Съдът заличи от свидетелите мистериозната жена по делото "Семерджиев" (снимки)

Прокуратурата поиска потвърждаване на присъдата от 20 години затвор, Апелативният съд решава до 2 месеца

Обратно в новината

Коментари - Съдът заличи от свидетелите мистериозната жена по делото "Семерджиев" (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако има съмнение че някой е карал, той трябва да бъде доведен в съда като обвиняем, не като свидетел.

Тоя как е жив още ?!

С една дума съдебната ни система е кенеф .......

Абе тез ''експерти'' дето твърдят, че няма ДНК от този убитак, защо не са казали, дали въобще е имало нечия ДНК по възглавницата на еърбега??? Ако въобще не е имало нечия ДНК по таз възглавница, тогава е ясно, че колата се е движела сама и тоз боклук няма никаква вина. Егати идиотите, дето не задават въпроси, егати и експертизата дето се взема предвид.

Версията, да им е платено да не питат, е както казват М6 -много вероятна, да не използвам друга точна дума.

Тоест - чакаме 2 месеца да видим кой повече пари ще плати за да вземем ПРАВИЛНОТО решение ! МЪДРО !!!!!

След два месеца вече ще е минала ротацията и ще го пуснат... ;) Или ще го осъдят на 4-5 години, ще му приспаднат престоя в ареста и след още 1 година ще го пуснат за добро поведение......

Ако момичето, което твърди, че Семерджиев не е карал колата знае, че ще носи отговорност за лъже свидетелство, няма да говори глупости в съдебната зала!

Само по антропологичните белези на черепа(т.е. формата на главата) на този екземпляр му давам 10г и съжалявам, че Китай не произнася правосъдие в България за такива боклуци.Отдавна нямаше да трови въздуха който дишаме.

Само искам да питам съдиите, които лепнаха на Георги 20 години - те там ли бяха да видят, че именно той кара? Май не... Тогава как може да са толкова сигурни? Реално, как можем да сме сигурни, че това не е просто една постановка имаща за цел да се опетни репутацията на Георги - футболист, успял и в чужбина и тук, идеал за много подрастващи.... На запад го имат за пълноценен играч, който се е доказал и наложил и имат респект към него, но ние го наричаме убиец... Ами няма да се оправим, какво да ви кажа...

паляк

уайт траш. Само за ценители като тебе.

Тази "сага" стана по циркаджийска и от латиноамерикански сериал.....където дядо и внук са на една и съща възраст. Ако не беше трагично щеше да е много смешно. Дайте на адвокатите измислили схемата награда за сценаристи и ги пратете в Холливуд. Жалко за двете момичета

Прибраха го на случаен принцип, защото е голям футболист...... хаха

Според мен той казва истината.Триматапърво са били на изложба в Националната художествена галерия,след това в читалнята на Народната библиотека,за да анализират книгата Война и мир и след това са отишли и на опера.Впечатлени от преживяното и от дискусиите за тези културни събития са си отвлекли вниманието и се е случило непоправимото.

Виждам тъпо разхищение на полицейска сила докато по улиците и по селата не се мятка и кьораво ченге. Сякаш водят Чикатило, а не една отрепка.

на който полицията му прави свирки, носи стълби, гради версии? А аршинкова ще я приберат ли за лъжесвидетелство? А полицията, която прави свирки, ще я приберат ли или само няма да получи премиални?

Единственото безспорно нещо в буламача на тази история е това, че две млади жени са загинали, убити от една от отломките на катастрофиралата кола. Пътувалите вътре в тези летящи отломки са живи, здрави, невредими и неизброими. И се разбягват всичките жизнено и неуловимо след катастрофата - тях и експертизи не ги хващат. Аз лично нищичко не разбирам (от медийната информация) и се възхищавам на съда, който е успял някак да се добере през следствения буламач до основания за 20-годишна присъда.

20те години ги даде един страхотен съдия, който не участва в никакви схеми, обаче тук нещата отиват към другата посока като гледам.

Стефан Милев ли?

Внук на комунистическият генерал Атанас Семерджиев. Какво да искате от такава фамилия и строй ?

