Руската опозиция, спечелила "Оскар", е затънала в конфликти

Документален филм за Навални взе награда, но в неговото политическо движение цари смут, а някои украински политици казват, че наградата е незаслужена

Обратно в новината

Коментари - Руската опозиция, спечелила "Оскар", е затънала в конфликти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Статийката от къде е преведена?

всичките ми познати гледаха филма и са впечатлени от участието на Българина,който компрометира путин.

Зеленски е жестоко обиден на Навални за Оскара.

https://trud.bg/филмът-навални-дезинформация-която-спечели-оскар/?fbclid=IwAR207FwX71FjhPQl333bPJgX-3EXwxpD4KohmKIp0iTTUauliGm3ie8x6qI

_stankow

>>>един ден той ще бъде освободен от несправедливото му затваряне зад решетките, за да застане начело на Русия Ще застане ли, или ще се яви на избори ? Или направо ще го поставят "начело на Русия". Както Тихановская, както Гуайдо ? Едно птиченце ми пошушна, че тези номера вече не минавали, изтъркали се вече ... :D :D

_stankow

Ми не е честно. Не стига Евровизията, ами сега и Оскар ! :D Нищо, на Навални ще му дадат Нобел ! :D

Стига писахте Глупости ! Каква Опозиция има в Русия , крадци и евреи недоволни от това че Владимир Путин не им дава да крадат Руския Народ ! Стига споменавахте опозиция , Такава няма в Русия !

Какъвто вова, такава и опозицията - пияни, луди ватници!

Absoliutno. Grosev e moqt geroi.

Navalni e sledvashtiqt prezident na Ruziq, zapishete si go.

Някой вярва ли, че тези другари се борят за демокрация?!? Всички политици се борят само за две неща! Власт и пари. Има и идоти идеалисти, но те си остават ползените идиоти на ниски позиции в НПО-тата, а тези определено не са от тях.

Така е. С цели 2 % подкрепа взети на изборите. Даже ще е президент и мнистър прецедател едновремнно. :-)

Елементарен здрав смисъл - ВВП умно сам създаде "опозицията" си в лицето на карикатури като Навални и Собчак, които с идиотското си поведение прекрасно утвърждават високия му рейтинг сред народа. Докато реалната опасност - лявата прокомунистическа опозиция - беше перфектно смазана и разпиляна още в началото на управлението му. Сега се прокарват силни фигури като Пригожин и Кадиров с цел налагане концепцията за "добрия цар и лошите боляри". Можем да очакваме създаване на "нова опричнина", коато да зачисти прозападната "пета колона" за радост на голямата част на обществото. Да си кажа честно, симпатизирам на идеята... А иначе професионалистите от службите си знаят работата!

Измислената от американците руска опозиция. Доста ще почакат.

И тоя се мъчи да се домогне до власт и пари, а след това - край със съществуването на Русия.

Колко краварски и еврогейски президенти и премиери си отидоха и хората ги забравиха откакто Путин дойде на власт? А той не смята да се пенсионира скоро. Америка се управлява от дементен полумъртъв старец, а Великобритания от циганин чийто дядо е лъскал ботушите на някой англичанин.

И тези са един пайтон хора, както нашите калдъръм кокони от ДБ!

По принцип НЕ ЧЕТА статиите на дир, неграмотно преписани и угоднически подадени. Коментирам само по заглавията. Достатъчно съм вчас за да знам какво пише в статиите без даги чета. Тук обаче направих изключение, защото отдавна знам що за лайно е Навални и престанах да се интересувам от него. Ма малееее, то големи говна, голямо нещо и колкото повече ги ровят, толкова повече миришат. Шеф на фондация СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА лобира за сваляне на санкциите на мръсен олигарх. И нарича това "политическагрешка". Аз такъв го провесвам с главата надолу на Червения площад и всеки, който иска може да си отреже парче от него за спомен. Който пък много го жали може да седи там и да го кърпи.

Дайте автора на тази статия, за да го напсувам яко!

Навални е ппосто един хулиган. Подкупен като българските политици. Но си получи даслуженото.

занимазчте с глупости

Хахахха, егати жалкарите

Шило

антикорупционния фонд затънал в корупция. Укрите не е.ават Нахални. Соросите в шах!

Във филма за Навални липсват доста епизоди от живота му. Дори в Уикипедия те липсват. Няма и дума защо Навални беше изгонен от политическата партия Яблоко. Няма дума, че през 2008г. той открито призова тогавашния президент Медведев да нанесе ядрен удар по Тбилиси. Няма дума, че той и брат му са съдени по подаден сигнал за транспортни злоупотреби от френската "Ив Роше". Където се работи с полуистини, значи някой манипулира. Защо да им вярваме. Фактите са такива, каквито са и премълчаването им не води да нищо свястно. А самият Навални май забрави, че пандиза не е политическа арена и сигурно ще се сдобие с нова вътрешна присъда за есктремизъм и тероризъм, както ни осведомяват. И последно - защо германски съд не се престраши да заведе дело за отравянето му? Дали щото, преди да го вземат от Омск предгерманския екип руснаците му взеха проби и също ги анализираха в лаборатории в трети страни? То по подобни причини нямаше и дело във великата някога Британия, дето ни убеждаваше, че ГРУ тровило Скрипал в Солсбъри по времето, когато той се е намирал вече в нова Зеландия. Цирковете са създадени за развлечение, не за опити за долнопробни манипулации.

Олигархът за когото става въпрос е евреин, Навални е също от това племе - е там е истината, юдей на юдей око няма да извади!