Коментари - Румен Радев: За разлика от други, аз нямам началници нито в България, нито в чужбина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... от тъп летец като този "президент" Радев, на който цял живот са му диктували, натисни ляв педал, подай газ, завия на дясно..., КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ - ПЪЛЕН МАЛОУМНИК...!!!!!! И за това Путин пи едно кафе с него точно за 31 минути, а говори цели 3 часа е 8 минути с Пожарникаря от Банкя Борисов - ТОВА Е РАЗЛИКАТА ДРУГАРИ КОМУНЯГИ, КОЛКОТО И ДА ВИ Е МЪЧНО...!!!!!! Дори другаря Путин, знае на кого може да има доверие и с кого да говори по най-важните между държавни дела, на Борисов... А НЕ НА ЛЪЖЛИВАТА И КРАДЛИВА КОРНЕЛИЯ И ПОДЛОГИТЕ И ОТ ПАРТИЯТА МАФИЯ БСП... Както това го знаят и всички ръководители на ЕС, САЩ, НАТО..., че Борисов е човека който сега води България напред - В МОМЕНТА ДРУГ НЯМА, А АЛТЕРНАТИВИТЕ СА ПЪЛЕН ЧЕРВЕН, СИНИ ИЛИ НИКАКЪВ НА ЦВЯТ ДЖЕНК...!!!!!!

Като се усерем се Россия ни помага аман от продажни и самонадеяни Политици...Аман от. Фесове и Американски дупелизци!!!

Браво на Президента , който е избран с гласовете на 2,5 милиона български граждани за разлика от Герб и Бойко Борисов , назначен от Държавния Департамент на САЩ ,да Управлява Банановата Република България !

В Царство България генералите са били интелигентни и уважавани личности с потекло и с боен опит. В соц. и после соц. България са селски чукундури, хем прости, хем самонадеяни, с БКП опит.

В Царство България генералите са били интелигентни и уважавани личности с потекло и с боен опит. В соц. и после соц. България са селски чукундури, хем прости, хем самонадеяни.

Колкото човек е по прост, толкова е по самонадеян. Прецедента е командуван от 3 жени: Курналия, идЙотова и Де си славова.

Курнел-Ханъм бройкаме ли я за началничка?

Не съвсем не независим гсподарят му е Православната братска нам Русия!Това е толкова очевадно че ще ти избоде очите,той е на власт благодарение на задкулисното българосъветско лоби и бизнес зависимости!Какво е Радев без Русия?

Би трябвало да е независим, щото от него нищо не зависи, но пак му подават листчета да чете...Щото и началниците му имат акъл, колкото неговия

Някой ще оспори ли фактът, че парламентарните партии се сляха в едно цяло? Имам предвид официално. А неофициално не са се разделяли никога.

А Путкин на кого е началник, да не би на мен да ми е началник?

Путин отдавна не е жив,това е сламена кукла,прочети или чуй интеревюто на Людмила Путина....

На майка ти путката е началник да я чукаме безплатно и да ражда ИЗРОДИ като теб !

точно,ясно и право в целта,Боко,Боко ..виждаш ли колко ти е акъла...пак те навряха в ъгъла-абе Тикво това да не ти е оня мухъл Плевньо или ордата женоря дет си ги спретнал да "управляват" и като стане напечено да разперят полички и да те покрият.. да ме прощаваш ама ти не си много прост ти си много тъп..не разбра ли,че от тая конфронтация губиш ти,скапаното ти правителство и още по-скапаната ти партия-Радев не е лъжица за твоите уста и не е подлога на еврогейските ти дружки,за разлика от теб е интелигентен и /все още/не е изгубил достойнството си на човек,личност и българин.Вие/по-точно/ти започна конфронтацията,защото твоята партия освен с омраза,разделение,простащина и корупция с друго няма да бъде запомнена ,за теб мотото е едно-ако не си с нас-си враг-стар комунистически похват,само,че Боко,с времето дори враговете ти "комунисти" се промениха и адаптираха,а ти тъпчеш на едно място и откакто си на власт пееш една и съща песен... показа ,че нищо не струваш и пак стана за посмешище ,не е ли време да си одиш!

