Радев към ЦИК: Нека не се връщаме към времената на грешките и дописани протоколи (снимки)

Шефката на комисията Камелия Нейкова отбеляза, че хартията и смяната на времето са двата големи риска, ако изборите са на 26 март

Обратно в новината

Коментари - Радев към ЦИК: Нека не се връщаме към времената на грешките и дописани протоколи (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Хартиената коалиция" на ОПГ ГРОБСП=ДПС точно манипулации с протоколите искат да правят!

Ама човешко е да се греши бе ! Има няма половин милион бюлетини САМО. Хора сме !

Прав е ! Стига дописване и броене до никое време щото така му се иска на Тиквун !

Късно е либе за китка. Хартиената коалиция си стъкмисаха следващите избори, а на твоя служебен МВР министър ще му се нареди да направи така, че да не им пречи на уйдурмата. Мунчо и той се продаде на мафията.

Нали благодарение на тебе върнаха хартиената бюлетина. С какви очи ги говориш тези глупости?

Ще броим всички..

Сега ще вкарат Моньо комараджията и честита ви нова /стара мафия!!!

Не знам Румбата Радев как издържа илияна да му е сянка вече 5-6 години. Жал ми е за него. Трябва да му се изплащат вредни.

Това може да го каже само човек, който не е бил член на СИК! Нали ви мързи да се ангажирате реално, само в празното говорене сте силни!

Щом ГЕРБ, ДПС и БСП са намесени няма как да стане това. Радко Чорапа се договори с мършата и нищо няма да направи.

Рискове имало, абе вие 2 пъти в годината я ви потърсят, я не, и вече с претенциите, за тези тлъсти заплати и нощем трябва да работите, а вие работите има няма 1 месец в годината. Като не ставате, подавайте оставка и го закривайте този орган и това е, или дайте път на по-можещи, на които им се работи и знаят как.

Товариш Рублен Газев върна мутрите обратно вътре, с което ни върна във времената на грешките и дописаните протоколи.

Плешив наглец, подлога на Кремъл ще говори за надписани протоколи при положение че това ставаше с машините???

Гласуването да стане задължително, моля.

Герберастки трол.

Българското общество е един труп, който бавно се разлага. Няма начин да бъде върнат към живот. Циганите и кучетата ще оглозгат каквото има, а съседните държава ще си вземат кой каквото иска като територия. България ще се свие до границите на София окръг.

Мунчо - ВЪН!

Докато този идиот е начело на държавата нищо добро не ни очаква, само преливане от пусто в празно, разходки да Виена и света, инфантилни речи за малоумни и избори без край.

Ам чи дайте на всяка секция по един прост таблет или компютър бе.. Броят си бюлетинките, отварят си съответния сайт, въвеждат цифричките онлайн и готово. Какви протоколи, грешки, дописване.. Няма нужда от тия машини, дето никой не знае как броят гласовете като изплюят един протокол накрая. Всяка партия си има представител в комисията, като си изброят бюлетините - всеки потвърждава и готово. Дори няма да се чака с часове или дни ЦИК да обработва и съобщава резултати. Всичко става на секундата.

това заповед ли е, другарю генерал? А нали знаете, че грешките и дописаните протоколи не са по вина на ЦИК обикновено, а на малоумните и неграмотни СИК-ове? И на закона разбира се.

До кога ще го сменяме това време, бе !! Идиотизъм ! Като отрежеш края на една черга и я пришиеш на другия край, тя не става по дълга! Спрете тоя тормоз със тия часовник!

а СИК-овете пред кого отговарят и кой ги ръководи и организира работата им? ЦИК да се стегнат и да приложат механими да не се допускат малоумни и неграмотни СИК-ове. На нас все някой ни крив, само не и този , който отговаря за работата.

Р.Решетников недоволства от промените в ИЗ, но подписа и прати за обнародване в ДВ направените за 1 ден промени в ИЗ, с които задължи всички българи да гласуват само с машини. Колко демократично, при положение, че в ЕС, САЩ, Канада, Великобритания, Австралия и т.н. демократичен свят гласуват само с хартиена бюлетина. Малер, какъв титан на мисълта е нашия ушатко..

Фатмака трябва да бъде набучен на оградата на краварското посолство.

Колко ли пари е взел Радев, за да съсипе България и даде мандата на БСП?

Герб-Дпс-Бсп ще ядат хурката Хартиените измамници не са си направили сметката

"...машинната бюлетина трябва да е идентична на обикновената бюлетина за ръчно гласуване..." ГЕРБ, ДПС и БСП забъркаха МАНДЖА с ГРОЗДЕ.

на местните разбойници. Крадци, лъжци и убийци.

аз от сега знам резултатите от изборите хахахахахахахаах

Циркът отново се завръща. Май програмата ще е целогодишна. А и клоуните са си тук постоянно. На децата клоуните и клоунадите никога не омръзват. А ако си запазил способността си да се смееш и забавляваш- и на стари години им гледаш маймунджилъците с усмивка. Само не им се връзвайте- " Родината е в опасност", " Битка за демокрацията и законността", " Сега или никога", " Най-важното е да има редовно правителство" и т.н. Всичко важно не започва и не се съдържа в партийната агресивна и некадърна политическа проституция. ЕК е нашето правителство. ЕС е нашата федерация. НАТО е нашата ориентация. Така че ако не можете да се забавлявате с нещо смислено- гледайте Цирка.

прекрасна новина! фатмака поучава цик, която лично е назначил, как да проведе изборите!

Чували,опашки и тъмни стаички-напред другарки и другари към светлото бъдеще !

ЦИК кво да прави като куцо е неграмотно става СИК и пише с краката си. Точно това е проблема хартиената бюлетина. 99% неграмотни. Не могат да напишат 3 изречение без 15 грешки. Кво очакваш.

ЦИК се назначава от парламента, льоьльо

Вижте само колко е про3т и смотан нашият Ушат преЦедент, който иска да ни "управлява" още някоя друга година (пък с помощта на ИТН пожизнено, чрез референдума)- вместо да даем нашите ръждиви и кирливи МиГ-29 и танковете Т-72 и да вземем вместо укрите тези холандски Ф-16 (които даже вече ни предложиха) и Леопарди, ние ще стоим и ще гледаме как ги дават на друг!?!?! Няма толкова про3ти изроди, като Ушатий и неговите "сАветници"!!! Ей затова не ставаме за "президентска" република-щото още един такъв Ушат пъпчивец да си имаме и ще е край за България!!!

докато не дойде Путин няма да гласувам

Е, нали това е целта на хартията! Невалидни бюлетини, драскани протоколи и покупко-продажба на ромски гласчета!

Ти наистина си мега тъп! Ти сериозно ли вярваш, че някой ще ти даде безплатни ефки? Холандците, колкото ни подкрепиха за Шенген, толкова и безплатни самолети ще ни дадат!

повече грешки с ПП и ДБ... че потрошиха 9 милиарда за 9 дни.. к'во ще кажете... шарлатани нали така

Фарс.

Абсолютно съм съгласна, но не го пише закона (Избирателния кодекс) уви!!!

Проблемът е в софтуера, който обработва данните от протоколите. Кодът му трябва да е достъпен да всички, за да се види как работи. Дори и да въведеш вярно всеки протокол, не знаем после какво се случва.

Ще кажеме, че ти си един от големите боклуци у нас!

Не бе, отиди ти в раша, веднага ще те пратят за груз 200 в Украйна, дебиле червен!

Ей, дебиле червен, я у льево!

Затова ли дебилите от герб, дпс и бсп, фалшифицират протоколите ?