Поредна присъда за Сидеров - 100 часа безвъзмезден труд

Софийският градски съд (СГС) осъди лидера на "Атака" Волен Сидеров на 100 часа общественополезен труд. Най-вероятно той ще чисти паметници в центъра на София.

Обратно в новината

Коментари - Поредна присъда за Сидеров - 100 часа безвъзмезден труд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво на Цацата, най големият престъпник и виновник за сегашното положение на България е осъден! сега ще спим спокойно, защо не свалите и оградата на турската граница, тя бе вдигната по предложение на Сидеров и Атака, нали сме в ЕС И НАТО , цъфнали сме и вързали от успехи покрай евроатлантическите ни партньори!

и Сидеров са актьори в една и съща пиеска, целяща ограбването и разрухата на България. Та хем нЕкои правилни хора да понапълнят джобовете, хем територията България да стане по-лесна за усвояване от вековните мераклии за геополитическо господство над нея.

писмо до ванка с танка ( нерегистриран ) 01.05.2016 09:53 Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше свята, чиста. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка Пазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята.

3 седмици в тухларната.

Расате, спокойно можеш да изкараш и месец в тухларните!

е , трябва да има и един виновен. след като каките, оня с бялата коса от Депесето , оня дето сега го съдят за братко и батко и оня с апартаментите са невинни- що Сидеров да не е виновен. Спете спокойно, деца! най големия престъпник е хванат и осъден! Спряха му и телевизията, щото е опасна за здравето, кво повече искаме !

А бе Дирници, че манипулирате фурума срещу заплащане е ясно. Питам само, как си храните деца и близките с такива пари,....такива пари са по-вредни и от ГМО,....жалки сте....

колкото ида го плюете ,пак ще гласуваме за него.защото претпочитаме РУСИЯ от колкото Шибаните Евреи на САЩ

естествено че добитъка ще си гласува за него:) нещастници,безпарични цървули, лумпени, псхично болни, престъпници от най-ниското ниво - това е електората на Болен рецидивиста с 4 присъди:))) хубавото е че сте най много 2 % и оставате на улицата:) хахахахахаха

Ех, приятелче, няма нужда да питаме Ти на кого си електорат. С този речник и тази емоция безгрешно се припознаваш като избирател / срещу облаги/ на една една голяма и чаровна Тиква!

Като предпочитате Русия не сте български националисти, а предатели!

Колкото и Дир-ниците да трият плюсовете към поста ти, толкова повече хора мислят и ще направят като теб! ИСТИНАТА е като СВЕТЛИНАТА - НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА Я СКРИЕ!!!!!

АТАКА е реакция на имунната защита на Българите, а Волен е нашият Апостол

реакцията на имунната ситема обикновено се състои в гной..това сте вие - гной и слуз...а Болен е вашто стомашно неразположение:)))) дрисня ше рече...хахаха

РЕЧНИКА БЕ,СМЕШКО! НЕ СИ ЛИ ПРЕЦЕНЯВАШ НИВОТО ЖАЛКО И НИСКО ! ЛУМПЕН СИ ТИ, С ТОЗИ РЕЧНИК И С ТОЗИ ЗАЧАТЪК НА МИСЛЕНЕ !!! САМО КАТО ПРОЧЕТЕШ НЯКОГО МОЖЕШ ДА ГО ОПРЕДЕЛИШ КОЛКО МУ Е СИВОТО В ГЛАВАТА !!!

България има един син, обаятелен и несломим, мъж решителен и смел, с ясен поглед на орел! С Апостола сравним е той, изправил ръст, незнаещ покой, да буни българина клет, притиснат от соросоиден гнет! Присъствието му е магнетично, излъчването му-харизматично, Волен Сидеров е този мъж, доказал силата си неведнъж, да вдигне глас в защита на народа и с него да е в днешната несгода, да изрича истини нелицеприятни, но за властниците те са непонятни, защото те живеят на друга планета, гдето не срещат хорската несрета и папкат от хранилката държавна и не разчитат на касата здравна! Тези пиявици си имат, съвършено друг социален климат, поддържан от източник незнаен и няма ги тегобите на прехода безкраен! Че Западът объркал е конците, е ясно даже на слепците, лошото е ,че ще повлече и нас, в дупката,що зинала е черна паст! Но вече крайно време е настало, Атака да постави начало, на промени срочни,неотложни, за бъднините ни тревожни! Атака е единствената сила, която би ни спасила, от колапса необратим, що ЕС ни готви невъзмутим Под силата на аргумента, руши се даже и цимента, дори бетонът е лабилен, под натиска на аргумента силен!

