Коментари - Молдова, Украйна и Грузия против руското военно присъствие | Днес.dir.bg

Молдова, Украйна и Грузия против руското военно присъствие

Молдовски, украински и грузински лидери разкритикуваха днес присъствието на руската армия в техните страни.

Обратно в новината

Коментари - Молдова, Украйна и Грузия против руското военно присъствие | Днес.dir.bg

Коментари

В России строили коммунизм. Не получилось. Потом капитализм. Не получилось. Потом феодализм. Наконец хоть что-то получилось!

Нашата България се появи на картите благодарение на "интересите" на Русия! Пак заради същите "интереси" станахме първи на балканите за рекордно време! Сега "свободни" от руските интереси ,сме на дъното и ни се вижда края ...

Иди да си пииш хапчетата психопат...

Хане, че ти незнаеше ли, че имаш руска жилка по майчена линия?

Интересно....Всички имат амерички военни бази !!!!!За НПО,ФОНДАЦИЙ И ПОСЛАНИЦИ да не говорим...И Русия се разхожда свободно??????Значи НАРОДЪТ НЕ Е С ВАС предатели...

Изсрал си едно голямо говно, от което нищо не се разбира...

Вие господа се изявявате като "пуделчетата на САЩ"!

Целият свят трябва да ближе подметките на ВЕЛИКИЯ ПУТИН! Той е господарят на вселената бе! Ако ТОЙ благоволи да им обърне внимание разбира се!

На 08.08.2008 Грузия напада Русия. И ти не можеш да скриеш това колкото и да триеш!

Недодыржавите, колонии на щатскостаниия, винаги духат супата и тяхното мнение не е интересно за никого освен за крадците, назначени да упавляват безмозъните индивиди в тез политически недоразумения.

Това е вицът на деня :)))) : ес бил "най-ефективния инструмент за гарантиране на благоденствие, сигурност и стабилно и демократично развитие в дългосрочен план за нашите страни".

Крадливите Предатели Елцин и Горбачов разделиха Съветския Съюз, който преди това, целяи се наричаше Русия. Затова са сегашните проблеми. Украйна, Грузия и Молдова са както Варненска, Пловдивска и СОфийска Област за България. А украинци, грузинции молдовци са както Пловдивчани, варненци и шопи в БЪлгария. Шопите имат и свой диалект, разговорен език както в отделните части на СССР( Русия, включваща Украйна, Молдова. Грузия). Путин трябва да ОСЪДИ Елцин и Горбачов за Предателство към СССР и Русия.

За тези които по-доле спекулираха за ВТОРАТА ИКОНОМИКА В ЕВРОПА-Т.Е. икономическото съсътояние на Русия, ЩЕ ви дaм цифрите от Американската разузнавателна служба (CIA) за Вътрешния Брутен Продукт (PIB-fr/GDP-en) за първите 14 държави, България и някои много коментирани държави от Българския Форум; НИЩО ЛИЧНО, но това е положението. За повече информация ви изпращам и Интернет адресът по-отдолy. List by the CIA World Factbook (2016) Rank Country GDP (millions of Int$); World 126,687,917 1 China [n 1] 23,194,411 European Union [n 2] 20,852,702 2 United States 19,417,144 3 India 9,489,302 4 Japan 5,420,228 5 Germany 4,134,668 6 Russia 3,938,001 7 Indonesia 3,257,123 8 Brazil 3,216,031 9 United Kingdom 2,905,392 10 France 2,833,064 11 Mexico 2,406,199 12 Italy 2,303,108 13 Turkey 2,082,079 14 South Korea 2,029,706 74 Bulgaria 143.1 75 Cuba 132.9 110 North Korea 40.00 112 Estonia 38.70 113 Mali 38.09 114 Georgia 37.27 115 Mongolia 37.00 143 Moldova 18.54 Kosovo 18.49 https://link/wiki/ListofcountriesbyGDP_(PPP)

Всъщност цифрите които даваш са на базата на финансови евкалибристики и са прогнозируеми или вероятностни в твоя линк може да се види обективното състояние на базата на голите цифри от чистия БВП и те са МНОГО МНОГО различни!

и аз искам пу.ка ама нямааааа...

Дърпат мечката за опашката, пък после "Олелеее, Мечо ни ухапа".

Що така бре хора - какво не им харесвате на ватенките? Та руската окупация е най хуманната окупация в света. Няма нищо по хуманно от руските бомби и куршуми. Защо искате да се измъкнете от руския свинарник? Та вън света е страшен. Там хората пътуват свободно, говорят каквото си искат, живеят където си искат, има демокрация. Това ли искате за вас - невежи? Това не е хубаво - както казва Путя. Само под ка ге бейския Путлеров ботуш е хубаво, тихо и спокойно - е, бедничко ама руско все пак.

И джендъри има колкото щеш. Рикардо е типичен джендър.

Джендър е до по-скоро до 20-25, после е дърт педераст.

Това ли измисли руска подлого, като нямаш аргументи? Типично нагъл подчовек си, айде къш в просийката.

А защо не реват от американското вмешателство,което също е присъствие?

Украинци, грузинци, молдовци, духайте го, нещастници! Да живее Освободителката ни РУСИЯ!

