Руски ракети удариха украински мол

Съобщава се за поне 11 загинали и 40 ранени, но жертвите ще са много повече, според местната управа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ФЕЙКОВЕ по темата: 1. Ту-22М3 са изстреляли ракети Х-22 - ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА Х-22 е убиец на Авионосни групи кораби. Ракетата е течногоривна(тоест неограничено време за съхранание) изключително бърза 4000+км/ч самата ракета е направена от Титанови сплави за да издържа на нагряването от триенето с въздуха изключително скъпа. Всички ракети се модернизират до Х-32 чрез подмяна на електрониката. 2. Ракета е ударила ТЦ? СЕРИОЗНО И покрива е цял само на две места са паднали структурите. А всички показани разрушени стени са паднали навътре в сградата(тоест взрива е извън сградата) А какво се е взривило ами нещо което е складирано на ЖП ремонтния завод намиращ се точно зад ТЦ разстояние една ЖП линия. 3. Последва почти неконтролируем пожар??? Ами ТЦ няма дори стандартна противопожарна система с пръскачки за вода...

Другари да кажем пак че украинците си избиват сами народа !?

Всъщност,режисьорите от ингилизия и украинските фашисти непрекъснато лъжат. То не беше епруветка,то не беше Идлиб,то не беше чудо.Една след друга лъжи-Бучи,мучи сега и този боклук. Добре че 99% от българите са наясно с тези мурафети.Виж там в оня ''демократичен''запад, там вярват само на официоза,толкова са наплашени горките.

Как лъжете !!! Ако беше склад за оръжие нямаше да има сграда след взрива ако беше и цех за моници или каквото и да е било видно е от видеото с просто око паркинга е пълен с коли здрави при това няма как да се взриви нещо като склад или цех и да няма разрушение а само пожар !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Отнов рунаците избиват невинни хора цивилни както в Китин!!! Правят го от любов към убиствата и труповете все пак говорим за нация която държи мумия на най видно място и и се кланя !!!!

Знаеш ли... вземи се прегледай.... Не съм специалист, но бих ти препоръчал вместо да гледаш под дивана и да викаш Путин идвааааа...????? Да погледнеш, какво става в действителност:))))

Първо,мола е неработещ.Ударен е склад за боеприпаси.Победа с лъжи не става автори платени.

Лъжеш!

Истината която я крият урко-фашистите, е че е ударен цех за боеприпаси в завода "Кредмаш" в Кременчук. На видеото ясно се забелязват поредицата взривове идващи от цеха, които за съжаление са засегнали и търговския център: https://disk.yandex.ru/i/TIOayRS8H-so4A Забележка: Престъпление е от страна на украинските власти , да държат подобно голямо количество взривни материали в близост до търговски обект !?

Дори украинците не знаят какво всъщност е станало. Чули са се две експлозии и това е. А след това са се чували множество гърмежи което предполага наличието на амуниции в МОЛ-а. Реален ракетен удар не е имало.

Само незнам таз терористична организация НАТО ,европейският съюз и САЩ ,кога ще ги изправят пред трибунала. Виновни за убийствата на милиони мирни граждани по света. Че сега въвлякоха и нещастните украинци в техните войни.

Това е защото. Русия във;ече Ирак в воина с САЩ! Тъпак

Днес излезе видео с това, което се е случило. Има го из телеграм - може да го видите както в УНИАН така и в Русвесна ... ракетите удрят завода зад мола. От експлозията последния се запалва и изгаря буквално за минути. Пред него "хилядите хора" спред Зеления приятел бяха паркирали само 4-5 автомобила. Явно покрай кризата с горивото хората се движат с велосипеди или пеш. Тъжно е, когато загиват цивилни, но днес и от украинска страна признаха, че администрацията на центъра е съобщила преди няколко дена, че ще го оставя отворен при въздушна тревога. Някой много лошо ще го отнесе. Но това не са само руснаците. Впрочем ... това е войната, руснаците ще го отнесат точно толкова, колкото САЩ, когато гърмяха по сватби и погребения в Афганистан!

Как толкова бързо разбраха, че ракетите са изстреляни от руската армия?

Те и руснаците признаха че са ударили скрад с оръжие в близост до мола и той се е запалил!

Според руснаците мола, който се е запалил до уръжейния склад е неработещ. Не става ясно дали мола от статията е същия.

да обстрелват молове докато им горят пожарите в тайгата скоро москва не се е евакуирала от горящ торф

да квичиш за русия доде в кочината ти има финансови политически кризи ми се струва доста тролякопитешко.. ббаахаха пошёл на ХуЙ ве цървул гюбрясал

Всъщност - Има ЕдинЕдинствен въпрос за Решаване, Колеги…. - каква Ще Е Русия …След попиляването на кагеБеизъма.

Ами само Русия ! Тоест няма да има руска федерация републиките ще се отцепят ! Сибир дефакто вече е Китайски не на хартия а физически целия бизнес там е китайски земята се обработва и отдава на аренда на китайци ! Даже се плаща рускини да се женят за китаици .