ей евала, супер текст за чалга парче:)) хахахахахах със щракане на пръсти и яки гюбеци..опа болен болен..той е герой..опа опа болен единствен е тоййййй..хахахахахахаххахахаха

Поздравления! Това не е просто стихотворение -това е един точен, аргументиран политически анализ!

хахахае...АБЕ НЕНОРМАЛНИК! Как може да сравняваш това перходролено недоразумение с Апостола бе, сопол! Влизай бързо в Карлуково!

Не съм фен на Сидеров, но ако на следващите президентски избори се срещнат с Плевнелиев, ше гласувам за Сидеров!

увехна като припикано мушкато. А как се движеше гордо как се пъчеше, как раздаваше правосъдие, как искаше извинение. Отдавна трябваше да му се смечка фасона!!!

Все-пак ми се струва че 100 тояги на гол г..ъ..з са по-адекватно наказание.

за твоят гъз и 100 тояги са малко!

СИДЕРОВ,ДОПУСНА ГРЕШКИ БЕЗСПОРНО,НО ГО ПРЕВЪРНАХА В ИЗКУПИТЕЛНА ЖЕРТВА ЗА ПРЕД ЕС!!!ТОЙ НЕ Е БИЛ В ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ,А БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е СЪСИПАНА!!!ДАЛИ ТОЙ Е НАЙ ЛОШИЯТ ПОЛИТИК В ТАКЪВ СЛУЧАЙ У НАС???ЕДВА ЛИ!!!НО СЪС СИГУРНОСТ Е НЕУДОБЕН ЗА ДЕГРАДИВНИТЕ ЦЕЛИ НА САЩ У НАС!!!ЦЕЛТА Е ПРЕДИЗБОРНО ДА СЕ ОЧЕРНИ ИМИДЖА МУ,НО И ТОЙ ГИ ОЛЕСНИ В ТОВА!!!И ВСЕ ПАК ИДЕИТЕ ЗАД КОИТО ЗАСТАВА,СА ПАТРИОТИЧНИ И ТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ОЧЕРНЯТ!!!ВСИЧКИ ИМАМЕ НУЖДА ОТ ВТОРИ ШАНС,ОСОБЕННО КОГАТО СМЕ ОСЪЗНАЛИ ГРЕШКИТЕ СИ!!!

Къде си бе мишкоооооооо! Помниш ли кога крачеше по жълтите павета посред нощите, крещейки относно своето жалко величие (платено)?! А? Какво стана бе мишок?

abasador

страхотен, парламент и управници си имаме... Господин Премиера - метач...! Лидера на партия Атака, господин Сидеров - чистач... ! Господин Цветанов, бивш министър на Вътрешните работи... с три оправдателни присъди...! и ... и... Единствени сме в Европа, да не кажа в света, с подобни политици, депутати и управници. Лек ден.

Ах , да мога да го набарам като се навежда.........

Някой вярва ли, че той ще положи общественополезен труд?

Той вече го положи ... пред клек шопа, спасявайки хиляди български деца от наркоманията, пххахах

Сидеров за последната една година е направил В ПАРЛАМЕНТА над четиридесет предложения за закони и мерки, свързани с интересите на страната и с актуални проблеми. Но с изключение на две-три, всички останали предложения са били ОТХВЪРЛЕНИ от кликата управляващи на ББ, или изобщо недопуснати за обсъждане от партийната другарка Цецка Цачева!!!! Това разбира се, НЕ СЕ ОТРАЗЯВАВА от слугинските медии! Но папагалите във форума не се интерисуват от такива "подробности", защото те им развалят удоволствието от плюенето!!!

Тези, които слагат минуси просто потвърждават твърдението, че са неинформирани папагали.... Вашите минуси ясно показват, че не са ви изгодни...фактите!

Следващият път в панделата!

Отдавна трябваше...! То не бяха пробации, не беше чудо...!

НА ТЕБ ТИ ДА ОТИДЕШ В ПАНДЕЛАТА !!! ВСЕ ЩЕ СЕ НАМЕРИ ЗА КАКВО !!! В ТАЗИ ДЪРЖАВА ВСЕКИ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОСЪДЕН,ЗАПОМНИ МИ ДУМИТЕ !!! САМО НЕ И ИСТИНСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ !!!

На Альоша,май?!

браво Цаца, мачкай го този бандит, който разсипа България и доведе народа до просешка тояга!