Големият проблем на управниците на Русия след Октомврийската революция е напънът, безумната идея, да победят западните демокрации, да ги подкопаят, да ги унищожат...За това десетилетия се стягат коланите, от глад и мизерия умират милиони, милиони инакомислещи са репресирани. В резултат великият и непобедим СССР се разпадна, а КПСС беше забранена. Толкова ли е просто да се осъзнае, че само в свободните, нетоталитарните, държави може да се постигне просперитет? Примери безброй по света. Дори и фактът, че след изтръгването от прегръдката на Русия Литва, Латвия и Естония имат жизнен стандарт много над този на Русия. А какъв е стандартът на бившите сателити на Русия - Полша, Чехия, Словакия, Унгария, ....Дори и ние, по признания на Него, сме по-добре...Въпрос на време е и Молдова, и Грузия, и Украйна да поемат този път..Никой не може да спре прогреса. Интелектуалният, финансовият и технологичният ресурс на цивилизования свят е на порядък по-голям от този на Русия. Дори и съотношението на военните бюджети на САЩ и Русия е около 12:1. А ако се добави този и на страните на Запада? Не военното противопоставяне е решението, а мирното съвместно съществуване. И разбира се отказ от бедумната идея да си доминант на света...Светът това няма да допусне. Нито на Русия, нито на САЩ...

че ще завалят минуси от инструктираните и дежурни чугунени кратуни. Но това няма нито да възстанови СССР, нито ще легитимира КПСС...

Аз пък се кефя на руснаците...Много ми е кеф,когато така пищят и се оплакват про-западните слуги... Ами като са толкова храбри нека "да скочат" на Русия...и да видим тогава как ще бъдат изчегъртани от картата на Света...:)

А един тупаник по простата ти кратуна ще те изкефи ли, малоумнико?

Пак ли прекали с виаграта, отекълата мутра? Исчезни, много си активен и устата ти е мръсна, мирише на ливерна колбаса...

продължават в този дух - невероятни разходи за оръжия и войни, скоро ще се превърнат в неандерталец с камък в ръката... Изходът е един - съюз с демократичния свят и обръщане към потребностите на народа! Съотношението в стандарните на живот на Русия и развитите демокрации е 1:7 или 1:8, това обяснява всичко. Останалото са празни приказки....

дай линк с инфо за средствата и оцеляването на руския народ... чета в западни социологически проучвания, че президента Путин има 82 % подкрепа от руските граждани - 120 млн. руснаци! Как хем са бедни 120 млн. руснаци, хем ще подкрепят президента си за трети мандат и управлението му тогава?

той говори за американците, не за русия. с тези темпове и с тези расходи , скоро ще хванат тоягата и ше си я ...

за стандарта на живот да кажеш?

то и Сталин, и Хрущов, и Брежнев, и Елцин, и Горбачов имаха почти 100% подкрепа и докъде докараха СССР. До позорен разпад и забрана на КПСС, малоумнико!!! В Русия 100% не означава това, което означава в нормалните държави...

Той и Мадуро имаше подкрепа, пък Венецуела фалира. И Кастро има голяма подкрепа, пък Куба е бедна. Хитлер имаше 100% подкрепа, пък го навряха в кучи г..з. При диктатурите е така - диктаторите имат подкрепа, защото противниците им ги убиват, като Немцов напр. Знаеш ли, че си малоумен?

горкия Путя - пък братчето Ким Чен Ун има 100% подкрепа от народа си. Путя нещо охлаби позициите напоследък - щото бая народ избяга от матушката и се пресели в омразния Запад и Америка. Защо ли? Даже и щерките на Путя живеят в омразната Холандия.

Ако трябва, Путин ще получи и 120% подкрепа.

Молдова, Украйна и Грузия отдавна не са с Русия! Устремили са се се към ЕС и САЩ, които им отпускат реформи за по 50 $ месечна заплата! Затова явно някои области в Молдова, Украйна, Грузия се стремят да избегнат мизерията на 50 $( според шорошки трол) месечна заплата след подкрепата на ЕС и САЩ! И тези области се насочват към Русия! Къде са тези руски войски в Молдова, Украйна и Грузия?- та тези страни отдавна са окупирани от американски военни инструктори!

Така им е казано да заявят, така са заявили. Свършили са си работата.

И там си имат Козяк!

кой не помни как Саакашвили си яде вратовръзката ? американските инструктори не му помогнаха ....

...в НАТО и ЕС на тези три държавици, както някои ги наричат, на Русия ще й стане още по-тесничко и ще хвърли нови средства за въоръжаване, което с нищо няма да подобри жизнения стандарт на населението...Тъкмо обратно...И тогава?

Едва ли ще влязат в НАТО.

ти да не си сътрудник (двоен агент) в щаба на НАТО?

...в НАТО ще влезнат, и в ЕС ще влезнат!!!Въпрос на време... На червените чугунени кратуни вярваше ли им се, че "великият" СССР ще рухне, а партията на Ленин ще бъде забранена със закон в Русия? Ама стана... А някой вярваше ли, че лично бащицата ще заяви, че Русия изостава във всички области от развитите страни? Е, и това стана... Ха сега плюйте де! Ама внимавайте все пак къде...

ВНИМАНИЕ! ТАЗИ МЕДИЯ Е ПРО-РУСКА И АНТИ-БЪЛГАРСКА!Забележете по колко минуса имат критичните към Русия коментари! БОЙКОТИРАЙТЕ ДИР.БГ!

Така е, защото сте един файтон продажни отрепки и антибългари.

какъв ,,фаитон,,??? един ,,камилар,, е без ,,камилата,, си...!!!

..."един файтон", серсемино!!! България отдавна се изтръгна от обятията на мечока и е в семейството на демократичните държави, колкото и да ви кара да зеленеете това... Всички избори, проведени в България през последните десетилетия, ясно и категорично доказват, че изборът на България не е Русия, а ЕС. А ако на теб това не ти харесва - отивай или в Колхозия да дрънкаш оръжия и плашиш гаргите, или хващай Балкана. Ако ти държи, разбира се...

ВНИМАНИЕ! ТАЗИ МЕДИЯ Е ПРО-РУСКА И АНТИ-БЪЛГАРСКА!Забележете по колко минуса имат критичните към Русия коментари! БОЙКОТИРАЙТЕ ДИР.БГ!