Аз разлика между драмата не виждам. Посочени от кукловодите и сричащи тъпотии. Реално и двамата обслужват едни и същи господари. Единствената им конфронтация е за размера на порциите. Радев трябва да е благодарен на Борисов, че издигна Цачева и му подари президентството. А пък Борисов трябва да благодари на Радев за това, че все пак му имитира някаква позиция. В парламента вече няма такива опити.

Румен Радев достойният президент.

За каква опозиция говори тази матрьошка??? Вие да виждате някъде опозиция?

Радев, като говориш за началници, защо забравяш този който даде по 400лв на социално слаби пенсионери да ги дарят за твойта скъпа кампания. Те хората не пасат трева, едва ли не преди всеки клип в тубата се показваше твоята мутра.

От вчера официално ГЕРБ и БСП се сляха, РР още ли не е разбрал или чака официално потвърждение по червения телефон от Масква? В парламента вече няма опозиция, льотчика пак не е разбрал. Цари, мир, любов, разбирателство и делба на комисионни по офшорни сметки. Баницата е тлъста, парчета има за всички - народа и тъпата Европа плащат!

АБЕ РАДЕВ,АКО ТИ НЯМАШ НАЧАЛНИЦИ,ТО ЗНАЦИ НИКОЙ НИКОГА НЕ Е ИМАЛ. ТИ СИ НАЙ ЗАВИСИМИЯТ ОТ ВСИЧКИ.ТИ СИ ДОКАЗАНО ЗАВИСИМ,ТИ НЕ ХОДИШ И ДО ТОАЛЕТНАТА БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ,ВСЯКА ТВОЯ ИЗЯВА ИЛИ ИЗКАЗВАНЕ СА СЪГЛАСУВАНИ С ТВОИТЕ НАЧАЛНИЦИ,ТИ ИАШ ПОВЕЧЕ НАЧАЛНИЦИ ДОРИ ОТ НИНОВА,ЗАЩОТО ТЯ КОМАНДВА ТЕБ ЧРЕЗ ДРУГИЯТ ТРАВЕСТИТИ,ПРЕДСТАВИТЕЛ НА НАЙ КРАДЛИВАТА ПАРТИЯ В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО.. А КАТО СИ ЗАПОЧНАЛ,БЪДИ МЪЖ И КАЖИ КОИ СА ТЕЗИ ДРУГИТЕ,КОИТО ИМАТ НАЧАЛНИЦИ ?

ал бънди почна да се прави на тарикат!? Селяка и до тоалетна не ходи сам!!!!

Ти си един лаладжия. Никой не ви вярва, нито на теб, нито на брат ти близнак БиБи. Една майка ви е раждала и това си личи не по лъжливите ви приказки, а по подкрепата ви за корупционните прокети на Кремъл.

Румен Радев е интелигентен мъж и добър Президент !

Бобо Бори кое му е интелигентното на Радев аааа сигурно жена му Деси / културистката / тя не е селска пръчка и го води на концерти да той е добър спортист ....... където и да отиде извън страната бърза да предложи някаква оферта я да купи самолети я нещо друго......а бе прав си много е интелигентен

Приказки много - дела 0.

Истински генерал, не тиква!

Шило

Така е. Не е предлага от Доган като Боце. Не е станал за една нощ от ефрейтор-генерал, като Димо Гяуров, както и от майор- генерал, също за една нощ- като Атанасов

Военен да няма началници? За преврат ли говорим?

Решетников и Нинова са ти началници.

Когато нямаш аргументи, вадиш от архива стари клишета....Както казва Остап Бендер - скучно девочки !!!!

Да ти пн.....ая на глупавите изказвания.

Къф беше тоа бе ? Фатмак май ?

Това е натовски генерал, а не удостоен такъв.

Нещо като Щирлиц, но не съвсем.....

Самозабравени матьошки! На теория Руменчо, началник ви е суверена - българския народ! И не само тези, които са те избрали, а всички български граждани! Прочети конституцията на България, в която си се заклел! На практика със Тиквун разкрихте, че началникът ви е едно джудже, а подначалник ви е Решетников. Такова унижение към подчинените си може да направи само един истински началник.

