Румънски кмет: На бедните роми да се забрани да раждат деца

Според градоначалника много хора създават потомство само заради детските надбавки. Думите му породиха сериозни критики

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

целият проблем е, че едните са се назлобили твърде много, а другите не предлагат никакви реални решения за хората... Ей у нас една циганка взе висше преди няколко дена и цялото село курбан направи.

си си въпроса ЗАЩО "едните" не са се "назлобили" срещу каракачаните или арменците примерно, а САМО срещу "другите"??? А за "вишуту", дето са и го дали на циганката ... то днес в България май и магаре, стига да има кой да плати, ще стане "висшист"...

конституция е за телк-пълен инвалид .закони няма ,няма и достоен народ .а тези,които се мислят за българи са от рода на двуногите гризачи.те нямат национален интерес ,за разлика от ромите .

са гордостта на демокрацията в ес ,най-висшата евроценност.който притежава ромския вот ще има поне 5-6 мандата и ще си прави каквото си иска с простите селяни .

Фрау Мергел вместо да напада Румъния за своите(румънски) проблеми и да се заинтересува защо град Бремерхафен спря социалните помощи за цигани. В края на краищата Румъъния като кандидат член има и вътрешно законодателство. Нейно е решението как и по колко да се раждат. Китай от години има изисквания за социални условия и раждането. Да питам де, когато голяма част от младото, грамотно и способно население напусне държавата , кой ще храни множащите се неграмотни и многодетни семейства дори и това което не е насадено и гледано ще приключи както на множество гръъцки острови изядено от козите. Тогава какво ще каже Фрау Мергел

Когато масата на ромите нарастне до степен, да не може да бъде изхранвана от работещото население, тогава, за да оцелеят, те ще се превърнат в дивашки бандитски глутници, които, ще опустушават всичко живо насреща си - флора, фауна и хора.... Но засега, на търговците на гласове/вотове/, това време изглежда далечно.... и че няма да ги застигне...???!!!

Роми, коняци, водки и ракии могат да станат когато почнат да работят, да си плащат данъците, осигуровките тока и водата!!! До тогава си остават ЦИГАНИ!

0

Беден ром: На фашистите да им се забрани да се изказват

Ти изобщо знаеш ли значението на тази дума?

Семейно подоходно облагане и никакви "детски". Гарантира че до 9 м.. "братята" ще спрат да се размножават (ще остане "готовата продукция"). Няма воля да се направи. Управляват ни НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ.

Ами как да се процедира с продукция тип брак и полу брак -те лежат пък на здравните организации и заведения

Програмите за интеграция на тъмнозелени са ръководени от българи и субсидирани от ЕС. Та, сърдете се и на българите, дето си напълниха джобовете -за да ги ''интегрират'', тези паразити. Резултатите няма. Фондации, адвокати по човешки права, БХК-та, НПО-та, всички тези ''организациики'', дето пълнят торбите, са ръководени от МНОГО ЛАКОМИ българи, които ''режат'' клона - на който седят. Защото - все по-малко българи искат да останат и да се развиват в България, а тези ''защитени видове'' се плодят като зайци, и след 10 г, няма кой да ги издържа. Да не се чудите, после, защо поскъпват - тока и водата?! Защото нямаме вече достатъчно данъкоплатци, да покриват и техните и нашите разходи. Ще дойде момент - в който така ще се наклонят везните, че ще заприличаме на мексиканска провинция. То, май, вече сме ги стигнали - мексиканците.

За какви по народност "българи" говориш -Цветелин Кънчев, Бат Сали, Илия Илиев, Тома Томов....Да броим ли още "българи" своили парите за "рИмска интеграция"

ГЛЕДАЙТЕ и се учете как се оправя държава и как се развива !!!! Затова само ще им дишаме праха на Румънците , и много скоро те ще забравят , че изобщо някога са имали социализъм , а ние още ще се чудим откъде да намерим вода за пиене , а нашите " елитни " ДРУГАРИ да се чудят къде да отидат да се мазнят за още малко власт !!!!

Циганите да си раждат колкото искат, в държавата им - ИНДИЯ!

Трябва да се сведат под санитарния минимум

Роми, коняци, водки и ракии могат да станат когато почнат да работят, да си плащат данъците, осигуровките тока и водата!!! До тогава си остават ЦИГАНИ!

