Коментари - Българи в Украйна искат импийчмънт на Порошенко | Днес.dir.bg

Българи в Украйна искат импийчмънт на Порошенко

Българската община в град Белгород-Днестровски се вдигна на протест и блокира движението по улиците пред градския съвет.

Обратно в новината

Коментари - Българи в Украйна искат импийчмънт на Порошенко | Днес.dir.bg

Коментари

тук е пълно със руски свине предатели за петродалари, които за нищо не стават освен за пета колона-мързеливи и тъпи, повечето бивши зелени чорапи и доносници

този е малоумен комунист като повечето българи трябва да го изгонят от украйна в кочината Русия

Пффф, той е един соросоиден боклук, и еврейска гнида като тия гниди които управляват кочината Краваристан! И отдавна е трябвало да го метнат на свинете!

Тая мръсна еврейска свинкя Валцман, заслужава не импийчмънт! А да бъде удавен в кенефа с лайна, заради зулумите които направи в руината Крайна, за свойте господари от Краварника!

прави са украинците, вземат пример от Ататюрк с арменците и другите там.

ШЕ ВИ МОНТИРАМЕ ОЩЕ ПО НАЧЕСТО кофи за боклук. Порошенко.....

Този човек е гласувал СРЕЩУ СТРОИТЕЛСТВОТО НА ЦЪРКВА! Не ни го пробутвайте като жертва заради българския си произход!

Чехъл, добави още за "рашистка провокация".

... ами трябва им на руските орки черноморския бряг... Крим е изолиран... мостът може и да се построи някога, но няма да е скоро...само в интерес на руските орки са провокираните смутове и безредици в Украина.

Един по-надолу "К'ви българи са тия продажници, 31.05.2017 22:48" показва, какви същества българи има в България, които не може да се нарекат българи?! Повдигат въпроса, как може българите в Украйна да протестират срещу пан Петро, докато нашите тук го одобряват?! Тези наши от тоя род съвсем не са наясно, кой командва в Украйна от десетилетия, и защо се случва всичко това така!? Млъкнете и не се обаждате продажници, антибългари! В Болград очевидно са по-наясно, по-близо до пулса на обстановката.

ако някой укропитек като сергей димитриевич станишев, пазвалит себя ашчой път да обиди украинские болгари кощи и кисе , лична с меной ще се занимавам с него! я съм болгар как тях самыие!

Нищо ново... И там има Киряк Стефчовци, които веднага се разграничиха от протестиращите.

От клипа стана ясно, че "всенародното възмущение" е изразено от 40-50 младежи с плакати, които руска журналистка приканваше да ги покажат пред камера, но повечето от младежите и обърнаха гръб...отзоваха се 3-4 ...Със сигурност и сред украинците има и хора с лабилна психика, и такива със слаби задръжки... къде няма такива. Но Украина е в условия на война с по-многолюден, по-добре въоръжен, по-агресивен, брутален и жесток противник. Украина е в условия на отбрана. И никой, дори и българи нямат право в тези условия и тази обстановка да разпалват поредни нездрави настроения... Газпром губи дело за милиарди в международен съд в Стокхолм срещу украинската фирма Нефтогаз...явно рашките ще създават всякакви поводи за настроения срещу Украина... Българските политици трябва да се намесят и потърсят решение на местните конфликти, като изискат от българскта общност в Украина да спазва законите и реда в държавата, в която живеят.

Добре, Чехльо, седни си.

защо не протестират срещу путлерската окупация на Източна Украйна и Крим ???

ма недей тъй бе Киряк...

Нямат нищо против! На референдума в Крим българите там гласуваха "за" завръщане на полуострова обратно у дома (в Русия)!

Прочетох доста коментари и честно казано останах възмутен. Значи ако някъде по света някой българин иска да си запази езика, то той е престъпник. Но ако говори на английски няма проблем. Както и да е. Ние обикновените граждани нямаме власт, власт имат нашите управници. Обаче има една ирония. Помните ли какво каза Путин за кирилицата? Да исторически и географски Охрид се намира в Македония. Обаче реакцията на някои македонски професори е скандална. И знаете ли къде е иронията. България е в ЕС а Украйна и Македония са кандидат членки. Би трябвало да се чува нашият глас а не техният. Възниква въпросът. Тези в парламента, кой ги е избрал ние или някой ги е назначил? Тия Патриоти в правителството, такива ли са или са патриоти на джобовете си?

