Коментари - Радев: Трябва да внимаваме със скоростта към зелена Европа | Днес.dir.bg

Радев: Трябва да внимаваме със скоростта към зелена Европа

Президентът говори още за миграцията и зелена Европа при откриването на офис в Рим на Европейската организация за публично право

Обратно в новината

Коментари - Радев: Трябва да внимаваме със скоростта към зелена Европа | Днес.dir.bg

Коментари

Свободата било най-важното, ама все реве Украйна да се предаде и да паднат санкциите против Русия... Двуличен лъжец, сър!

Този, като е в Европа говори едно, като е тук - друго. Никой нормален човек не би го приел сериозно. Ама, тук нормални няма и е президент...

Ранните български преселения https://bulger-duhovnost.free.bg/007_malko_drevna_istoria.htm

Stanko

В България говори едно а навън друго.Нали “демокрацията ни отне много?“

не бързайте към зелена европа .. насладете се на зелените ми чорапи

по добре по един милион на Боташ, също да отворим 100ци секции за гласуване в Турция с което даваме в бъдеще шанс на Турция да влияе на процесите в България.... По добре Божков да го спасим нищо че изнесал огромна част от историческите ни артифакти Гръцки и какви ли не музеи ... Също помогна на Американците да пречупят тарикатлъка на Бойко и да го подчинят, добра работа Радев.... а да и вкара ПП в управлението на държавата за да фалират всичко държавно и да подкопаят държавните усилия за Българска енергетика, сега тече процес на поглъащане на Българската енергетика от чужди сили . Благодарим ти Радев, благодарим и на Ваня Григоров, която разбунваше работниците от мините и от теца под птретекст че за тяхно добро , но е било за фалита на тецовете. Кадиев стоеше зад гърба и

кирилицата от крепостниТе в Кремля на латиница

Зелената сделка е бъдещето на децата ни и трябва да се случи! Но не можем да си позволим икономическо изоставане и енергийна уязвимост точно сега, когато Русия се е впрегнала да се въоръжава!!! Много хора мислят точно къде е пресечната точка и трябва да им се доверим!

гноясъл зелен плъх трябва да се показва само с юмрука и как докарва шарлатаните на власт.

А бе, ако беше за червена Европа, щеше да раздаваш пълна газ ти, путинистки боклук.

Преди войната в Украйна, ЕП си постави за цел да направи цяла Европа зелена до 2030 г. Въпреки че до 2022 г. нямаше и един град в ЕВропа, който и на 4% да е зелен. А сега ЕП отложи датата за към 2050 г. Отделно най-накрая ЕП загря, че без ресурсите на Китай Европа няма начин да постигне целите си. Което от своя страна потули надеждите на големите европейски лидери, че Европа ще може да бъде икономически конкурент на Китай именно поради зеленият преход. За тези които не знаят Китай държи над 80% от глобалният пазар за зелени източници. В това число всички ел. батерии за коли (без тези на тесла) също идват от Китай. В този ред на мисли поради ниското търсене на ел. коли, всяка продажба на такива от големите фирми (без тесла) води до астрономически загуби на фирмите. Защото фирмите се задължиха с квоти за изпълнение от различните организации и нации. Тъй че зеленият преход ще е една от най-големите за света. Поне за момента и ако вземе на сериозно да се реализират сроковете за изпълнение.

"нашият морален компас, който трябва да следваме във времена на изпитания" https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%86%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%BD#/media/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BB:Acetylenflamme.jpg

Зеления потник предупреждава да се внимава с всичко с изключение с навеждането пред мутрофанова и путлер.

За аферата Боташ ще те псуват най-малко десет поколения след смъртта ти. Дано децата ти да прихванат.

"Свободата, демокрацията и човешките права са най-висшите достижения на нашата цивилизация, за които поколения наред са вложили усилия и саможертва." Вложили са ама не се е получило.

