Коментари - Медиумът Кармен: Аз само заведох Теодора в Бразилия, не знаех, че е болна от рак | Днес.dir.bg

Коментари - Медиумът Кармен: Аз само заведох Теодора в Бразилия, не знаех, че е болна от рак | Днес.dir.bg

Коментари

Тъпооооооооо ! 90 %

От статията излиза, че жената и съпругът и умишлено са скрили заболяването и, за да може да пътува и тя в тази група. Съпругът си признава сам, че умишлено не е споменал в какво състояние е жуна му и че лично той е организирал всичко за нейното пътуване. Тоест той чистосърдечно, знаейки, че тя е вече много зле е организирал всичко и я е изпратил с пълно съзнание какво върши. Ами че той съпругът е не по-малко виновен от въпросната Кармен! Даже съпругът има и по-голяма вина!

Извинявам се ако обидя някой,но защо точно в Бразилия ще я лекува някакъв си шаман. Зная ,че надеждата умира последна ,но все пак близките трябваше да помислят малко по трезво .След като са казали ,че няма да се оправи не мисля ,че шамана на другия край на света ще свърши работа, както и не е успял. Много жалко за младото момиче ,че в това състояние трябва да изживява и допълнителни стресове.

Големия ''медиум и душевен водач'' как така не са ''видели'' какво и е състоянието??? Всеки истински лечител защото има много такива преди да предпишат нещо ИСКАТ медицинската документация ама тая май парите са и били на първо място щом изпраща някой някъде БЕЗ да се запознае с точната диагноза..Пълна шарлатанка дето веднага рече че ще ''помогне'' материално за разходите там..Та тя е няколко дни след жената в Бразилия ама не я разпитала каква точно е диагнозата и лечението????не е предприела мерки след оплакването от главоболие защото и тя ''имала такова'' ама минавало????Пълна безхаберност и подигравка с исконните човешки чувства да са по дълго с любимите хора:((((

Luna0102

Искрено съжалявам болната и и пожелавам от сърце да се излекува, но да се търси виновен за състоянието и е нелепо. Купили са си надежда. В случаи като нейният се хващаш за всяка сламка, само за да знаеш че си опитал всичко. Ако не бяха отишли и тя умре, роднините и щяха да мислят, че ако бяха отишли може би щеше да се излекува. Лоша работа, на никой да не се случва, особено ако трябва да оставиш две малки деца.

Водач за 3000 лв?! Знам че заболяването е тежко, че шокът е голям, но все пак на семейството би трябвало да му светне една червена лампичка... Сега думата имат медицинските и следствени органи. И разбира се НАП.

Luna0102

И само да допълня във Франция има клиника където извършват експериментални лечения. Имам позната която я излекуваха, а беше с разсейки по цялото тяло и лечението е безплатно, но си поемаш разходите по престоя.

Много смесени чувства изпитвам... Самата аз-болна от рак. Питам се дали ако лекарите ме отпишат бих поела по пътя на Теодора? Отговорът е не, не бих се доверила на шамани, врачки, медиуми, чудеса. Въпреки това разбирам отчаянието на тази млада жена. И не я виня, че иска да живее и да бъде майка. Не виня и съпруга й, че е изпълнил желанието й, но е трябвало той отстрани, с разума си, а не с емоции да осъзнае безсмислието на това пътуване и голямото натоварване за тялото на тази тежко болна жена от дългото пътуване, да насочи усилията им към други алтернативни варианти на лечение. Тази болест е ужасна - идва, отива си и когато не очакваш - пак се връща. Трябва да поддържаш непрекъснато имунитета и тялото си, да промениш мисленето си, начина на живот, да пренаредиш ценностната си система, да се отърсиш от негативизма, да изтръгнеш лошото от себе си. Трудно е, много е трудно да приемеш, че няма изход когато в теб са вперени детските очи.... Мисълта ми е - да не съдим, да не търсим вина, случило се е, дано има време да прекара спокойни дни с децата си, с близките си!

100% !!!!!!

Гледах я тая "лечителка", водила 9 души в Бразилия при шаман. От всеки е взела по 3 бона, а данъци платила ли е? Обикаляла света да изучава шаманите на чужди разноски, поне да се беше поинтересувала с какво заболяване тръгва жената, ама не, за нея са били важни парите. Теодора няма как да виним, тя е действала на принципа "надеждата умира последна", но всички други около нея, включително съпругът и носят вина за състоянието и в момента. Да се благодарят на хората, дали пари за да види пак децата си, а останалото е в ръцете на Бог.