истината е че по голямата част от "матерялът" е много прост, ама много прост! какви злобни и тъпи коментари, на хора, които са свикнали само да се хранят със ГМО и зрелища от сорта на "биг брадър" ! жална ни майка!

Моля, ако някой има информация кога Сидеров ще чисти паметници и кой паметник точно, да ни я предостави, за да си направим фотоекскурзия с посещение на културни/исторически обекти. Снимките ще са сензация!

ходи на границата да се снимаш със чалмите които влизат! (тъпанар с тъпанарите!)

В КЛОАКА-та!

значи можело да му СМАЧКАТ ФАСОНА. И защо главната Цаца не го направи досега?

какво е да смачкаме един фасон, ние цели цветни революции правим !

лошо няма. За 100 дни може да почисти не само паметника на съветската армия, но и на стамболов и на американските летци. Все пак, да не се престарава, да не вземе да им изтърка надписите.

Сидеров е пример за това, какъв НЕ трябва да бъде българския депутат.

Само той да е...

ами по твоята логика трябва да сме цъфнали и вързали, защото такива, като Сидеров в парламента няма много, напротив около 220 от тях са точно обратно на него!

СИДЕРОВ -ЛОШИЯТ ПРИМЕР ?! И КАКЪВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ БГ ДЕПУТАТА ?! ТИ ЗНАЕШ ЛИ,ЧЕ СИДЕРОВ НЕ ПОЛЗВА СЛУЖЕБНИ КОЛИ И ОХРАНА ОТ ГОДИНИ ?! ЗНАЕШ ЛИ,ЧЕ ЖИВЕЕ ЦЯЛ ЖИВОТ ПОД НАЕМ ?! ИНТЕРЕСНО ,ЧЕ САМО НЕГО ДАВАШ ЗА ПРИМЕР !!!

Какви пури пушеше (на каква цена)? С депутатската си заплата ли ги плаща?

този за пари на всичко е готов. за да не му удържат от заплатата сам е предложил да ходи да чисти паметници. интересно дали си е мислил да лъска шмайзера на альошата или да излизва подметките на войниците от паметника на съветската армия. за предлагам да го пратят да чисти общите помещения в натфиз и също да прави оборка на тротоара пред натфиз, и пред магазинчето за цигари, където си размхаваше депутатската карта и се мислеше за богоравен.

поне натфиз и магазинчето за цигари са близо, така че няма да има нужда от депутатска лимузина и шофьор от нсо да го возят като куфар без дръжка.

Сидеров си оправи живота покрай политиката. Сега да ми лъска и оная работа все му е тая

тоя супер циганин. колко противобществени прояви има? Че и депутат наглеца му. Какъв пример дава? Това ли е начин за развитие и промяна на които е способен депутата циганин Сидеров? Толкова ли може? Побойник като селски кмет. Дано и акълът му не е колко на селски кмет.

След произнасяне на последната присъда, нашия "кумир" може да стане първия Герой на Социалния Труд след 89 година и първия депутат внесъл в бюджета на България реално някой лев !

Какво е внесъл, моля? През целия си живот не е изкарал и 10 лв.

По изборите-нов цирк ще има :)

Това е обида към целия български народ.Лумпена вместо да си получи заслуженото,ще пази паметниците на любимата си съветска окупационна армия.

Човек се учи докато е прост!!!

Пудела ще лъска!:))))))))))))))))) Добрата новина е, че се свърши с партийката му! А това е най-важното!

Как ще чисти паметниците, та тово е обида за тях?Да чисти кенефите на Нафтиз това недуразумение.

Много хармонично ще бъде за Сидеров, следкато е бъркал лайна в Народното събрание, след работно време да отиде да чисти лайната в градските кенефи.

Така му се пада на Волен, след като иска да спре дрогата, а полицията пази наркодилърите! Искаше да открие престъпник в НАФТИЗ, но на полицията е наредено да пази такива престъпници. Така му се пада на защото се опълчи на мафията. В България мафията си има държава, а той е единствената опозиция не може трябва да слуша мафията. То и тука се вижда, че има хора на които мафията им плаща да пишат коментари така трябва. Ние сме робска страна!!!