...какво още се репчат червените тролове? Преди дни идолът им с прав текст заяви, че Русия изостава във всички направления от развитите страни на света. Идолът ли ще оборвате? Мълчете си, за да не ставате още по-смешни и жалки в напъните си...

при нази ,,боце,, каза всичко е о.к.!!!

пак Той, същият, каза, че си имат Искандери, но живеят по-зле от България...Това устройва ли те като отговор от най-високо място?

"Който не храни своя войска, храни чужда" - не съм го казал аз. И вместо да пишете глупости, сетете се, че на империите не са им нужни приятели, а васали.

Ние сме в НАТО, и ще храним този съюз. А ватенките вече нямат пари за армията си.

дай линк за инфото... че Русия е фалирала...интересна информация, предполагам работиш със суперсекретни икономически източници, като Гинка от Пазарджик

Скоро ще се пише за увеличаване на капитала на руснаците- някъде до края на този месец- първите числа ще са 20, анулите зад тези цифри ще се разберат.

Всичко до което се е докоснал комунизма в лицето на Червеният Четвъртия Райх СССР се е разпаднало и провалило 1. Руснаците могат да се гордеят - от членовете на групата на Г-8, тяхната страна се превърна в лидер в тройката с Иран и КНДР. И всичко това благодарение на Путин! 2. Кримляди осраха СИВ, Варшавския договор, СССР, приятелите си диктатори в Африка, Азия, Латинска Америка! И сега се готвят да осерат самата Русия... при руснаците, няма нужда да се напъваш нищо да противодействаш, те сами ще си унищожат всичко. Сами си разрушиха съюза, сами се разпаднаха. Пробваха нов съюз - ОНД, ама нещо не стана. Пробваха Евроазийски съюз, ама нещо не функционра.70% от БВП на Русия е от газ и нефт. Общо 95 % от БВП на империята е от природни суровини и само 5 % е от други отрасли на промишлеността, вкл. оръжейна. С падането на цените им, падна и БВП на Русия. През 2016 г. ги изпревари Южна Корея - държава с територия по-малка от България.

Русия си е Русия! Останалото са празни приказки и коментари...

грух-грух

Ами като е толкоз зле Русия, що се пениш тука а не легнеш да спиш ?

Агрессивный скот - русские снова провоцируют войну где-то в мире. Россия - это абсолютное зло. Безнаказанное, древнее, самоуверенное, жестокое зло. Где ложь, где насилие, где низость, трусость, нравственное гниение, лицемерие - это состав воздуха, которым дышат и пропитывается местное население. Вся история, все окружающее, все мировоззрение, все связи между людьми, все умонастроения - это густая темнота, где не видно человека. Только безликие, блуждающие тени. Убийцы, воры, соучастники, рабы, ждущие кнута и посылаемые на убой, униженные и унижающие.

Русия си е Русия! приказки и коментари, колкото щеш...кучетата си баукат, кервана си върви...

Гола вода си.

Руснаците никога не ги е бивало да печелят съюзници. Тия хора е крайно време да осъзнаят, че мантрите и методите от времето на СССР са безвъзвратно отминали, и за да привлекат отново Източна Европа трябва да променят коренно тактиката си, което едва ли ще стане в близко бъдеще.

Русия няма ПОДЛОГИ - има съюзници. Запомнете го това. ЕС тръгна по пътя но СССР,.познайте какво ще стане. САЩ тръгнаха по пътя на ВЕЛИКОБРИТАНИЯ. МНОГО ШУМ, ЗА НИЩО.

Всичко което си е поставила Америка за цел е постигнато. До преди години ватенките бяха на Берлинската стена. Сега глупаците са принудени да се приберат в мижавите си граници, а НАТО и Америка са плътно до тях. За какво кодкудякъте, като всичко е видимо за целият свят. Как можно обогнать НАТО? Если там большинство стран Европы, США и Канада. С их технологиями, мощнейшими технологиями, промышленностью. Если доля России в мировом ВВП 1.77%, а стран НАТО - 76%. Это как маленький киоск торгующий газетами и журналами будет конкурировать с супермаркетом. Надо присоединиться к ним и сократить свой военный бюджет как делают все разумные. Если бы от НАТО исходила бы агрессия, то они бы давно захватили бы Кубу, Гаити и прочие, но они этого не делают, а значит вы все врете товарищ.

леко с напъните, напразни са. Само Сибир е по-богат от останалия свят, не броим останалите района на Русия. Всичко останало е празни приказки. Ако не ми вярваш, прочети Наполеон и Хитлер кой го дириха там. Следващия кандидат няма как да има по-различна съдба, щото ще го сгазят още у дома му.

...какво като са най-богатата на суровини страна в света? Стандартът им на живот е 7-8 пъти по-нисък от този на "победените" по време на ВСВ Германия и Япония, които нямат почти никакви суровини. Имаш ли обяснение на този феномен?

Мижавите граници на Русия смешко, са 1/6 от сушата на земята.

Тези неблагодарни държавици трябва да благодарят на Русия , че ги има.

Да, всички "благодариха" на русия че я има като я напуснаха, избягаха от този измислен и неработещ , обанкрутен съюз СИВ и нямат намерение да се връщат към омразния комунизъм. Всички предпочетоха свободата в Европа и НАТО. Русия няма приятели вече. От всякъде е заобиколена от цивилизация. Идиотите агресори докъде се докараха, да ги мразят всички държави, да завладеят 1/6 от сушата насилствено с претопяване, геноцид и унищожение, това е империята на злото. Ватенките са като вирус, вредни за целият свят. Колкото по-малко от тях остават, толкова по мирен ще бъде света.