Тези Украинци, ще берат ядове с нас НИЕ сме проклет народ ! Знаете ли колко наши етнически сънародници има в Украйна, заклемени там, които когато поискаха да се върнат тук, нашите политици не допускат, а за сметка на това внасят ни Афганистанци! Парламента са национални предатели !

(СНИМКИ/ВИДЕО) МАЙ 31, 2017 болгары2 В Белгород-Днестровски стотици бесарабски българи блокираха движението на автомобилите пред градския съвет. По информация на интернет-портала UAinfo, българите протестират против безчинството на украинските националисти, които на 18 май нападнаха и заляха със зельонка депутата Василий Кащи, а също и против други прояви, които притесняват общността, включително и оскверняването на българските паметници. Според българите, властта и лично Петро Порошенко нарушават Конституцията на Украйна, когато използват екстремистите за подтискане на националните малцинства. Демонстрантите са издигнали плакати с искането за оставката на Порошенко за нарушаване на статия 10 на Украинската конституция.

лениградските жужета, това не са българи, а продажни путеноиди, марионетки на масакава.

Ако в Бесарабия живееха американци,французи и други отдавна щяха да защитят своите сънародници,а ние мълчим.Те са наша кръв от някъде от Котел,Елена,В.Търново и др. и българската политическа власт е длъжна да ги защити,защото те очакват от родината-майка помощ.Украйна се възгордя и почуства значима със подкрепата на САЩ,но България също е член на НАТО и ЕС.С ясен глас го казвам украинските националисти безчинстват над българите в Бесарабия,те смятат ,че могат да бъдат безнаказани и така се надсмиват и на нас.Българското правителство е длъжно да подаде ,поне нота до украинското посолство иначе си забиваме сами ножа в гълба и показваме слабост.Въшно да да действа...

Това не са българи(даже носят имена като Василий....) Това са си путеноиди. А путеноид не е българин!!!!

Не Щерев-те са били принудени да вземат тези имена.Те са по-българи от мен и теб,защото са запазили език и култура в съветско време.Ако и ние ги отхфърлим--не им остава никой.

Както винаги, ни звук, ни стон от българските власти. А хората протестират с български знамена... Ако протестираха с руски или американски знамена, как ли щяха да се развият нещата? Питали радио Ереван. Какво ще стане, ако на българите бъде наредено, че вече не са българи? От радиото отговорили - отговора го знаят всички!

Шило

Накратко: Укрофашистите навремето са клали поляци. Сега полският Сейм го обяви за геноцид. Сега са наред българите-какво ще направим? Май руснаците правилно се защитиха!

През август миналата година българите в Украйна изпратиха молба до Порошенко за обособяване в автономна Българска република.Информираха и консулството в Одеса. нито звук нито стон от продажното антиблългарско правителство . От цензурираната българска преса.Сега ще бъде същото. Укрофашистите ще смачкат българите и България както и в Македония ще предаде своите. Признахме държавата Македония и македонския диалект на българския за държавен език. Признахме джихадисткото Косово и укрепихме шиптърите срещу българите в Македония. Разчекнаха се да плямпат какво казал Путин. Какво каза бе гьотверени ? Писмеността дойде от македонските земи. Е, Солун е гл. град на Егейска Македония. Византийците Кирил и Методий с гръцки имена откъде са. От Каспичан ли ?

Какво ни занимават с тия идиоти? като живеят в Украйна ще се подчиняват на законите там. Ако не да ходят в Русия. Там ще им покажат.

Това са родните им български бесарабски земи и ако вие украинските фашисти много напъвате да ги гоните ще си ги приберем заедно със земите в България. А на вас ще ви сторшим мръсните фашистки мутри.

Като не ви харесват връщайте земята на руснаците, тя и без това не е ваша.

Ако бяха в Русия сигурно щяха да си имат автономна република и доходите им щяха да са двойно на сегашните!

