще дойдете на моето.

И това ако не е вмешателство във вътрешните работи на държавата, здраве му кажи! Да разбираме че ЕС и САЩ подкрепят едно малцинство? И ще се опитат да наложат управлението на това малцинство на целия народ? Нещата ще отидат към по-голяма беля ако това се случи.

малцинство? :S какво малцинство, бе джанъм. ЦЕЛИЯ народ иска той да си ходи ... да не би да искаш да стане като в Руанда, бе, човек? Муамар е вече отявлено луд ...

Просто така се осъществява контрол от страна на силния към слабия когато интересите на силния са засегнати - цената на петрола напеример. Ак она някой нему харесва и не може да сметне 2+2 може да се премести да живее в либия по катуните и да стане либиец ако иска!

Ако бяха малцинство нямаше добре въоръжената армия да се мъчи толкова с тях ;)

Айдеее започна се с окупацията на една суверенна държава и народ!!Бог да е на помощ на либйиския народ!!!Амин!

Айде бензина по 1лв.за ГАЛОН честито на всички БЪЛГАРИ!

Коментари - НАТО започна 24-часово въздушно наблюдение на Либия | Днес.dir.bg

НАТО започна 24-часово въздушно наблюдение на Либия

НАТО обяви, че започва 24-часово наблюдение на либийското въздушно пространство, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - НАТО започна 24-часово въздушно наблюдение на Либия | Днес.dir.bg

Коментари

Франция 1968=Ирак 2011 ?? Тук мирише на НЕФТ, ЖАЖДА ЗА ВЛАСТ И ПАРИ, От далеч вони на нечистоплътни корпоративни интереси с международен произход. Нека сега си спомним далечната 1968 година и да си представим възможно ли е било Франция да попадне под обсада на войските на Съветския Съюз и Америка заради опита на студентите тогава да променят режима. Срам за така наречените демократични държави готвещи се да разменят поредната порция кръв срещу петрол. Даже и марсианец да бъде избран за президент на Америка ценностите им няма да се променят. Власт и пари са боговете им. Не можаха и този път да ни изненадат с нещо ново.

Франция 1968=Ирак 2011 ?? Всеизвестно е че досегашната либийска държава е меко казано неразбираема за останалия свят. За разлика от усмихнатите и слънчево настроени народи на Тунис и Египет. Либийците като цяло са считани за високомерни и трудни хора, До голяма степен това се дължи на вътрешната политика и революционния манталитет на Кадафи. Тоест всички знаем що за птица е той. Независимо дали това ни харесва или не, сега става обаче нещо което за пореден път доказва наличието на предварително режисиран сценарии с така наречените арабски революции. Следва продължение.

Тука много пронатофски фашисти са се навъдили,явно сте я некои платени агитгербери ,я някои ояли се реститути?? на НАтоф са му преброени дните ,и ВЪН НАТО от майка България!

Те да си гледат тяхното небе, да не ги думнат от някъде.

Гледат си го. Но само Русия, Иран или Северна Корея мразят свободните хора дотолкова, че да сглупят да тръгнат срещу НАТО. Така че недей да плашиш и да правиш намеци. На КГБ още им държи влага провала, че не са господари на света и че "световния социализъм" се провали. Сега на Русия остана възможноста да играе заедно само със световния тероризъм за да бъде антипод на свободномислещите хора.

Гледат какво ще докопат от либийския нефт,а за антиподи на свободомислещи хора първо погледни себе си.На кого е донесла нещо добро свобода натрапена от щатите.И сега като всички са ревнали срещу Кадаифа,защо никой не даде безусловни гаранций за запазване мира в Либия след него и гарантиране на спокоен живот.Явно си луд фен на мазохистичната българска демокрация.

Аз съм за САЩ

ЛЕКА ИМ ПРЪСТ И ВЕЧНА ИМ ПАМЯТ НА ТВОИТЕ ХАМЕРИКАНЦИ

Пак много платени соц-пропагандатори пееши в хор неща от рода на: "..империалисти, агресори, заради нефта е..." и т.н. Глупости! Да не мислите че тия лъжи изречени няколко милиона пъти ще станат истина в умовете на хората. Ние да не сме идиоти с промити мозъци като вас. Само показвате че ви е страх, защото накрая (може и след 100 години да е) и последният ви любим руски диктатор ще го отнесе. Защото той със сигурност ще остане последен и сам.

без да съм от ония на които си писал искам само да вметна че същото важи и за твоята позиця :)

Кое по-точно? Свободомислещите се увеличават, пролетариатите намалят. Свободните хора стигат до единомислие и се обединяват, макар и доста по-бавно и по-трудно от пролетарците. Свърши им гювеча на утопистите.

