Руски ракети удариха украински мол

Съобщава се за поне 11 загинали и 40 ранени, но жертвите ще са много повече, според местната управа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак са се треснали сами

Нацистки мол, явно.

Няма начин да не е имало склад за тежко въоръжение в тоя мол. Така ще кажат руснаците.

"съобщиха висши украински служители, на които се позова Ройтерс".

Няма нищо да кажат по повода най -вероятно е свалена ракета

До това води комунизма в ссср!

Като видях експлозията на видео ... доста си гръмна за търговски център. Повече приличаше на взрив на експлозиви. Но те украинците като цяло все повече ползват хората за жив щит и пушечно месо. Няма да се учудя да са складирали оръжие в мола.

Защо американските бандити избраха Крайна за войната с Русия?? Не само заради географското местоположение на колонията си. А основно, понеже укропитеците са много, много евтини. Евтини проститутки, мъжки и женски. А американската гад търси основно точно това, няма две мнения по въпроса! Укрите - 500 000 редовна армия. Отделно 2 000 000 мобилизирани, отделно нацистките полкове "Азов", "Айдар" , "Торнадо", "Днепър", "териториална отбрана".... Нищо чудно, общо да са 3 500 000, въоръжавани от ЕС, САЩ, Канада, Великобритания, Турция. И не могат да се справят с 200 000-ната групировка, включваща въоръжените сили на ДНР и ЛНР! Това ли е то "великата" украiнска армия?!? Мислеха, че Русия ще рухне бързо.... Но не, Русия напредва. Макар да се бори с цялата мощ на нато и сащ! Слава на Русия....

А бе я ми разясни тази опорка. Русия има милиони ракети и бомби нацистка Украйна ежедневно, но когато за пореден път утрепят жени и деца, ракетата задължително е на Украйна. Това някаква блядска шизофрения ли е или какво?

Украинците всеки месец трябва да спретват по едно такова попадение, защото иначе медиите ще изгубят интерес въобще

1000 души в мола, ракета го удря директно и го пали....... 2 убити , 20 ранени?! Нещо не ми се връзва..... фактите пак са изкривени яко. Ако ракета жасне мол с 1000 човека, барем 200 ще са дали фира и 500 ранени..... на око.

1000 души и само 2 жертви. Нещо никак не се връзва.

Оценката за една работа е нейния краен резултат. А крайният резултат от комунизма е банкрут на Родината! Никога комунизъм!! Комунизъм значи война! ЕС ни донесе богатство и радост!

дали е препълнен мол ? На видеа и снимки от други източници се вижда празен паркинг, и търчащи напред назад военни и др цивилни мъже, а както се знае в последно време свободните мъже в тази държава избягват да се появяват навън, защото веднага ги изпращат за пушечно месо. Подла пропаганда и инсценировка, нищо повече.....на света му писна от тези фашистки номера. Тези са по безочливи и от талибаните.

свалена ракета не се взривява при падане на земята . Тя се взривява във въздуха когато е ударена и поразена

Руска своенравна, иначе умна ракета. Лети накъдето й скимне. По наше време се наричаха нурс.

Да е бим като има само 2 жертви?! На бокдингдей има повече жертви без бомби и ракети в англоговорящите страни.

Вярно ,че си животно притова тъпо .Русия е АГРЕСОР, ФАШИСТ,ГАДЕН ОКУПАТОР НА ЧУЖДИ ЗЕМИ .

Военно престъпление, Руския агресор в своята безпомощност удря граждани и търговски център... Дефолт, санкции върху злато, технологии... За Русия Безгранична помощ за република Украйна, финансова, военна, политическа. РУСИЯ УМИРА...

пак мътят някоя простотия за да просят пари

Лети в целта... Целта е била МОЛ и терор на граждани.

нали е война кво дират на мола... ааа да някъде не е война просто се правят на шугави...

и се събуди

Тука сега ботовете ще ни обясняват, че то не било така, ние не сме разбрали.

Дебилчо ти знсеш ли какво е комунизъм?!? Къде по света е имало или има комунизъм?!? Ти чел ли си нещо, каквото и да е от Маркс някога???

Много красива картина ! Украинците като удариха нефтената сонда хвалеха се нали .Русия забавя ,но не забравя.

Значи по време на война, когато тия лошите руснаци ръсят бомби навсякъде и се водят "оесточени битики" буквално в цяла Украйна, видиш ли ти нашите урки излезли на пазар в мола.

на теб Зеленски да не ти праща бело бе тъпанар?

Достойни наследници на Гьобелс. Такива опашати лъжи и на такова високо ниво. Че и в медиите. Хубави пари са платени.

Предполагам че до довечера, жертвите ще са станали 1098 от 1000 човека в мола. А истината ще е или свалена ракета която се е джаснала в мола при падането или "мола" е бил склад за боеприпаси.

Отмъщение за Хаймарс-а... За 3 дни им подпали ха складовете и щаба в тила на руския окупатор и разчисти ха черно море

Смърт на фашистка роССия ! Смърт на путкин!

Спаси дете!

Както бобре знаем вече, УкроНацистите по съвет от Западните инструктори там,.. Задължително крият.. Артилерия, Ракети, войници, складове с оръжие... .. в Молове, Училища, Болници, детски градини....и СТРЕЛЯТ от там, като се Крият между Цивилни хора. Цивилните чест даже не знаят че са използвани за жив щит. Както в случая с този мол.

От къде ги измисли тея деца бе соросоидче

Препълнен мол и само 2 жертви? Тия ги пробутвайте на затлъстелите слабоумни американци или на осморно ваксинираните европейци

Ужас.. престъпната кремълска хунта трябва да бъде приключена възможно най-скоро!!

Спаси планетата !

Странна ракета... Ударила ПРЕПЪЛНЕН мол и имало само 2 жертви. Та един талибан с нож в Европа тръшка най малко 5 - 6. Как да вярвам на журналята не знам.

А, да се крият в землянки 4 месеца ли? И по време на война се раждат бебета и се яде.... И се работи

Точно

Нефтената сонда си е тяхна, ако искат ще си я бомбандират. А това с мола е военно престапление.

РАКЕТАТА Е ДОСТАВЕНА ОТ БЪЛГАРИЯ

Обесен за престъпленията си!

Сигурно е бил на ковид мерки и са пускали не повече от 25 човека наведнъж. Орекомпопсдение на ракета и 2 починали. У бг се удря колело и мотор и са толко жертвите, а ако се ударят коли стаеа назало.

https://youtu.be/Ke4xJo9Pukw Репортаж на бТВ от 2015 г. показва как украинската армия избиваше бесарабски българи и собственото си цивилно население в Донбас. Кризата в Украйна ескалира и десетки са загиналите етнически българи. Освен заради военните действия някои са починали от глад, струпване на украйнски войски, продължава ужаса и в Донецк! Хора живеят под земята заради бомбардировките... Репортажът завършва с началото на така наречените Мински споразумения, който Украйна не спазва от тогава до днес.

Значи ракета удря натъпкан магазин с 1000 укри и имало две жертви, аре редактора да си яде козяшката помия и да помисли ако има с кво кво са му спуснали

Руснаците са ударили склад с амуниции и оръжие ( както зимата в Киев ), а украинците плачат и си измислят милони жертви ..

Звертствата на немските нацисти Смърт на дашустка роССия !

щом новината е от зеленски може да се игнорира