ако турците, ромите или някои други /има и афганистанци и сириици/ се надигнат да протестират в България?

ДА ЗАБРАНЯТ СТРОИТЕЛСТВОТО НА ЦЪРКВА!!!!!!

Ама нали имаше едни Патриоти които вече са в управляващата коалиция! Ни гък, ни стон от тая паплач! Докопат ли се до властта само и дай да краднат и забравят всичките обещания и предизбори клетви!

За съжаление ,българите неможем да им помогнем щото сега сме ,,приятели" с украинците .Нали те ни освободиха от Турско и с трети украински фронт ни натресоха за 45

За съжаление ,българите неможем да им помогнем щото сега сме ,,приятели" с украинците .Нали те ни освободиха от Турско и с трети украински фронт ни натресоха за 45

В Украйна са арестували активи на ГАЗПРОМ за злоупотреба с МОНОПОЛНО ПОЛОЖЕНИЕ! Причиной для ареста ценных бумаг стал штраф, который Антимонопольный комитет Украины выписал российскому газовому концерну за злоупотребление монопольным положением на рынке транзита газа в течение 2009-2015 годов.

Става въпрос за бити българи. Протести има навсякъде. Ама да бият българи никой не си позволява.

гласувалли СРЕЩУ ПОСТРОЯВАНЕТО НА ЦЪРКВА! ТОВА НЕ СА БЪЛГАРИ! ТОВА СА ХОРА ИЗПЪЛНЯВАЩИ ЧУЖДА ПОРЪЧКА!

Браво на Българите зад ГРАНИЦА! Техния дух още е жив и е милиони пъти по - илен от тези нищожества останали в България! Респект!

Сърбите АРЕСТУВАХА възпоминателната плоча на изкланите българи през 1917г. Ако толкова сте загрижени за българите зад граница ПРОТЕСТИРАЙТЕ СРЕЩУ ТОВА!

държат изпит по БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!

ПрастЦка ви уККРАИНА май хич не ви е братЦка! Дего оня калмук - щерю горивния, да коментира дейчтвията на властите от братЦка му уКРАИНА?

През август миналата година българите в Украйна изпратиха молба до Порошенко за обособяване в автономна Българска република.Информираха и консулството в Одеса. нито звук нито стон от продажното антиблългарско правителство . От цензурираната българска преса.Сега ще бъде същото. Укрофашистите ще смачкат българите и България както и в Македония ще предаде своите. Признахме държавата Македония и македонския диалект на българския за държавен език. Признахме джихадисткото Косово и укрепихме шиптърите срещу българите в Македония. Разчекнаха се да плямпат какво казал Путин. Какво каза бе гьотверени ? Писмеността дойде от македонските земи. Е, Солун е гл. град на Егейска Македония. Византийците Кирил и Методий с гръцки имена откъде са. От Каспичан ли ?

Чудно само как, още плевню не ги анатемосал и ги обявил за агенти на Путин...

Нищо няма да направят украинските власти. Точно това нагнетява обстановката. Те онези дето подпалиха хората в Одеса и стреляха по тях, не бяха подгонени. Никой не ги разследва. А прекрасно се виждат и даже същите преди това говорят с полицията там и участваха на протести на Майдана. Може поименно да се извадят. Само че украинската власт обяви, че онези са се самозапалили. Нищо че има документални филми, на които идялно се вижда кой хвърляше коктейли Молотов. Така разделят сега хората там, вместо да тикнат виновните в затвора. Би имало много по-положителен отзвук. Рискуват много други да искат да се отцепят. Въобще не вървят към помирение.

НИКОЙ НЕ СИ ПОЗНА РОДНИНИ СРЕД ТЕЗИ ХОРА! ТОВА БЯХА ЗЕЛЕНИ ЧОВЕЧЕТА НА ПУТИН ИЗПРАТЕНИ ДА ПРАВЯТ НАРОДНА РЕПУБЛИКА И В ОДЕСА!

