Путин: Западният глобалистки модел е обречен, всичко се движи в различна посока

Те се нуждаят от конфликти, за да запазят хегемонията си. САЩ се опитват да удължат конфликта с Украйна, каза руският президент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дедо джуджак е нефелен. Памперса изпуска.

Аз знам, че Путкин се "движи" към бесилото

Спомням си, че за първи път чух тези приказки когато президент на САЩ беше Роналд Рейган. Светла му памет. След това се запознах с руската история и разбрах, че руснаците повтарят същото още от царски времена. Сигурен съм, че когато Путин си отиде следващите ще подемат същата песен - как САЩ загниват, доларът ей сега ще се обезцени и колко духовна е Русия. И накрая все САЩ пращат хуманитарна помощ на гладуващите руснаци.

това зад путкин новата лада ли е??

ха ха ха ха

Бацее! Тука май автора на статията дам си пише и отговаря. Никакво разнообразие в коментарите

Да си в крак със “западната мода” значи: - да си гладен - да не си се къпал 2 седмици - да си премръзнал - да нямаш ток И да мразиш Путин.

И къде това се случва? А кажи Тъпчо Глупаков?

150+

Парите от фонд "Творческа Европа"са въведени в действие.Ако някой не знае това е фондът от ЕС за развитие на европейските МЕДИИ ,естествено в правилната посока.........

ФАШИСТКА РУСИЯ КЪРВИ. ПАРТИЗАНИ ВЗРИВЯВАТ РУСКИЯТ ТИЛ Съпротивата срещу кремълската банда и орките унищожава обекти вече и на територията на колониална Русия Нови тежки взривове на военни обекти в Крим и разрушена инфраструктура в Курска област. СКОРО И В МОСКВА. Руската ПВО - най-жалката ПВО в света:)))

Да питам руснаците тук- от 6 месеца преглеждам форума, денонощно и неуморно тролите тук, какво работите , бе хора? Добре си живеете в България на наш гръб, бати злобните безделници. Матушката ви е една долна, миризрива, завистлива, нескопосана и жалка империя, империя, съвсем доскоро владяла и изсмуквала половината от най-богатия континент-Европа! Въпреки това фалирахте, фалирахте и Източна Европа. Когато сега след 30г помощ и инвестиции от Запада пак позагладихте косъма, както и държавите от Източна Европа се позакрепиха, пак се надигнахте да смучите, ама това не е водка , дорогие! Китайците докато бяха със СССР умираха от глад, я ги виж сега как се репчат на спасителката си САЩ, ама поне за 30г бачкаха яко и направиха мноого повече отколкото вас с безкрайните ви ресурси. Вие друго освен да лъжете не можете, лъжи и пропаганда, това е цялата ви империя, и у нас го правите от 80г, навсякъде ваши верни хора, национални предатели, с нисък морал, но жадни за пари и власт. Вие , руснаците, сте черната чума дето ни мори 140г! Сега злобно нападнахте и истинските си братя, украинците, насъскахте кадировци и монголци да ги трепят сомо защото не искаха уродливата ви действителност! Най-долните отрепки сте! Дали сме ви култура, религия, азбука, миризливци долни, а вие за благодарност ни "освободихте" с единствената идея да ни владеете вие, направихте от македонците ни сърби, забранихте ни религията, която бяхме успели да съхраним 500г през турското робство, натикахте ни в калта на раболепието и безродието, са се кланяме на жестоката ви Матушка и да презираме рода си! Има карма обаче, да знаете, безродници!

Чиба трол соросоиден

Написал си смешна смесица,между мантра и опорка...

И при Рейгън ги говориха тези глупости за Запада руските орки..ха.ха Обречени били и цееелия свят няма да купува нищо от Запад а ще купува само руски коли, оръжие, телевизори и руски стоки..ха.ха Ех мечти мечти.ха.ха

че то са говорили верни неща от запада нищо н еостана освен потребители, още тогава запада загуби и последните си колонии и взе да омеква, единствената му опора бяха Руските и соц емигранти, които ги вкарха в част и във физиката и в математиката, съветските идеи за интернационализъм завлдяха запада даже дадоха права на жените в Белгия да гласуват че тези задръстеняци на запад не им даваха права до средата на 70-те, въобще запада на койот се кефите няма нищо общо с тоя запад сега, сега запада е копие на 90% на идеите на съветския съюз подпалтен с много печатани долари