Да ни е честито - чака ни нова рецесия, нова трета световна война и глад и смърт за милиони хора по света. Явно света се управлява от малоумници и човекоубийци

Малеееее, колко си ми умен и далновиден! Абе ти да не си екстрасенс?

си е мой ,моля изполвай друг

Какво виете? За Кадафито ли ви е мъчно, а? За най-жестоката и тоталитарна държава! Изрода за да си запази властта избива собствения си народ! Май забравихте какво щеше да им се случи на нашите и колко пари ни измъкна за да ги пусне оня пладнешки разбойник! 40 г на власт!!! Дано Натовците да се намесят по-ефективно и по-бързо, щото тоя иначе ще избие още хора!

ЗНАЕШ ЛИ МАЛОУМНИКО, ЧЕ С ТВОИТЕ НАТОВЦИ Е СВЪРШЕНО. Множко ще им дойде да открият трети фронт след този в Афганистан и Ирак. Пък и не знаят кога лудите от Северна Корея ще тръгнат и натикат в океана натовските им задници намиращи се в южната част на този полуостров. ТВОЯТА АМЕРИКА И НАТО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ТОЧНО ТОВА, КОЕТО БЕ РИМСКАТА ИМПЕРИЯ ПО ВРЕМЕТО НА НЕЙНИЯ РАЗПАД. Отиде си великият и неподим СССР, сега е ред и на САЩ. Познай малоумнико коя е новата поднебесна империя, която превърна в най големия длъжник твоята любима Америка.

Забърса ли вече пяната дето се разхвърча от устата ти като чу НАТО, а? И малумница ще викаш нали се сещаш на коя? Дреме ми за главните ти букви - те изразяват само безсилие! А поднебесната империя много ще има да чака докато си прибере дълговете! Човека взе парите и каза ще видиме. ... Сещаш ли се?

Aбе глупак нали ние сме в нато или ти си още в ссср.Ами зминавай си в русия какво правиш тук комунистически боклук.

Защо действа толкова припряно господин Саркози? Все още няма ясни доказателства, че този съвет представлява цялата опозиция срещу Кадафи. Не е сигурна и действителната тежест на съвета в процеса на вземането и изпълнението на решения. Няма гаранции за прозападната му насоченост, както и за действителните му намерения към демократични промени. Същевременно под въпрос е и лоялността на членовете на съвета към самата Франция - вчера предадоха Кадафи, утре могат да предадат Саркози. С всеки следващ ден опозицията губи възможностите си самостоятелно да постигне бърза и невъзвратима военна победа срещу правителствените войски. Е, какво целите, господине? Искате да станете страна в гражданската война? Да направите стъпка към въвличането на Франция, разбирай НАТО и ЕС, на страната на нелегитимно "управление", каквото представляват според международното право бунтовниците. Все повече не издържа и тезата, че актът ви е продиктуван от стремеж за защита на човешки права. Едно е да се защитават протестиращи без оръжие, друго - паравоенни формирования, окичени с леко и тежко въоръжение и извършили не по-малко военни престъпления от стоящите срещу тях. Или може би искате да дадете ясен сигнал на африканските французи, че защитавате интересите на техните събратя в Либия. А щом като се приключи с Либия, няма да има пожар в Алжир, с който вашата страна е доста гъста, пък и по-близо.

Питате защо е тази припряност на Саркози? Но не ви ли припомня тази припряност произхода на самия Саркози? И в чий интерес би било отстраняването на Кадафи, който е лют враг на една друга близкоизточна страна? Апропо, случайно съвпадение ли е и решението на Медведев да анулира специални доставки за Либия на стойност 4 милиарда долара? Та и двамата са от един и същи джинс. Поразмърдайте мозъците си. Пък може да изкочи и някое обясненийце за онова, което поне частично е заложено в подготочката на либийските събития..........

Много точен коментар. Според мен след завладяването на Ирак, ние ставаме свидетели на възраждането на колониализма. И Франция е решила този път да изпревари САЩ.

адски си прав къде бяха те като Непал си поиска независимуста преди година когато китаи разпрасна демостриращтите студенти с оръжие стар и глупав израст но ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА руснака не е глупав и добре обмисля положението достатачни са му кавказките воини и техните терористи

ГОРКИТЕ АРАБИ! ТЯХНОТО ПРОКЛЯТИЕ Е НЕФТА!

Не е така жалки тъпи социалистчета. Тяхното проклятие е, че живеят в средновековието. Ако се бяха реформирали и напреднали нямаше да изживяват тия процеси чак сега. За всичко все хамериканците и евреите ви виновни. Чукундури марксистки.

А ние не живееме ли в средновековиетоагент 02? Защо нас не ни закачат ?

