Руски съд наложи 2 месеца арест на опозиционера Пивоваров, който беше свален от самолет

Месеци преди изборите Горната камара на руския парламент одобри законопроекта, който забранява на организации, определени като "екстремистки", да се явяват на избори

Обратно в новината

Коментари - Руски съд наложи 2 месеца арест на опозиционера Пивоваров, който беше свален от самолет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма нищо за чудене! Пивоваров !! Явно вари незаконно много самогон.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

така се действаше и в България след руската окупация 1945г. Избиха 30 000 българи които не бяха съгласни с Москва.

И успяхме да изкараме 45 години. ....То пък сегаа е ,,един живоот,,!

жертви на ВСВ. Бяхме съюзник срещу СссР.

но бяха за България. Нямаше измислената македонска нация от комунистите и България беше на три морета.

Съсипали са го, това е краят му.

Такива си ги кътаме..за по- късно.

То за тия радетели е ясно. Ама защо Западът насила натиска Беларус в ръцете на Путин и Русия.? Явно възприятието е като за Русия.

Поредният пример че в Русия първо ставаш мошеник или престъпник... и едва след това се сещаш че можеш да се пишеш за борец против властта;)

Бащата на Гудьков е бивш полковник от ФСБ, мать твою сука блядь. Целият род Гудькови са арестувани, претърсвани, една от снахите е водена от въоръжен омоновец пред детето и. https://youtu.be/_As16zXCWXs Прав е Гудьков Старши, че Дом Карреоне би завидил на "уважението" на руската власт към Гудькови.

Е, нали и аз това казвам... От престъпна гъсеница ставаш "демократична" пеперуда, като тези Гудкови и Пивоваров;)

Демокрация по азиатски..ха.ха . А съдът орган на политическа репресия..ха.ха Жал ми е за крепостните ватенки че търпят да ги тъпчат.

Братчед, не се печали. Крепостничеството отмина, а и ни е далече. Мисли върху ,,белите роби,,.

белите роби са минало... защото руската окупация над България свърши. Докато сме в НАТО и ЕС дамо може да си мечтаете за бели роби на Москва..ха.ха.ха

Е, това е самозаблуда, чичко Щерев или гола пропаганда. Шиши - отличник и по история

Щерев, сега няма България, има Територия. И дали е Задунайская.. или Булгаристан , ни дреме на манерката!

Пак ли се разквичаха еврогейските джендъри с пискливите си гласчета ? За 2 месеца затвор, понеже се изнизал? Ма що не вземат пример от най най най голямата демокрация ? Там издирват като бесни питбули всички протестъри в Капитолията, които не успяха да избият като кучета...? Заплашват ги с 12 години затвор. Там така се разправят с протестиращите. Там протестиращите срещу официалната партийна линия са обявявани и третирани като...терористи.

пробвай не в Кремъл а на територията в московския център(Садовое кольцо) да се съберете 5 човека заедно и виж къде ще нощуват, сукин ты сын! Капитолия бе провокация на Либерастите ви на Байдън срещу Тръмп. Капитолия бе превзет от Лумпенпролетариата, какъвто си ти. Пивоваров е арестуван, защото преди 1 година пусна репортаж за мутрите на Путя в Краснодарския край. Нито Навални, нито Гудькови, нито Пивоваров, нито Любовь Соболь, нито Сергей Фургал, нито Евгений Ройзман са призовавали или действали за насилствено сваляне на властта. Точно обратното - искат и призовават за участие и достъп на избори за всички. Това им е "престъплението", мать твою!

Ти пак ли се изказа бе педал путински? Трябва да те обесят за малките топки,ако въобще ги имаш де.

Купих алуминиева плоча 20 инча на 24 инча с дебелина 1/4 инча за скромните $97.00. Едната страна на плочата е написана с 4 см букви: RUSSIA и инвентарния # на алуминиевия материал. Докато Алумитий, Титан, Плутоний, Кадмий, Никел , Брилянти се продават изключително монополно от Русия....Путя ще е цар, там. Вчера спонсорирах в САЩ с поне $20.00 пряко Путя да е на власт.