както я знаят всички шофьори пред Японския преди 89 г. Казваха - ДА ДОЙДЕШ В СОФИЯ И ДА НЕ ПОСЕТИШ АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ И КАРМЕН - НИЩО НЕ СИ ВИДЯЛ!!! Подушва слабите места на икономиката. Когато нямаше червен пипер по комунистическо и него внасяше, а сега изнася неизличимо болни.

Luna0102

Пожелавам ти дните ти да не са преброени, дано се излекуваш и имаш дълъг и щастлив живот. Мъжът ми в момента се бори с рак, но не е паднал духом и знам, че ако се излекува това ще е решаващото.

И защо тая Гала непрекъснато рекламира от екрана на национална телевизия всякакви шарлатанки?! Толкова ли не загряват там, че невежеството и човешката глупост водят до такива трагични последици, защо те ги засилват тези тарикати и техните лъжи се повтарят и преповтарят?! Че са още малко измамените - може да станат повече?! Иначе - човешката глупост, както и човешката алчност, са безкрайни величини! Как тази Теодора и нейният загрижен мъж не са загрели с кого си имат работа - нали уж са образовани хора - юристи, учили са за измамници и номерцата им, все някого са срещали по пътя си досега?! Може ли до такава степен да не загряват, че ако тази жена в терминален стадий се влоши там - което е много вероятно, няма кой да я погледне и да я върне обратно, а Карменката си е дошла - тя не се е ангажирала да стои там с болната жена и да организира нещо за нея, изобщо - взела си е парите и чао! Ходи при Гала, като всякакви други подобни ... Не, каквото човек сам си направи - никой друг не може да му го стори, това е!

3 000 лв.?! от колко човека тая е взела пари та да си плаща екскурзиите

"...защо тая Гала...?" Защото и плащат, при това добре. Всяко участие в предаването и е своеобразно легитимиране на шарлатанството като някаква алтернативна и модерна практика. Гала прави пари от човешкото невежество, а телевизията я насърчава.

Само затвор за тези измамници. Друго спасение просто няма.

А колко е платила на Гала, за да я рекламира в тъпото си предаване.

Навсякъде в нормалните страни шарлатанството се наказва със затвор. В по задни векове са ги горели на клада.

тарифата е 30000лв за реклама

Тая лъже като циганка- има сайтове за лечителка и ел.масаж-кармен.бг.........,а при Гала си прави реклама какво са за нея 30-40 хил.лв. -нищо

Медиум или измамница??? Хайде уточнете терминологията! Аман от престъпници, които твърдят, че са наместници на Господ на земята....

докато има глупаци да ги хранят, тия ще се множат

какви ръце, какъв бог! къде е този бог, когато хората се разболяват?

Уж не била лечителка (защото това твърдение точно сега може да и докара беля) , а ето какво е написала в сайта си за себе си - "прима електричество с напрежение 220 волта от ел. мрежа, и го предава, на тялото на друг човек , което осигурява поток на жизнената енергия. " ....Ха сега де, !!!

И Людмила Живкова се лекуваше с гурута в Индия, които я доведоха до гроба.

Сега разбирам защо са ги горили на клада като вещици, играят си с надеждите на хората, като пиявици се хранят от човешкото нещастие.

Отчаяните хора се хващат и за сламка, моя приятелка лекарка лекуваше баща си по народни рецепти, когато се разболя от рак, защото нищо друго не помогна, удължи му живота няколко години.

Ясно е, че докато има балъци, ще има и измамници, но в конкретния случай нека не забравяме, че човек изпаднал в отчаяние и борещ се за живот, става много лабилен, податлив на манипулация, лековерен и способен на необмислени и нелогични постъпки и действия. Все пак, всички ние сме само хора...

На клада са горели всякакви. Най-често хубавите жени - защото "омагьосват" мъже. Затова на запад представата за вещица е на хубава жена, а не на нашите за грозна бабичка. Някакви като се скарат за нещо и са ги обявявали за вещици. Някакъв поп писал книга за инквизицията и как се наказват вещиците и тя постепенно се разпространила. Иначе за случая, хора вярват в какво ли не. Някой например в Бог. Това е точно същото суеверие.

Ти си Бога ...... добре де, част от него.

Да вярваш в Бог е същото суеверие. То не се отличава от това дя вярваш на "лечител".

Да я съдят тая. Това е измама с тежки последствия.

Ами така е хората в това състояние след такава диагноза изпадат психически и вече и газ за осветление да им препоръчат са склонни.

