”Господари на ефира” надвиха Слави Трифонов в съдебна битка

Екипът на предаването "Господари на ефира" съобщи, че е спечелил "историческа" съдебна битка срещу шоумена Слави Трифонов.

Обратно в новината

Коментари - ”Господари на ефира” надвиха Слави Трифонов в съдебна битка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Начукаха му го на русофила цесекар и платен шут на корнелия.

Един герой от Перник съди Хиподил за парчето Скакаульец прав ли беше човечеца или не ?

БРАВО, най-после СЪДът да сложи тоя противен ЧАЛГАДЖИЯ на място! Сега да го махнат и ДАНО го забравим заВИНАГИ!

Nqkoj si

Ами какво ти пречи на теб да го забравиш още сега??? Или може би нещо друго те "човърка"...

Изглежда арменското лоби има по-силни позиции в съдебната система..... Демек плаща повече.

Nqkoj si

" Изглежда арменското лоби има по-силни позиции в съдебната система..." Може и да не е точно така, просто в момента Слави е по-неудобен от "Господарите на ефира".

Който харесва Го-няри на ефира - няма вкус и простее. Масова безвкусица това е. Долнопробна, бездарна гавра с хората и тяхното творчество!

А па т`ва на Слави като има вкус и сложнее - няма що !Е..си мега тъпото предаване !

Хвани единия, та удари другия.

Професоре, не се крии зад псевдоними познахме те.

Застаряващите ергени, вече са демоде.

"Клаха харода тъй, както турчин не го е клал." Не го е казал Гео Милев, а някой друг, но се отнася за времето, за което Г. Милев е написал поемата "Септември" . И за което е бил убит. И в днешните дни на господство на същия строй, както 1923-25 година, мръсници демагогстват с неговите думи. Срам!

По тази "логика" може по Нова да се гледат на "откъси" най-новите филми, формула 1 и всякакви предавания с авторски права. Я Нова да пробва, като има опит вече. А за зрителите, спрете си сателитните и кабелните, само от полза ще ви е .

що пишете минуси н а човека? Прав е! Пускат 30 мин филм и после почват да го обсъждат , д а го разглеждат, някоя и друга бр ан тия ще изиграеее е дин танц, и - после следващите 30 мин - и пак същото.

Nqkoj si

Между другото не видях мнението на "другата" страна по спора, а се претендира, че статията е сериозна...

Слави е господарят на просташката чалга, то, не че има друга де, ама някои може да се обърка

Скоро ще забравим Слави Трифонов! Ако СВМ бяха независим орган, отдавна трябваше да спрат неговото"Шоу"! То, вече не е шоу, а Пропагандно-политическо предаване в полза а ГЕРБ! Може би, че обслужват ГЕРБ, затова и СЕМ се ослушва! После се чудим защо сме на последните места в света по зависими медии! Те, затова!

Nqkoj si

Знаеш ли ако в България имаше "независими органи" то нямаше да има "много неща" които има в момента...

Сега вече съм спокоен и направо може да си го преместя...

Абе тези предания още ли ги дават? не съм ги гледал поне 10г. Иначе големите печеливши са адвокатите и съдебната система. Да им е честито.

Не си ги гледал щото нямаш телевизор или нямаш време :-) ?

Може да се казва всичко, може да не се харесва щоуто на Слави ( което и аз все повече не харесвам), но те създават някакъв продукт, все няккаква работа вършат , доколкото умеят. Но господари на ефира, което само знае да лае, да се присмива, да гледаме чавренето на Рачков и лиготенето на Мария - те са нищо. И откъде това самочувствие? Играят върху най-долните човешки инстинкти да се присмиваш, да оплюваш, да клеветиш и да злобееш.

дА СЕ ПРИВЕЖДА ИЗКАЗВАНЕ НА гЕО мИЛЕВ , ПРОИЗНЕСЕНО ПРИ ДРУГИ ОБСТОЯТЕЛСТВА И ВРЕМЕНА , Е ПРОСТО КОЩУНСТВО, ПРИРАВНЯВАНЕ НА ДЕЛОТО НА ЕДИН БЪЛГАРИН, УБИТ ЗА ИДЕАЛИТЕ СИ , С НЯКАКВИ ПРАЗНИ ДРЪНКАЛА ( СЛАБО ОПРЕДЕЛЕНИЕ) , КОИТО НЕ СЕ ГНУСЯТ ОТ НИЩО , за да изкарат многото си пари.

Харесвам Господари на ефира. То и името им е Господ-дари. Това в кръга на шегата, а Слави е бил някога шоу-мен, сега е мен-тор Манипулатор. Да са живи и здрави и двата екипа.