Няма нищо общо с "комунистическия" генерал Семерджиев. Просто съвпадение на имената. Четете бе хора!

Да да, и неговия род е от Велинград , също като на Атанас Семерджиев. Бахти случайността. Какво прикривате?

Кога ще върнете смъртната присъда и кога ще го осъдите този на смърт? Всички чакат с нетърпение ! Имате срок един месец за приемане изменението на закона, прочитане на присъдата и нейното изпълнение !

И промяна от невинен във Виновен до доказване на противното

Няма съмнение, че тоя е виновен, но не вярвам, че ще получи максималното. Пък и каква е тази наивност да вярваш, че онази мистериозната, ако съществува и е карала и убила, ще се появи и ще признае.

За такива свиделствания от рода на 150 км. в час се возих отзад , тоя собственика на колата го виждам за 1-ви път и тая дето караше също, после след катастрофата се изтупах и си отидох в къщи, трябва да бъде прекъсната от съдията и ако не бъде вкарана за лъжесвидетелстване на топло, да бъде тутакси осъдена за обида на съда на 100 тояги на гол гъз. Това да се даде по ТВ новините вечерта и мисля повече няма да се намират желаещи мурви и други да приказват глупости в съда.

До кога ще бъде този цирк.Надрусан,арогантен и нагъл царвул имаш се за ненаказан- убил точно убил,а не прегазил две девойки и прокуратурата още не го е осъдила до живот-защото няма смъртна присъда.

Още ли се водят дела по този казус? АКо беше в друга държава, до сега да е почнал да си излежава присъдата

А с духалката в полицейска униформа, какво стана?

Gugnelid

Била в чужбина и била неоткриваема за съда. Тоест - скрили са я.

Някакъв наркоман се е надрусал, убил две момичета на прага на живота, а боклуците умуват дали 20 или 18 години и два дена. Що за цинизъм. Мятайте го в клетката на лъва и готово. Това е боклук. пълен боклук.

прави сте, но за лъва не сте прави. 200г и да гние бавно! едниственото лошо в този случай, е че ще е на гърба на данъкоплатеца.

Първо, този е изключителен изрод- убива две деца, знае го, но търси всякакви измислици за да се отърве, което показва престъпна психика и мислене. Второ, прокуратурата и съдът да си свършат работата и този особено опасен за обществото урод да не излезне от затвора 20 години поне.

Пак има замесени хора, които искат да го измъкнат.Тази , която уж е шофирала джипа не трябва ли да е обвиняема,а не свидетел.Другата , която лъже не трябва ли да я окошарят поне за пет години, защото отзад в колата не би оцелял човек.....

Цинизъм в най-висша форма!!! 20 години за два живота!

Шофирал е Путин, а Навални е бил прегазен заедно с момичетата.

Шофирал е ФЕН на Путин, вероятно със служебна карта, същата, която са имали Нотариуса, и на Нотариуса метресата му!

Има, няколко смущаващи обстотялества. Появява се "свидетелка", която трябваше да е трета жертва ако беше в колата, а самия Семерджиев 4та ако е бил отзад и хвърля, някакви думи в пространството. Въпроса е сериозно ли апелативните съдии са толкова зле, че да приемат и дума от глупостите, които е наговорила. Друг смущаващ факт е експертизата за въздушната възглавница на лице, което не дори не се е явило в съда. Тоя е правил експертиза ама явно на друга възглавница. И трето ако е имало, някаква си друга жена и то тя е карал то автоматично тя се превръща в извършител на престъплението и ми е чудно, как така съда решаава да я заличи като свидетел, но не я прави обвиняема???€ Въпроса ми е следния, ако Нотариуса и Пепи Еврото не действат то Кой сега е поел или заел техните места????? Въпрос към изпълнителната и съдебната власт.

Не бе , лъжесвидетелката каза , че НЯКАКВА ДРУГА жена шофирала , докато тя със Семерджиев стояли на задната седалка . Тая "другата" обаче изобщо НЕ СЕ знаело коя е , щото Семерджиев не я познавал , ама в същото време и дал да кара джип Порше за 200 хиляди Евро ! Найс , а ? Утре няма да се учудя , ако появи още някой мистериозен такъв лъжесвидетел , точно като Мата Хари от спалнята на Наш Баце ! Така де , номерът веднъж мина ...