Смисъла на зеленият преход е фалит на Европа. Истинската цел, това е борбата за контрол върху Енергията. Международната шайка еврейски мошеници в САЩ, се постара да поеме контрол над нефтените и газови ресурси. Не успя, а последното десетилетие и подконтролните държави, производители на петрол, вече не слушкат. Вариант е да се сложи нов източник - зелен. Само че предварително шайката трябваше да установи монопол върху тази енергия. И от там - следва господство над всички. Като естествено, анатемосат всички други видове енергия, като неугодни на Сатаната. И къде със сила, къде с шантаж, опитват да задължат всички да се прехвърлят под тяхна зависимост. Да ама тук китайците малко им разбиха първоначалния монопол и работата изпростя. За това сега се залага на сектанското възпитание и строга религиозна вярност към господарите. Ще купуваш от тях, ако ще и на двойна цена. Иначе не е кашерно. Те това представляват сбирките, като тази. Това им е предназначението. Щото не на всички могат да наложат санкции. Като нямат конкурентно производство, САЩ налагат санкции. Това им е "пазарната икономика". Някой може да помни как преди 25 години се развихри една "озонова дупка" над Антарктида. Край светът си отиваше, Светът умираше. Спешно да се забрани фреона, ред производства и заводи. Някои фалираха. Казано простичко, едни хора направиха едни пари, фалираха неудобните и ги изкупиха евтино. После и фреона пак си се завърна, ама никой нищо не си спомня. И фалиралите пак заработиха. А озоновата дупка, както внезапно се появи, така внезапно изчезна. По някое време някой само промрънка, че се била затворила, колкото да се приключи темата.

Грозната истина която някой ден може би ще разбереш е, че еврейски мошеници в САЩ отдавна контролират нефтените и газови ресурси. Финансират войни, инсталират правителства, и практически притежават всички корпоративни медии от които се информираш.

зелена европа не значи, зелени чорапи...тези понятия не ги бъркайте с демокрацията

Дааа, ама верно ли? Що тогава водят война с Русия? Що ОПЕК= не ще да им изпълнява заповедите да вдигат и свалят цените на нефта. А го правят Саудитска Арабия и Русия. Що Кувейт сключи договори с Китай не за долари, което е непростимо престъпление, убиха едбно време Садам за това. А Иран също ли контролират? Или Венесуела? Малко си пропуснал някои неща. Контролираха с петродолара след премахването на Златния стандарт 1970г, вече се разпадна новата система и в голям брой държави разчетите изключват долара. Видя се, че репресивната система САЩ на шайката вече не върши много работа и не я зачитат. Отделно затъна в дългове, 34 трилиона. И яко се забатачи системата, че печатането не помага. За какъв контрол говорим върху света? От Африка ги гонят здраво. Колониалната система едва се крепи. Ще видим дали ще се разпадне. Върху медиите, да, на около 95% беше преди години, сега намалява. Дори Грузия се измъква от тяхното влияние, ще видим дали ще успее. Остава им само тероризъм. Написаното от теб е валидно до преди над десетина години. Вече не е така.

Излязал лудия от лудницата, огледал се, изпаднал в ужас и казал: Я да се върна обратно при нормалните и умните. И се прибрал обратно в лудницата САЩ.

чорап Радо Тъпото, както винаги много кух :)

