Събраха 20 000 лв. за лечението на лекарката, паднала от 7-ия етаж

Д-р Ирена Иванова е в Централната реанимация на "Пирогов", като й предстоят много операции

Обратно в новината

Коментари - Събраха 20 000 лв. за лечението на лекарката, паднала от 7-ия етаж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ако е бутната? Трудно би се самоубил човек, който всеки ден се бори със смърт. Дано се оправи и може да се движи и живее. Ирена е истински лекар. И в този случай се вижда какво плаща касата за всички хора. Останалото е шанс и пари да се оправи човек.

И като кво смятат да направят с тези 20 хилки в нейното състояние? Че то за почерпка на "лекарския екип" не стига. Срамота! После що не искали да ни лекуват лекарите - ми то е ясно що - щото са ни плитки джобовете.

Супер! Ако няма друго, може да спрете вече с новините за нея. Благодая!

Не че нещо, защо се подменя скочила с паднала, както стана и при гимнастичката? Питам журналистите, а на дамата пожелавам да се оправя бързо и да си опича вече акъла.

И после приказки за изконното българско човеколюбие и доброта. Като прочетеш постовете отдолу само злоба и хейтърство. Вулгарос...

Тъкмо се бях притеснил че няма от много време статия за тази докторка и то днес ни зарадваха, че може и да се оправи. Да не забравите да ни информирате редовно как вървят нещата, рехабилитации и т.н., че кокошките спряха да снасят.

И как ще я лекуват? С касаплък и тровия?

Ша та извикат да й баеш

Съвременния български в основните му диалектни форми, звучи като циганска гавра с красотата на славянските езици.

дали тези доктори милионери на фалиращи държавни болници са дали поне по 2 лв?

Така и не казаха, че това е опит за самоубийство...само искат

А може и да не е.

Гаргата освен да се изсере друго не може.

Ако ще напускате човешката обвивка и ще се самоубивате - трепете се така, че да е сигурна работата. Колко усилия за спасяването на тази жена, а в същото време няма пари и ресурси за други хора, на които съдбата им е дала лоша ръка и просто искат да живеят. Пожелавам и на лекарката пълно оздравяване и дано си вземе поука.

поука а...дън скача пак

За да оздравее , пише че са необходими да се ползват и прилагат консумативи и манипулации които не се поемат от здравната каса, но са необходими за подобряване на състоянието и. Защо тогава не се поемат от касата?

Този въпрос чака отговор откакто я има касата.

касата лекува хрема на космически цени. За друго не остава

Националната здравноосигурителна каса разполага с почти 3000 човека щатен административен персонал! Грижата за тази администрация е по-важно от някакви си болни!