Добре де щом Сидеров знае кой е наркодилъра защо не го е застреля и да изпълни работата и на съдията? Така се пестят пари. Сидеров-депутат,полицай,прокурор и съдия...за погребален аген става и Чуколина..ха..ха

ОТ ВЧЕРА ТИ ВИКАМ : ЗАПРИ СЕ!!! НЕ СЕ БЪХТАЙ ТОЛКОЗ,НЕ ХВАЩАШ ДИКИШ !!! ТОЙ СТАВА ПОНЕ ЗА НЕЩО,А ТИ -ЗА НИЩО!!!

на ква мафия се е опълчил? той е смешник и не прави нищо което му дава силата като депутат. не е променил закон, не е отстранил нищо незаконно. само вика, кращи и прави постановки, без никакви резултати.

Ей, отворко, като казваш "не е променил закон, не е отстранил нищо незаконно" , става ясно, че не си наясно с това, че Сидеров за последната една година е направил В ПАРЛАМЕНТА над четиридесет предложения за закони и мерки, свързани с интересите на страната и с актуални проблеми. Но с изключение на две-три, всички останали предложения са били ОТХВЪРЛЕНИ от кликата управляващи на твоя ментор ББ, или изобщо недопуснати за обсъждане от партийната другарка Цецка Цачева!!!! Това разбира се, НЕ СЕ ОТРАЗЯВАВА от слугинските медии! Но ТИ, ако не си платен, а си човек с гражданска позиция, имаш начини да провериш тези факти, преди да ръсиш лъжи!

ТОЛКОЗ ПРОСТ,ЧЕ ДА НЕ ЗНАЕШ КАК СТОЯТ НЕЩАТА,ПРОСТО СИ ПОРЪЧКОВ!!! ДОРИ И ДЕЦАТА ЗНАЯТ,ЧЕ ЗА ПРОМЯНА В ЗАКОН ТРЯБВАТ ПОВЕЧЕ ДЕПУТАТИ!!! И СЪВЕТ КЪМ ВСИЧКИ ПЛЮВАЧИ НА ВОЛЕН- ПРОЧЕТЕТЕ ПОНЕ ЕДНА НЕГОВА КНИГА И ПОСЛЕ КАЖЕТЕ КОЕ НЕ Е ВЯРНО И КОЕ ВЕЧЕ НЕ СЕ СЛУЧВА ПРЕД ОЧИТЕ НИ!!!

Соросите намериха изкупителна жертва и му вдигнаха мерника. Нали им разнищва миризливата дейност. Браво, Сидеров!

Разнищва друг път. Повтаря като папагал каквото му спуснат от Москва

Волен Сидеров настъпи соросоидната хунта . През 95 г. Жан Виденов удари яко сорос , като му спря по 43 милиона на година от бюджета на бедна България , които лапаше от 1990и манепулаторите го оплюха и спретнаха виденовата зима. Сега отново сороската фондация се бори с ВОЛЕН и единствената опозиция в БГ. И , чистейки паметници ВОЛЕН ще докаже , че е истински българин , а не продажник.

А ти ще помогнеш на ли на Волен и др.Шаренова да лъснат "шмайзера" на Альоша??

да работи? Та и цяла седмица? Особено ми е кеф, че ще сваля Альоша от наряд! А след него малчуганите със спрейовете пак ще АРТват кичозните фигурни композиции на МОЧА! Наистина е гот!

Като гледа човек с какво се занимава от месеци държавната машина в страната на Бойко Борисов, се убеждава, че и Бойко и бойковисти, и бойковистчета наистина вярват, че в България е наистина немислимо да се случи онова, което стана в Брюксел в началото на Страстната седмица за огромното мнозинство християни в Белгия. Дано пък да са прави...

поне да казват предварително къде ще чисти. след него ще отида да се изакам на пометеното :-)

По-добре пробвай преди него

на чисто е по-голям кеф да се изтропаш :-)

po-dobre v ustata ti

То бива прости коментиращи от породата на ,,Gonzales",че даже оспорват първото място с некачественият човишки материал ,казано от Бойко Борисов.Аман от навъдили се злобни нереализирали се примати.

твоите деца (ако имаш такива) да не би да са по-качествени като изографисват или хвърлят навсякъде боклуци ? примата и неговите действия ги запази за семейството ти.

Чух че в ,,Турската баня'' търсили теляк.

Ще го викна вкъщи да ми удари един латекс на хола - ще ми излезе труда без пари. Нали и аз съм все пак част от обществото?