За да разгледаме текущата икономическа ситуация в днешната занулена отвсякъде колониална България трябва да погледнем икономическата ситуация в т.нар. Европейски съюз. Ще вървим от общото към частното. Евросъюзът като проект вече приключи. Германия, която доскоро беше главният икономически и индустриален двигател на целия Евросъюз е почти успешно деиндустриализирана и приключена като икономическа сила. Половината немски фирми и компании фалираха, а другата половина се разбягаха коя към Китай, коя към САЩ. Тук-там има останала по някоя фирма и компания, които са на доизживяване. Не е розово положението и в останалите държави от Евросъюза. Галопираща инфлация в целия Евросъюз, скъпа работна ръка, висок процент безработица, високи и постоянно покачващи се цени на всички стоки и услуги, липса на природни ресурси, суровини и енергоносители, и тотална липса на човешки ресурси. Щото това днешното в целия ЕС не са никакви човешки ресурси – преобладаващо мнозинство от нискоквалифицирано и необразовано население, трансджендъри, алкохолици, наркомани, педофили, хомосексуалисти, шизофреници, откачалки, орди от безработни и всякакви подобни социални отпадъци. Евросъюзът не представлява вече интерес за никого освен(все още) за световните играчи-спекуланти и за международната организирана престъпност. Китай като най-големият инвеститор в целия ЕС избяга и инвестира в страни извън ЕС – Русия, Беларус, Сърбия, Македония и др. Къде е колониална България в цялата тази европейска картина? България е една смешна, жалка, умираща и напълно занулена отвсякъде територия. Територия на посолствата. С продажен компрадорски „елит“, алчна и безскрупулна плутокрация изродена в клептокрация и без никаква икономика. По-точно казано налице е преобладаващо сива икономика - икономика на сектора на услугите и най-вече на спекулата, далаверите и кражбите от еврофондовете, обществените поръчки и от бюджета.

Видно място в спекулата и далаверата в днешна колониална хайдушка България заема секторът на строителството и търговията с недвижими имоти. Този сектор дава 40% от БВП(Брутният вътрешен продукт) на България. Друга важна особеност е, че през строителството и недвижимите имоти се изпират всякакви възможни мръсни пари от корупция и престъпност. За последните 25 години България се превърна в една световна пералня/перачница на мръсни пари. Перат и наши и чужди мафиоти, престъпници и корупционери. В резултат на това се наду един страховит имотен балон, който продължава да се надува до безумие. За последният четвърт век всички български политици и управници създадоха прекрасни условия за превръщането на България в едно огромно лайно, на което като мухи-лайнарки накацаха де що има по света мафиоти и престъпници, за да си перат парите в България чрез строителството и бизнеса с недвижимите имоти. Дойдоха дори мафиите от далечна Латинска Америка – колумбийската и мексиканската мафии. Да перат пари, разбира се, не да се наслаждават на природните красоти на България. Българските политици гарантираха на дошлите да перат световни мафиоти, че цените на имотите в България ще растат вечно и до безкрайност. И мафиотите взеха, че повярваха и се вързаха на обещанията. Като пример само: поне ¾ от българските строителни фирми са само фасади – зад тях се крият мръсни пари и капитали от цял свят.

Накъсо казано: за всичките тези 25 години, в които се надуваше имотния балон, българската държава беше тази, която беше съучастник в това надуване на балона. Един вид държавна поръчка, така да се каже. Поради тази причина за последните 2-3 години сме свидетели как в България съвсем умишлено и съвсем спекулативно се създаде една изкуствена инфлация с цел да се запази и съхрани имотния балон и непрекъснато растящите цени на имотите. Щото иначе, ако гръмне този балон и става страшно – ще хвърчат глави наляво и надясно и то съвсем в прекия смисъл на думата. Глави на политици. Ще има много гръмнати и застреляни БГ-политици, като Фицото в Словакия. Щото мафията не обича да губи пари, много пари. Говорим за суми от порядъка на милиарди евро и щатски долари. А точно това ще стане като гръмне съвсем скоро имотния балон. Залогът е голям, затова и БГ-политиците и управниците правят всичко възможно, за да предотвратят гърмежа на балона, но в действителност те само отлагат във времето, това което неизбежно ще се случи. А случи ли се това България изпада във фалит. Перачите на мръсните пари обаче са тези, които трябва да си носят бремето и негативите от изгърмелият имотен балон – никой насила не ги е карал да инвестират пари в територия като България. То е все едно като да инвестираш в пустинята Сахара. Кой ял, кой пил, и накрая битият – бит, и така нататък.