Онези които палеха, биеха и стреляха са известни. Изгледай например филма Пътят към Славянск. Има и други. И преди да се оплакваш, че е на Елена Йончева, тя прави филм и за Сирия и то там от гледната точка на бунтовниците. Явно избира гледната точка която не се вижда. А в Сирия тя не е на страната на руснаците.

Не само в Украйна но и в молдова българите май са- по свободолюбиви и възрожденски настроени отколкото нашите булгаристанци. Поршенко да го духа защото в югозападна украйна на Украйна може да има друга република. Нашите "държавници" пак ще мрънкат нещо и ще се направят на разсеяни.

Българите в украина биват мачкани и тормозени , а някои хора тук се опитват да прикрият това . E ами това си е чисто национално предателство дами и господа .

Не, това не е национално предателство. Това е демонстрация на националното предателство.

вън всички укри от България . няма какво да се разправяме с тия смотаняци , да си ходят в усраината .

Демократи, патриоти, православни, къде сте? Или можете да лаете само като ви курдисат с ключенцето отзад? Кученца на пружинка. Хората ги тормозят на верска основа, бият ги, псуват ги на българи и ги наричат тъпаци, поради факта че са българи. Е?

На вниманието на всички безродници: Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни... Всякой вика "Яман ни е нам хала!" - а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша. -Из Не сме народ

Те не само Българи нападат , преди месец нападнаха Полското консулство в Киев ! Време е да се накажат Укрите ! Изгонете Посланника на Укрите дайте му 24 часа и да изчезва ! Баста няма време за чакане!

Всеки, който защитава извергите укропитеци, пребили българина в Украйна, не е нищо друго, освен национален предател!

всеки българин с име кащи или кисе, заслужава да бъде бит кой къде го хване!

Например и всички българи с им е Габриел ,заслужава да бъде бит!

Значи, ако някъде по света, някой татарин, ислямист, чеченец гей, американец, останал без бира вдигне протест, всичката "българска общественост и интелигенция" надава вой. Но ако някъде човек говорещ на български бъде бит и унижавана, то той е враг за страната си и ще бъде оплют. Сега се замислете, какво направиха турците с онези които взривиха влакът на гара Буново. Накараха българските граждани да им построят чешма, ето какво. Дали ще я има България? Може, но по вероятно да я няма.

Комунистите ги вкараха в парламента и крадоха заедно България!

Ти и с Българския си зле ! Бегай в твоята Усрайна !

Не искате Турция, Русия, САЩ и др. да се месят в България, а чета призиви българските Президент и Премиер да се месят във вътрешните работи на Украйна.

ами нарамвай раничката и на протест

Никакъв импийчмънт, направо да колят прасето!

и на Путин. Да минат с един масраф.

Ултранационалистите за жалост и в България са във властта.Поради това си мълчат за издевателствата на украинските им колеги Хохлы над българите.Срам за държавата ни ,която не може и не иска да защити българите в чужбина.Къде е Тиквеника и неговия външин министър ,мълчат като пукали .

Само на 90 км от София, в Босилеград, сръбските полицай са арестували паметната плоча на изкланите българи там! ПРОТЕСТИРАЙТЕ ПРЕД СЪРБИТЕ ЗА ТОВА!

кмета на Босилеград ти каза защо е така,ама ти нали си тъп на евреин и не вдяваш

Припомням гаврата на всички българи! Безродниците да не четат! Вандали в Болград - украинската Одеска област, оплискаха с боя паметника на българските опълченци, загинали в руско-турската война от 1877-1878 г. На паметника от двете страни се виждат следи от жълтя боя, а на една от паметните плочи е надраскан надпис със синя боя. Надписът гласи "чемодан - вокзал - София".

В ЕС нейните депутати гласуват ЗА бежанците, а в България хората на Курнелия насъскват българите СРЕЩУ бежанците! СТИКА С КГБЕЙСКИ НОМЕРА!

Ква Корнелия те боли бе, боклук? Става въпрос за правата на нашите братя зад граница. Ама нали трябва да вържеш надника, та пишеш глупости, Кирякстефчовец гаден!

тъй ли? а защо е написано на русссски, а не на украински? нали украински националисти са го писали?? или по скоро русски ид.оти като тебе! и на тоя плакат същото русско мало.умие " импийчмънт порошенко" а българи щяха да напишат импийчмънт НА порошенко!