да горят в ада тия диваци дето са пощурели да запалят света светът има оръжия да изличи русия от картата на света но не я плаши

Начи.. дали разбирам правилно...в един град на хвърлей място от Донецк и Мариупол, където са лошите райони, местното население не само не ае пази от войната, а тръгнало по молове, в работно време. И не просто тръгнало, ами отишло там с функциониращи градски транспорт, защото хиляда души нямам как да се съберат в пет коли, освен ако не са се телепортирали...значи те ги стрелят, но автобусите си вървят. Гледах и асфалта на паркинга пред мола, по-хубав е от българския почти навсякъде, няма грам дупка или някакви следи от поражения. Някъде имало и видеа с битулките от магазините си стоят по рафтове. Пожарникарите облечени като за парад с абсолютно чисти униформи, товарят жертва в линейка по-чиста от сингапурска поредната жертва...Що не казвате, че руснаците са толкова напреднали с бомбите, че от тях няма материални поражения само малко пушек и много убити хора? Нещо съвсем ново ще да е. Та невежата питам!

Много мисъл,много разсъждения!Явно си някой интернет корифей с четири цифрена заплата!Ти си знаеш най добре къде си в живота….

8 години гледахте как Бандеровските мърши обстрелваха детски градини и училища в Рускоезичните Логанс и Донецк и мълчахте като путки

ти беше там и видя

Добре гори, какво е имало вътре? Щатски дронове, български танкове, полски наемници?

Тия руснаци не могат да уцелят зеления гущер,ами тръгнали срещу МОЛ

над 1100 коментара, предимно тролщини. Чудно как в Бг има хора които вярват на американската/украинската пропаганда.

Троле, единствената пропаганда е руслямската. Пълна с фейкове и лъжи. Само не разбирам едно - защо троловете, величаещи Путин и Руслямистан, не живеете там, а миете чинии и гъзояе на Запад? От тези 1113 коментара, едва ли има и 100 реални личности. 1000 са на руслямски тролове.

Мола е бил опразнен за да се складират оръжията от България и ЕС.Само,че руснаците са разбрали за това от техните активирани агенти из цяла Украйна,а не от космоса както си мислят някои.Това прави Русия абсолютен агресор,защото на своя територия всеки може да разполага,каквото си иска и най важното тези оръжия са за самозащита на Украинската държава,а не за нападение над Русия.Това действие е и подло,защото е все едно на един рицарски турнир,да убиеш коня и счупиш копието на опонента,за да спечелиш по нечестен начин турнира.

Унищожавай наемниците и оръжейните доставки на началната гара

Верно ли мислиш така???

Украинците! Ако бяхме ние , досега да сме вдигнали Кремъл във въздуха!

Верно са търпеливи, нацитата ги обстрелват, те чакат донец и луганск да дойдат да ги освобождават.

Че да ударят ГУМа в Москва! А биха могли !

Спаси планетата!

Има ли хора дето знаят защо е цялата дандания с украйна или всички са кат мен - знаем всичко от медиите?

Има, Боян Чуков например.

Имам предвид правителствено ниво!

Спаси дете!

Смърт на фашизма!

И те да започнат да стрелят по молове в масква и Питер ! На война като на война Нъл тъй

Зверствата на немските нацисти! Смърт на фашистка роССия !

Я да вземат украинците и те да ударят един руски мол,пък дори и празен.

Уникално, как в България има олигофрени, които въпреки всекидневните поразии и престъпления извършвани от пРосия, продължават да защитават бандитското подобие на държава и кремълската клика ...

Първо, В мола е нямало хора - паркингът е празен. Второ, В мола не е падала ракета - всички бутилки си стоят по рафтовете.

Това не е мол а склад за боеприпаси и команден център за това руснците си трят и се подсмиват под мустак.

А в мола ракетни установки....

Това вече е наглост.Но сега ще се разбере кой наистина е обичащ кумира си от изток,да видим кой колко пари ще даде за подпомагане на горките убийци защото Великая и Могучия няма пари да им купи гащи и тоалетна хартия. Изненадващо Русия се обърна за финансова и материална помощ към България заради войната в Украйна. Ето какво пишат на страницата си във Фейсбук от Посолството на Руската федерация в България. "Отчитайки много запитвания от граждани до Министерството на отбраната на Руската Федерация относно помощта на военните, участващи в специалната операция по защита на Донецката и Луганската Народни Републики, е създадена благотвотворителна фондация "ЗаЩИТа" Благотвотворителната фондация "ЗаЩИТа" има за цел оказване на всестранна помощ и осигуряване на допълнителни мерки на социална подкрепа на военните и семействата им за сметка на доброволни дарения от физически и юридически лица. За получаване на парични средства са открити сметки в банковете "Промсвязьбанк", "Сбербанк" и "Банк ВТБ".

Бой по укропитеците Вова. България е с теб.