Коментари - Радев: Трябва да внимаваме със скоростта към зелена Европа | Днес.dir.bg

Радев: Трябва да внимаваме със скоростта към зелена Европа

Президентът говори още за миграцията и зелена Европа при откриването на офис в Рим на Европейската организация за публично право

Обратно в новината

Коментари - Радев: Трябва да внимаваме със скоростта към зелена Европа | Днес.dir.bg

Коментари

Свободата било най-важното, ама все реве Украйна да се предаде и да паднат санкциите против Русия... Двуличен лъжец, сър!

Този, като е в Европа говори едно, като е тук - друго. Никой нормален човек не би го приел сериозно. Ама, тук нормални няма и е президент...

Ранните български преселения https://bulger-duhovnost.free.bg/007_malko_drevna_istoria.htm

Stanko

В България говори едно а навън друго.Нали “демокрацията ни отне много?“

не бързайте към зелена европа .. насладете се на зелените ми чорапи

по добре по един милион на Боташ, също да отворим 100ци секции за гласуване в Турция с което даваме в бъдеще шанс на Турция да влияе на процесите в България.... По добре Божков да го спасим нищо че изнесал огромна част от историческите ни артифакти Гръцки и какви ли не музеи ... Също помогна на Американците да пречупят тарикатлъка на Бойко и да го подчинят, добра работа Радев.... а да и вкара ПП в управлението на държавата за да фалират всичко държавно и да подкопаят държавните усилия за Българска енергетика, сега тече процес на поглъащане на Българската енергетика от чужди сили . Благодарим ти Радев, благодарим и на Ваня Григоров, която разбунваше работниците от мините и от теца под птретекст че за тяхно добро , но е било за фалита на тецовете. Кадиев стоеше зад гърба и

кирилицата от крепостниТе в Кремля на латиница

Зелената сделка е бъдещето на децата ни и трябва да се случи! Но не можем да си позволим икономическо изоставане и енергийна уязвимост точно сега, когато Русия се е впрегнала да се въоръжава!!! Много хора мислят точно къде е пресечната точка и трябва да им се доверим!

гноясъл зелен плъх трябва да се показва само с юмрука и как докарва шарлатаните на власт.

А бе, ако беше за червена Европа, щеше да раздаваш пълна газ ти, путинистки боклук.

Преди войната в Украйна, ЕП си постави за цел да направи цяла Европа зелена до 2030 г. Въпреки че до 2022 г. нямаше и един град в ЕВропа, който и на 4% да е зелен. А сега ЕП отложи датата за към 2050 г. Отделно най-накрая ЕП загря, че без ресурсите на Китай Европа няма начин да постигне целите си. Което от своя страна потули надеждите на големите европейски лидери, че Европа ще може да бъде икономически конкурент на Китай именно поради зеленият преход. За тези които не знаят Китай държи над 80% от глобалният пазар за зелени източници. В това число всички ел. батерии за коли (без тези на тесла) също идват от Китай. В този ред на мисли поради ниското търсене на ел. коли, всяка продажба на такива от големите фирми (без тесла) води до астрономически загуби на фирмите. Защото фирмите се задължиха с квоти за изпълнение от различните организации и нации. Тъй че зеленият преход ще е една от най-големите за света. Поне за момента и ако вземе на сериозно да се реализират сроковете за изпълнение.

"нашият морален компас, който трябва да следваме във времена на изпитания" https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%86%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%BD#/media/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BB:Acetylenflamme.jpg

Зеления потник предупреждава да се внимава с всичко с изключение с навеждането пред мутрофанова и путлер.

За аферата Боташ ще те псуват най-малко десет поколения след смъртта ти. Дано децата ти да прихванат.

"Свободата, демокрацията и човешките права са най-висшите достижения на нашата цивилизация, за които поколения наред са вложили усилия и саможертва." Вложили са ама не се е получило.