Защото на двата езика е едно и също, безродний!

абе чичко слагай ги тия памперси бе

Когато Родината ти е нападната от чужда държава агресор и ти да си на страната на агресора се нарича национално предателство.

И от кого е нападната Украйна, освен от хунтата-агресор, заграбила властта в Киев чрез кървав преврат?

Т.е., през 1999 г. сърбите трябваше да избият всички косовари като национални предатели, защото бяха на страната на натовския агресор?

Не им се вързвайте на руските постановки.Блядовете да го духат.А ако българи граждани на Украйна са на страната на Русия значи са национални предатели и слуги на руските агресори

Една от най-големите трагедии в най-новата българската история е депортацията на таврийските българи, преселници в България след 9 септември 1944 г. Устояли на опитите за насилствена русификация, оцелели след колективизацията, разкулачването и "Голодомора", преживели сталинския "голям терор", таврийските българи намират сили през Втората световна война да се преселят в прародината си на Балканите, а след нейният край, обявени за "изменници и предатели" стават жертва на сталинските репресии чрез насилственото им депортиране към СССР. - See more at:

Това е факт!И това с какво оправдава украинските националисти и отношението им към българите?

СРЕЩУ СТРОИТЕЛСТВОТО НА ЦЪРКВА! ТОВА СА РУСКИ ЗАДНИЦИ, КОИТО СЕ ПРЕДСТАВЯТ ЗА БЪЛГАРИ И УМИШЛЕНО ТЪРСЯТ КОНФРОНТАЦИЯ С УКРАИНСКИТЕ ВЛАСТИ! ДЕЙСТВАТЕ ПО СЪЩИЯ НАЧИН И В МАКЕДОНИЯ!

ма тия не са българи ма! не са! тъ.пи русски азиатски боклуци са! и кащи и ония кисе, и тия дето държат плаката на снимката, дето не е написан на български, въпреки българското знаме дето се е завил ония русски иди.от! ако бяха българи щяха да пишат НА порошенко!

Русия нападна Украина, след като подписа, че признава и гарантира украинските граници. Украинците се борят и воюват за свободата, независимостта и териториалната цялост на държавата си. И разни кремлядски подлоги, слуги на Империята на Злото да се опитват да рушат мира в Украина, пък наричали себе си и българи- Позор! Тези да заминават в Рашка.

Посолството на Укрите е пуснало Тролове и иска да се прекрие , няма да мине вие мръсни Укри станахте врагове на България ! Никакъв свободен вход на Укрите в България ! Гонете всички Укри от Посолството им от България !

Коментари - Българи в Украйна искат импийчмънт на Порошенко | Днес.dir.bg

Българи в Украйна искат импийчмънт на Порошенко

Българската община в град Белгород-Днестровски се вдигна на протест и блокира движението по улиците пред градския съвет.

Обратно в новината

Коментари - Българи в Украйна искат импийчмънт на Порошенко | Днес.dir.bg

Коментари

тук е пълно със руски свине предатели за петродалари, които за нищо не стават освен за пета колона-мързеливи и тъпи, повечето бивши зелени чорапи и доносници

този е малоумен комунист като повечето българи трябва да го изгонят от украйна в кочината Русия

Пффф, той е един соросоиден боклук, и еврейска гнида като тия гниди които управляват кочината Краваристан! И отдавна е трябвало да го метнат на свинете!

Тая мръсна еврейска свинкя Валцман, заслужава не импийчмънт! А да бъде удавен в кенефа с лайна, заради зулумите които направи в руината Крайна, за свойте господари от Краварника!

прави са украинците, вземат пример от Ататюрк с арменците и другите там.

ШЕ ВИ МОНТИРАМЕ ОЩЕ ПО НАЧЕСТО кофи за боклук. Порошенко.....

Този човек е гласувал СРЕЩУ СТРОИТЕЛСТВОТО НА ЦЪРКВА! Не ни го пробутвайте като жертва заради българския си произход!

Чехъл, добави още за "рашистка провокация".