Нищо не ти разбрахме... Би ли ни пояснил ?

? Че Путя и Байдън са първи дружки в Пролетарския интернационализъм на Търговията? Че Байдън и дума няма да каже на срещата с Путя за Навални, Пивоваров, че Любовь Соболь не я допускат до избори? Всичко е заради горните изброени суровини, които Запада има нужда да купува от 1 Продавач на ниски цени. Андрей Луканов затова го убиха - препродаваше руския алуминий през българската си фирма в Австрия. Моя състудентка му бе секретарка.

Само 2 месеца ? В демократичните САЩ издирват и осъждат на 12 години затвор всички протестиращи пред Капитолия. Бахти и демокрацията !

Иди да бахтиш на нивата в долно уйно

Ти там ли бъхтиш? Бая те е очукал животеца през демокрацията, а ?!

я кажи едно име.. смешник.

Какво име да ти каже, бе ? Чети...това либерастките медии няма да ти кажат.

До вчера никой не е знаел, че този съществува но днес знаят не само, че го има, но и че е невинен !

Толкова долно, мръсно и гнусно племе няма. Тези отрепки Станков и другите руски мърши тук не са по-гнусни от тях.

я си ЕПМ !

Помияр

Ми баш на чист български ти е рекъл да ходиш да си ... на майка си пкп-то! Смятай какъв борсук си, че ни си разбрал какво ти е написал, да беше проверил поне в Гугъл. Даже американските рейджъри вече знаят какво е "ЕПМ", не че те нямат друго подобно...

Да не са те факали американските рейнджъри бе, помиен пес :) Та си толкова добре осведомен кой какъв го вади

Който вари бира извън закона ... В НРБ ги пращаме в Дубай... В РФ ги правят собственици на Челси ако са икономически разбойници или да колонизират трудово тайгата ако са политически...

"Още вчера Европейският съюз призова Москва незабавно да освободи Андрей Пивоваров и да отмени закона, по който му е повдигнато обвинение" Ето точно заради такива изказвания всички се смеят на лидерите на ЕС за това колко жалки и прости хора са! С какъв акъл си го представят че могат да призовават страна извън съюза за такова нещо или за каквото и да било?! Само защото с ареста Москва нарушила вижданията на ЕС за баш демократичните ценности. Ценности които важат повече за едните от колкото за другите в съюза! А да не говорим как САщ от години избиват без чет невинни по целият свят и никой не смее и дори да ги посочи с пръст за това пък камо ли да мисли за санкции!

Да, супер дразнещи са пискливите еврогейци !!!

Има места, където да си соросоиден протестър е рисково. Но пак си е доходно, предполагам. Като цяло, мачкай Вова джендърската измет.

Като влезеш в Ада в казана с врящ катран до любимия си Вова, спомни си за мерзостта си!

Като цяло, Един отсъжда кой накъде ще върви след края. И това не си ти. Пък за мерзости ако говорим, предполагам че ако не ти, баща ти е бил поне комсомолски секретар.

Това е Господ Но ти си знаеш, че си мерзавец Срещу заплащане Отвратително е

_stankow

"продължава тенденцията за стесняване на пространството за гражданското общество" То това не е "гражданско", ами "чуждогражданско" общество. Така че браво на руснаците ! Стига са ги търпяли ! 30 г. стигат !

абе руските царе така хиляда години натегат пружината на мужиците и накрая какво стана ? всички ги разстреляха в едно мазе.

"Още вчера Европейският съюз призова Москва незабавно да освободи Андрей Пивоваров и да отмени закона, по който му е повдигнато обвинение." Добре, утре и ние ще призовем ЕС да си отмени законите или ЮК да освободи Асанж. :)

Завели му дело и тоя се е опитал да се изниже като пръдня из потури... А ела сега тука, на ти тия 2 месеца кат се праиш на много отворен... Само така!