РСМ: Българският клуб в Битоля тормози и дискриминира на национална и етническа основа

Ръст на жалбите за дискриминация от граждани на Северна Македония с българско самосъзнание

Обратно в новината

Коментари - РСМ: Българският клуб в Битоля тормози и дискриминира на национална и етническа основа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия северни нещастници не разбраха ли, че с комунизма е свършено, Тито умре, а Югославия е на бунището на историята...

Крайно време е да им бъдат спрени преговорите и да се успокоят тези дебили !

Затваряйте границата с тия нещастници. Мексиканска стена. Анулирайте българските им паспорти. Имаме пустеещи села - нека онези които желаят да се заселят в България, да им се помогне. Останалите - шиптъри ги яли.

Еуропска Уния през крив макарон за тези српско-рушлямски подчовеци! ) Дано по-скоро влязат албанците. Тогава РСМ ще спре да съществува!

Сега македонските българи да пуснат също жалба, че са дискриминирани от улици, училища, булеварди и тн., които са кръстени на Тито, да видим тогава кон боб яде ли!!!!

Македонизъм в действие

Видно е, че Северна Македония не е готова за ЕС. Но съвсем спокойно може да се запъти към Анадола.

Ние пак трябва да кажем ДА след 2 г. На отварянето на клъстерите. Само че май нашето ДА ще е след 20 г така като гледам...

Чета някой тук казват няма да влезете в ЕС. Те вече влезнаха и преговарят. Това, че онази утрепка Христо Иванов и Бойко Тиквата разправят, как Макрон щял да ни пази , са долни лъжи България вече не може да наложи вето Освен това се разбра, че Македония не длъжна сега да променя конституцията, а по някое време И не е задължително българите да са равноправен народ може да са споменати като малцинство с егитяните (циганите) Така Макрон ни защити, Благодарете на Бойко и Бойкикев

Защо България се оставя някякви си 500-600 хиляди сърбомани да ѝ дразнят нервната система? Вето до дупка! Докато не се научат да се държат като европейци, никакъв подпис! Албания и РСМ да се разделят и последната да остане извън ЕС!

ТИ СЪМНЯВАШ ЛИ СЕ, ЧЕ БОЙКО НЯМА ДА КАЖА ДА ДА ДА,

отрепка, бе руска свиньо

Майната им на РСМ.

още глупости от спонсорираните от фатмакофарериханското сру

Гъци, гъци , гъци да си имаме уважението аз съм украйнска свиня, грух ..

спирайте им паспортите на тия тикви и спирайте да ни заинмавате с тях. или от козяк не дават ?

щото такива са нарежданията на нашите пр@ститутки от парламента

На ход е България ,юристите и международното право.

Тормоз и дискриминация....и то само от един клуб....и то в чужда държава.... Явно нещо в българите се е променило.... Макета, защо се оплаквате? Пробвахте друго и номера не мина, а? Още какви маймунджилъци ще направите, само и само да стане на вашата?

Глупаво е да вървят напред с комунизма си, който бил в темелите на македонизма! Ако си таен комунист е по- добре да се спотайваш, а не да се набиваш на очи в Брюксел! Макетата следват сърбо- югославската логика да се перчат с комунизъм, но този път не са познали- Брюксел не се занимава с история и личности, но виж ако види комунизъм- нещата се променят! Комунизъм както и да го въртиш и сучеш и дори да го жонглираш с антифашизъм няма да мине! ЕС само на комунизъм не прощава! Цяла прибалтика националните им герои и борци са били с германците ВСВ, но са антикомунисти и Брюксел няма проблем, но да вееш знаме с Тито и Колишевски е абсурд! Макетата няма ли кой да ги светне, че ЕС не е Югославия и че няма да има нова Сърбия да ги изнасилва и така закриля.

Ей не минава ден без македонските катунари да се разсмърдет за нещо срещу България. Мрете бе биолгични отпадъци. ЕС-есовците и сащ-исаните да спрат да насъскват македонските цигани срещу нас. Затваряне на границите, анулиране на паспортите и прекратяване на всякакви отношения с тия...

_stankow

И т.н. и т.н. Само едно ми кажете - с пари на коя фондация е открит този "център" и кой точно чиновник му сложи името. Другото и аз ще ви го разкажа !

Джордж Оруел: Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила

Да ви дискриминират манафите, отзад!