Смисъла на зеленият преход е фалит на Европа. Истинската цел, това е борбата за контрол върху Енергията. Международната шайка еврейски мошеници в САЩ, се постара да поеме контрол над нефтените и газови ресурси. Не успя, а последното десетилетие и подконтролните държави, производители на петрол, вече не слушкат. Вариант е да се сложи нов източник - зелен. Само че предварително шайката трябваше да установи монопол върху тази енергия. И от там - следва господство над всички. Като естествено, анатемосат всички други видове енергия, като неугодни на Сатаната. И къде със сила, къде с шантаж, опитват да задължат всички да се прехвърлят под тяхна зависимост. Да ама тук китайците малко им разбиха първоначалния монопол и работата изпростя. За това сега се залага на сектанското възпитание и строга религиозна вярност към господарите. Ще купуваш от тях, ако ще и на двойна цена. Иначе не е кашерно. Те това представляват сбирките, като тази. Това им е предназначението. Щото не на всички могат да наложат санкции. Като нямат конкурентно производство, САЩ налагат санкции. Това им е "пазарната икономика". Някой може да помни как преди 25 години се развихри една "озонова дупка" над Антарктида. Край светът си отиваше, Светът умираше. Спешно да се забрани фреона, ред производства и заводи. Някои фалираха. Казано простичко, едни хора направиха едни пари, фалираха неудобните и ги изкупиха евтино. После и фреона пак си се завърна, ама никой нищо не си спомня. И фалиралите пак заработиха. А озоновата дупка, както внезапно се появи, така внезапно изчезна. По някое време някой само промрънка, че се била затворила, колкото да се приключи темата.

Грозната истина която някой ден може би ще разбереш е, че еврейски мошеници в САЩ отдавна контролират нефтените и газови ресурси. Финансират войни, инсталират правителства, и практически притежават всички корпоративни медии от които се информираш.

зелена европа не значи, зелени чорапи...тези понятия не ги бъркайте с демокрацията

Дааа, ама верно ли? Що тогава водят война с Русия? Що ОПЕК= не ще да им изпълнява заповедите да вдигат и свалят цените на нефта. А го правят Саудитска Арабия и Русия. Що Кувейт сключи договори с Китай не за долари, което е непростимо престъпление, убиха едбно време Садам за това. А Иран също ли контролират? Или Венесуела? Малко си пропуснал някои неща. Контролираха с петродолара след премахването на Златния стандарт 1970г, вече се разпадна новата система и в голям брой държави разчетите изключват долара. Видя се, че репресивната система САЩ на шайката вече не върши много работа и не я зачитат. Отделно затъна в дългове, 34 трилиона. И яко се забатачи системата, че печатането не помага. За какъв контрол говорим върху света? От Африка ги гонят здраво. Колониалната система едва се крепи. Ще видим дали ще се разпадне. Върху медиите, да, на около 95% беше преди години, сега намалява. Дори Грузия се измъква от тяхното влияние, ще видим дали ще успее. Остава им само тероризъм. Написаното от теб е валидно до преди над десетина години. Вече не е така.

Излязал лудия от лудницата, огледал се, изпаднал в ужас и казал: Я да се върна обратно при нормалните и умните. И се прибрал обратно в лудницата САЩ.

чорап Радо Тъпото, както винаги много кух :)

