17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като НАТО няма друго, тъй могъщо на света!!

Тоз пък ще брани Македония .... За какво и от какъв зор ? Дето македонците плюят денонощно по всичко българско ... А кой ще брани България ?

България да охранява небето на Македония !?!От кого ще ги пазим ….от НАТО ли ?Защото си спомням същият този блок как бомбардира мирни обекти в суверенна държава ...

За станалото в Сирия - когато някои страни в НАТО подкрепят терористите и ние ли трябва да ги подкрепяме ….няма да стане .НАТО да не ми определя кой ми е враг!

Не разбирам защо една бедна страна, която не може да защитава собствената си територия и народ, се натиска да защитава друга страна?

Нато има един измислен враг, и това е Русия. Нато съществува заради измислената заплаха от Русия. След 1990 Нато изпадна в безтегловност, търсеха си алиби за съществуването им. Щяха да пазят кораби от пирати, щяха да охраняват хуманитарни мисии, след което убиха над 3000 мирни граждани на бивша Югославия. Ей така, от скука. А някой, като Локхийд Мартин, трябва да произвежда оръжие и да го продава. И някой трябва да бъде насъскан срещу Русия. И ето, намериха се тъпи и подкупни български политици, които срещу комисионни купиха самолети и ще пратят някой глупак да се бие срещу Русия. Макар, че се знае, кой ще победи. Ние, както винаги, няма да сме сред победителите.

Мадлин Олбрайт нахлула в командването на американските ВВС, повдигнала поличка и казала закачливо "Момчета, какво ще правим, война или любов?" Погледнали я пилотите и си казали "По-добре да отидем да бомбардираме Сърбия".

Да ама руснаците нападнаха на Украйна може и нас да нападнат

дирници усрани достигнахте Близалките по тъпотия !!!

На какво основание? В мирно или във военно време ще я охраняваме? В мирно няма смисъл, във военно ще си жертваме пилотите заради на баба Злата шурея. Или ще я пазим, както англичаните пазеха Франция преди ВСВ. На полуостров Бретан имаше 650 000 човека британска армия, която да помага на Франция, ако Хитлер я нападне. Когато Вермахта нахлува на френска земя, британците се изнасят към острова си с такава скорост, ще нямат време да си приберат тежките оръжия. Оставиха гаубици, танкове и камиони на германците.

Без значение как се чувствате, България не мина през юго сценария благодарение на НАТО. Без да бяхме дали сигналите през 90те че сме готови на всичко да станем член на съюза, тюркието щеше да агитира нашите турци да си поискат автономия - близките събития около голямата екскурзия даваше прекрасен повод и казус бели!!! Това бяха мътни години а всички знаят (вкл. и тюркието) че големите риби тогава се ловят. Нямаше кой да спре една такава операция от страна на турция и просто щяхме да минем под ножа заедно с Югославия. Не мислете че българските политици мразят България и искат да я унищожат! Може да не взимат най добрите решения, да им липсва гръбнак и смелост или компетентност както и да правят грешки, но и вкарването ни в НАТО и формирането на ДПС, се направи за да се избегне един грозен и кървав вариант, когато бяхме сами и на колене. Могло ли е да го направят по умно, по хитро и по задружно? Със сигурно е имало начин!!! Но толкоз са могли и толкоз са направили. Ако има едно решение което можеше да се направи в по късното бъдеще, то беше приемането ни в ЕС - това не даде нищо, освен възможноста българите да имигрират по лесно за да завиват гайки в Германия - България и нейното бъдеще само губи от това!!!

Хапчетата!

Що? За да може и аз като вас малоумниците после да повтарям неверни идиотщини от сорта "В Япония исляма е забранен" или "Американците не са кацали на Луната а в Холивуд"? По скоро ти и другите като тебе трябва да спрат да пият хапчета а не да агитират другите да се зомбират с откровени глупости и лесно проверими алабализми!!! Докат съм на тази тема, още няколко глуповати легенди които ви пречат да живеете по добре: Пинко Розовата Пантера не може да се казва таказащото в превод значи Розова Розова Пантера :-) Или му викайте Пинко Пантерата или Розавата Пантера. 2 Българките са най красиви или измежду най красивите. Най краиси (според проучвания в държави от цял свят) са Скандинавки и славянки. Българите имат по малко от 20% от гена на славяните (доказано ако се разровиш). 3. Планът Ран съсипа България :-) Аз съм го чел. Идеален е. Ако беше следван, днеска щяхме да сме по добре. Проблема обаче с този план беше че е следван избирателно от политиците...не може да ти препишат 10 лекарства за да се пребориш с рака, ти да взимаш само 3 от тях и после да се сърдиш на доктора. 4. Не италианците са жабари а французите. Ганя пак не е разбрал нещо. Има и още ама тези стигат като начало.

