Руската полиция нахлу в жилищата на редактори на студентско онлайн списание

Те са обвинени в насърчаване на непълнолетни да участват в незаконни дейности

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РФ съвсем официално се превърна в Северен Китай. Колкото повече остарява Вовата, толкова повече ще го хваща параноята.

Децата бяха излъгани по интернет от тези ,,редактор/к/и" на DOXA. Бяха примамени онлайн да участват в протестите на Навални с обещания за лотарии, награди, концерти на рок групи ... А бяха използвани за щит от протестиращите страхопъзльовци.

В РФ не се допуска участие на непълнолетни в незаконни дейности. Това са политически акции чрез лъжливи призиви по Интернет, детска порнография и всякакви подобни изяви финансирани от чужди посолства и НПО-та. В това отношение руският закон е много строг

Този Путин се оказа голям глупак! Лоша сделка е сключил с дявола. Колко още ще живее и управлява? Пет, десет, двайсет години? И после цяла вечност в огнената геена и преизподнята. Докара Русия до просешка тояга, направи я суровинен придатък на развитите технилогично западни икономики, народа тъне в мизерия, корупцията е на невиждано ниво, а младите русначета бягат със светлинна скорост в “лошите” Америка и Европа. Само за 2019 година населението се е стопило с 517 000 души. А може Путин накрая да се окаже и агент на САЩ работещ в полза на американците. Бавно и методично и най-вече сигурно унищожава Русия. Жалко само за клетия руски народ!

Какъв Стамболов ... глупак си ти и то кръгъл

нищо ново... русия- морга за журналисти.. Путлер много го е страх от критики..ха.ха

ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ ПО РУСКИ. НЯМАШ ПРАВО ДОРИ ДА МИСЛИШ НЕЩО ПО- РАЗЛИЧНО ОТ ПАРТИЯТА!!! ЗА ДОКАЗАТЕЛСТВО - ВИЖ КОМЕНТАРИТЕ ПО- ДОЛУ.

Доста сдържано и цивилизовано отношение на руската държава. В САЩ обикновенно стрелят по протестърите, а организаторите не им мърда присъда.

Тези измишльотини (за тормоз на "независимите" медии, нещастни студенти борещи се за всичко добро) сме ги виждали вече навсякъде - в Китай, в Русия, че и у нас, я си спомнете налягалите по паветата насред София "надежди" на нацията....

Има интернет в затвора. Негрилизачите Стамболов,Майора,Павел цензора да посочат в Гуантанамо как е

Гуантанамо е за престъпници! Невални е храбър, интелигентен и обичащ Родината си човек. Ако има избори свободни и честни в Русия, той ще е новия президент на страната!

.....Ако списанието е "Ку-ку" ?!

ЖУЖЕТО СЕГА ЩЕ ГИ НАПРАВИ ОФЛАЙН СПИСАНИЕ

В Щатите ученици редовно пуцат наред, дедовото. Даже вчера един от школото е пуцал срещу полицаи,ама изтеглил късата клечка. Голяма демокрация,дедовото.

Да живее свободна и демократична Русия в ЕС и НАТО! Свобода за Навални! Долу диктатурата на Путин!

Каква комунистическа жар ! Какви проЗападни лозунги !!! Явно за 32 години се Извъртяхме в пълен политически Кръг! Върнахме се точно там откъдето тръгнахме от СССР ...в ЕСАЩСССР ! НО..по пътя Запада ни открадна Портмонето и хората!

Явно при теб комунистическата ваксина яко те държи още, гъзолизец на Путин!

То пък една диктатура! Съдебното му дело беше отворено за всеки които иска да присъства. Колко ли евро дипломати се изредиха!? Навални пък всеки ден се жалва в Инстраграм за щяло и нещяло, докато излежава тежката диктаторска присъда от 2,5 години. То ако това е как изглежда диктатурата не виждам да е нещо по различно от навсякъде другаде по света.

Ти що не отидеш в затвора”само” за 2,5 години да видиш как е? Тогава друга прсен ще запееш. Но ти си от страната на империята на Злото! Има видов ден, да знаеш!

Ръцете ти и те ли са долу? Я по-добре се подхвани, ще ти олекне.

Мачкай соросоидните и наебални западни подлоги. Само така ще се научат. При нас вече е късно, джендъри и чалгаджии превзеха държавата

Чемадан, вакзал и т.н. Никой не те спира.

..и айде към Дуйбай.

В Кравария, протестерите направо на място ги разстрелват, ако са бели и републиканци де. Ако са соросоидни цигани, могат да палят и грабят на воля.

Някoй

абе какво стана с американците, дето само си изказаха мнението, че Тръмп е победил на изборите, а те са фалшифицирани? Май ги осъдиха вече!

Само така с джендърската паплач. Сега при дневални, да учат корана заедно.

В рассия сега е ад, по зле от хитлерова Германия. Интернета на практика е спрян. Могат да те арестуват по всяко време и да те пратят в ГУЛАГ.

В Русия е ад за нас,потвърждавам.

Ма разбира се..всеки който вижда Путьо как ги буквално приземи и ги закопа е соросоид Дтеба в копейкаджията скапан

По лошо, могат да те отровят по всяко време.

И нашите нахлуват, най-често в среднощни часове, къде с причина, къде без,........ а "черешката на тортата" е когато объркат адреса и нахлуят в дома на нищо неподозиращи хорица.

Децата трябва да бъдат използвани щом е нужно.

Не е Руска полициятаа е путинска гвардия.

правилно и най после а сега по 20 години на едно място същото и с други „списания„ и подобни „канали„ и тн ...

Всяко нарушение на закона трябва да бъде наказвано. И всеки който е против законите вдява хаос и трябва бъде наказан. Така е и на Запад и на Изток.

В раСССия няма закони! Има само указите на ботокса-слънце!

В САЩ,ЕС, България,Германия,Франция.... ...няма закони има само заповед на президента,Премиера слънце .....

Закона на #кой?

В кенефская раСССия всичко дето клати стола на ботоксовото старче е незаконно!

Те така е "демокрацията" в рашънско! И много тъпанари искат и тук да е така! Да,да, ама НЕ!

нищо ново под слънцето