и защо никой не отговаря на въпроса: Защо всички роднини на Путин и неготовото обкръжение живеят в лошия запад а не си живеят в руския рай..ха.ха

:) как ще са на запад нали им наложиха санксии и рестрикции да не ходят назапад, нали ако живееха на запад всеки ден щяха да ги показват. а иначе въпроса е добър, аз още се питам що запада като е толкова богат и толкова успял е ходил да завладяява и краде от други цивилизаци, то ако погледнеш кое в запада е измислено от запада? барута в Китай, домати, картофи са култивирани от индианците, дини пъпеши от азиатците, ракетостроенето са го взаимствали от индииците.... компютъра българин го измислил, менделеевата таблица в Русия, първия пътнически самолет са го краднали бритнаците от Сикорски, а германците са купували лицензи от Русия докато Сиковрски е бил в Русия.... Гугъле е създадна от сина на Московски професор по математика, и още и още.....

Ела да видиш как в почти всяко австрийско село има различна фабрика. Пък нека Европа не произвежда, ама май не ти стигат парите да отидеш на запад от Трън.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

И ние имаме външна тоалетна и я предпочитаме живеем в Бьлгария. Стига има мир и разбирателство

Дядо ми имаше външна тоалетна... Преди 50 години... Ползвах я, като ходехме на гости. Аз я помня, но децата ми само са чували! Та не ми я хвали. Зимата ми замръзваше задника!

Е и? Не си умрял, нали? Като си ходил във външна тоалетна. Ти гледай да не стане някой голям конфликт в Европа, че да търсиш на дядо си ралото и цървулите и да ореш с коне. Че тогава външният кенеф ще ти се стори цвете. Много се изучихте всички.

Западните страни превърнали народа на Украйна в пушечно месо. Западът бил виновен за продължаването на войната. Специалната операция на Русия в независимата държава Украйна била в пълно съответствие с устава на ООН. Това е пълна демагогия!!! Путин, какво правят руските войски в една свободна и суверенна държава Украйна? Кого освобождават? Много добре знаем вашите особождения! Където стъпи руски ботуш, трева не никне. Вие щяхте и цяла Европа да одвободите през лятото на 1941 г., ама Хитлер се усети навреме и ви изпревари с две седмици. Така успяхте да "освободите" само половин Европа.

Написал си смешна смесица,между мантра и опорка...

каква свободна и суверенна бе? Кланът Байдън изкупил газопреносната и мрежа, а монсантовци каргили маргили и други катили изкупили повече от половината й обработваема земя. 17 милиона хектара човек, капиш? И това зърно което изнасят и то не е тяхно. Оня клоун с кирливата зелена фланелка яко е продавал и сега продава -западното оръжие дето им го пращат заминава за Китай. Хайде моля по-полека с "независимостта".

Путю

И, какво сега се опитват да ни убедят троловете тук, че трябва да мразим руснаците заради това, че имали външна тоалетна и да обичаме американците, че живеят в дървени къщи и шперплат ? Руснаците са до гъза ни и имат газ, петрол и огромен пазар. Американците са на 10 000 км и до техния пазар само Домусчиев се докопа. Останалите мият кенефи.

В грешка си! Никой не те кара да мразиш!!!! Омразата води до невъзвратими ментални аномалии /визирам теб/. Просто искаме такива, като теб да извадят езика си от задника на Путин и да го оставят спокойно да се нас€р€!

"Омразата води до невъзвратими ментални аномалии" Квинтесенцията е тъпота-визирам теб...

Ами ние изнасяме два пъти повече стоки за САЩ, отколкото за Русия с уж необятния й пазар, та реално от САЩ печелим повече.

В частната резиденция на бившия президент Доналд Тръмп ФБР проведе безпрецедентен обиск и иззе уж секретни материали, но преди шест години неговият съперник на изборите Хилари Клинтън не беше подведена под отговорност за съхраняване на поверителна информация на частния си сървър, припомня водещият на новините на Fox Лорънс Джоунс.

Срам сте червени (нерегистриран) "За България е направил,не като вас,ибрици на злото!!!" Първо троле мирикански, пише се не Уидроу Уилсън, а Удроу Уилсън. Второ троле сащисан, по чия вина България стигна до тази национална катастрофа и защо повтаряме и потретваме същата грешка?! И трето троле надрусан, този човек не е бил един от малкото свестни американци, много много далеч от днешните окупатори и войнотворци който съсипаха САЩ. Харчи си със здраве кухите долари, лишени от покритие и стойност!