Сам се поканил. И какво печели България? Отново да ни наричат "окупатори"..... И откъде идва заплахата за Македония по въздух?

Радев е един празен дърдорко,който води жена си на екскурзии с държавни пари ! Нищо друго !

съм съгласен с написаното! в началото мислех, че се е появил различният президент, обаче се оказа същото плямпало празноглаво като другите

На МакАрон ли се писа?!

ще ставаме майка Тереза. на какво отгоре?

Нали ,не искаше самолети,бе?!

ама да са от неговите хора

Представям си какво крякане и пищене щеше да настъпи, ако Тиквата щеше да има среща с английската кралица! Слугинските медии щяха да ни удавят в измислени новини и стойки на Баце. А той щеше да говори за исторически срещи, за голямата полза от тях и как английските фирми ще си счупят краката да инвестират на наша територия. Сякаш не им е по-лесно да дръпнат желаещите да работят и да се развиват българи към Албиона. Само не знам ако се срещнат как ще го спре тази възрастна жена да не и се метне да я прегръща и целува! Путин и Тръмп го парираха, ама и двамата са подготвени и в добра кондиция, а Путин даже е джудист и такива прийоми не му минават!

Англичаните няма да допуснат такава среща! Представяш ли се Тиквата да хване английската кралициа и да я мачка и целува като Херо Мустафа?!

Аз съм човек със средно на ниво на интелегенстност (доказано чрез тестове) и не мога да разбера как преди 1-2г нямахме самолети да си охраняваме нашето въздушно пространство и се говореше че Турция ще го прави и как сега - без нищо да се е променило - ще охраняваме и небето на Македония! Дали визира бъдещето..когато получим тези 8 Ф-16 или има нещо други в предвид? После, как 8 самолета решеват охраната на нашето небе та остава ресурс и да охраняваме македонското небе и не на последно място...от кого ще пазим туй македонско небе? Единият с 8 самолера ще пази целите Балкани, а другият в по предната статия, щял от 2 цеха за седалки и волани да прави автомобилен "кластер" способен да прави коли!

Промитите мозъци в СМ сигурно сега получават нервна криза и започват да внасят жалби в ЕП, че им нарушаваме суверенитета и се опитваме да ги завладеем с този "исторически шанс". Пък и за какво трябва някой да им пази небето когато са заобиколени от различни нации?! А друг е въпроса че ние самите не можем да се пазим с това което имаме пък камо ли някой друг.

И от кого ще защитаваме македонците? От извънземните ...

Най- вероятно ще охраняват така и Македония, от македонците ще я изпразнят

НАТО и ЕС отиват по дяволите и не е далеч моментът, когато самите ние ще имаме нужда от защита....

Винаги сме имали на кого да разчитаме за РЕАЛНА, а не за виртуална защита

Кого имаш предвид?

Македония ,както и България нямата нужда от каквато и да е охрана . Те бяха превзети без бой и доброволно от англосаксите още преди 30 години -Мир на праха им.

Винаги съм бил твърдо зад думите ти ,ама сега не съм съгласен. От какъв зор ще охраняваме македонците . Те не искат да ни видят .За тях сме най големият враг -Ние ще ги охраняваме . И от кого-Макетата отвсякъде са заобиколени от такива натовски шарани като нас. А ,ако се визира Сърбия ,тя никога не е напускала Македония.И най важното македонците за добро или лошо си обичат сърбите ,или поне повече от нас. Така ,че не се бутайте където не ние е работа ,да си трошат дебелите македонски глави.

Някой пак се опитва да пише от мое име. По-надолу попитах: "как ще стане това?" За това трябват летящи самолети, действащи РЛС, с-ми за ПВО/ПРО, инфраструктура, личен състав... в актуалния момент БГ армията не може да предложи нищо такова дори за отбраната българската територия!

Че България, най после случи на умен Президент. Предлагам да импичнем всички останали, досегашни мекерета. Или поне метеоролога -малоумник.

като са ви бръкнали в мозъка освен да пазите равновесие за друго има ли нещо или няма смисъл да питам-умиращото поколение с/у подрастващото без да мислят,че в него са и децата и внуците им....няма по-тъпо поколение от това зомбирано комуноидно което е отровата за България!!!

