Румен Радев, Емил Караниколов и Петър Кънев преговаряха с японски бизнес гиганти

"Вашата страна е ключов партньор за нас", обърна се президентът към гостите с годишен оборот от над $390 млрд.

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев, Емил Караниколов и Петър Кънев преговаряха с японски бизнес гиганти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Президента кани само свестните министри. Това прави впечатление! Не са му нужни министри да се прегръщат. Неговия подход е интелигентен , а не махленски!

Брекзита подгони японците да търсят нови места да местят бизнеса на континента.

Нещастници,президента се мъчи малко от малко да кани умни и честни бизнесмени.Винету оставете ,че не знае бъкел английски ,ами и от икономика и инвестиции е доста далече.Чувайте си го тоя суджук бей и за коледа ви е готов.

Президентът откровено лъже умните и честните бизнесмени, които вече са се поинтересували какво е казал вчера. Те да не са балами, че да не се интересуват?

За какво преговаряха и какво договориха? Щото като президент договори не може да подписва. Да разлайваме кучетата с коментари... За друго не става тази среща...

фатмако дали смята, че японците незнаят какви му са функциите, правомощията и мераците, или се надява да не знаят?

... не разбрахте ли Българи че т. н. президент Радев- Фърчилкин, освен че е доказан илитерат и неграмотник е и руско турски ибрикчия...?!?!?!

Гледам колко много снимки има от срещата, вероятно е имало представители и на Съюза на българските мисирки

Като слушах вчера излиянията на президента и като чета днес какво е казал на японците се питам: Президента ни от раздвоение на личността ли страда?

Не! Просто не иска да пречи на страната си, не иска да ни излага пред японците! Толкова ли ти е сложно да го проумееш?! Защо да размахва кирливи ризи? Чест му прави даже!

3евзек

Президентът първо иска власт за БСП, а желанието да не пречи идва чак след това. Иначе японците нямаше да са прочели превод на полюциите му от последната седмица.

Уж снема доверието на правителството а е рамо до рамо с министрите на ГЕРБ! Май само приказките му са големи едно говори а друго върши!!!

WTF! Петър Кънев??? ГолЕм бизнес ще има.

"Свидетели сме на остра криза в управлението на всички нива. Липса на воля за реформи и борба с корупцията, методично погазване на закона и морала доведоха България до парализа на цели обществени системи и институции, без аналог в историята на българския преход" ТОВА ВЧЕРА "Президентът се обърна към представителите на японския бизнес да използват опита, които вече имат техни компании, инвестирали у нас, за да се убедят, че страната ни предоставя своите предимства за правене на бизнес - стратегическа локация, икономически възможности, качество на работната ръка" ТОВА ДНЕС

.... между това да "преговаряш" и да се "срещнеш".

Фатмака изцепи ли се че България е блато и цари безаконие ?

Тоя зелен чорап нали свали доверието от правителството, защо води със себе си министъра на икономиката?

В България почти не остана кой да работи в заводите на японците. Една шепа хора на предпенсионна възраст, едни трайно безработни и неграмнтни граждани-избирателна маса и маса за "спасявнае" чрез източване на фондове за интеграция, калинки-полурамотници в държавната администрация, които не желаят да работят, олигарси, занимаващи се с контрабонда и точене на еврфондове и банки, шепа частни предприемачи/експерти, които си имат свой сегмент.

Колко пъти ще го публикуваш това...накрая ще те докладвам на решетников и ще ти спре копейките

днес каниш министри на среща? Да не страдаш от раздвоение на личността,бе?!

като тия,дето слагат минуси...

Него го интересува България и проправя пътя на правителството независимо от конфликтите за разлика от някои управляващи.

Кога му е пукало за България ..пука му за кинти само...и да отърве затвора

Напротив- има държавническа позиция. За разлика от колониалното правителство

Един японски министър беше злоупотребил с 6$ /шест/ долара. Платил за баня със служебната карта. После с рев и сополи си подаде оставката. Интересно ми е как ще работим с такава нация!

Недей, пишман Патриотите, Атака и другите на хранилката ще те разпънат за уронване на националното достойнство. Иначе си прав.

От скука ли е прескочил на Дондуков 2. То наистина по конституция няма почти никакви ангажименти.

какъв го дири там ?

Разговорът се е водил на японски. Постгнато е пълно доверие между президента и японците. А японците започват преговори с правителството за да си имат доверие.

Да ама не може да танцува с сабий по арабски като Баце.

Ако всичко се нареди ще има танц със самурайски мечове и след това ще има ритуал сепуко ( наужким ).

Емил Караниколов: - Макроикономическата и финансова стабилност на страната ни, потвърдена от всички кредитни агенции! Масато Ватанабе: - Така ли е? Румен Радев: - Ами.... Емил Караниколов: - Предимствата на България са ниските данъчни ставки, ниските оперативни разходи, квалифицираната работна ръка, законодателството, което насърчава инвестициите, каза Караниколов! Масато Ватанабе: - Мисля сте съгласен, господин президент?.. Румен Радев: - Абе то, таковата... Емил Караниколов: - БВП на България миналата година е 27 млрд евро, износът има ръст от 3,7 процента! Масато Ватанабе: - Така...вие съгласен ли сте? Румен Радев: - Амииии... може ли да излязат журналистите и да затворим вратите. Всички излизат. Румен Радев: - Всичко е точно така, ама ми беше малко неудобно до преди минута. Вече ми мина!