Докато в нацията е пълно с малоумници, които вярват в бог, рептили, естрасенси, магии, кемтрейлс, всякакви други бабини деветини и търкат билетчета за лотарията като луди, ще си останем примитиви.

Съд и затвор за тази шарлатанка, играеща си със страданията и болките на хората!

Благодаря! И, дай Боже, здраве на мъжа Ви, на Вас! Загубих доста приятели покрай тази болест, приятели от болничните легла и коридори... Разбрах какво е истинска болка, разбрах какъв трябва да бъде / и да не бъде/ човек. И да, не бива да се пада духом, не бива да се предаваш! Докато си жив можеш да направиш нещо добро за някого, само тогава има смисъл!

Здравейте, аз също съм от потърпевшите търсили спасение в Бразилия. Върнах се от там на 19.02.2018 г. Трябва да знаете, че "водачите" са няколко. Не е само Кармен Лазарова. Просто за зла участ този инцидент се случва на нея. Не я превръщайте в изкупителна жертва. Нека всяка от тях бъде проверена и да понесе отговорността си. Аз бях с Татяна Тошкина. Изключително безскрупулна и нагла измамница, която е превърнала мисията си в печалбарство. Друга измамница е Румяна Зографова. Понеже конкуренцията между тях е жестока, а хонорарът е много тлъст не се срамят да се очернят и да се оплюват безобразно. Мисля също, че освен здравната инспекция великите "водачки" трябва да се проверят от НАП. Дали декларират доходи и плащат данъци, както следва. Дали реално посочват сумите, които са прибрали. Само от мен Татяна Тошкина получи 5000 долара. За съжаление, когато човек е безнадеждно болен е готов да се довери на всеки и да опита всичко. Що за човек трябва да си за да злоупотребиш с това.

Ами това само доказва до каква разруха не само в здравеопазването е България.. Когато я няма държавата да защити дори и болните освен последна надежда в такива като тази друго не му остава на човек..Къде са психолозите дето се роят по медиите да помагат в такива моменти на отчаяните след лекарската присъда да си копаят гроба???

медиумите вероятно са нужни, въпреки че явно са шарлатани и мошеници! те преброяват глупаците и наивниците по добре от която и да е социологическа агенция .

с какво Кармен Лазарова е по-различна от споменатите? Занимава се със същото.

Вас с какво са ви измамили?

Коментари - Медиумът Кармен: Аз само заведох Теодора в Бразилия, не знаех, че е болна от рак | Днес.dir.bg

Коментари - Медиумът Кармен: Аз само заведох Теодора в Бразилия, не знаех, че е болна от рак | Днес.dir.bg

Коментари

Тъпооооооооо ! 90 %

От статията излиза, че жената и съпругът и умишлено са скрили заболяването и, за да може да пътува и тя в тази група. Съпругът си признава сам, че умишлено не е споменал в какво състояние е жуна му и че лично той е организирал всичко за нейното пътуване. Тоест той чистосърдечно, знаейки, че тя е вече много зле е организирал всичко и я е изпратил с пълно съзнание какво върши. Ами че той съпругът е не по-малко виновен от въпросната Кармен! Даже съпругът има и по-голяма вина!

Извинявам се ако обидя някой,но защо точно в Бразилия ще я лекува някакъв си шаман. Зная ,че надеждата умира последна ,но все пак близките трябваше да помислят малко по трезво .След като са казали ,че няма да се оправи не мисля ,че шамана на другия край на света ще свърши работа, както и не е успял. Много жалко за младото момиче ,че в това състояние трябва да изживява и допълнителни стресове.

Големия ''медиум и душевен водач'' как така не са ''видели'' какво и е състоянието??? Всеки истински лечител защото има много такива преди да предпишат нещо ИСКАТ медицинската документация ама тая май парите са и били на първо място щом изпраща някой някъде БЕЗ да се запознае с точната диагноза..Пълна шарлатанка дето веднага рече че ще ''помогне'' материално за разходите там..Та тя е няколко дни след жената в Бразилия ама не я разпитала каква точно е диагнозата и лечението????не е предприела мерки след оплакването от главоболие защото и тя ''имала такова'' ама минавало????Пълна безхаберност и подигравка с исконните човешки чувства да са по дълго с любимите хора:((((

Luna0102

Искрено съжалявам болната и и пожелавам от сърце да се излекува, но да се търси виновен за състоянието и е нелепо. Купили са си надежда. В случаи като нейният се хващаш за всяка сламка, само за да знаеш че си опитал всичко. Ако не бяха отишли и тя умре, роднините и щяха да мислят, че ако бяха отишли може би щеше да се излекува. Лоша работа, на никой да не се случва, особено ако трябва да оставиш две малки деца.