Като гледам, как младото поколение се обръща с лице към Русия и е на път да унищожи малоумните дъртофелници, които скачаха като обезумели по площадите срещу комунизма, и за смешни подкупи, ги продадоха на Запада. Много сев радвам, че това стана, за да се убедят с очите си в каква мизерия живее 80% от населението на САЩ. И много се радвам, като усещам каква злоба владее отиващите си.

На Македония притрябвало им Нато.Нато това е Вашингтон.Вместо да говорят за мир ,те все войни им се привиждат.Като сме в Нато ,Радев да погледне небето.Пак пръскат с аерозоли.Разни дири на хиксове и решетки,после се сливат в облаци.Учени са установили ,че пръскат с барий,стронций ,алуминий.Пчелите измират .А уж се борели с глобалното затопляне,а нанасят колосални щети.

Максимум година давам живот на всеки тука ако отровите отгоре продължат със същата скорост както ста а вече от март 2019, включително и на тоя и другите предатели на жълтите павета

Защо с толкова надути и смешни фрази за Исторически шанс да охраняваме Македония, това не е шанс а харчене на гориво, шанс е ако спечеля от ТОТО. Този пак се разпорежда с чужди пари - нашите.

idio

базата за постоянно базиране сигурно е много базова, така да се каже

Русия вече помага и охранява Сърбия, македонците не трябва да са толкова тъпи и наивни. Вместо голите обещания на подлите европейци, да се съюзят със Сърбия и да се включат към сръбско-руската система. А защо не и в бъдеще и ние да не сме част от този славянски съюз???

idio

Славяндтвото мнохо те впечатлява яВно. Слейв

За Еър Полисинг трябват 3 самолета на стоянка и 2 в резерв.При 70% разполагаемост това прави 7 самолета.А ние купихме само 26 релси за окачване LAU 129 така ч е самолетите ще излитат невъоръжени.

Може да стане ако северна Македония има министър-председател, който се казва И. Костов и да разреши натовски самолети с български произход да летят над територията им. А дано ама надали. Сега ще правим отчаяни опити да оправдаем едни 2 милиарда пари, които спокойно може да ги отпишем като тотална загуба.

И как точно ще стане това????

Президента Радев е един от гробокопачите на този омразен и останал от миналото съюз - НАТО. Рано или късно прогресивните сили в Европа ще се усетят че не САЩ а Русия може да бъде единствената естествена защитничка на европейската сигурност и вместо да плащат на Тръмп, глупавите европейци могат да плащат на Путин който е по-добър стратег и политик.

ако истинския на АК ан 47 пъти значи лечението ти върви към провал и се очаква скоро летален изход та до тогава ти е позволено да си изхрачиш тъпотиите,че друго за вас няма:)

Ама му изтича времето. А един нов Гробачов или Елцин, ше пратят Русия направо в небитието. Още повече, че руските милиардери са американци, а за Русия може да се разчита само на милионите бедни руснаци, които не са въоръжени. Бе, оня, дето е изрекъл, че за да живееш в мир, трябва да си много мощен воин, изобщо не е сбъркал. И все пак, военният паритет не носи нищо добро. Носи само възможността, големите да си ги извадят за да ги мерят, а от това мерене, нас, малките, може и напулно да ни затрият.

Като звънна на 112 все нямат представа кво се случвало, а отгоре в същото време отрови валят ежедневно от по 20-тина пръскачки еднпвременно на " охранителите"

скрий се в пещерата бе селяк от където си изпълзял,какво се мотаеш из мегдана

Удавихте се в кръв убийци на България,....иди сега до който град в провинцията искаш бе мръсник - Копривщица Вършец, Хисаря ....да видиш - няма жив човек по улиците там...избихте всички

А бе селски идиот,поне веднъж в месеца съм в Копривщица,че имам къща там и само тъпотии храчиш без да си изпълзял от панелната си дупка-хората в България живеят живота си а такива като теб само кълнат и псуват и това ви е жалкия животец и си мислите,че има и други като вас-сами сте и така ще си умрете-понял??

Щото къщата ти ще си остане сирак, както къщите на съседите ти

И решил така демографската катастрофа на Копривщица и окупирана българия

радке, хващай грипена и при решетников....