Хаха, благодарни. За какво? За висок жизнен стандарт? За какво да е благодарна Молдова( в руската орбита) - 50 долара. Какво им дава Русия? Бедност и мизерия. Лукашенко и той ли трябва да благодари? А? червени троле.

Те отдавна не са с Русия, а какво им дава еврогейския съюз 50 долара заплата.

...всички бягат като ожилени от руския рай. Защо ли? Всички държави, които се изтръгнаха от прегръдката на мечока (ГДР, Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Литва, Латвия, Естония, че дори и Румъния и България) имат по-висок стандарт от най-богатата на суровини страна в света...Защо ли?

ГДР по обясними причини с с по-висок стандарт, но другите изброени държавици са си бедни от където и да ги погледниш.

Вот так, в СССР, все население было рабами и работало на кремлевского хозяина. За еду. Как хорошо, что эта рабская система разрушена. По крайней мере Восточная Европа и западные республики освободились из советского рабства.

На бедную незащищенную Россию напали украинцы в Украине, грузины в Грузии, сирийцы в Сирии, афганцы в Афганистане, венгры в Венгрии, чехи в Чехословакии, молдаване в Приднестровье, поляки в Польше, народы Балтии в странах Балтии. Одни турки не нападали, только сбили самолет и убили посла.

Тия неблагодарни държавици нямат думата, да не са тръгвали против Русия.

Путин да внимава с тези държавици, че Тръмпи да не му поспали за*ника

ПОДЛОГО, мараба!

В нито една от изброените страни няма руско военно присъствие, но затова пък има американско такова! Руско военно присъствие има в територии, отцепили се от тези страни! А тези територии са се отцепили, понеже САЩ извършиха преврати (наричани още "цветни революции") в тези страни, и сложиха на власт там свои русофобски марионетки! Така че сега тези марионетки си бръщолевят каквото им наредят техните американски господари, и при всяка възможност плюят срещу Русия!

Ей ако ви съберат всички руски дупедавци в България, ще направите най-големия публичен дом на Земята.

А теб кво те бърка тази работа?

Не е баш така, в Приднестровието има, но там живеят основно руснаци и това са си руски земи все пак.

То и в Царево има руснаци, но ако дойдат тука руски войници ще стане голям пердах. Вече има прецедент през Първата световна война в Добруджа - тогава Русия капитулира и се признава за победена от България.

Събрали се мишоците, чехлювци и радановци, па зацвърчали по луната?

Нито в Грузия, нито в Украйна или Молдова има руски войски. В Молдова съществува миротворчески руски контингент под егидата на ОССЕ. Но по-интересен е друг факт: Всички шест висши съдии на Молдова са с румънско гражданство.

Молдова е населена предимно с румънци и българи, която е окупирана от руснаците през миналия век. Сега по-голямата част от Молдова е свободна и хората свободно могат да си определят националността.

Ти да не страдаш от слабоумие с такива коментари ?

Мюслитата наричат Щатите и НАТО "кръстоносци " защото ги нападали и им натрапвали християнската религия . Ердоган и Асад наричат рашките "братя"! Какво повече да говорим !!!

О, не ревнувай! Ердоган нарича и Нашия Брат Бойко. Братя Ердоганови са си дупе и гащи. Брат Ердоган разчитал само на Брат Бойко.

Американци-може,руснаци-не може!Да ви имам аршина!

Има малка разлика - американците ги канят там, а руснаците са окупатори.

Скоро цяла източна европа ще бъде поверена/оставена на РФ.

Не само че няма да бъде оставена на ватенките но и границата на ватната тъпа и бедна държавица ще се редудуцира към по-ма;лка територия.

крадливите олигарси запалиха братоубийствената война в Украйна

западняците нямат свои воиски на ,,чужди,, територии освен в ,,задморските,, си територии...??? а имаха в ,,източна гуда,, но вече ,,ги няма,,...!!! затова меркел и ,,микрона,, ревяха на умряло...!!!

,,...В политическо отношение на Франция са подчинени 5 отвъдморски департамента с обща площ над 130 000 km² и с население 2 114 000 души (2016 г.). Това са Френска Гвиана (Гиана), Майот, Мартиника, Реюнион и Гваделупа. Отвъдморските общини и територии на страната включват Сен Пиер и Микелон, Сен Бартелеми, Сен Мартен, Уолис и Футуна, Нова Каледония и Френска Полинезия, както и ненаселените Френски Южни и Антарктически територии и остров Клипертон...,,???

,,...Ангила Бермудски острови Британска антарктическа територия Британска индоокеанска територия (Чагос) Британски Вирджински острови Гибралтар Кайманови острови Монсерат Острови Питкерн Света Елена, Възнесение и Тристан да Куня Търкс и Кайкос Фолкландски острови Южна Джорджия и Южни Сандвичеви острови..,,???

В Гута не еимало нищо, но пък салата Вагнер е факт за целият свят. Как ватното оръжие и армия са гола вода.

това пеят, иначе на следващите демократични избори ще хванат бога за рога, както впрочем е и у нас

приятелите на русия новите братушки иран турция южен судан ангола ... просто е тъжно

Ангола !? Може би имаш в предвид Северна Корея !?

ангола ги подкрепи за крим

И още по-тъжно ще ти става! :))))))

Това са самостоятелните държави, определящи сами външната си политика а не слуги на красварите.Проблема на Русия е че е православна и е най богатата на ресурси с най голяма площ държава, с изключителна военна мощ.В политиката няма приятелство драги, а интереси.Чети повече преди да пръцкаш.

lu4ka

Украйна???Самостоятелна държава??? Определяща сама външната си политика??? Ти сериозно ли?