Водач за 3000 лв?! Знам че заболяването е тежко, че шокът е голям, но все пак на семейството би трябвало да му светне една червена лампичка... Сега думата имат медицинските и следствени органи. И разбира се НАП.

Luna0102

И само да допълня във Франция има клиника където извършват експериментални лечения. Имам позната която я излекуваха, а беше с разсейки по цялото тяло и лечението е безплатно, но си поемаш разходите по престоя.

Много смесени чувства изпитвам... Самата аз-болна от рак. Питам се дали ако лекарите ме отпишат бих поела по пътя на Теодора? Отговорът е не, не бих се доверила на шамани, врачки, медиуми, чудеса. Въпреки това разбирам отчаянието на тази млада жена. И не я виня, че иска да живее и да бъде майка. Не виня и съпруга й, че е изпълнил желанието й, но е трябвало той отстрани, с разума си, а не с емоции да осъзнае безсмислието на това пътуване и голямото натоварване за тялото на тази тежко болна жена от дългото пътуване, да насочи усилията им към други алтернативни варианти на лечение. Тази болест е ужасна - идва, отива си и когато не очакваш - пак се връща. Трябва да поддържаш непрекъснато имунитета и тялото си, да промениш мисленето си, начина на живот, да пренаредиш ценностната си система, да се отърсиш от негативизма, да изтръгнеш лошото от себе си. Трудно е, много е трудно да приемеш, че няма изход когато в теб са вперени детските очи.... Мисълта ми е - да не съдим, да не търсим вина, случило се е, дано има време да прекара спокойни дни с децата си, с близките си!

100% !!!!!!

Гледах я тая "лечителка", водила 9 души в Бразилия при шаман. От всеки е взела по 3 бона, а данъци платила ли е? Обикаляла света да изучава шаманите на чужди разноски, поне да се беше поинтересувала с какво заболяване тръгва жената, ама не, за нея са били важни парите. Теодора няма как да виним, тя е действала на принципа "надеждата умира последна", но всички други около нея, включително съпругът и носят вина за състоянието и в момента. Да се благодарят на хората, дали пари за да види пак децата си, а останалото е в ръцете на Бог.

както я знаят всички шофьори пред Японския преди 89 г. Казваха - ДА ДОЙДЕШ В СОФИЯ И ДА НЕ ПОСЕТИШ АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ И КАРМЕН - НИЩО НЕ СИ ВИДЯЛ!!! Подушва слабите места на икономиката. Когато нямаше червен пипер по комунистическо и него внасяше, а сега изнася неизличимо болни.

Luna0102

Пожелавам ти дните ти да не са преброени, дано се излекуваш и имаш дълъг и щастлив живот. Мъжът ми в момента се бори с рак, но не е паднал духом и знам, че ако се излекува това ще е решаващото.

И защо тая Гала непрекъснато рекламира от екрана на национална телевизия всякакви шарлатанки?! Толкова ли не загряват там, че невежеството и човешката глупост водят до такива трагични последици, защо те ги засилват тези тарикати и техните лъжи се повтарят и преповтарят?! Че са още малко измамените - може да станат повече?! Иначе - човешката глупост, както и човешката алчност, са безкрайни величини! Как тази Теодора и нейният загрижен мъж не са загрели с кого си имат работа - нали уж са образовани хора - юристи, учили са за измамници и номерцата им, все някого са срещали по пътя си досега?! Може ли до такава степен да не загряват, че ако тази жена в терминален стадий се влоши там - което е много вероятно, няма кой да я погледне и да я върне обратно, а Карменката си е дошла - тя не се е ангажирала да стои там с болната жена и да организира нещо за нея, изобщо - взела си е парите и чао! Ходи при Гала, като всякакви други подобни ... Не, каквото човек сам си направи - никой друг не може да му го стори, това е!

3 000 лв.?! от колко човека тая е взела пари та да си плаща екскурзиите

"...защо тая Гала...?" Защото и плащат, при това добре. Всяко участие в предаването и е своеобразно легитимиране на шарлатанството като някаква алтернативна и модерна практика. Гала прави пари от човешкото невежество, а телевизията я насърчава.

Само затвор за тези измамници. Друго спасение просто няма.

А колко е платила на Гала, за да я рекламира в тъпото си предаване.

Навсякъде в нормалните страни шарлатанството се наказва със затвор. В по задни векове са ги горели на клада.

