Румен Радев: Намираме се в безпрецедентна демографска динамика

В центъра на всички политики да бъдат поставяни хората, настоя президентът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За радост или жалост,само българките раждат....а,те са студенти ,по чужбина... На 35г първо дете... От друга страна, Земята еволюира и не и пука за нас... Животът си върви.

Опитал се е да каже нещо, но не му се е получило …

Спасявайте се докато е време!

Селяните : Нямаме деца Правешкият цървул: И деца ще ви направим! Едно не е ясно само Дали само жените ще забременяват или ще я карат по-модерному ? Мдааа. :(((

Държавен ръководител по света след като машинките на Мъдуро му уредиха втори мандат

За да се освободи място за руснаците Които отдавна са хвърлили око на България

С приказки, ако се оправяха проблемите

Егати кошмара! Пак ще гледаме на Радев тъпата тулупска физиономия и изказаните мрачни апокалиптични слова на празничната трапеза с късметите в баницата на Нова Година! Ще сменя програмата! Може и гражданството. Ставаме като Беларус!

На 11.10 военната хунта на Радев взе половин милиард лева нов дълг и само 14 дни по-късно на 25.10 взе още толкова. На 08.11 пак, на 23.11 отново. През септември червените кхмери на Фигуранта взеха още 800 милиона лева заем. Дотук три милиарда и двеста милиона накуп! Долу крадливата клика на пРезидента Радев!

Бла, бла, бла! Има, няма пък изтърси някаква тъпотия, нищоправеца! Взима на месец по 15 000 лева и по цял ден си прави лицеви опори!

Моят Президент. Обичам те, Румене..,

И аз ще го онодя само да ми падне....

Всички жени гласуват за Радев, защото в техните очи той е ебача и мачото! Жените от край време си падат по униформите.Сънуват ги в мокрите си сънища, но пред мъжете си говорят срещу президента, че е мръсник, изневерявал на жена си и е зарязал децата си. Само така може да се обясни многото гласове, които получава Радев. Когато влезнат в тъмната стаичка всички жени гласуват за него!

Динамика !?? Не мисля така. Сбъркал си, ..

Проблемът само в раждаемостта. Проблемът е че Европа ни обезкръвява като ни взема здравите и обучени кадри.

"Румен Радев: Намираме се в безпрецедентна демографска динамика" Очаква се бум на бебетата! Новото правителство на Румен Радев е вече на власт от 7 месеца, така че само след 2 месеца ще бум на ражданията! Жените ще започнат да раждат по 5 до 10 деца, само защото Румен Радев изчегърта "душманите" и от тогава текат реки от мед!

Не съм срещал

Иска да ви каже че с тази демографска динамика Европа ни засмука здравите и кадърните. А вие духайте супата.

Нищо смислено в коментарите. Нацията ни застаря и освен че измира ме и затъпяваме. Европа прибра умните и кадърните.

Поредното празнословие.

Глупава дума не съм чул от президента досега. Демографската ни криза е резултат от егоизма на Европа да си подхранва икономиката с кадри от източна Европа. Трябва да ни плащат за всеки

Когато всеки генерал си назначи любовницата на държавна ясла без конкурс изяжда хляба и перспективата на едно младо семейство което е принудено да търси справедлив живот на Запад. Така ли се бори Радев с демографската криза.. стари комунисти ли ще правят деца...

Радев Изявлението,.. И какво каза с всичко това? Каза ли как да го постигнем? - не. Като не казва как да го постигнем - това си остават едни празни приказки

Че то аз само един начин знам, други има ли? Внос, може би, ама няма да е: made in Bulgaria.

Бла,бла.бла....

пляс,пляс...

Ми действайте с ДЕСА, ко чакате?

Tsiganizatsia tsiganizatsia Come on baby this is what you need Tsiganizatsia tsiganizatsia Everybody dancing to this beat Tsiganizatsia tsiganizatsia Come on baby this is what you need Tsiganizatsia tsiganizatsia Disko disko partizani Disko disko partizani Parti parti partizani Disko disko partizani Parti parti partizani.... Come on, 2030-35год. ще сме 1:1, край на демографската криза!

Дами и господа, всичко е бла бла докато едни "пчелички" изхранват огромна армия чиновници! В даден момент те се осъзнават и отлитат на места, където микроклиматът е по - благоприятен..