Коментари - Молдова, Украйна и Грузия против руското военно присъствие | Днес.dir.bg

Молдова, Украйна и Грузия против руското военно присъствие

Молдовски, украински и грузински лидери разкритикуваха днес присъствието на руската армия в техните страни.

Обратно в новината

Коментари - Молдова, Украйна и Грузия против руското военно присъствие | Днес.dir.bg

Коментари

В России строили коммунизм. Не получилось. Потом капитализм. Не получилось. Потом феодализм. Наконец хоть что-то получилось!

Нашата България се появи на картите благодарение на "интересите" на Русия! Пак заради същите "интереси" станахме първи на балканите за рекордно време! Сега "свободни" от руските интереси ,сме на дъното и ни се вижда края ...

Иди да си пииш хапчетата психопат...

Хане, че ти незнаеше ли, че имаш руска жилка по майчена линия?

Интересно....Всички имат амерички военни бази !!!!!За НПО,ФОНДАЦИЙ И ПОСЛАНИЦИ да не говорим...И Русия се разхожда свободно??????Значи НАРОДЪТ НЕ Е С ВАС предатели...

Изсрал си едно голямо говно, от което нищо не се разбира...

Вие господа се изявявате като "пуделчетата на САЩ"!

Целият свят трябва да ближе подметките на ВЕЛИКИЯ ПУТИН! Той е господарят на вселената бе! Ако ТОЙ благоволи да им обърне внимание разбира се!

На 08.08.2008 Грузия напада Русия. И ти не можеш да скриеш това колкото и да триеш!

Недодыржавите, колонии на щатскостаниия, винаги духат супата и тяхното мнение не е интересно за никого освен за крадците, назначени да упавляват безмозъните индивиди в тез политически недоразумения.

Това е вицът на деня :)))) : ес бил "най-ефективния инструмент за гарантиране на благоденствие, сигурност и стабилно и демократично развитие в дългосрочен план за нашите страни".

Крадливите Предатели Елцин и Горбачов разделиха Съветския Съюз, който преди това, целяи се наричаше Русия. Затова са сегашните проблеми. Украйна, Грузия и Молдова са както Варненска, Пловдивска и СОфийска Област за България. А украинци, грузинции молдовци са както Пловдивчани, варненци и шопи в БЪлгария. Шопите имат и свой диалект, разговорен език както в отделните части на СССР( Русия, включваща Украйна, Молдова. Грузия). Путин трябва да ОСЪДИ Елцин и Горбачов за Предателство към СССР и Русия.

За тези които по-доле спекулираха за ВТОРАТА ИКОНОМИКА В ЕВРОПА-Т.Е. икономическото съсътояние на Русия, ЩЕ ви дaм цифрите от Американската разузнавателна служба (CIA) за Вътрешния Брутен Продукт (PIB-fr/GDP-en) за първите 14 държави, България и някои много коментирани държави от Българския Форум; НИЩО ЛИЧНО, но това е положението. За повече информация ви изпращам и Интернет адресът по-отдолy. List by the CIA World Factbook (2016) Rank Country GDP (millions of Int$); World 126,687,917 1 China [n 1] 23,194,411 European Union [n 2] 20,852,702 2 United States 19,417,144 3 India 9,489,302 4 Japan 5,420,228 5 Germany 4,134,668 6 Russia 3,938,001 7 Indonesia 3,257,123 8 Brazil 3,216,031 9 United Kingdom 2,905,392 10 France 2,833,064 11 Mexico 2,406,199 12 Italy 2,303,108 13 Turkey 2,082,079 14 South Korea 2,029,706 74 Bulgaria 143.1 75 Cuba 132.9 110 North Korea 40.00 112 Estonia 38.70 113 Mali 38.09 114 Georgia 37.27 115 Mongolia 37.00 143 Moldova 18.54 Kosovo 18.49 https://link/wiki/ListofcountriesbyGDP_(PPP)

Всъщност цифрите които даваш са на базата на финансови евкалибристики и са прогнозируеми или вероятностни в твоя линк може да се види обективното състояние на базата на голите цифри от чистия БВП и те са МНОГО МНОГО различни!

и аз искам пу.ка ама нямааааа...

Дърпат мечката за опашката, пък после "Олелеее, Мечо ни ухапа".

Що така бре хора - какво не им харесвате на ватенките? Та руската окупация е най хуманната окупация в света. Няма нищо по хуманно от руските бомби и куршуми. Защо искате да се измъкнете от руския свинарник? Та вън света е страшен. Там хората пътуват свободно, говорят каквото си искат, живеят където си искат, има демокрация. Това ли искате за вас - невежи? Това не е хубаво - както казва Путя. Само под ка ге бейския Путлеров ботуш е хубаво, тихо и спокойно - е, бедничко ама руско все пак.

И джендъри има колкото щеш. Рикардо е типичен джендър.

Джендър е до по-скоро до 20-25, после е дърт педераст.

Това ли измисли руска подлого, като нямаш аргументи? Типично нагъл подчовек си, айде къш в просийката.

А защо не реват от американското вмешателство,което също е присъствие?

Украинци, грузинци, молдовци, духайте го, нещастници! Да живее Освободителката ни РУСИЯ!