Нека чисти, нека се учи. Има малко дете - там чистене иска. Хе хе, ще стане домакиня от него

да чисти кенефите в Софийския затвор. Там ще се запознае и с Колю Голямата глава (тоя прякор му го даде Колю Тясното)

Цитат: Сидеров се призна за виновен за хулиганска проява и нанасяне на лека телесна повреда на полицай при инцидента през 2011 година пред Народното събрание. Само не разбирам, защо в БГ не е разрешено полицаите да вадят "ютиите" при приближаването на тъмен субект, като въпросния по- горе палячо а се оставят да ги бият?

НАЦИОНАЛИЗМА Е ИМУННАТА СИСТЕМА НА ЕДИН НАРОД. ТЯ СЕ ПОЯВЯВА В МОМЕНТ НА ОПАСТНОСТ, ЗА ДА МОБИЛИЗИРА СИЛИТЕ НА НАРОДА В БОРБАТА СЪС ЗЛОТО. СЕГА И В ЕВРОПА И В БЪЛГАРИЯ ПОЛОЖЕНИЕТО Е ОТ ЛОШО ПО ЛОШО. НАЦИОНАЛИЗМА НАВСЯКЪДЕ СЕ НАДИГА. БИХ ПЕРЕФРАЗИРАЛ МАРКС ТАКА:"ПРИЗРАК БРОДИ НАД ЕВРОПА. ПРИЗРАКА НА НАЦИОНАЛИЗМА". СЕГАШНИТЕ ПОЛИТИЦИ ДОКАРАХА ТАЯ БЕДА-ВОЙНАТА В СОБСТВЕНИЯТ ДОМ. И САМО НАЦИОНАЛИСТИТЕ ИМАТ ВОЛЯТА ДА ОПРАВЯТ ТОЯ СВЯТ. В БЪЛГАРИЯ, КОЯТО СИ Е СПЕЧЕЛИЛА СЛАВАТА НА ВАСАЛ НА ЗАПАДА ИСКАТ ДА ИЗКАРАТ ЕДИН ЕМОЦИОНАЛЕН ЧОВЕК ПОЛИТИЧЕСКИ ПРЕСТЪПНИК. ЗА ВСЯКА УЛИЧНА РАЗПРАВИЯ-СЪД. И ТАКА, ДО КАТО БЪДЕ ИЗМОРЕН И ДА КАЖЕ, КАКТО КАЗА БОТЕВ НА ВРЪХ ВОЛА, СЛЕД СЛУЧКАТА С ОВЧАРЯ-ТИЯ ЛИ ХОРА СЪМ ТРЪГНАЛ ДА ОСВОБОЖДАВАМ. ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА. В ОЧИТЕ НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ СИ, ВОЛЕН КАКЪВТО Е БИЛ, ТАКЪВ ЩЕ СИ ОСТАНЕ-ЕДИН НЕРАЗБРАН АПОСТОЛ.

Заповядайте в кабинета ми, синьоре. Той и Наполеон се навърташе тука, ще се запознаете.

ЕЛЕМЕНТАРЕН СИ, ВПРОЧЕМ,КАТО ВСЕКИ ПСИХИАТЪР!!! ДАЙ АРГУМЕНТИ,АРГУМЕНТИ!!! НЕ ОБЩИ ПЛЮВНИ,А СМИСЛЕНИ АРГУМЕНТИ ЗАЩО ВОЛЕН НЕ Е ПРАВ !!!

Още през 1853 г. Карл Маркс отбелязва в статия по Източния въпрос в "Ню Йорк дейли телеграф" - "Когато българите достигнат до способността сами да решават съдбата си, и неминуемо, както подобно на Сърбия и Влашко умишлено бъдат постави в полузависимо положение от Османската империя, в България ще се зароди истинска, прогресивна българска партия, която ще бъде АНТИРУСКА."("Авантюрите на руския царизъм в България")

Четвър век преди Руско-турската война!

КАЖЕ ТОЗИ ЕВРЕИН ?! НАЛИ И ТОЙ Е БИЛ АГЕНТ НА СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ !!!

е тоя??? Размахвайки ЧУЖДО знаме, започвайки предизборните си кампании в ЧУЖДА държава, канейки на събранията и митингите си ЧУЖДИ депутати да скандират лозунги за сваляне на БЪЛГАРСКАТА власт???

Аз да знам че Волен ще мие паметника на советската орда ще го цапам всяка нощ.

само да кажат кога и къде ще чисти. Отивам с един стек бира и сядам да гледам сеир

И аз искам да знам по същите причини!

Ако показухите на Болен Сидеров е големият проблем на България,то страната е безпроблемна и тогава корумпираната и подчинена на премиерската република правосъдна система да я храним с локум и мед .