А аз не харесвам твоя коментар. Незнам дали някога си бил нещо, но това , което си написал, те обозначава като немислещ консумАТОР, С ПРОМИТ ОТ ЧАЛГА МОЗЪК

промитите от чалга мозъци обикновено гледат ''шоуто'' на учиндолския антибългарин, и обикновено гласуват за ДПС, откъдето му и плащат на дългия, над 15 години вече !

Някакви помияри надвили други помияри, след епична деветгодишна битка в помиярския български съд. Голяма новина, няма спор! Само че акцентът и е съвсем другаде! Девет години всички ние сме плащали заплати на тези съдии, за да отсъдят, коя от двете групи некадърници прави повечко изкуство. Дали тези, които правят предаване по вицовете от интернет и по политическа поръчка, или другите, които дебнат за грешки на останалите и серат върху тях, защото те, естествено, са безгрешни. Пък и грешките, пак естествено, се откриват също по политическа поръчка. Е, хвала на нашия съд, заслужиха си деветгодишните заплати, след като успяха да открият изкуство и свобода на словото в помиярщината! С други думи, какъвто ни е съдът, такива са ни и "шоата" - простотия до шия!

КЕФ!!!! Най сетне и този самозабравил се тиквун си намери "ГОСПОДАРА" т,е майстора,

Това е вече извън пътя - 9 години за казус, който би трябвало, опирайки се на законодателството и принципите на медийната свобода , да се разреши точно за 1 заседание на съда !!! И после - защо се бавело правораздаването ...???

Коментарите тука са писани от хора, които имат ум колкото една клонирана овца.

добре си дошъл в клуба

Прав си, ама мазохизмът е нещо тооолкова приятно.

А ти и колкото на една /клонирана овца/ акъла нямаш !

Господарите на глупостта спечелили срещу господаря на чалгата и вулгарността. Хърбел спечелил срещу Щърбел в битката за повече пари и аванти.

Пак циркове! Гледай с какво се занимават и с какво ни занимават!

и чий го дириш тука, даже пишеш?????

Господари на ефира са всичко друго, само не и "творци"! Продажни, гнусни, тъпи слагачи!

Вучков, айде спри се малко де! Ще изкипиш!

Халваджян, хайде спри за малко , де. Писна ни от фамилията ви. Пък и нали виждаш какво ставава напоследък - поне това не те ли озаптява ( или Узаптява).

Ах, какви са гадни тия арменци, Халваджиян навсякъде, все пари печелят... това в кръга на шегата, в духа на водещите предаването "Като две капки вода", което е любимото ми предаване! Та сега на въпроса: Ми естествено е, че "Господари на ефира" ще бият Слави Трифонов. Защото са по-силни! Много сте готини, продължавайте в същия дух!!!

Господари на ефира надвиха Слави с помоща на продажните Съдии и продадената на Мафията Съдебната система , нова е Сиенен и как ще обидят по-големия брат ! Колкото до Рачков и Зуека , вече малко ги гледат защото не е интересно , а и тяхната чистота на предаванията са без авто цензура което показва че сякаш са израснали в катуна на Столипиново , единия с незаконно родени деца , другия с брат престъпник тяхна цел лично обогатяване !

СЛАВИ Е ЛЕКЕ И ВИНАГИ Е БИЛ.

Да не те обидел отзад че го наричаш с лична обида ??????

да обиде ме отзад с език ...той си е лизач по рождение и ти си като него чалга лизач

9 години? Баси шибъната система безмислени заседания, време, съдии, прокурори, адвокати безмислени пари на вятъра

как изглежда виден български интелектуалец, ха ха ... и другия е Суяка, майко мила погледнете се на кво приличате, да ви еба в простия и грозен народ, хора уроди пръкнали се в клоаката на Европа, пълна дегенерация под умелото ръководство на Москва, не остана един с нормална физиономия или манталитет

3ащо пак mосква бе, нали вече EC-то,.. или си обезумял, че не си ебан скоро??;)

Браво на адвокатите и на двете страни по делото.... Отгледаха си децата и построиха по една вила за 9 години по този случай....

Ivan

Господари на ефира е герберастко предаване, което се гледа от ИЗМЕТА на обществото!

1.Герберстко а не "герберастко" ! 2.ИзметТа а не ИЗМЕТА ! 3.Ти не си ли в това общество или живееш на луната :-) ?

1). ГербеРСКо , а не ГерберсТко, 3) Ти в това общество ли си , или живееш...., А НЕ: 3.Ти НЕ СИ ЛИ втова общество или живееш на луната :-) ? Научи се как се употребява "или" и какво означава.