За да разгледаме текущата икономическа ситуация в днешната занулена отвсякъде колониална България трябва да погледнем икономическата ситуация в т.нар. Европейски съюз. Ще вървим от общото към частното. Евросъюзът като проект вече приключи. Германия, която доскоро беше главният икономически и индустриален двигател на целия Евросъюз е почти успешно деиндустриализирана и приключена като икономическа сила. Половината немски фирми и компании фалираха, а другата половина се разбягаха коя към Китай, коя към САЩ. Тук-там има останала по някоя фирма и компания, които са на доизживяване. Не е розово положението и в останалите държави от Евросъюза. Галопираща инфлация в целия Евросъюз, скъпа работна ръка, висок процент безработица, високи и постоянно покачващи се цени на всички стоки и услуги, липса на природни ресурси, суровини и енергоносители, и тотална липса на човешки ресурси. Щото това днешното в целия ЕС не са никакви човешки ресурси – преобладаващо мнозинство от нискоквалифицирано и необразовано население, трансджендъри, алкохолици, наркомани, педофили, хомосексуалисти, шизофреници, откачалки, орди от безработни и всякакви подобни социални отпадъци. Евросъюзът не представлява вече интерес за никого освен(все още) за световните играчи-спекуланти и за международната организирана престъпност. Китай като най-големият инвеститор в целия ЕС избяга и инвестира в страни извън ЕС – Русия, Беларус, Сърбия, Македония и др. Къде е колониална България в цялата тази европейска картина? България е една смешна, жалка, умираща и напълно занулена отвсякъде територия. Територия на посолствата. С продажен компрадорски „елит“, алчна и безскрупулна плутокрация изродена в клептокрация и без никаква икономика. По-точно казано налице е преобладаващо сива икономика - икономика на сектора на услугите и най-вече на спекулата, далаверите и кражбите от еврофондовете, обществените поръчки и от бюджета.

Видно място в спекулата и далаверата в днешна колониална хайдушка България заема секторът на строителството и търговията с недвижими имоти. Този сектор дава 40% от БВП(Брутният вътрешен продукт) на България. Друга важна особеност е, че през строителството и недвижимите имоти се изпират всякакви възможни мръсни пари от корупция и престъпност. За последните 25 години България се превърна в една световна пералня/перачница на мръсни пари. Перат и наши и чужди мафиоти, престъпници и корупционери. В резултат на това се наду един страховит имотен балон, който продължава да се надува до безумие. За последният четвърт век всички български политици и управници създадоха прекрасни условия за превръщането на България в едно огромно лайно, на което като мухи-лайнарки накацаха де що има по света мафиоти и престъпници, за да си перат парите в България чрез строителството и бизнеса с недвижимите имоти. Дойдоха дори мафиите от далечна Латинска Америка – колумбийската и мексиканската мафии. Да перат пари, разбира се, не да се наслаждават на природните красоти на България. Българските политици гарантираха на дошлите да перат световни мафиоти, че цените на имотите в България ще растат вечно и до безкрайност. И мафиотите взеха, че повярваха и се вързаха на обещанията. Като пример само: поне ¾ от българските строителни фирми са само фасади – зад тях се крият мръсни пари и капитали от цял свят.

Накъсо казано: за всичките тези 25 години, в които се надуваше имотния балон, българската държава беше тази, която беше съучастник в това надуване на балона. Един вид държавна поръчка, така да се каже. Поради тази причина за последните 2-3 години сме свидетели как в България съвсем умишлено и съвсем спекулативно се създаде една изкуствена инфлация с цел да се запази и съхрани имотния балон и непрекъснато растящите цени на имотите. Щото иначе, ако гръмне този балон и става страшно – ще хвърчат глави наляво и надясно и то съвсем в прекия смисъл на думата. Глави на политици. Ще има много гръмнати и застреляни БГ-политици, като Фицото в Словакия. Щото мафията не обича да губи пари, много пари. Говорим за суми от порядъка на милиарди евро и щатски долари. А точно това ще стане като гръмне съвсем скоро имотния балон. Залогът е голям, затова и БГ-политиците и управниците правят всичко възможно, за да предотвратят гърмежа на балона, но в действителност те само отлагат във времето, това което неизбежно ще се случи. А случи ли се това България изпада във фалит. Перачите на мръсните пари обаче са тези, които трябва да си носят бремето и негативите от изгърмелият имотен балон – никой насила не ги е карал да инвестират пари в територия като България. То е все едно като да инвестираш в пустинята Сахара. Кой ял, кой пил, и накрая битият – бит, и така нататък.