Руската полиция нахлу в жилищата на редактори на студентско онлайн списание

Те са обвинени в насърчаване на непълнолетни да участват в незаконни дейности

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нищо ново под слънцето

Те така е "демокрацията" в рашънско! И много тъпанари искат и тук да е така! Да,да, ама НЕ!

В кенефская раСССия всичко дето клати стола на ботоксовото старче е незаконно!

Всяко нарушение на закона трябва да бъде наказвано. И всеки който е против законите вдява хаос и трябва бъде наказан. Така е и на Запад и на Изток.

правилно и най после а сега по 20 години на едно място същото и с други „списания„ и подобни „канали„ и тн ...

В раСССия няма закони! Има само указите на ботокса-слънце!

Не е Руска полициятаа е путинска гвардия.

В САЩ,ЕС, България,Германия,Франция.... ...няма закони има само заповед на президента,Премиера слънце .....

Децата трябва да бъдат използвани щом е нужно.

В рассия сега е ад, по зле от хитлерова Германия. Интернета на практика е спрян. Могат да те арестуват по всяко време и да те пратят в ГУЛАГ.

Само така с джендърската паплач. Сега при дневални, да учат корана заедно.

В Русия е ад за нас,потвърждавам.

Закона на #кой?

По лошо, могат да те отровят по всяко време.

Ма разбира се..всеки който вижда Путьо как ги буквално приземи и ги закопа е соросоид Дтеба в копейкаджията скапан

Някoй

абе какво стана с американците, дето само си изказаха мнението, че Тръмп е победил на изборите, а те са фалшифицирани? Май ги осъдиха вече!

И нашите нахлуват, най-често в среднощни часове, къде с причина, къде без,........ а "черешката на тортата" е когато объркат адреса и нахлуят в дома на нищо неподозиращи хорица.

В Кравария, протестерите направо на място ги разстрелват, ако са бели и републиканци де. Ако са соросоидни цигани, могат да палят и грабят на воля.

Мачкай соросоидните и наебални западни подлоги. Само така ще се научат. При нас вече е късно, джендъри и чалгаджии превзеха държавата

Да живее свободна и демократична Русия в ЕС и НАТО! Свобода за Навални! Долу диктатурата на Путин!

ЖУЖЕТО СЕГА ЩЕ ГИ НАПРАВИ ОФЛАЙН СПИСАНИЕ

Каква комунистическа жар ! Какви проЗападни лозунги !!! Явно за 32 години се Извъртяхме в пълен политически Кръг! Върнахме се точно там откъдето тръгнахме от СССР ...в ЕСАЩСССР ! НО..по пътя Запада ни открадна Портмонето и хората!

То пък една диктатура! Съдебното му дело беше отворено за всеки които иска да присъства. Колко ли евро дипломати се изредиха!? Навални пък всеки ден се жалва в Инстраграм за щяло и нещяло, докато излежава тежката диктаторска присъда от 2,5 години. То ако това е как изглежда диктатурата не виждам да е нещо по различно от навсякъде другаде по света.

Чемадан, вакзал и т.н. Никой не те спира.

В Щатите ученици редовно пуцат наред, дедовото. Даже вчера един от школото е пуцал срещу полицаи,ама изтеглил късата клечка. Голяма демокрация,дедовото.

.....Ако списанието е "Ку-ку" ?!

Ръцете ти и те ли са долу? Я по-добре се подхвани, ще ти олекне.

..и айде към Дуйбай.

Има интернет в затвора. Негрилизачите Стамболов,Майора,Павел цензора да посочат в Гуантанамо как е

Тези измишльотини (за тормоз на "независимите" медии, нещастни студенти борещи се за всичко добро) сме ги виждали вече навсякъде - в Китай, в Русия, че и у нас, я си спомнете налягалите по паветата насред София "надежди" на нацията....

Доста сдържано и цивилизовано отношение на руската държава. В САЩ обикновенно стрелят по протестърите, а организаторите не им мърда присъда.

ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ ПО РУСКИ. НЯМАШ ПРАВО ДОРИ ДА МИСЛИШ НЕЩО ПО- РАЗЛИЧНО ОТ ПАРТИЯТА!!! ЗА ДОКАЗАТЕЛСТВО - ВИЖ КОМЕНТАРИТЕ ПО- ДОЛУ.

нищо ново... русия- морга за журналисти.. Путлер много го е страх от критики..ха.ха

Явно при теб комунистическата ваксина яко те държи още, гъзолизец на Путин!

Този Путин се оказа голям глупак! Лоша сделка е сключил с дявола. Колко още ще живее и управлява? Пет, десет, двайсет години? И после цяла вечност в огнената геена и преизподнята. Докара Русия до просешка тояга, направи я суровинен придатък на развитите технилогично западни икономики, народа тъне в мизерия, корупцията е на невиждано ниво, а младите русначета бягат със светлинна скорост в “лошите” Америка и Европа. Само за 2019 година населението се е стопило с 517 000 души. А може Путин накрая да се окаже и агент на САЩ работещ в полза на американците. Бавно и методично и най-вече сигурно унищожава Русия. Жалко само за клетия руски народ!

Ти що не отидеш в затвора”само” за 2,5 години да видиш как е? Тогава друга прсен ще запееш. Но ти си от страната на империята на Злото! Има видов ден, да знаеш!

В РФ не се допуска участие на непълнолетни в незаконни дейности. Това са политически акции чрез лъжливи призиви по Интернет, детска порнография и всякакви подобни изяви финансирани от чужди посолства и НПО-та. В това отношение руският закон е много строг

Какъв Стамболов ... глупак си ти и то кръгъл

Гуантанамо е за престъпници! Невални е храбър, интелигентен и обичащ Родината си човек. Ако има избори свободни и честни в Русия, той ще е новия президент на страната!

Децата бяха излъгани по интернет от тези ,,редактор/к/и" на DOXA. Бяха примамени онлайн да участват в протестите на Навални с обещания за лотарии, награди, концерти на рок групи ... А бяха използвани за щит от протестиращите страхопъзльовци.

РФ съвсем официално се превърна в Северен Китай. Колкото повече остарява Вовата, толкова повече ще го хваща параноята.