РСМ: Българският клуб в Битоля тормози и дискриминира на национална и етническа основа

Ръст на жалбите за дискриминация от граждани на Северна Македония с българско самосъзнание

Обратно в новината

Коментари - РСМ: Българският клуб в Битоля тормози и дискриминира на национална и етническа основа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ви дискриминират манафите, отзад!

Джордж Оруел: Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила

_stankow

И т.н. и т.н. Само едно ми кажете - с пари на коя фондация е открит този "център" и кой точно чиновник му сложи името. Другото и аз ще ви го разкажа !

Ей не минава ден без македонските катунари да се разсмърдет за нещо срещу България. Мрете бе биолгични отпадъци. ЕС-есовците и сащ-исаните да спрат да насъскват македонските цигани срещу нас. Затваряне на границите, анулиране на паспортите и прекратяване на всякакви отношения с тия...

Глупаво е да вървят напред с комунизма си, който бил в темелите на македонизма! Ако си таен комунист е по- добре да се спотайваш, а не да се набиваш на очи в Брюксел! Макетата следват сърбо- югославската логика да се перчат с комунизъм, но този път не са познали- Брюксел не се занимава с история и личности, но виж ако види комунизъм- нещата се променят! Комунизъм както и да го въртиш и сучеш и дори да го жонглираш с антифашизъм няма да мине! ЕС само на комунизъм не прощава! Цяла прибалтика националните им герои и борци са били с германците ВСВ, но са антикомунисти и Брюксел няма проблем, но да вееш знаме с Тито и Колишевски е абсурд! Макетата няма ли кой да ги светне, че ЕС не е Югославия и че няма да има нова Сърбия да ги изнасилва и така закриля.

Тормоз и дискриминация....и то само от един клуб....и то в чужда държава.... Явно нещо в българите се е променило.... Макета, защо се оплаквате? Пробвахте друго и номера не мина, а? Още какви маймунджилъци ще направите, само и само да стане на вашата?

На ход е България ,юристите и международното право.

спирайте им паспортите на тия тикви и спирайте да ни заинмавате с тях. или от козяк не дават ?

още глупости от спонсорираните от фатмакофарериханското сру

Майната им на РСМ.

Защо България се оставя някякви си 500-600 хиляди сърбомани да ѝ дразнят нервната система? Вето до дупка! Докато не се научат да се държат като европейци, никакъв подпис! Албания и РСМ да се разделят и последната да остане извън ЕС!

щото такива са нарежданията на нашите пр@ститутки от парламента

Чета някой тук казват няма да влезете в ЕС. Те вече влезнаха и преговарят. Това, че онази утрепка Христо Иванов и Бойко Тиквата разправят, как Макрон щял да ни пази , са долни лъжи България вече не може да наложи вето Освен това се разбра, че Македония не длъжна сега да променя конституцията, а по някое време И не е задължително българите да са равноправен народ може да са споменати като малцинство с егитяните (циганите) Така Макрон ни защити, Благодарете на Бойко и Бойкикев

отрепка, бе руска свиньо

Гъци, гъци , гъци да си имаме уважението аз съм украйнска свиня, грух ..

Ние пак трябва да кажем ДА след 2 г. На отварянето на клъстерите. Само че май нашето ДА ще е след 20 г така като гледам...

ТИ СЪМНЯВАШ ЛИ СЕ, ЧЕ БОЙКО НЯМА ДА КАЖА ДА ДА ДА,

Видно е, че Северна Македония не е готова за ЕС. Но съвсем спокойно може да се запъти към Анадола.

Македонизъм в действие

Сега македонските българи да пуснат също жалба, че са дискриминирани от улици, училища, булеварди и тн., които са кръстени на Тито, да видим тогава кон боб яде ли!!!!

Еуропска Уния през крив макарон за тези српско-рушлямски подчовеци! ) Дано по-скоро влязат албанците. Тогава РСМ ще спре да съществува!

Затваряйте границата с тия нещастници. Мексиканска стена. Анулирайте българските им паспорти. Имаме пустеещи села - нека онези които желаят да се заселят в България, да им се помогне. Останалите - шиптъри ги яли.

Крайно време е да им бъдат спрени преговорите и да се успокоят тези дебили !

Тия северни нещастници не разбраха ли, че с комунизма е свършено, Тито умре, а Югославия е на бунището на историята...