Още по времето на социализма циганите раждаха по много деца единствено заради помощите. Дори тогавашната държава, която беше много по-силна и не се съобразяваше с човешки права и т.н., не можа да направи нищо, за да ограничи циганите. А какво остава сега, когато има Европейски съюз и стотици организации, които не дават косъм да падне от главите на представителите на това малцинство.

Циганите (пишейки "циганиТЕ" очевидно имам предвид ВСИЧКИ цигани) са "РОМ"ОВЕ точно толкова, колкото и: - ВСИЧКИ жители на бивша Югославия бяха СЪРБИ; - ВСИЧКИ жители на бивша Чехословакия бяха ЧЕХИ; - ВСИЧКИ жители на бившия СССР бяха РУСНАЦИ; - ВСИЧКИ жители на сегашното UK ca АНГЛИЧАНИ (става дума за кореняците шотландци, ирландци и уелсци... пък за бангладешци, пакистанци и нигерийци - да не говорим...)

е доста краен в идеите си наистина, но интересно, защо Германия и Франция опищяват света, когато се нарушават правата на ромите в източно европейските държави, а когато същите тези роми, се пренесат на тяхна територия и започнат да се събират в по-голяма общност, тихомълком ги изселват, депортират и тн......

Циганите не само в румъния но и в българия трябва да се кастрират... Нека спре развъждането на тази пасмина.. Негодна за нищо освен да се развъждат и да крадат

не са съгласни с този кмет,трябва да се отърсят от расизма като отидат да живеят сред и заедно с цигани!Предполагам няма да имат нищо против!

Мисля, че в случая кметът има право и браво на такива хора, които се събуждат и най-вече действат. Нашите безмозъчни соросоиди продължават да наливат в размножаването на тази паплач. Според мен те никога не могат да избягнат зависимостите си от ония които въртят моркова и тоягата. Казано е, че ДЪРЖАВА КОЯТО СПОНСОРИРА ПРОСТОТИЯТА, НЕКАДЪРНОСТТА, МАЛОУМИЕТО, БЕЗХАБЕРИЕТО И ОЛИГОФРЕНИЯТА Е ОБРЕЧЕНА НА ИЗЧЕЗВАНЕ, ТАКА, ЧЕ ПОМИСЛЕТЕ!!!.

Прав е човека, децата са отговорност!

1. Като белите в Америка - САЩ избиваха индианци това си е ОК/ 2. Като испанци возиха негри към САЩ това е ОК 3. Като Хитлер забрани на еврейте да са участници в живота в Германия това е ЛОШО 4. Само рязаните могат да прецакват християните и славяните, обратното НЕ 5. Ако ЕС отделя Косово е ОК.Ако Каталуния иска независимост ТОВА НЕ Е ОК. 6. Всеки може да бъде съден в Хага, само американци НЕ 7. Циганите, арабите и негрите имат право да прецакват славяните и християните - Християните и славяните нямат това право. Благодаря ЕС или това е език на омразата????

НАПЪЛНО ТЕ ПОДКРЕПЯМ. ВЗЕМИ ДУМИТЕ ОТ УСТАТА. АБСОЛЮТНО СИ ТОЧЕН!!

Ако си: - бял - хетеросексуален - не харесваш гей паради и вместо майка и татко да има Родител 1 и Родител 2 - с христянски и СТАРИ европейски ценности - не ти харесва дикатата на корпорациите - искаш да ядеш нормална храна - против цензуара си в интернет - не искаш да храниш мързеливи мигранти и цигани - не искаш от Брюксел и Вашнигтон да ти определят административните и човешки правила - прави ти впечатление , че Израел и техните граждани може всичко, а за другите не Ти си: нацист, ултра десен, популист, хейтър, платен или безплатен русофил, фен на Путин, комунист или някакъв много, много лош човек. Ако напишеш нещо като горното си заподозрян че си пропагандаторска мрежа и един Господ еди-какво си негативно. Само и единственно партиите които ни управляват са прави, а ти НЕ!

НАПЪЛНО СЪГЛАСЕН, САМО УТОЧНИ КОИ СЪЗДАДОХА, ФИНАНСИРАХА И НАЛОЖИХА ТЕЗИ ДОКТРИНИ В ХРИСТИЯНСКА ЕВРОПА.

Същият проблем го има и у нас. Стремежът всички граждани да бъдат равни пред законите не може да бъде определян като расизъм. Възрастта за пълнолетие е законово регламентирана и не бива под нея едни хора хем да са деца, хем да стават родители. Никой никого не ограничава да учи, да работи и да живее почтено. Който не иска, трябва да бъде принуден. Да се живее на гърба на обществото е осъдително.