Айде Бе!

След като Муни е снел доверие от кабинета,да се оправя сам,а не да вика министри за параван.

Защо японските бизнес гиганти се срещат с Радев, а не с Борисов ?

с когото трябва,споко...

Има държавническа позиция. За разлика от колониалното правителство

Японските бизнесмени преговарят с тукашните олигарси и техния президент защитник!!!!

Брей, брей! Радев преговарял.... Той нали от всичко разбира? Не само от самолети, в които никога не се е качвал.

най вече от жени!

..... изби всичко с този коментар.

Що си губят времето джапанките, не знаят ли ,че е достатъчно да назначат деса пиарката на" ръководна "длъжност и вратата за бизнеса им в България е отворена лично от фатмака.

защо си поканил човек на който нямаш доверие - Караниколов.

Япония беше страната, с която правихме ДЗУ, за крадене на западни технологии. Сендов - шефът на комитета за наука на Живков, беше много години посланник в Япония. Това означава, че връзките с Япония са трайно отровени и са на ниво якудза - комунистическа мафия. Дано само другарите да не се пробват да трансферират към Япония крадени технологии по примера на Бойко, който продаваше изкуствен интелект по цял свят, че тогава съвсем ще погине изстрадалата ни страна.

Така е! Проект "НЕВА! Защо ли е с руско име?

трябва да му се намажат ските...

ще стане ... само КС да потвърди ваксата ?!?!??

нищоправецът би всички рекорди!

Нали няма държава и всичко тъне в разруха,бе?!

Четох какво е казал Радев. Все едно друг човек слушаш. Пълен контраст на това, което вчера каза за държавата ни.

Защо Караниколов е при него,защото е от Атака ли?

А бе, тоя зелен чорап представя ли си какво са 390 млрд. годишен оборот. Какво значи оборот????? Стокообмен или.....нещо като нальот...!!!!

Надявам се президентът е казал на японците ( цитирам ) : "Свидетели сме на остра криза в управлението на всички нива. Липса на воля за реформи и борба с корупцията, методично погазване на закона и морала доведоха България до парализа на цели обществени системи и институции, без аналог в историята на българския преход. Законодателството се превърща в заложник на лобистки интереси. Търгува се дори с национален суверинитет в името на личното политическо оцеляване. Институции, призвани да бъдат независими, погазват показно закона, превръщайки се в инструмент на властта. На лице е организирано настъпление срещу гражданските свободи. Това правителсвто и управление води до разпад на държавността и ни лишава от бъдеще като нация. " Виждам, че японците са станали на крака, сащисани от чутото.

Не, питали са за някой от министерски съвет и като генерала им го посочил са седнали и са попитали колко.....

Не бе, за първи път виждат зелен чорап, при тях са бели,...!!!!

Я да видим кой лъже, премиера се учуди вчера като разбра за изявлението на прецидента,думите му бяха ,ама как в 11 часа подписах писмо по негова молба за савмесна работа с миниостър Караниколов,нищо не спомена, и след един ден савмесно участие с японците, ядец и кой е лажецът сега.

съдът ясно се произнесе кой е доказан лъжец и клеветник.

"Свидетели сме на остра криза в управлението на всички нива. Липса на воля за реформи и борба с корупцията, методично погазване на закона и морала доведоха България до парализа на цели обществени системи и институции, без аналог в историята на българския преход" ТОВА ВЧЕРА "Президентът се обърна към представителите на японския бизнес да използват опита, които вече имат техни компании, инвестирали у нас, за да се убедят, че страната ни предоставя своите предимства за правене на бизнес - стратегическа локация, икономически възможности, качество на работната ръка" ТОВА ДНЕС Радев, Радев мнооооо си жалък!!!!!

Япанците са мъдри хора. Знаят с кого да се срещат, защото умеят да виждат няколко години напред. Бойко вече го прецениха, когато търкаляше един охранен министър по татамито в Токио.

Радев, тези се срещат с тебе от немай къде само заради протокола. Истинската бизнессреща ще бъде с правителството, което ти сочно попържаш..

Муни като е снел доверие,защо ползва министър от кабинета!?Или ей така пред чужденците се прави на велик държавник.

Буквално празни приказки от тоя шапкар! Навсякъде така говори,а истинските сделки ще ги прави правителството!

Смешкоо, какво правителство ще прави сделки???? какво ще продава???

България, баце, България... За съжаление!

Я питайте Караниколов Фолцваген доде ли вече? Или само чака да пуснат водата в Перник основния му таргет?

Петър Кънев е също олигарх! може да се поинтересувате в нета за него! При това е и депутат от БСП!

Има ли къща за гости с тераса или поне асансьор?

Има в пъти повече!

С това започна.

Другарю Президент? Казахте ли на японците, че всичко в България се разпада и сме в страшна криза?! Че нищо не работи и хората умират от глад по улиците? На нас такива лафове пускате, на тях какво им казахте?

А и може да ги каже Караниколов, който му "даде" мисирката.