Големият проблем на управниците на Русия след Октомврийската революция е напънът, безумната идея, да победят западните демокрации, да ги подкопаят, да ги унищожат...За това десетилетия се стягат коланите, от глад и мизерия умират милиони, милиони инакомислещи са репресирани. В резултат великият и непобедим СССР се разпадна, а КПСС беше забранена. Толкова ли е просто да се осъзнае, че само в свободните, нетоталитарните, държави може да се постигне просперитет? Примери безброй по света. Дори и фактът, че след изтръгването от прегръдката на Русия Литва, Латвия и Естония имат жизнен стандарт много над този на Русия. А какъв е стандартът на бившите сателити на Русия - Полша, Чехия, Словакия, Унгария, ....Дори и ние, по признания на Него, сме по-добре...Въпрос на време е и Молдова, и Грузия, и Украйна да поемат този път..Никой не може да спре прогреса. Интелектуалният, финансовият и технологичният ресурс на цивилизования свят е на порядък по-голям от този на Русия. Дори и съотношението на военните бюджети на САЩ и Русия е около 12:1. А ако се добави този и на страните на Запада? Не военното противопоставяне е решението, а мирното съвместно съществуване. И разбира се отказ от бедумната идея да си доминант на света...Светът това няма да допусне. Нито на Русия, нито на САЩ...

че ще завалят минуси от инструктираните и дежурни чугунени кратуни. Но това няма нито да възстанови СССР, нито ще легитимира КПСС...

Аз пък се кефя на руснаците...Много ми е кеф,когато така пищят и се оплакват про-западните слуги... Ами като са толкова храбри нека "да скочат" на Русия...и да видим тогава как ще бъдат изчегъртани от картата на Света...:)

А един тупаник по простата ти кратуна ще те изкефи ли, малоумнико?

Пак ли прекали с виаграта, отекълата мутра? Исчезни, много си активен и устата ти е мръсна, мирише на ливерна колбаса...

продължават в този дух - невероятни разходи за оръжия и войни, скоро ще се превърнат в неандерталец с камък в ръката... Изходът е един - съюз с демократичния свят и обръщане към потребностите на народа! Съотношението в стандарните на живот на Русия и развитите демокрации е 1:7 или 1:8, това обяснява всичко. Останалото са празни приказки....

дай линк с инфо за средствата и оцеляването на руския народ... чета в западни социологически проучвания, че президента Путин има 82 % подкрепа от руските граждани - 120 млн. руснаци! Как хем са бедни 120 млн. руснаци, хем ще подкрепят президента си за трети мандат и управлението му тогава?

той говори за американците, не за русия. с тези темпове и с тези расходи , скоро ще хванат тоягата и ше си я ...

за стандарта на живот да кажеш?

то и Сталин, и Хрущов, и Брежнев, и Елцин, и Горбачов имаха почти 100% подкрепа и докъде докараха СССР. До позорен разпад и забрана на КПСС, малоумнико!!! В Русия 100% не означава това, което означава в нормалните държави...

Той и Мадуро имаше подкрепа, пък Венецуела фалира. И Кастро има голяма подкрепа, пък Куба е бедна. Хитлер имаше 100% подкрепа, пък го навряха в кучи г..з. При диктатурите е така - диктаторите имат подкрепа, защото противниците им ги убиват, като Немцов напр. Знаеш ли, че си малоумен?

горкия Путя - пък братчето Ким Чен Ун има 100% подкрепа от народа си. Путя нещо охлаби позициите напоследък - щото бая народ избяга от матушката и се пресели в омразния Запад и Америка. Защо ли? Даже и щерките на Путя живеят в омразната Холандия.

Ако трябва, Путин ще получи и 120% подкрепа.

Молдова, Украйна и Грузия отдавна не са с Русия! Устремили са се се към ЕС и САЩ, които им отпускат реформи за по 50 $ месечна заплата! Затова явно някои области в Молдова, Украйна, Грузия се стремят да избегнат мизерията на 50 $( според шорошки трол) месечна заплата след подкрепата на ЕС и САЩ! И тези области се насочват към Русия! Къде са тези руски войски в Молдова, Украйна и Грузия?- та тези страни отдавна са окупирани от американски военни инструктори!

Така им е казано да заявят, така са заявили. Свършили са си работата.

И там си имат Козяк!

кой не помни как Саакашвили си яде вратовръзката ? американските инструктори не му помогнаха ....

...в НАТО и ЕС на тези три държавици, както някои ги наричат, на Русия ще й стане още по-тесничко и ще хвърли нови средства за въоръжаване, което с нищо няма да подобри жизнения стандарт на населението...Тъкмо обратно...И тогава?

Едва ли ще влязат в НАТО.

ти да не си сътрудник (двоен агент) в щаба на НАТО?

...в НАТО ще влезнат, и в ЕС ще влезнат!!!Въпрос на време... На червените чугунени кратуни вярваше ли им се, че "великият" СССР ще рухне, а партията на Ленин ще бъде забранена със закон в Русия? Ама стана... А някой вярваше ли, че лично бащицата ще заяви, че Русия изостава във всички области от развитите страни? Е, и това стана... Ха сега плюйте де! Ама внимавайте все пак къде...

ВНИМАНИЕ! ТАЗИ МЕДИЯ Е ПРО-РУСКА И АНТИ-БЪЛГАРСКА!Забележете по колко минуса имат критичните към Русия коментари! БОЙКОТИРАЙТЕ ДИР.БГ!

Така е, защото сте един файтон продажни отрепки и антибългари.

какъв ,,фаитон,,??? един ,,камилар,, е без ,,камилата,, си...!!!

..."един файтон", серсемино!!! България отдавна се изтръгна от обятията на мечока и е в семейството на демократичните държави, колкото и да ви кара да зеленеете това... Всички избори, проведени в България през последните десетилетия, ясно и категорично доказват, че изборът на България не е Русия, а ЕС. А ако на теб това не ти харесва - отивай или в Колхозия да дрънкаш оръжия и плашиш гаргите, или хващай Балкана. Ако ти държи, разбира се...

ВНИМАНИЕ! ТАЗИ МЕДИЯ Е ПРО-РУСКА И АНТИ-БЪЛГАРСКА!Забележете по колко минуса имат критичните към Русия коментари! БОЙКОТИРАЙТЕ ДИР.БГ!