Това е исторически ГАФ, ПРЕЗИДЕНТЕ! Нагласата в МАкедония спрямо нас е, че сме били техни завоеватели! (дали е вярно е друг въпрос), но темата е много, много чувствитлна, защото става дума за народ, който е най-близък до нас във всяко едно отношение, а едвам ни поназя! Такова действие от наша сътрана ще налее вода в мелниците на троловете, които ще почнат да плашат народа с "бугарите ше ни завзеомот отново"... Според мен трябва да помогнем (както винаги сме го правили), но само и единствено СЛЕД като ТЕ ни помолят, и с точно определени параметри за да не сотане и капка съмнение, че искаме само и единствено да помогнем!

Тръмп е наредил на Турция да охранява въздушното пространство на Македония.България с два самолета и още осем на чертеж не може да охранява въздушното пространство на България .

Не знам как този човек живее със себе си.. Ту хули купуването на самолетите, ту настоява с тях да охраняваме чужда държава..

Нещо за военната база под Аспаруховия мост във Варна ?

Едно говори пред червените дебили и олигофрени тук, за да угоди на Нинова, друго говори като отиде на Запад. Как тези червени дървени кратуни у нас не разбраха, че тези от БСП са доказани демагози, популисти, манипулатори, лъжци и повечето от тях и крадливи до мозъка на костите си.

Браво на Президента Радев ! Съгласен съм с всяка дума на Президента Радев , това е Българска Територия и ние трябва да се съгласим с мнението на Румен Радев , Президент на България избран с гласовете на 2,5 милиона Българи !

Стига бе, тези избори бяха фалшифицирани.

Ами зарязвай президентството и кръгом в Македония, а не на чужд гръб

абе, фатмак, ние нямаме армия да охраняваме небето над България, ти си тръгнал да защитаваш Македония!

И ти си от Тиквите които унищожиха Армията !

Злобарите отново зацвилиха по Радев. Соросойдите не могат място да си намерят от злоба и завист. Грозните булгаристански лешоядки с мустаци пък лаят по Радева до задавяне. АЗ кадето съм жена се чуствам превлчена дори сексуални от нейния чар а какво остава за техните мъже... в това няма нищо лощо. вас ви е яд е че Путин спустна тръбата до Китай и ше опаше азия с газ а вие ще се ръгате в кумюра да палите овъглените си печки. оня ден отидох на графа на шопинг терапия и кво да видя около мен само грозотии с распуснати телеса, бръчки пачи крак, с проскубани плешиви тикви, протекал грим, спънати и в двата крака а на слоснките си копита турнали счупени високи токови... като влезнах в един бутик в пробната имаше една кадето мерише сютейн , пълна скръп, стрийте и увиснали , гъзъ и опира земята имаше целулит на междокрачието а да не говориме за гърдите... отпуснати лоясали меки с зърна на кривогледа вещица. сега ми е ясно зашо тези грозни ороспий завиждат на Радева. мачкаи радева, мачкаи булгаристанските повлекани с красота интилект мъдрост и езици,

ЛюПке, научи се да пишеш, после философствай!

доло герп а ти си кривоглед циклоп седераско ништожество гербажииски шебек лоясъл гном еврогеиски ташак,,, меркеловски ирански травистит, брукселска зьелка, смотан жендър ти си едно меризливо гомно жалка провинциалистка сволоч

ЛюПке, проста си като зелка.

Ох,това РАБ ФАК-а е страшна диагноза за дебилите тук а и явно има и чевени "джендъри" храчещи под женски никове но пък партията е казала,че може но какво да се прави като м'атриала на ватенките е само това-един тъжен епилог на едно излъгано и зомбирано поколение

Нали знаете оня виц, дето Господ раздавал акъла на моста...

Ако сръбски самолет навлезе в Македонското въздушно пространство гърците щи го аргясат а ния ще питаме Масква Тъйче е добре че гърците ще ги пазят

Добре е да знаем че президента се фокусира над важните проблеми и не се занимава с глупости

Радев, качвай се на аероплана и охранявай

Ето готов пилот имаме и самолети скоро ... що да не го охраняваме това небе

... с какво бе "президенте", с шведските бракми за които лобираше ли...?!? Не бате, с Ф-16 с който преди месеци туркинята пилот свали една руска барака Су и загинаха и двамата и летци...

Тва за състава-то за Шкембе войвода е ясно (някой требе да ни представи на заключителния банкет), ама госпожата за какво е там-кой шъ й подава репликите, или шъ ги срича наместо.

Какво му е историческото, ще я охраняваме или ще я превземаме.