... ами трябва им на руските орки черноморския бряг... Крим е изолиран... мостът може и да се построи някога, но няма да е скоро...само в интерес на руските орки са провокираните смутове и безредици в Украина.

Един по-надолу "К'ви българи са тия продажници, 31.05.2017 22:48" показва, какви същества българи има в България, които не може да се нарекат българи?! Повдигат въпроса, как може българите в Украйна да протестират срещу пан Петро, докато нашите тук го одобряват?! Тези наши от тоя род съвсем не са наясно, кой командва в Украйна от десетилетия, и защо се случва всичко това така!? Млъкнете и не се обаждате продажници, антибългари! В Болград очевидно са по-наясно, по-близо до пулса на обстановката.

ако някой укропитек като сергей димитриевич станишев, пазвалит себя ашчой път да обиди украинские болгари кощи и кисе , лична с меной ще се занимавам с него! я съм болгар как тях самыие!

Нищо ново... И там има Киряк Стефчовци, които веднага се разграничиха от протестиращите.

От клипа стана ясно, че "всенародното възмущение" е изразено от 40-50 младежи с плакати, които руска журналистка приканваше да ги покажат пред камера, но повечето от младежите и обърнаха гръб...отзоваха се 3-4 ...Със сигурност и сред украинците има и хора с лабилна психика, и такива със слаби задръжки... къде няма такива. Но Украина е в условия на война с по-многолюден, по-добре въоръжен, по-агресивен, брутален и жесток противник. Украина е в условия на отбрана. И никой, дори и българи нямат право в тези условия и тази обстановка да разпалват поредни нездрави настроения... Газпром губи дело за милиарди в международен съд в Стокхолм срещу украинската фирма Нефтогаз...явно рашките ще създават всякакви поводи за настроения срещу Украина... Българските политици трябва да се намесят и потърсят решение на местните конфликти, като изискат от българскта общност в Украина да спазва законите и реда в държавата, в която живеят.

Добре, Чехльо, седни си.

защо не протестират срещу путлерската окупация на Източна Украйна и Крим ???

ма недей тъй бе Киряк...

Нямат нищо против! На референдума в Крим българите там гласуваха "за" завръщане на полуострова обратно у дома (в Русия)!

Прочетох доста коментари и честно казано останах възмутен. Значи ако някъде по света някой българин иска да си запази езика, то той е престъпник. Но ако говори на английски няма проблем. Както и да е. Ние обикновените граждани нямаме власт, власт имат нашите управници. Обаче има една ирония. Помните ли какво каза Путин за кирилицата? Да исторически и географски Охрид се намира в Македония. Обаче реакцията на някои македонски професори е скандална. И знаете ли къде е иронията. България е в ЕС а Украйна и Македония са кандидат членки. Би трябвало да се чува нашият глас а не техният. Възниква въпросът. Тези в парламента, кой ги е избрал ние или някой ги е назначил? Тия Патриоти в правителството, такива ли са или са патриоти на джобовете си?

Тези Украинци, ще берат ядове с нас НИЕ сме проклет народ ! Знаете ли колко наши етнически сънародници има в Украйна, заклемени там, които когато поискаха да се върнат тук, нашите политици не допускат, а за сметка на това внасят ни Афганистанци! Парламента са национални предатели !

(СНИМКИ/ВИДЕО) МАЙ 31, 2017 болгары2 В Белгород-Днестровски стотици бесарабски българи блокираха движението на автомобилите пред градския съвет. По информация на интернет-портала UAinfo, българите протестират против безчинството на украинските националисти, които на 18 май нападнаха и заляха със зельонка депутата Василий Кащи, а също и против други прояви, които притесняват общността, включително и оскверняването на българските паметници. Според българите, властта и лично Петро Порошенко нарушават Конституцията на Украйна, когато използват екстремистите за подтискане на националните малцинства. Демонстрантите са издигнали плакати с искането за оставката на Порошенко за нарушаване на статия 10 на Украинската конституция.

лениградските жужета, това не са българи, а продажни путеноиди, марионетки на масакава.