...какво още се репчат червените тролове? Преди дни идолът им с прав текст заяви, че Русия изостава във всички направления от развитите страни на света. Идолът ли ще оборвате? Мълчете си, за да не ставате още по-смешни и жалки в напъните си...

при нази ,,боце,, каза всичко е о.к.!!!

пак Той, същият, каза, че си имат Искандери, но живеят по-зле от България...Това устройва ли те като отговор от най-високо място?

"Който не храни своя войска, храни чужда" - не съм го казал аз. И вместо да пишете глупости, сетете се, че на империите не са им нужни приятели, а васали.

Ние сме в НАТО, и ще храним този съюз. А ватенките вече нямат пари за армията си.

дай линк за инфото... че Русия е фалирала...интересна информация, предполагам работиш със суперсекретни икономически източници, като Гинка от Пазарджик

Скоро ще се пише за увеличаване на капитала на руснаците- някъде до края на този месец- първите числа ще са 20, анулите зад тези цифри ще се разберат.

Всичко до което се е докоснал комунизма в лицето на Червеният Четвъртия Райх СССР се е разпаднало и провалило 1. Руснаците могат да се гордеят - от членовете на групата на Г-8, тяхната страна се превърна в лидер в тройката с Иран и КНДР. И всичко това благодарение на Путин! 2. Кримляди осраха СИВ, Варшавския договор, СССР, приятелите си диктатори в Африка, Азия, Латинска Америка! И сега се готвят да осерат самата Русия... при руснаците, няма нужда да се напъваш нищо да противодействаш, те сами ще си унищожат всичко. Сами си разрушиха съюза, сами се разпаднаха. Пробваха нов съюз - ОНД, ама нещо не стана. Пробваха Евроазийски съюз, ама нещо не функционра.70% от БВП на Русия е от газ и нефт. Общо 95 % от БВП на империята е от природни суровини и само 5 % е от други отрасли на промишлеността, вкл. оръжейна. С падането на цените им, падна и БВП на Русия. През 2016 г. ги изпревари Южна Корея - държава с територия по-малка от България.

Русия си е Русия! Останалото са празни приказки и коментари...

грух-грух

Ами като е толкоз зле Русия, що се пениш тука а не легнеш да спиш ?

Агрессивный скот - русские снова провоцируют войну где-то в мире. Россия - это абсолютное зло. Безнаказанное, древнее, самоуверенное, жестокое зло. Где ложь, где насилие, где низость, трусость, нравственное гниение, лицемерие - это состав воздуха, которым дышат и пропитывается местное население. Вся история, все окружающее, все мировоззрение, все связи между людьми, все умонастроения - это густая темнота, где не видно человека. Только безликие, блуждающие тени. Убийцы, воры, соучастники, рабы, ждущие кнута и посылаемые на убой, униженные и унижающие.

Русия си е Русия! приказки и коментари, колкото щеш...кучетата си баукат, кервана си върви...

Гола вода си.

Руснаците никога не ги е бивало да печелят съюзници. Тия хора е крайно време да осъзнаят, че мантрите и методите от времето на СССР са безвъзвратно отминали, и за да привлекат отново Източна Европа трябва да променят коренно тактиката си, което едва ли ще стане в близко бъдеще.

Русия няма ПОДЛОГИ - има съюзници. Запомнете го това. ЕС тръгна по пътя но СССР,.познайте какво ще стане. САЩ тръгнаха по пътя на ВЕЛИКОБРИТАНИЯ. МНОГО ШУМ, ЗА НИЩО.

Всичко което си е поставила Америка за цел е постигнато. До преди години ватенките бяха на Берлинската стена. Сега глупаците са принудени да се приберат в мижавите си граници, а НАТО и Америка са плътно до тях. За какво кодкудякъте, като всичко е видимо за целият свят. Как можно обогнать НАТО? Если там большинство стран Европы, США и Канада. С их технологиями, мощнейшими технологиями, промышленностью. Если доля России в мировом ВВП 1.77%, а стран НАТО - 76%. Это как маленький киоск торгующий газетами и журналами будет конкурировать с супермаркетом. Надо присоединиться к ним и сократить свой военный бюджет как делают все разумные. Если бы от НАТО исходила бы агрессия, то они бы давно захватили бы Кубу, Гаити и прочие, но они этого не делают, а значит вы все врете товарищ.

леко с напъните, напразни са. Само Сибир е по-богат от останалия свят, не броим останалите района на Русия. Всичко останало е празни приказки. Ако не ми вярваш, прочети Наполеон и Хитлер кой го дириха там. Следващия кандидат няма как да има по-различна съдба, щото ще го сгазят още у дома му.

...какво като са най-богатата на суровини страна в света? Стандартът им на живот е 7-8 пъти по-нисък от този на "победените" по време на ВСВ Германия и Япония, които нямат почти никакви суровини. Имаш ли обяснение на този феномен?

Мижавите граници на Русия смешко, са 1/6 от сушата на земята.

Тези неблагодарни държавици трябва да благодарят на Русия , че ги има.

Да, всички "благодариха" на русия че я има като я напуснаха, избягаха от този измислен и неработещ , обанкрутен съюз СИВ и нямат намерение да се връщат към омразния комунизъм. Всички предпочетоха свободата в Европа и НАТО. Русия няма приятели вече. От всякъде е заобиколена от цивилизация. Идиотите агресори докъде се докараха, да ги мразят всички държави, да завладеят 1/6 от сушата насилствено с претопяване, геноцид и унищожение, това е империята на злото. Ватенките са като вирус, вредни за целият свят. Колкото по-малко от тях остават, толкова по мирен ще бъде света.

