Радев към ЦИК: Нека не се връщаме към времената на грешките и дописани протоколи (снимки)

Шефката на комисията Камелия Нейкова отбеляза, че хартията и смяната на времето са двата големи риска, ако изборите са на 26 март

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фарс.

повече грешки с ПП и ДБ... че потрошиха 9 милиарда за 9 дни.. к'во ще кажете... шарлатани нали така

Ще кажеме, че ти си един от големите боклуци у нас!

Е, нали това е целта на хартията! Невалидни бюлетини, драскани протоколи и покупко-продажба на ромски гласчета!

докато не дойде Путин няма да гласувам

Не бе, отиди ти в раша, веднага ще те пратят за груз 200 в Украйна, дебиле червен!

Вижте само колко е про3т и смотан нашият Ушат преЦедент, който иска да ни "управлява" още някоя друга година (пък с помощта на ИТН пожизнено, чрез референдума)- вместо да даем нашите ръждиви и кирливи МиГ-29 и танковете Т-72 и да вземем вместо укрите тези холандски Ф-16 (които даже вече ни предложиха) и Леопарди, ние ще стоим и ще гледаме как ги дават на друг!?!?! Няма толкова про3ти изроди, като Ушатий и неговите "сАветници"!!! Ей затова не ставаме за "президентска" република-щото още един такъв Ушат пъпчивец да си имаме и ще е край за България!!!

Ти наистина си мега тъп! Ти сериозно ли вярваш, че някой ще ти даде безплатни ефки? Холандците, колкото ни подкрепиха за Шенген, толкова и безплатни самолети ще ни дадат!

Ей, дебиле червен, я у льево!

ЦИК кво да прави като куцо е неграмотно става СИК и пише с краката си. Точно това е проблема хартиената бюлетина. 99% неграмотни. Не могат да напишат 3 изречение без 15 грешки. Кво очакваш.

Затова ли дебилите от герб, дпс и бсп, фалшифицират протоколите ?

Чували,опашки и тъмни стаички-напред другарки и другари към светлото бъдеще !

прекрасна новина! фатмака поучава цик, която лично е назначил, как да проведе изборите!

ЦИК се назначава от парламента, льоьльо

Циркът отново се завръща. Май програмата ще е целогодишна. А и клоуните са си тук постоянно. На децата клоуните и клоунадите никога не омръзват. А ако си запазил способността си да се смееш и забавляваш- и на стари години им гледаш маймунджилъците с усмивка. Само не им се връзвайте- " Родината е в опасност", " Битка за демокрацията и законността", " Сега или никога", " Най-важното е да има редовно правителство" и т.н. Всичко важно не започва и не се съдържа в партийната агресивна и некадърна политическа проституция. ЕК е нашето правителство. ЕС е нашата федерация. НАТО е нашата ориентация. Така че ако не можете да се забавлявате с нещо смислено- гледайте Цирка.

аз от сега знам резултатите от изборите хахахахахахахаах

"...машинната бюлетина трябва да е идентична на обикновената бюлетина за ръчно гласуване..." ГЕРБ, ДПС и БСП забъркаха МАНДЖА с ГРОЗДЕ.

Колко ли пари е взел Радев, за да съсипе България и даде мандата на БСП?

Фатмака трябва да бъде набучен на оградата на краварското посолство.

Р.Решетников недоволства от промените в ИЗ, но подписа и прати за обнародване в ДВ направените за 1 ден промени в ИЗ, с които задължи всички българи да гласуват само с машини. Колко демократично, при положение, че в ЕС, САЩ, Канада, Великобритания, Австралия и т.н. демократичен свят гласуват само с хартиена бюлетина. Малер, какъв титан на мисълта е нашия ушатко..

До кога ще го сменяме това време, бе !! Идиотизъм ! Като отрежеш края на една черга и я пришиеш на другия край, тя не става по дълга! Спрете тоя тормоз със тия часовник!

това заповед ли е, другарю генерал? А нали знаете, че грешките и дописаните протоколи не са по вина на ЦИК обикновено, а на малоумните и неграмотни СИК-ове? И на закона разбира се.

а СИК-овете пред кого отговарят и кой ги ръководи и организира работата им? ЦИК да се стегнат и да приложат механими да не се допускат малоумни и неграмотни СИК-ове. На нас все някой ни крив, само не и този , който отговаря за работата.

Ам чи дайте на всяка секция по един прост таблет или компютър бе.. Броят си бюлетинките, отварят си съответния сайт, въвеждат цифричките онлайн и готово. Какви протоколи, грешки, дописване.. Няма нужда от тия машини, дето никой не знае как броят гласовете като изплюят един протокол накрая. Всяка партия си има представител в комисията, като си изброят бюлетините - всеки потвърждава и готово. Дори няма да се чака с часове или дни ЦИК да обработва и съобщава резултати. Всичко става на секундата.

Абсолютно съм съгласна, но не го пише закона (Избирателния кодекс) уви!!!

Проблемът е в софтуера, който обработва данните от протоколите. Кодът му трябва да е достъпен да всички, за да се види как работи. Дори и да въведеш вярно всеки протокол, не знаем после какво се случва.

Докато този идиот е начело на държавата нищо добро не ни очаква, само преливане от пусто в празно, разходки да Виена и света, инфантилни речи за малоумни и избори без край.

Мунчо - ВЪН!

Българското общество е един труп, който бавно се разлага. Няма начин да бъде върнат към живот. Циганите и кучетата ще оглозгат каквото има, а съседните държава ще си вземат кой каквото иска като територия. България ще се свие до границите на София окръг.

Гласуването да стане задължително, моля.

Плешив наглец, подлога на Кремъл ще говори за надписани протоколи при положение че това ставаше с машините???

Герберастки трол.

Товариш Рублен Газев върна мутрите обратно вътре, с което ни върна във времената на грешките и дописаните протоколи.

Рискове имало, абе вие 2 пъти в годината я ви потърсят, я не, и вече с претенциите, за тези тлъсти заплати и нощем трябва да работите, а вие работите има няма 1 месец в годината. Като не ставате, подавайте оставка и го закривайте този орган и това е, или дайте път на по-можещи, на които им се работи и знаят как.

Щом ГЕРБ, ДПС и БСП са намесени няма как да стане това. Радко Чорапа се договори с мършата и нищо няма да направи.

Не знам Румбата Радев как издържа илияна да му е сянка вече 5-6 години. Жал ми е за него. Трябва да му се изплащат вредни.

Хей, подлого, кога ще обявяваш мобилизацията, бе??

Сега ще вкарат Моньо комараджията и честита ви нова /стара мафия!!!

Ще броим всички..

Нали благодарение на тебе върнаха хартиената бюлетина. С какви очи ги говориш тези глупости?

Късно е либе за китка. Хартиената коалиция си стъкмисаха следващите избори, а на твоя служебен МВР министър ще му се нареди да направи така, че да не им пречи на уйдурмата. Мунчо и той се продаде на мафията.

Прав е ! Стига дописване и броене до никое време щото така му се иска на Тиквун !

Ама човешко е да се греши бе ! Има няма половин милион бюлетини САМО. Хора сме !

"Хартиената коалиция" на ОПГ ГРОБСП=ДПС точно манипулации с протоколите искат да правят!

Това може да го каже само човек, който не е бил член на СИК! Нали ви мързи да се ангажирате реално, само в празното говорене сте силни!