Он баце визира Щатите, ама Щатите са букет от всички нации в света, докато рАсия са некви пропаднали селяни, от които 58% са на външна тоалетна! Айде у лево с тааа пропаганда руска!

нАмали бЕлото-о-о-о...

заради такива изперкали индивиди ще измрат стотици хиляди. Щял да прекоява света...Абе утйо светът се движи само според разбиранията на този който го е създал, а не спроред разбиранията на некой психясъл тоталитарен мухлю с петолъчка на челото

...но,няма да се движи повече и според разбиранията на един психясъл 90-годишен сатанист,с болната амбиция-да унищожи бялата раса !!!!!!!!!

Няма ли работа са вас бре грантаджийски хрантутници ..

То отдавна е ясно, че лилиПутин иска да унищожи западния начин на живот. Интересно!? Всичките олигарси, включително и неговите роднини живеят в този уреден западен свят, но в същото време искат да го разрушат...??? Някаква злоба ги тресе! "Като не можем да построим такова уредено общество, ще разруши и вашето, та и вие да се гърчите като нас". Логиката на паразита! Убива гостоприемника и загива заедно с него!

Ми той го унищожи, западналите няма да консумират повече като откачени. Свърши вече хубавото време.

"Уреденото общество" се крепеше на кражби,убийства,войни,колониализъм,източване на ресурсите на васалните държави и печатане на кухи пари,без покритие !!! Това иска да разруши президента Путин и НЕ Е сам...

Путкин изби за 6 месеца толкова православни славяни, и то сравнително млади, дори и деца, че католици и мюсюлмани могат само да си мечтаят за подобни "водачи" на православието. Аллах акбар и Путкин е негов сатрап!

Много ясно, че Путин ще се вози на Мерцедес. За да получиш трябва да дадеш и Путин разреши на Мерцедес да си направят завод в Русия.

Това излиза от устата на човек, който сам се озакони да бъде до живот президент. Бегай бе мракобесник, в държавите които визираш се сменяват власт, президенти и политици като носни кърпички защото има ДЕМОКРАЦИЯ! Дебил нещастен, а не като твоя нацистки наркомански модел на управление на азиатската свалоч наричаща се руснаци!

Поддръжниците на Тръмп са възмутени от подобни двойни стандарти на правосъдието и обвиняват властите в преследване на единствения човек, който поставя американския народ и неговите ценности на първо място. ЛОРЪНС ДЖОУНС, водещ на Fox News: Емоции като тези карат много американци тази вечер да се чудят дали съдебната система в тази страна е двустепенна. Хилъри Клинтън никога не е била подвеждана под отговорност за частния пощенски сървър, но сега виждаме безпрецедентен обиск, който се извършва в частната резиденция на бившия президент Доналд Тръмп.

Мачкай, Влади!

Като гледам колко сащисани, платени тролове заработват кухите си долари, ми идва да се смея на свещената им простота. Де спрете се малко де! Какво толкова ще правите таз тоалетна хартия с ликовете на американските президенти?! КОЛКО СТЕ ТЪПИ САМО!

Другарко,чувала ли си за Уидроу Уилсън!?!? Президент на Америка,който е направил повече,от всички ватенки взети заедно,прочети малко пача!!!

За България е направил,не като вас,ибрици на злото!!!

Возя се само в Мерцедес,ям само западна храна, компютри всичко ми е от чужбина,дещеря ми и тя на запад ама там всичко е мнооого лошо!!!

Дъщерята де!!!НА КАКА КОРНИ СИНО,И ОН ТАМ!?

Специализирал съм се в разработването на системи за употреба на енергоизточници! Спрали кранчето спира половината световна икономика! Дали му дреме за компютри и телефони? Написал си е домашното! Дори и токът дето ти захранва устройстовото да пишеш глупави коментари идва от една такава центарала, ама се иска акъл!

А на теб другарю, телефона да не ти е руски,дето тролиш от него!?

Тоя дребен човечец Не е мн умен Напомня ми На рания Копейкин

Абсолютно вярно, новите модели на Москвич и Волга, които се виждат на заден план доказват безспорно, че на Запада му се вижда края...

Тежки психиатрични отклонения!