Това няма нищо общо със цоциализма, а със световния ред. Утер като решат турците или македонците да отцепят територии и ние тръгнем да се защитаваме, а НАТОВЦИТЕ ни подберат ще видиш умно не социалстче. Дано имаш вила и си представи да ти я вземат турците, или да бомбардират родния ти край(майка, деца) защото ти защитаваш родината си (в което се съмнявам)

Американците отново се опитват да се наместват там където не им е работата - за пореден път го показват това - същите ходиха няколко пъти в Ирак,същите бяха и в съседна Югославия,същите бяха къде ли не - само и само целта им е да водят военни действия,да убиват невинни хора и да си пласират оръжието.Освен това САЩ винаги са се опитвали и в много случаи са успявали да провокират военни действия в редица страни по света!Но лошото е,че слагачите от ЕС ги подкрепят в тези мръсни дела и опити!Не трябва да се допуска това което се случи в Ирак,Югославия и на други места! Американците да си гледат тяхната страна и стига са гледали в чуждото канче и стига са се месили в делата на другите суверенни държави и само омраза и насилие насаждат същите!Време е да се спрат!

Може ли нещо да ги спре? чудовища!!!

Та какво е това? И ние всички ще гледаме невъзмутими как НАТО ще отвоюва Либия за бунтовниците. Не стига че ще гледаме ами ще ги подкрепяме. СВЕТОВЕН ГЕНОЦИД. ПО БЪЛГАРСКИ "МЪТИШ НЕМЪТИШ ЩЕ ТЕ ЯМ"

Сценария навсякъде е еднакъв-даже не си и правят труда да го поизменят малко!Разсипаха и Либия.

АМИ ЦЯЛАТА РАБОТА Е НАГЛАСЕНА ОТВЬН,УЖ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ?!КАКВО ИМ БЕШЕ НА ЛИБИЙЦИТЕ?НИЕ СМЕ С ПЬТИ ПО-ЗЛЕ ИКОНОМИЧЕСКИ ОТ ТЯХ.НЕ СЬМ ЧУЛ ОЩЕ ДО СЕГА ,ЧЕ ИМА ХОРА В ЛИБИЯ,КОИТО РОВЯТ В КОФИТЕ ЗА БОКЛУК!? НО ЯВНО ОТВЬН КАТО ВИДЯХА,ЧЕ НЯМА ДА МИНЕ НОМЕРА,ЧЕ КАДАИФА НЯМА ДА СЕ ПРЕДАДЕ ТОКУ ТАКА.СЕГА МИНАВАТ КЬМ ПЛАН 2 ...САМО ДА НЕ СТАНЕ КАТО В СЬРБИЯ?ДА ЗАПОЧНАТ НАТОФЦИТЕ,ДА БОМБАРДИРАТ И ЛИБИЯ

НЕ БОЙ СЕ НЯМА ДА СТАНЕ,ЗАЩОТО НАЛИ ЗНАЕШ КАКЪВ ИМ Е ПРИНЦИПА?ТЕ СА КАТО ЦИГАНИТЕ,МОЖЕ ДА СЕ БИЯТ ПОМЕЖДУСИ,НО АКО НЯКОЙ СЕ НАМЕСИ СЕ ОБЕДИНЯВАТ И ПОЧВАТ ДА БИЯТ НЕГО.ТАКА,ЧЕ ТУК СЕ ИСКА МАЛКО...ТАКТИКА,ПРАКТИКА И СТРАТЕГИЯ....КАПИШ?

Това си съвсем натурален опит за преврат, наложен от вън.

чичо сам и в либия ще търси ядрено оръжие

Въртите,сучете и пак ще дойдете на моето.

И това ако не е вмешателство във вътрешните работи на държавата, здраве му кажи! Да разбираме че ЕС и САЩ подкрепят едно малцинство? И ще се опитат да наложат управлението на това малцинство на целия народ? Нещата ще отидат към по-голяма беля ако това се случи.

малцинство? :S какво малцинство, бе джанъм. ЦЕЛИЯ народ иска той да си ходи ... да не би да искаш да стане като в Руанда, бе, човек? Муамар е вече отявлено луд ...

Просто така се осъществява контрол от страна на силния към слабия когато интересите на силния са засегнати - цената на петрола напеример. Ак она някой нему харесва и не може да сметне 2+2 може да се премести да живее в либия по катуните и да стане либиец ако иска!

Ако бяха малцинство нямаше добре въоръжената армия да се мъчи толкова с тях ;)

Айдеее започна се с окупацията на една суверенна държава и народ!!Бог да е на помощ на либйиския народ!!!Амин!

Айде бензина по 1лв.за ГАЛОН честито на всички БЪЛГАРИ!