тарифата е 30000лв за реклама

Тая лъже като циганка- има сайтове за лечителка и ел.масаж-кармен.бг.........,а при Гала си прави реклама какво са за нея 30-40 хил.лв. -нищо

Медиум или измамница??? Хайде уточнете терминологията! Аман от престъпници, които твърдят, че са наместници на Господ на земята....

докато има глупаци да ги хранят, тия ще се множат

какви ръце, какъв бог! къде е този бог, когато хората се разболяват?

Уж не била лечителка (защото това твърдение точно сега може да и докара беля) , а ето какво е написала в сайта си за себе си - "прима електричество с напрежение 220 волта от ел. мрежа, и го предава, на тялото на друг човек , което осигурява поток на жизнената енергия. " ....Ха сега де, !!!

И Людмила Живкова се лекуваше с гурута в Индия, които я доведоха до гроба.

Сега разбирам защо са ги горили на клада като вещици, играят си с надеждите на хората, като пиявици се хранят от човешкото нещастие.

Отчаяните хора се хващат и за сламка, моя приятелка лекарка лекуваше баща си по народни рецепти, когато се разболя от рак, защото нищо друго не помогна, удължи му живота няколко години.

Ясно е, че докато има балъци, ще има и измамници, но в конкретния случай нека не забравяме, че човек изпаднал в отчаяние и борещ се за живот, става много лабилен, податлив на манипулация, лековерен и способен на необмислени и нелогични постъпки и действия. Все пак, всички ние сме само хора...

На клада са горели всякакви. Най-често хубавите жени - защото "омагьосват" мъже. Затова на запад представата за вещица е на хубава жена, а не на нашите за грозна бабичка. Някакви като се скарат за нещо и са ги обявявали за вещици. Някакъв поп писал книга за инквизицията и как се наказват вещиците и тя постепенно се разпространила. Иначе за случая, хора вярват в какво ли не. Някой например в Бог. Това е точно същото суеверие.

Ти си Бога ...... добре де, част от него.

Да вярваш в Бог е същото суеверие. То не се отличава от това дя вярваш на "лечител".

Да я съдят тая. Това е измама с тежки последствия.

Ами така е хората в това състояние след такава диагноза изпадат психически и вече и газ за осветление да им препоръчат са склонни.

Докато в нацията е пълно с малоумници, които вярват в бог, рептили, естрасенси, магии, кемтрейлс, всякакви други бабини деветини и търкат билетчета за лотарията като луди, ще си останем примитиви.

Съд и затвор за тази шарлатанка, играеща си със страданията и болките на хората!

Благодаря! И, дай Боже, здраве на мъжа Ви, на Вас! Загубих доста приятели покрай тази болест, приятели от болничните легла и коридори... Разбрах какво е истинска болка, разбрах какъв трябва да бъде / и да не бъде/ човек. И да, не бива да се пада духом, не бива да се предаваш! Докато си жив можеш да направиш нещо добро за някого, само тогава има смисъл!

Здравейте, аз също съм от потърпевшите търсили спасение в Бразилия. Върнах се от там на 19.02.2018 г. Трябва да знаете, че "водачите" са няколко. Не е само Кармен Лазарова. Просто за зла участ този инцидент се случва на нея. Не я превръщайте в изкупителна жертва. Нека всяка от тях бъде проверена и да понесе отговорността си. Аз бях с Татяна Тошкина. Изключително безскрупулна и нагла измамница, която е превърнала мисията си в печалбарство. Друга измамница е Румяна Зографова. Понеже конкуренцията между тях е жестока, а хонорарът е много тлъст не се срамят да се очернят и да се оплюват безобразно. Мисля също, че освен здравната инспекция великите "водачки" трябва да се проверят от НАП. Дали декларират доходи и плащат данъци, както следва. Дали реално посочват сумите, които са прибрали. Само от мен Татяна Тошкина получи 5000 долара. За съжаление, когато човек е безнадеждно болен е готов да се довери на всеки и да опита всичко. Що за човек трябва да си за да злоупотребиш с това.

Ами това само доказва до каква разруха не само в здравеопазването е България.. Когато я няма държавата да защити дори и болните освен последна надежда в такива като тази друго не му остава на човек..Къде са психолозите дето се роят по медиите да помагат в такива моменти на отчаяните след лекарската присъда да си копаят гроба???

медиумите вероятно са нужни, въпреки че явно са шарлатани и мошеници! те преброяват глупаците и наивниците по добре от която и да е социологическа агенция .

с какво Кармен Лазарова е по-различна от споменатите? Занимава се със същото.

Вас с какво са ви измамили?