Мдаа, дъртата кремлинска траверса вече съвсем не е на Земята. Всичко живо бяга на Запад, но според неговите психиделични бункери въжделения, било обратното, хаххах! Дирници, спрете да пишете за тоя ботокс, че вече жълтеете.

Колкото и да не ти се иска, и ти ще лижеш руски задник след 10-20 години, ако си още жив дядка

и се самозплюй

путкин Си прави каквото иска А Московчани Оли Москвичи По тяхно му Наврени в кучи гъз!!!! Търпят като булка В първа брачна Сметаййййй

Кажи за мерджана брат,мерджана хубаво ли вози ? Мръсни капиталисти!

Агент на КГБ,говори за световен ред!?!?Абе копрофил,самите руснаци те мразят,ама ги вкарваш в затвора от страх!!!

Е те съветските другари го оплакват цивилизования свят как ще загине от преди всички тук да сме се родили, да измисли да проплаче нещо ново Путин. Лоша цивилизация ей, не му дава да вилнее както му се ще.

Съм сигурен,че смешенплач1 е Проф.Антоанета Христова На 99.9

Кой си ти, бе? Ердоган те накара да чакаш две минути и да чувстваш като нищожество. Оня аятолах те сложи в едно мазе и те гледаше надменно. ТА КОЙ БЕШЕ ТИ?????????????????????????

Моля ви се, че има ли по-големи глобалисти от КПСС, в която е полагал клетва за вярност товарищ Путин? Че нали СССР се стремеше към глобална превъзходство и глобална революция и глобален комунизъм под глобалното ръководство на КПСС/СССР Москва? Има ли по-голям глобализъм от вечен Президент и еднопартийна система с една партия - Единна Рассия? Като си против глабализма, таварищ Путин, защо ти пречеше Украинците да си имат собствена държава със собствена политика ш политическа система, а тръгна най-глобално да ги глобализираш и присъединяваш? Товарищ Путин, въй прасто вор!

И какъв е "новият" модел на Шуткин! ВИждаме го сега в Украйна! Всички наред във филтрационни лагери, където ги питат знаят ли кУга е рожденият ден на плешивият гном! Правилен отговор - може да си ходиш! Грешен - еднопосочен билет за Източен Сибир! е НЕ мерси ЗА ТАКОВА "бъдеще", комунистически запартъко!

Болшивишко-фашистки модел. Аз например въобще не знаех някога, че пълното име на Партията и: Националсоциалистическа германска работническа партия - между фашисти, нацисти и болшивик-комунисти, разликата е била само в препинателните знаци на уставите им.

Докато могат да печатат трилиони долари без покритие и така да вземат безплатни ресурси от целия свят, да палят войни, да предефинират понятия както им изнася(техните войни са винаги оправдани в техните очи) и да насъскват наивни "герои" срещу конкурентите си ще са нумбер уан!

Този силиконов герой за какъв се мисли? За господар на света ли? Господар на подопечните му роби, да но на света!!!!!Айде моля ви се, та той няма необходимият ръст да бъде господар на света. Той просто е едно джудже с дикататорски уклон.

Гениалния военен стратег с невиждани досега военни успехи в три дневната военна операция в Украйна каза тежката си дума за западния модел.

Също както гениалните в Сирия, в Афганистан, а малко по отдавна във Виетнам и т.н.

Интересна теза - не е виновен този който напада и убива, а този който се съпротивлява. В такъв случай вината за Втората световна е в голяма степен е на СССР. И подводници плуват в очните ми дъна...:-))

Много зависи от гледната точка, да не се правим на слепи за антируската реторика дирижирана от сащ и техните марионетки, като от 8 години се правят постоянни провокации, враждебност, санкции във всички сфери, убийства в донбас и т.н.

"...от 8 години се правят провокации... бла бла бла..." А ти какво очакваш да се случи, след като руснаците им откъснаха парче от територията и им отнеха достъпа до Азовско море? Да ги посрещат с цветя и рози, да галят с перце провокаторите, подготвящи откъсвяането на Донбас и да благоговеят пред тях? Няма как украинците да се примирят с това. И не само те...

То е имало и някакви извращения и спрямо немците в Бохемия и Полша. Тогава значи Хитлер с пълно право е срутил половин Европа и избил милиони хора в и извън Европа. А и щом Хитлер може да избива, честно ли е да забраним това и на Путин? Това си е суверенно негово право.