Ако в Бесарабия живееха американци,французи и други отдавна щяха да защитят своите сънародници,а ние мълчим.Те са наша кръв от някъде от Котел,Елена,В.Търново и др. и българската политическа власт е длъжна да ги защити,защото те очакват от родината-майка помощ.Украйна се възгордя и почуства значима със подкрепата на САЩ,но България също е член на НАТО и ЕС.С ясен глас го казвам украинските националисти безчинстват над българите в Бесарабия,те смятат ,че могат да бъдат безнаказани и така се надсмиват и на нас.Българското правителство е длъжно да подаде ,поне нота до украинското посолство иначе си забиваме сами ножа в гълба и показваме слабост.Въшно да да действа...

Това не са българи(даже носят имена като Василий....) Това са си путеноиди. А путеноид не е българин!!!!

Не Щерев-те са били принудени да вземат тези имена.Те са по-българи от мен и теб,защото са запазили език и култура в съветско време.Ако и ние ги отхфърлим--не им остава никой.

Както винаги, ни звук, ни стон от българските власти. А хората протестират с български знамена... Ако протестираха с руски или американски знамена, как ли щяха да се развият нещата? Питали радио Ереван. Какво ще стане, ако на българите бъде наредено, че вече не са българи? От радиото отговорили - отговора го знаят всички!

Шило

Накратко: Укрофашистите навремето са клали поляци. Сега полският Сейм го обяви за геноцид. Сега са наред българите-какво ще направим? Май руснаците правилно се защитиха!

През август миналата година българите в Украйна изпратиха молба до Порошенко за обособяване в автономна Българска република.Информираха и консулството в Одеса. нито звук нито стон от продажното антиблългарско правителство . От цензурираната българска преса.Сега ще бъде същото. Укрофашистите ще смачкат българите и България както и в Македония ще предаде своите. Признахме държавата Македония и македонския диалект на българския за държавен език. Признахме джихадисткото Косово и укрепихме шиптърите срещу българите в Македония. Разчекнаха се да плямпат какво казал Путин. Какво каза бе гьотверени ? Писмеността дойде от македонските земи. Е, Солун е гл. град на Егейска Македония. Византийците Кирил и Методий с гръцки имена откъде са. От Каспичан ли ?

Какво ни занимават с тия идиоти? като живеят в Украйна ще се подчиняват на законите там. Ако не да ходят в Русия. Там ще им покажат.

Това са родните им български бесарабски земи и ако вие украинските фашисти много напъвате да ги гоните ще си ги приберем заедно със земите в България. А на вас ще ви сторшим мръсните фашистки мутри.

Като не ви харесват връщайте земята на руснаците, тя и без това не е ваша.

Ако бяха в Русия сигурно щяха да си имат автономна република и доходите им щяха да са двойно на сегашните!

ако турците, ромите или някои други /има и афганистанци и сириици/ се надигнат да протестират в България?

ДА ЗАБРАНЯТ СТРОИТЕЛСТВОТО НА ЦЪРКВА!!!!!!

Ама нали имаше едни Патриоти които вече са в управляващата коалиция! Ни гък, ни стон от тая паплач! Докопат ли се до властта само и дай да краднат и забравят всичките обещания и предизбори клетви!

За съжаление ,българите неможем да им помогнем щото сега сме ,,приятели" с украинците .Нали те ни освободиха от Турско и с трети украински фронт ни натресоха за 45

За съжаление ,българите неможем да им помогнем щото сега сме ,,приятели" с украинците .Нали те ни освободиха от Турско и с трети украински фронт ни натресоха за 45

В Украйна са арестували активи на ГАЗПРОМ за злоупотреба с МОНОПОЛНО ПОЛОЖЕНИЕ! Причиной для ареста ценных бумаг стал штраф, который Антимонопольный комитет Украины выписал российскому газовому концерну за злоупотребление монопольным положением на рынке транзита газа в течение 2009-2015 годов.

Става въпрос за бити българи. Протести има навсякъде. Ама да бият българи никой не си позволява.

гласувалли СРЕЩУ ПОСТРОЯВАНЕТО НА ЦЪРКВА! ТОВА НЕ СА БЪЛГАРИ! ТОВА СА ХОРА ИЗПЪЛНЯВАЩИ ЧУЖДА ПОРЪЧКА!

