Румен Радев връчва първия мандат на "Продължаваме промяната" в петък

Папката за съставяне на нов кабинет ще бъде връчена на кандидата за министър-председател

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що за смахнати закони имаме? Едвам го свалиха от власт тъпия Киро,сега пак ,ще им се даде мандат на пълните палячовци, да съставят правителство?? Нещо не е наред....

КуроЛенчето ще я вземе! Споко! Тя всичко оправя!

ПП първа политическа сила Кирил Петков премиер! Чуждо поклонниците вън! Мутрите в затвора! България на българите!

Тарикатите от ПП ще бавят мандата за да пазаруват предатели до дупка, тоест цщла седмица...

Айде Румба, нали искаше промяна, действай! Който сее ветрове, жъне бури. Само дето ние страдаме.

Поздрав Шиши, много ли страдаше? Толкова, че да дойдеш в Парламнета?

Кире, не отивай! Това си е чиста проба кур капан. Там ще те чакат емиграционните, и гориш директно за гъза на географията на Канада! Еба ти майтапа, идва Киро за папката, а Радев му разправя - хвани ме за гъза....

тия от ПП са пълни аматьори, направо да идва ДПС поне добре говорят :)))

Прати им я по куриер, няма какво да ги бавиш. До понеделник още колко бели ще направи на татко момчето? Или направо я дай на татко му, той нали е по съвместителство премиер.

мандатът се смята за върнат, въпреки че няма да го направят, щом менторите са накарали петков да преглътне егото си, да се извинява и да иска прошка от нинова

репликата е към "добре де"

Тогава има 2 хипотези; 1. Утре трябва да цъфне нов кандидат-прмеиер в президентството. 2. Петков да си вземе мандата и да забрав иза коалиция с БСП Третия вариант - Нинова се отрича от казаното не го приемам за вероятен.

Какво става ако: 1, Нямат ниминация за премиер утре. 2. Не им е удобно утре и отново не могат да отидат до Президентството?

Киро да взема папката и да я връща веднага за да отиваме на избори ! Герб, БСП, Дпс, Вгъзраждани, ИТН вън от българския парламент !!!

Не може да се управлява с до 15% обшествена подкрепа, чоече. Това е оптимума на колаиция ПП-ДБ. Не си споменал ВМРО-НФСБ и БВ, но оте едва ли ше се гушнат с вас. Политиката е изкуството на възможното, а не състезание кой е по-големият пурист-комсомолеци по-големия грандоман. ПС. Апропо, ИТН ви правят показно. Правят го без структури и без пари. И аз не очаквах от тях подобни умения.

Кое е жалко и кои са "корумпирана измет". Не ти вдявам рпеликите. АКо идеята ти е да те разжират, пиши по-ясно.

Да те поправя. Няма 15% обществена подкрепа а 15от 30%гласували. Тоест много по малко.

Ставаше дума за това на колко депутати моат да разчитат. А те са 20% в най-добрия случай. А случая може и да не се окаже най-добрия....

Мунчо, прати им мандата по Еконт

Само че Радев няма как да връчи мандата на ПП. Президентът може евентуално да го връчи на номинацията за премиер. Имаме ли такава номинация и ако нямаме какво казва конституцията? ПС. То малко смешно е да не можеш да си напишеп домашното на такова ниво, ама все трябва да е предвидена и тази опция.

Имат - нямат номинация за премиер, трябва да приемат мандата. Ако не отидат, следва връчване на следващата парламентарна група - ГЕРБ.

Защо не, днес? Какво още е запланувано, докато тия са на власт?

и те самите не знаят. Чакат да видят какво ще кажат я САЩ, я СССР, пардон, Русия, я няакой друг. Да знаят и те какво да (не) говорят!

знае... Четящите аутокю-то трябва сам да не сричат. Друго не се иска от тях.

Не подадоха оставки в срок. И в промеждутъка махнаха ветото за РСМ и изгониха 70 служители на РФ,...

И какъв е "срока", слабоумно рашистко тролче? Ама мислете малко като ръсите тези тъпи опорки на Митрофанката! То ясно, че е тъпа, ама и вие яко се излагате!

Етикетите си зи сложи отзад, клоун! От Президентството обявиха, че оставката е забавена. Върви спори с ескпертите им, вместо да ми се пениш като изпаднал в нервна криза гей.

Президентът е в Мадрид за срещата на НАТО, мисля че се прибира днес. Няма нужда винаги да търсим под вола теле.