Президентът никога не е казал - ще видиме какво ще кажат началниците, всички критерии изпълнихме - сега чакаме началниците да решат, спряхме проектите, сега очакваме началниците да ни компенсират........ Това, че народът му е "началник", Президентът много добре го знае и точнозатова отправя критики към правителството - в полза на народа.

Уж 70 % одобрение, но в репортажа не се видяха тълпи посрещачи с китки...

Смешник! Фуражката започна да разбира и от енергийни стратегии.

Мислиш ли, че след като е учил толкова много, отличник в САЩ, натовски генерал, няма да може да чете и да разбира.? Може би енергийният ни министър разбира повече.....

kerelov@poshta.net

Учил е, няма съмнение, но какво е учил? Военното обучение за пилот (шофьор на самолет) не включва икономически познания, нали! Стратегиите се изготвят от други специалисти, не от шофьори.

А енергийният министър, а ?

В България не му се обръща внимание, но има значение какво си учил и също не по-малко колко ти се отдава това което си учил. И за военното обучение мога да ти кажа е, че се набляга на това да си дисциплиниран и да слушаш и изпъляваш каквото ти се каже от горе над теб. Иначе в България още битува схващането, че щом си висшист значи може да вършиш всяка работа на висшист - разбира се има изключение само лекари и адвокати.

Вие, извинете да не би да сте военен пилот, за да се изказвате за обучението ?

Що бе! той оня с пожарникарския шлем сигурно е ядрен стратег!!!Да въ и тъпите гербери,много рано са ви поставили на амбразурата!сакън да не падне и капчица народна "любов"връз повелителя на магнолиите!!!!!!!!!!!!!!!!

До кога ще търпим това недоразумение, кръстено сполучливо от народа Мунчо, като оня от "Под игото"?

Ти си чел Под игото, а Винету....

Фатмака всеки път като си отвори устата, говори лъжи или глупости. Всички знаем как Нинова го сложи на това място. Повече не мога да му гледам тъпата физиономия украсена с огромни уши, стана ми омразен като Станишев.

Нинова го предложи - НАРОДЪТ го избра, с двойно по-добър резултат от този на ГЕРБ, МАЖОРИТАРНО !!!

А,бе ВЕРВА ли си???

Другари администратори, защо в някои случаи /вие знаете в кои/ успоредно с мнение, изразено с + веднага се изписва и - ? Това за баланс ли е? Бъдете лоялни, моля. Иначе ще си загубите голяма част от потребителите.

Танца е според музиката. Музиката за сега е стил - герб ( пребоядисани комунисти )

Поредно изявление на президента - поредната простотия, доказваща неговата тъпотия.... и слабоумие!!! Румене, тези които са те избрали и поставили ТАМ където си сега, ТЕ са ти началниците......

Смени си името на НЕ–ИСКРЕН,за да не срамиш името,вие пишман демократите които съсипахте родинат ,превръщайки я в циганска чалгария един ден ще бъдете съдени

Шило

Да е казал нещо различно? Статията не е дълга, спокойно можеш да прочетеш какво пише под заглавието

Вие гербаджиите - доскорошни комунисти - не можете да преживеете, че Радев не е герберски пудел като плювню.

Шило

Леле, мале, що трол не е спал!

Браво на Президента и е прав , вижте как работи добре за Българи и България ! Ние , Българския Народ сме му неговите Началници !!!!

захапали са се здраво. Борисов си мислеше, че Радев ще е послушно пале кат Плевньо и ще дърдори глупости дето свари. Да ама не и става интересно.

Тоя фатмак с потник е супер наглец. Цяла България видя как един червен поп-агент на КГБ му изнасяше конско евангелие и фатмака президент стоеше мирно и не каза и гък. Тази червена подлога радев е срам за народа.

и всички твои соросоидни продажници

Що за глупости.. точно тоя е с началници и тук /Нинова/, и в Русия.. да му свършва мандата и да дойде един нормален президент.