зУЯка и рачкОФФ, бахти нащастниците. Слави ги води на светлинни години. Гледайте концертите му, хиляди почитатели. Екипът му, перфектен, бенда, сценаристи, актьори, балет... "господарите", не ми се коментират

СА "Господари на ефира", ОТВРАТ

Вучков, ти ли си бе???

Клюкарите са спечелили - Слави бие по политиците, застава зад хората и затова е неудобен

твоя слави като близач е част от мафиотската политическа система и за това му дават милиони за да манипулира тъпаци като тебе ....ако беше истински разобличител и критик щеше да го натирят на село и да е гол като цървул

Щото пък ти си много облечен ;-) Иначе, не е зле да научиш български, преди да коментираш.

Поне една Главна буква да беше турил или един препинателен знак, оправдаваш ника си "ЧАЛГАТЪП" ;-)

"застава зад хората" в смисъл :-) ? А те зад него ?

Превключватели каналите, случайно минах през босфортв и шолото на гологлавия. Друг плешив водеше и сричаше нещо, което сценаристите са си мислели че може да е забавно... По-тъпа виц не бях чувал откакто спряха Къци и супершол Невада. Май само изпаднали несретници, отчаяни русофили и безмозъчни селяндури му останаха в аудиторията на тоя галфон. Което пак не е малко като материал за пропаганда, евала!

Точният човек, на точното място си, човече с ник "Говорит масква". Ти си си точният ФЕН на Къци вапцарОФФ ;-))) Малей, колко идиоти има в България...

ако си подлога на гробарите винаги печелиш. Шишо винаги печели

излиза, че спокойно може да пускате видео от господарите, стига да им се присмивате

"Делото беше заведено от водещия на "Шоуто на Слави" преди повече от 9 г." ФАШИСТКИ МИЗЕРНИЦИ

От всичките тези писаници пазбрах единствено причината за натовареността на съда.Девет години дело,ами господа магистрати през това време се образуват и други дела.Ако ги решаваха за два месеца нямаше да има натрупване и натовареност.

Този съвсем заприлича на Ам-Гъл от "Властелина".Със сигурност не е случайно.Същите страсти , същите стремежи, същия резултат.

На господарите евала че са хвърлили камък в голямото лай... наречено шоуто на сливи... и не се опръскаха

да опразва студиото и заедно с цялата банда ... да върви по цигански сватби. За друго не стават.Не знам тия момчета толкова ли са некадърни да са още при него.Не разбра ли БТВ че прави шоу само ...на паяците по кьошетата на студиото ???

Този на снимката защо се е ОПУЛИЛ така страшно?????? Много ми прилича на ДУЧЕ.. Кака КУРИ също се вживява на ДУКеса,даже на ФЮРЕР на една соц.партия.Тя също ВЪРТИ ХИТРО КРАДЛИВИТЕ ОЧИ....

Ако не е "Господари на ефира" хората няма да знаят, че все още съществува шоуто на Слави...

Пи-али в ефира. А Слави да се пенсионира и да ни отърве от чалгарницата си веднаж за винаги.

Господари на ефира се сравняват с Гео Милев!!! Боже, нямам думи!!!

Да цитираш някого не значи да се сравняваш с него!!? Но то! писането не е като мисленето!?

Нещо си се объркал,чети по внимателно.

И къде го видя това сравнение аджеба ?

Докато тия ни занимават с глупости на Нова година ще се събудим със следната равносметка: долар, евро, английска лира и швейцарски франк изравнени. Нашите сегашни заплати наполовина спрямо целия цивилизован свят.

Де да бяха на половина...

Представителите на тая "телевизия" обслужват ГРОП и ще е трудно да бъдат осъдени докато хунтата е на власт.

Герб и БСП си мерят членчетата чрез платените телевизионни измекяри,Славчо и Магардич

да попитам Cлавчо: Kогато, цитираш, имитираш и се подиграваш с боцето, Tой, трябва ли да те съди, за кражба на интелектуална собственост защото, неговото говорене е специфично, наклона на главата, избутване на брадата напред, клатещата походка, всичко това си е негово авторско право, а??? Aко, съм на боцето, 8 тона суджук ще му поискам, на този учиндолски бег!! xaxaxa...;))

деер

Това си е пълна глупост-новина! В съдебната система справедливост няма. Всичко е само рушвети и комуникации със съдиите. Съдебните състави и те се избират от канторите. А, дългокосият и гологлавият може да си мерят оная си работа, но фактът, че си изкарват прехраната само като копират си е достатъчно показателно ....

Не ме интересуват ни Халви ,ни Слави. Основното в новината е - 9 г. съдебна битка. Елементарен казус и 9 години муахахаха... карикатура на държава.

проточването на дела е начин за печелене...а тези иммат пари.