Хаха, благодарни. За какво? За висок жизнен стандарт? За какво да е благодарна Молдова( в руската орбита) - 50 долара. Какво им дава Русия? Бедност и мизерия. Лукашенко и той ли трябва да благодари? А? червени троле.

Те отдавна не са с Русия, а какво им дава еврогейския съюз 50 долара заплата.

...всички бягат като ожилени от руския рай. Защо ли? Всички държави, които се изтръгнаха от прегръдката на мечока (ГДР, Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Литва, Латвия, Естония, че дори и Румъния и България) имат по-висок стандарт от най-богатата на суровини страна в света...Защо ли?

ГДР по обясними причини с с по-висок стандарт, но другите изброени държавици са си бедни от където и да ги погледниш.

Вот так, в СССР, все население было рабами и работало на кремлевского хозяина. За еду. Как хорошо, что эта рабская система разрушена. По крайней мере Восточная Европа и западные республики освободились из советского рабства.

На бедную незащищенную Россию напали украинцы в Украине, грузины в Грузии, сирийцы в Сирии, афганцы в Афганистане, венгры в Венгрии, чехи в Чехословакии, молдаване в Приднестровье, поляки в Польше, народы Балтии в странах Балтии. Одни турки не нападали, только сбили самолет и убили посла.

Тия неблагодарни държавици нямат думата, да не са тръгвали против Русия.

Путин да внимава с тези държавици, че Тръмпи да не му поспали за*ника

ПОДЛОГО, мараба!

В нито една от изброените страни няма руско военно присъствие, но затова пък има американско такова! Руско военно присъствие има в територии, отцепили се от тези страни! А тези територии са се отцепили, понеже САЩ извършиха преврати (наричани още "цветни революции") в тези страни, и сложиха на власт там свои русофобски марионетки! Така че сега тези марионетки си бръщолевят каквото им наредят техните американски господари, и при всяка възможност плюят срещу Русия!

Ей ако ви съберат всички руски дупедавци в България, ще направите най-големия публичен дом на Земята.

А теб кво те бърка тази работа?

Не е баш така, в Приднестровието има, но там живеят основно руснаци и това са си руски земи все пак.

То и в Царево има руснаци, но ако дойдат тука руски войници ще стане голям пердах. Вече има прецедент през Първата световна война в Добруджа - тогава Русия капитулира и се признава за победена от България.

Събрали се мишоците, чехлювци и радановци, па зацвърчали по луната?

Нито в Грузия, нито в Украйна или Молдова има руски войски. В Молдова съществува миротворчески руски контингент под егидата на ОССЕ. Но по-интересен е друг факт: Всички шест висши съдии на Молдова са с румънско гражданство.

Молдова е населена предимно с румънци и българи, която е окупирана от руснаците през миналия век. Сега по-голямата част от Молдова е свободна и хората свободно могат да си определят националността.

Ти да не страдаш от слабоумие с такива коментари ?

Мюслитата наричат Щатите и НАТО "кръстоносци " защото ги нападали и им натрапвали християнската религия . Ердоган и Асад наричат рашките "братя"! Какво повече да говорим !!!

О, не ревнувай! Ердоган нарича и Нашия Брат Бойко. Братя Ердоганови са си дупе и гащи. Брат Ердоган разчитал само на Брат Бойко.

Американци-може,руснаци-не може!Да ви имам аршина!

Има малка разлика - американците ги канят там, а руснаците са окупатори.

Скоро цяла източна европа ще бъде поверена/оставена на РФ.

Не само че няма да бъде оставена на ватенките но и границата на ватната тъпа и бедна държавица ще се редудуцира към по-ма;лка територия.

крадливите олигарси запалиха братоубийствената война в Украйна

западняците нямат свои воиски на ,,чужди,, територии освен в ,,задморските,, си територии...??? а имаха в ,,източна гуда,, но вече ,,ги няма,,...!!! затова меркел и ,,микрона,, ревяха на умряло...!!!

,,...В политическо отношение на Франция са подчинени 5 отвъдморски департамента с обща площ над 130 000 km² и с население 2 114 000 души (2016 г.). Това са Френска Гвиана (Гиана), Майот, Мартиника, Реюнион и Гваделупа. Отвъдморските общини и територии на страната включват Сен Пиер и Микелон, Сен Бартелеми, Сен Мартен, Уолис и Футуна, Нова Каледония и Френска Полинезия, както и ненаселените Френски Южни и Антарктически територии и остров Клипертон...,,???

,,...Ангила Бермудски острови Британска антарктическа територия Британска индоокеанска територия (Чагос) Британски Вирджински острови Гибралтар Кайманови острови Монсерат Острови Питкерн Света Елена, Възнесение и Тристан да Куня Търкс и Кайкос Фолкландски острови Южна Джорджия и Южни Сандвичеви острови..,,???

В Гута не еимало нищо, но пък салата Вагнер е факт за целият свят. Как ватното оръжие и армия са гола вода.

това пеят, иначе на следващите демократични избори ще хванат бога за рога, както впрочем е и у нас

приятелите на русия новите братушки иран турция южен судан ангола ... просто е тъжно

Ангола !? Може би имаш в предвид Северна Корея !?

ангола ги подкрепи за крим

И още по-тъжно ще ти става! :))))))

Това са самостоятелните държави, определящи сами външната си политика а не слуги на красварите.Проблема на Русия е че е православна и е най богатата на ресурси с най голяма площ държава, с изключителна военна мощ.В политиката няма приятелство драги, а интереси.Чети повече преди да пръцкаш.

lu4ka

Украйна???Самостоятелна държава??? Определяща сама външната си политика??? Ти сериозно ли?