Няколко думи от Бургаско. Южната част нна областта без морето обезлюдена. Северната - огромна част от турското и циганското население е на запад, без преспектива за завръщане. В града пример от моя блок/вход. Класически работнически блок за нефтозавода 8 входа по 8 етажа. Вход с 24 апартамента - само 3 деца до 18 годишнна възраст....Повече приказки са излишни...

Намирани се в безхаберието на Минчо.

Сетила Мара да се побара! Тя, нацията остана на половина!

Г-н Президент! Подвели са Ви! Няма динамика, има падане главоломно надоле, надоле и т.н. Няма как да съм по по най от тези около Вас, но държа да ви набия в главата ,че ситуацията е катастрофална и тя засяга всички!

Всичколога на републиката. Компетентен дори за проблемите на Марс. Къде беше ти ве Радев 30 години? Що не дойде да ни спасиш?

Служебното правителство и РАДЕВ-, на съд за геноцид и съсипването на България !!! Върнаха ни десет години назад ,негодниците ...

Пъленн иди.от и психопат ....

Да не отнемам времето на читателите.....със две думи ..пълен тиквеник.

Тиквеник даже без тиква. Кръгла нула.

Мунчо измуча

Наглостта комунистическа не знае граници! С некачественото си управление на коронакризата, хунтата изтрепа по 100-200 души на ден за последните месеци, а Мунчо взел да се жали, че нацията загивала... Нямам думи!

Тоя и от демография разбира. Разбира от икономика и всичко. А нищо добро не е направил.

Какво да направи - деца ли да ви прави бе ?

Празнодумец малоумен с лице като г*з!

Клепоухия Мунчо пак ги реди едни. Все срича и мънка като на погребение.

Това са фрази , от 5 тия..конгрес ма БКП .от 48 г.

Aaaa, сега разбирам, защо умряха 30 000 човека, не е заради бездействието на пРезидента и неговата служебна шайка, а хората си били за гробищата вече, така или иначе - стари и болни! СРАМ, г-н ПРЕЗИДЕНТ! СРАМ!

И какво да прави президента с короната като сте най-дебелите и прости кратуни в целия свят, мрете като мухи, ама големи разбирачи - цялата конспирация за вируса я разкриха в България !

Най-малкото, което можеше да направи, беше той и свитата му, да си слагат маска, когато се вреше между хората по празниците и при предизборните обиколки

И какво да прави президента с короната като сте най-дебелите и прости кратуни в целия свят, мрете като мухи, ама големи разбирачи - цялата конспирация за вируса я разкриха в България !

След 2 минути едва ,ли ще помниш какво искаше да кажеш..

Заглавието е трепач. Кауна все едно прави докторантура по социология.

Ко каза , Ко ? Имаше един Филип Димитров - той така ги редеше - докато стигне края на изречението , забравяш какво е било в началото!

Аз пък искам да прочета кои са поканени и кои присъстват (Форумът събира под егидата на ООН представители на страни от Европа и Централна Азия на министерско ниво). Общите приказки мога сам да съчиня.

По телекса. …и то от ДобриПриятели. - ХУ дъ Еф из Диз нига-ин-лудъ ?!

А има ли турбуленция в динамиката? Или има дивергенция?

е че трябва да се прояви разбиране в тази критична ситуация за всички, чекмеджета, пачки, гарантирането на държавността и социалните аспекти все още стоят на дневен ред, чемеджета, пачки. Благодаря!

А да ! - первъйх Нет , ни атстаюших ! - Вси”наште’ В кюпа падабаюших !

С толкова много думи да кажеш... нищо!

Трябва да престане да ни посочва проблемите,защото ние си ги знаем,а да ни поведе като Моисей евреите към обективната земя.

Земя

Ще поведе баба ти! И Деса…

Там е рааботата, че нашият не знае нито "накъде", нито " как", нито "кога". Не знае и много други неща. Например как се казва истината

Че Радев убива по 130 българи на ден последните 3 месеца..... естествено че сме в криза и на ръба на катастрофа.... За 130 българи всеки ден няма траур, няма извинения, разследване..... За 44 македонци един път в цялата ни история- 3 дни национален траур и седмици обсъждания, разследване, декларации, скандали

Велико слово, не ще и дума... Баща му трепе застаряващите по кръстовищата, затова сме в демографски подем сигурно.