Руснаците си върнаха обратно подарения на братска Украйна Крим, няма как при изчезването на приятелска държава - в противникова държава с лавинообразна русофобия да оставят такава важна територия за която се е проляла много руска кръв!

Отзад на снимката е последният модел на микробус "Волга"...

Едва сега ми просветна защо САЩ имат над 200 военни бази в над 100 страни?! Ми те завалиите не могат да си изхранват армията и затуй я пръскат по света! Ей го на, оня ден съобщиха че още 1500 американски войници ще пристигат в БГ /да ги храним де/.

Тегав е жизнь в рашка говняшка , а тролче ?

Интересното е че в базите им важи американския закон и нищо друго...

Докато могат да печатат трилиони долари без покритие и така да вземат безплатни ресурси от целия свят, да палят войни, да предефинират понятия както им изнася(техните войни са винаги оправдани в техните очи) и да насъскват наивни "герои" срещу конкурентите си ще са нумбер уан!

Само в Германия са обявани 72 военни и неизвестно колко секретни/ЦРУ

Тоя гном клутин е ебати лицемера жалък ! Добре че скоро ще го полагат до илич и то самите руснаци защото надали искат да живеят в северна корея 2 .

Като толкова си загрижен за "пушечното месо" народа на Украйна, спри да стреляш по него!!!! Да еба и мизерното ти жуже!!!

Абсолютно точно! Путин е велик! СЛАВА НА РУСИЯ!

Започнали сте да пишете с по-малко грешки на български. Но и без грешки, пак са си простотии.

Велик, велик колко да е велик- метър и 69... с токчетата...

Според платения руски трол долу, ако не викаш слава на Путин значи не си руснак. Ако не викаш слава на Путин и да си руска подлога значи не си българин. Абе ако броим по тоя начин нещо руснаците много малко ще останат знаеш ли? То и българи въобще няма да останат според такива като тебе, щото тебе ако те изкараме на площада няма да викаш слава на Путин ами ще викаш ама извинявайте ама то само работа плащат ми и така нататък. Дай да ти осигурим малко да поживееш в руски условия да видим дали ще си доволен? Ей на все още има сгради в Белене да ти демонстрираме как се живее по руски и по комунистически.

Апел към българските Евроатлантици/Натовци: Другари, дайте да дадем!Американската ГлобоХомо Империя е в опасност от разпадане. Само държавният федерален (правителтвен) дълг е ~$30 трилиона (отделно 2× щатски и частен). Растящата инфлация/стагнация заплашва с бедност и мизерия 350 -милиони славен американски народ. Предлагам българите да започнат да: 1. Изкупуват държавни облигации на САЩ по сегашния курс на долара 2. Закупят още най-малко 5 дузини Ф16ки и др. оръжие. Ние сме глобалисти, а не болшевики-интернационалисти!

За прослава за Путин и велика Русия да отидат да се бият като доброволци в Украйна.

Те половината пишат от там. На шойгуто спец пушачите

Не нямам претенции да се бият в Украйна, достатъчно е ватниците да се разкарат от тук!

*88888

''....Вече сме 8 милиарда ! Над 70% могат да бъдат заменени от смарт технологии , машини , роботи ! ...'' Глупости- НИЩО не може да замени човешкия мозък, все още НЯМА създаден изкуствен интелект, който на 100 процента да го замени.Освен това- за всяко конкретно решение по даден проблем, е необходимо ЧОВЕК да преценява различните обстоятелства и деликатни нюанси. за да се достигне до оптималното решение. Ако говориш за тежкия физически труд, още може- дано машините заменят на 100 процента хората на полето, за да могат тези хора най=- накрая да нямат никакво извинение защо не са обърнали внимание на способностите и дарбите си, ами ги пропиляват безсмислено в създаване на продукт с ниска добавена стойност...

Никой не те бръсне за жива Омитай се

ИИ е инструмент за сплашване на населението. От десетилетия още съвсем малко му трябва да надмине човека, ама, ха да стане, и не става. Едни и същи алгоритми ги обличат в различен маркетинг от 90те години насам. Иначе, автоматизацията не е нещо лошо. Ама да те убеждават как трябва да се състезаваш с нея е все едно да те убеждават как трябва да се надбягваш с автомобила.

Казва се ——-> смешенплач1 Има прекрасно крадливо семейство Живеят охолно И ни се подиграват Че сме бедни И неможещи НО Ми е лекя Съдба Докарай си муцунката Веднага!!!