Не се чуди,сигурно не си спомняш че, военния прокурор беше няколко минути на мястото след като се беше случило произшествието . Отговора му беше че минавал от там, по принцип той няма право да е там в отцепения район !

Още ли ни занимавате с този нагъл наркоман! Да влиза при бай Ставри веднага!

Колкото и да го сучете, остава едно и него няма как да го изкривите - два живота са прекъснати, труповете им лежат окървавени, а той реве на телфона: "Панамерата замина, нищо не става от нея!" Това ми стига! Даже е повече отколкото искам да знам!

Най- страшното нещо в България са синчета и дъщери на някое величие. Величие в кавички, понеже явно не стават за родители или за баби и дядовци. Всички тези деца са расли с убеждението че са над всички и че винаги ще бъдат спасени от Тате или Мама. Вижте убиеца на Милен Цветков, тук Семерждиев, вижте дискотека Соло, онзи пък лихваря син на Стоян Александров, внучката на Вилета Донева. Цяла колекция са... Бягайте от тези и пазете децата си, не стават за нищо. Уви това е истината.. Пък за сина на Филип Боков да не говорим... абе плащат си величията с най-скъпото, децата си...

Повече от очевидно е , че този татуиран на лицето психопат се ползва с най-висша съдебна и Държавна протекция ! Видно е , че сега ще носят от 9 кладенци вода , само и само да го оправдаят . Що ли си мисля , че нещата са абсолютно същите и при случая с Убиеца на Ферарио Спасов ? А за това , че Лютви Местан уби дете преди повече от 5 години , И ОЩЕ няма образувано дело - няма да издребняваме .

Аршинкова няма ли да я осъдят за лъжесвидетелстване ? Колкото до татуирания маймуняк , и доживотен му е малко дори само заради театрото , което разиграва ! Жалко , че нямаме като в Щатите наказание "упояване с газ", та наистина да го упоят еднопосочно!

Абе пускайте го на детектор на лъжата и да се приключва бе! Ей, все едно в свинарник живеете, никви технологии, нищо не ползвате!

Не доказателство в съдебен процес. Може да се ползва при разследване, като средство за натиск и/или за насока на разследващите. В съда не върви.

Защото се приема, че резултатите нямат 100%-това сигурност! То пък свидетелските показания като са едни сигурни, не ти е работа, ама нейсе!

Напиши нещо във Фейса против Тагаренко, ББ или лалугера и баретите ще ти почукат на вратата до час, а тази мърла 3 месеца не могат да я намерят :)

Най-трудно е да намериш черна котка в тъмна стая....особено, ако котката я няма.

Тоя вече свърши парите и не го чака нищо добро!

"По време на заседанието беше приета и експертиза, според която следи от ДНК-то му не са открити по въздушната възглавница на автомобила му. " ВСЕКИ КОЙТО ПЛАЩА ДАНЪЦИ В ТАЯ ДЪРЖАТА Е ИДИОТ !

Видеокамери, полицейски протоколи и свидетели, а той даже не е бил там :)

За ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВО не следва ли да я подведат под наказателна отговорност, заедно с адвокатите и?

По тези ширини дари хората с пари и възможности са супер тъпи, кво остава за обикновения матрял!?! Тоя е могъл да бъде всичко, но е избрал да бъде Боклук.

Ето го поредното доказателство в каква държва живеете! Орки, крепостни сепяни. Да ви еВа в простото племе

Да освобождават незабавно този прекрасен човек с християнски кръст на физиономията, защото той е самата невинност. Да се подведат под отговорност живите роднини на мъртвите момичета за причинени морални и физически страдания на това прекрасно момче на снимката

И той ли е със служебна карта, като Нотариуса и Нотариуската? МРЪСНИ ДОЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, ПРОКЛЕТИ!

Направо да го пускат момчето, стига са се правили, че е виновен. Вече е праведен, има си и кръст на лицето от преди това, да му напомня за грешките.