вашия пожарникар е пудел на Макейн и Меркел

Той е нормален президент. Той не е разединител като Роско Банов

Имаш началник-руският посланик в София.

Радев е избран от всички Българи и това е началото на края на Борисов,свиквайте соросоиди гламави

всеки има началник, но някои не го разбират цял живот, други го разбират късно, а трети не си признават. . .

Единия началник се вижда отпада в синьо облечен......

как да не повярвам. Важното е сам да се хвалиш, а не другите....

В Русия съм, в Русия съм!

Много хубаво е отговорил на тази американска подлога, която е продала Родината си! А после ще питате " Защо американски Марица имат договор за милиарди? "

БРАВО! очевидно не разбира че както Румен Грипена,така и Боко Тиквата са руски подлоги.Иначе нямаше да тичат един след друг при Путин и Медведев и да се надпреварват да им се подмазват. Само дето пропуснаха да им връчат ордени на килограм и златни звезди на "Герой на НРБ",както бай Тошо се натягаше на Брежнев.

И ще кажеш, че ръководителите на Франция, Германия, Австрия, Япония, Саудитска Арабия, Китай и Индия - също са "руски подлоги" щом " тичат" при Путин. Дебил връз дебил остана в Бг

и меркел и макрон тичаха при путин .да не би и те да са руски подлоги ?!

на кое казваш браво ,на Балкан за150 хиляди,за мариците ,за софийска вода на Софиянски,за ерепетата -пиявици,за южен незбъднат поток-Макейн и Меркел,за спирането на 5,6 блок ,за разрухата на България ли ,скрий се продажнико

Дали има нормална държава с военен за президент.Интересно

Беше военен летец на младини, шеф на ЦРУ, преди да стане президент и да пробута след това тъпото си синче за президент пак.

Има, да - например Франция за много годинин след ВСВ - генерал Дьо Гол става национален лидер и президент, който възстановява икономиката и националния дух и самочувствие в послевоенна разрушена Европа. И много монарси имат генералски чинове, получени включително и за участие във военни операции! Военните могат да бъдат много добри ръководители, защото са възпитани в любов към родината си, вярност, готовност да ѝ служат, имат организационни и управленски навици, за разлика от разни интелектуалци, които са въздухари-бъбривци и инженери, разсъждаващи механично и опростенчески, изхождайки само от личния си интерес!

руските конструктори, които са произвели реакторите и гарантират ядрената безопасност на Чернобил

Абе и ш америка има ядрени инциденти,а и с американски централи кто тази във фокушима не липсваттака че по-кротко го давай!

Прав е човека - мъпетите нямат началници, а кукловоди

Ясно е,Радев отговаря на нападките на Борисов че е подчинен на Нинова.Но защо казва че и в чужбина нямал началници? И то скоро след посещението си в Русия? А защо нашият президент не коментира отказа на Путин да посети България въпреки многократните покани? Очевидно подтекстът,който руският президент влага в поведението си е: "Аз не ходя на гости при моите слуги.Те идват при мен да ми докладват."

Путин в тази страна, пълна с кухи политици, лицемерни и неблагодарни хора, които един друг преработват и мразят?!

Все едно виждам как бай Тошо, "човекът от народа" крачи сред манифестиращите на 1-ви май или 9-ти септември преди 30-40 години.

говориш? Той не е веднъж се признавал, че научил много неща от Бай Тошо, този селянин от Банкя

За разлика от други , ти нямаш акъл.А до фенчетата му , само да сте се оплакали от нещо в България , това си избрахте.

Повечето дългогодишни шапкари като Радев(да не кажа всичките) са умствено ограничени,със слаба обща култура и просташки манталитет. Всеки който е бил в казармата го знае много добре.

дебил може да каже, че военен пилот, знаещ перфектно 3 западни езика, учил е в САЩ е "глупав"... Дебилчо, трай и мЪлчи, че излагаш се, ама много се излагаш!

Радев да се научи поне да чете гладко, много срича завалията. Не са го обучили достатъчно руснаците.

Как да не срича, като има слушалка в ухото !!!

Румен Радев - моят Президент

Да приемем, че ти си се насрал и други няма шанс да стане озвестен, с това