Педераст мръсен! Вие от червената българия сте с него!

България. Без няколко малоумници като реб

ВКС России нанесен удар высокоточным оружием воздушного базирования по ангарам с поступившим от США и европейских стран вооружением и боеприпасами, в районе Кременчугского завода дорожных машин. В результате высокоточного удара, оружие и боеприпасы западного производства, сосредоточенные на складской территории для дальнейшей отправки украинской группировке войск на Донбассе, поражены. Детонация хранившихся боеприпасов к западному оружию, вызвала пожар в расположенном рядом с территорией завода не функционировавшем торговом центре.

Първо този МОЛ е не работещ от месец март, второ дори нещо да е работело къде са колите на тези 1000 човека, трето повечето клиенти на моловете са жени, къде по паркинга видяхте поне една жена и има още и още въпроси?

Излиза,че украинците сами се бомбардират.Стрелят с ракета Бук по друга тяхна ракета С300,вследствие на което едната ракета удря другата и тя пада право в Мола.Дали вярваме? Пишете плюс,ако вярвате,ако не вярвате пишете минус.

Това е за Киев

тО ТОВА Е ВОЕНЕН МОЛ И ЧАСТ ОТ "СПЕЦИАЛНАТА ОПЕРАЦИЯ"! кЪДЕ Е неутралния koце да ги "неутрализира" по медийте де!

ПИПО

"в понеделник, 27 май"? Сега сме края на юни бре...

Защото обвинихте руснаците,че крадяли перални,печки и хладилници и те затова удариха Мола,който е бил пълен с домакински електроуреди,за да няма и за украинците.Няма да се мъчат само руснаците да перат на ръка.

А късокракия монголоиден педераст путкин си вкарва се по дълбоко дилдото в задника

на Зеленски, бе малоумник

По време на война , когато в едната част на Украйна хора умират от глад и без домове ... другите ходят на мол ... еми предатели заслужават си го.

Хора умират от глад само в главата ти. В Украйна гладни няма... Всъщност има, но това са орките - окупатори. Толкова са гладни, че ядат кучета. Има достатъчно материали в тубата - прегледай ги, преди да ми опонираш!

руската ракета е била насочена към военен обект на 500 км. от въпросния МОЛ. Но руските ракети са като руснаците - пияни. Явно като ги пратят за Украйна, някой ден може някоя да падне в България. Въобще руска сглобка. А за жертвите, няма такава сволач, руснаците са кръвожадни, прости и необразовани. Просто човешкия живот в крепостна русия няма стойност.

Преди два дни една руска ракета излетя, направи завой и се върна обратно... Вероятно си беше забравила очилата и за това се върна....

да криете командни центрове и оръжия в обществените сгради, в център на градовете! Русия не спи и вижда всичко! А когато ударихте центъра на Донецк и детска градина, и болница, и културен дом къде бяха западняците?! И защо не осъдиха Украйна за варварството?!!!

Това по РТ ли го казаха или го прочете във в. Правда?

Ако беше само за да освободят двете Области,Донецк и Луганск,руснаците отдавна да са прекратили Операцията.Само,че тогава какъв го дирят руските войски в другите три области Херсон,Днепропетровск и Одеска област.Май си приличат с Чингиз Хан,Завоевателя.

Не си приличат... ЧИнгиз хан е завладял и управлявал до смърта си. Руснаците само са окупирали и скоро ще ги изринат, като гниди!

Щото не са извикали руснаците ,да им унищожат Командните центрове.Ти имаш ли представа как се крие Команден център от желязо бетон в Мол.?

Ами днес на много места лъсна истината за този уж МОЛ Фалирал е през февруари. Паркингът на мола е празен от тогава. Никакви хиляди хора не е имало вътре. Тези хора биха се избили при напускането му при някакво извънредно събитие. Няма никакви граждански лица заснети или сами да са се обозначили след "удара". 100% лъжа и "зеленски тв". "Молът" е използван за склад на военна техника, която е ремонтирана в съседния завод, който е унищожен. Като доказателство руснаците показаха празните паркинги на "МОЛ-а" от февруари до сега, както и тагванията във Фейсбук до февруари от това място, които са стотици на ден и нито едно след това ! Какво да се прави - понякога американските технологии разобличават лъжите на американските "приятели".

Щом руснаците не отричат значи може наистина да са им съборили мола - ако е бил пълен с фашисти, както често се случва във Фашукрайна

В контекста на това събитие, Какво стана с укрите избити в Краматорск? Ха ххх От собствена ракета. Ха ха ха ха 42 човека. Там нещо се мълчи!

Уж Война,а има над 1000човека в МОЛ???

Е, руснаците ще кажат едно: Sorry!, Както правят САЩ Ха ха ха ха

Няма за какво!

препълнен мол със четири коли на "претъпкания" паркинг. претъпкан с татуирани фашунгери и хора в униформи с каски да го натъпча на тъпите журналюги.. ббаахаха