Ашкулсун!

Ашколсун, в Азия.

Алоооооо , изкривихте се от триене , бе келеши :)))) Поне 99 % от Българите го подкрепят на 1000 % . Истината не може да скриете . Аре , скачай на делита !

Обсолютно е прав. Това е макова практека явно и при тях както и при нас. Не може малолетни и пълнолутни неграмотни, без ваксини, образование, дом и хигиенни навици да раждат деца на конвейрн. Това бих го казал и за българи и турци. Б

от расизма. Звучи добре. Въпросът е: за кого и до кога? За парите става дума, не за хората. Имам предвид румънците, а не българите.

А в БГ-то когиш ше има някой смело да изока , че "царят е гол" ?

Еми, що давате надбавки на кило? Криминализирайте забременяването преди навършване на пълнолетие, създайте неквалифицирана работа за най-маргинализираните прослойки и обвържете детските надбавки с работния стаж и образованието на майката. Дали са цигани или други, все едно.

Кое е по гнусно, 19г. Циганка с 4 деца или журналистите , които я защитават на база човешки права... Явно трябва да се преосмисли "човешко същество" и на база морал и етика! Иначе утре, някоя гнусберг ще иска и изчезваща маймуна да придобие граждански права.

Какви човешки права?! На тези жени им е отнето правото да се образоват, те са лишени от културно развитие, затова се превръщат в машини за раждане. Малко от тях осъзнават това, но разберат ли го, биха си търсили правата. Познавам такива жени от етноса и им се възхищавам.

Що само на бедните?

Че прав е човека! Паплачта се разраства както бурените в неподдържана ливада! Накрая ще ни удавят! От всеки един от нас удържат пари за социални дейности, разбирай, за отглеждане на иганета! Какви граждани излизат е ясно! Примерно-да те бият на стари години да ти вземат пенсията! Както се казва-"Храни куче, да те лае..."

Как се не сетих, че това е DW...

Правила за раждаемостта и/или отглеждането на деца трябва да има, но трябва да са на други принципи.

Тоя пич кефи

то

И кво е расисткото?

Нищо ново мамалигите си чистя етнически държавата при всяка възможност. След ВСВ на техния "народен съд " осъдените на смърт са предимно унгарци и мангали , не непременно фашисти ... Виж България защо е проспала такива възможности и още спи че дори си спасила евреите , че дори се горедее с това... Пълна безпътица е България има си моменти за икономическо развитие , други за етническа и културна хомогенизация на нацията , а България ги проспива бодро всички и дори е горда от глупостите си - "няма такава държава" както казва оня главанак и това дори сравнена с Мамалигия , която си е също друга "няма такава държава"

Според мен държавата не може да казва кой колко деца да има. Но може да въведе ограниченията за детските и всякакъв вид помощи, само до 3 да речем и да ги обвърже с работа и плащане на данъците. Ако имаш повече, това си е твой проблем, работи и ги издържай. Сега се получава, че те раждат заради пари от щедрата държава.

Аз съм родила 4 деца, плащам съвестно данъци и осигуровки, но семейството ми не е получило никакви пари, освен еднократна помощ за раждане на дете, защото според законите и уредбите на нашата държава ние сме "богати" и не покриваме критериите..........

Защото тези закони са правени да подпомагат само въпросните.

Просто не може цялото общество все да е длъжно на циганите. Защо те не желаят да учат и да работят, защо? Защо 90% от тях предпочитат да са крадливи маргинали и паразити вместо нормално учещи и работещи хора, защо? Дали за това са виновни останалите членове на обществото, които не са цигани или пък самата държава? Не мисля, условията за всички са еднакви, т.е. държавата еднакво нехае за всичките си граждани, като дори често привилегирова циганите по един или друг начин - с незаслужени помощи, програми за интеграция или пък несанкциониране на престъпленията и нарушенията на етноса. Изводите са, че е необходима повече тояга, отколкото морков за тези хора, докато бъдат вкарани в правия път на законността. Иначе румънският кмет може и да звучи крайно, но то е за да бъде чут от тези, които просто НЕ желаят да го чуят и да вземат мерки...

Че какво лошо или неправилно е казал човека?Прав е,но е сам!Помощ му е необходима от мислещи и можещи хора,а не от паразити!А и защо не казва за тях цигани???

За съжаление има право. Тези раждат деца само за помощите. Раждат деца, никой не ги гледа и после са на произвола на съдбата.

Само задължителното кастриране ще помогне.