Румен Радев връчва първия мандат на "Продължаваме промяната" в петък

Папката за съставяне на нов кабинет ще бъде връчена на кандидата за министър-председател

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не, днес? Какво още е запланувано, докато тия са на власт?

и те самите не знаят. Чакат да видят какво ще кажат я САЩ, я СССР, пардон, Русия, я няакой друг. Да знаят и те какво да (не) говорят!

Само че Радев няма как да връчи мандата на ПП. Президентът може евентуално да го връчи на номинацията за премиер. Имаме ли такава номинация и ако нямаме какво казва конституцията? ПС. То малко смешно е да не можеш да си напишеп домашното на такова ниво, ама все трябва да е предвидена и тази опция.

Не подадоха оставки в срок. И в промеждутъка махнаха ветото за РСМ и изгониха 70 служители на РФ,...

знае... Четящите аутокю-то трябва сам да не сричат. Друго не се иска от тях.

Мунчо, прати им мандата по Еконт

И какъв е "срока", слабоумно рашистко тролче? Ама мислете малко като ръсите тези тъпи опорки на Митрофанката! То ясно, че е тъпа, ама и вие яко се излагате!

Етикетите си зи сложи отзад, клоун! От Президентството обявиха, че оставката е забавена. Върви спори с ескпертите им, вместо да ми се пениш като изпаднал в нервна криза гей.

Киро да взема папката и да я връща веднага за да отиваме на избори ! Герб, БСП, Дпс, Вгъзраждани, ИТН вън от българския парламент !!!

Не може да се управлява с до 15% обшествена подкрепа, чоече. Това е оптимума на колаиция ПП-ДБ. Не си споменал ВМРО-НФСБ и БВ, но оте едва ли ше се гушнат с вас. Политиката е изкуството на възможното, а не състезание кой е по-големият пурист-комсомолеци по-големия грандоман. ПС. Апропо, ИТН ви правят показно. Правят го без структури и без пари. И аз не очаквах от тях подобни умения.

Кое е жалко и кои са "корумпирана измет". Не ти вдявам рпеликите. АКо идеята ти е да те разжират, пиши по-ясно.

Имат - нямат номинация за премиер, трябва да приемат мандата. Ако не отидат, следва връчване на следващата парламентарна група - ГЕРБ.

Да те поправя. Няма 15% обществена подкрепа а 15от 30%гласували. Тоест много по малко.

Какво става ако: 1, Нямат ниминация за премиер утре. 2. Не им е удобно утре и отново не могат да отидат до Президентството?

Ставаше дума за това на колко депутати моат да разчитат. А те са 20% в най-добрия случай. А случая може и да не се окаже най-добрия....

мандатът се смята за върнат, въпреки че няма да го направят, щом менторите са накарали петков да преглътне егото си, да се извинява и да иска прошка от нинова

репликата е към "добре де"

Тогава има 2 хипотези; 1. Утре трябва да цъфне нов кандидат-прмеиер в президентството. 2. Петков да си вземе мандата и да забрав иза коалиция с БСП Третия вариант - Нинова се отрича от казаното не го приемам за вероятен.

Прати им я по куриер, няма какво да ги бавиш. До понеделник още колко бели ще направи на татко момчето? Или направо я дай на татко му, той нали е по съвместителство премиер.

тия от ПП са пълни аматьори, направо да идва ДПС поне добре говорят :)))

Кире, не отивай! Това си е чиста проба кур капан. Там ще те чакат емиграционните, и гориш директно за гъза на географията на Канада! Еба ти майтапа, идва Киро за папката, а Радев му разправя - хвани ме за гъза....

Президентът е в Мадрид за срещата на НАТО, мисля че се прибира днес. Няма нужда винаги да търсим под вола теле.

Айде Румба, нали искаше промяна, действай! Който сее ветрове, жъне бури. Само дето ние страдаме.

Тарикатите от ПП ще бавят мандата за да пазаруват предатели до дупка, тоест цщла седмица...

ПП първа политическа сила Кирил Петков премиер! Чуждо поклонниците вън! Мутрите в затвора! България на българите!

КуроЛенчето ще я вземе! Споко! Тя всичко оправя!

Що за смахнати закони имаме? Едвам го свалиха от власт тъпия Киро,сега пак ,ще им се даде мандат на пълните палячовци, да съставят правителство?? Нещо не е наред....

Поздрав Шиши, много ли страдаше? Толкова, че да дойдеш в Парламнета?