Браво на Българите зад ГРАНИЦА! Техния дух още е жив и е милиони пъти по - илен от тези нищожества останали в България! Респект!

Сърбите АРЕСТУВАХА възпоминателната плоча на изкланите българи през 1917г. Ако толкова сте загрижени за българите зад граница ПРОТЕСТИРАЙТЕ СРЕЩУ ТОВА!

държат изпит по БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!

ПрастЦка ви уККРАИНА май хич не ви е братЦка! Дего оня калмук - щерю горивния, да коментира дейчтвията на властите от братЦка му уКРАИНА?

През август миналата година българите в Украйна изпратиха молба до Порошенко за обособяване в автономна Българска република.Информираха и консулството в Одеса. нито звук нито стон от продажното антиблългарско правителство . От цензурираната българска преса.Сега ще бъде същото. Укрофашистите ще смачкат българите и България както и в Македония ще предаде своите. Признахме държавата Македония и македонския диалект на българския за държавен език. Признахме джихадисткото Косово и укрепихме шиптърите срещу българите в Македония. Разчекнаха се да плямпат какво казал Путин. Какво каза бе гьотверени ? Писмеността дойде от македонските земи. Е, Солун е гл. град на Егейска Македония. Византийците Кирил и Методий с гръцки имена откъде са. От Каспичан ли ?

Чудно само как, още плевню не ги анатемосал и ги обявил за агенти на Путин...

Нищо няма да направят украинските власти. Точно това нагнетява обстановката. Те онези дето подпалиха хората в Одеса и стреляха по тях, не бяха подгонени. Никой не ги разследва. А прекрасно се виждат и даже същите преди това говорят с полицията там и участваха на протести на Майдана. Може поименно да се извадят. Само че украинската власт обяви, че онези са се самозапалили. Нищо че има документални филми, на които идялно се вижда кой хвърляше коктейли Молотов. Така разделят сега хората там, вместо да тикнат виновните в затвора. Би имало много по-положителен отзвук. Рискуват много други да искат да се отцепят. Въобще не вървят към помирение.

НИКОЙ НЕ СИ ПОЗНА РОДНИНИ СРЕД ТЕЗИ ХОРА! ТОВА БЯХА ЗЕЛЕНИ ЧОВЕЧЕТА НА ПУТИН ИЗПРАТЕНИ ДА ПРАВЯТ НАРОДНА РЕПУБЛИКА И В ОДЕСА!

Онези които палеха, биеха и стреляха са известни. Изгледай например филма Пътят към Славянск. Има и други. И преди да се оплакваш, че е на Елена Йончева, тя прави филм и за Сирия и то там от гледната точка на бунтовниците. Явно избира гледната точка която не се вижда. А в Сирия тя не е на страната на руснаците.

Не само в Украйна но и в молдова българите май са- по свободолюбиви и възрожденски настроени отколкото нашите булгаристанци. Поршенко да го духа защото в югозападна украйна на Украйна може да има друга република. Нашите "държавници" пак ще мрънкат нещо и ще се направят на разсеяни.

Българите в украина биват мачкани и тормозени , а някои хора тук се опитват да прикрият това . E ами това си е чисто национално предателство дами и господа .

Не, това не е национално предателство. Това е демонстрация на националното предателство.

вън всички укри от България . няма какво да се разправяме с тия смотаняци , да си ходят в усраината .

Демократи, патриоти, православни, къде сте? Или можете да лаете само като ви курдисат с ключенцето отзад? Кученца на пружинка. Хората ги тормозят на верска основа, бият ги, псуват ги на българи и ги наричат тъпаци, поради факта че са българи. Е?

На вниманието на всички безродници: Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни... Всякой вика "Яман ни е нам хала!" - а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша. -Из Не сме народ

Те не само Българи нападат , преди месец нападнаха Полското консулство в Киев ! Време е да се накажат Укрите ! Изгонете Посланника на Укрите дайте му 24 часа и да изчезва ! Баста няма време за чакане!

Всеки, който защитава извергите укропитеци, пребили българина в Украйна, не е нищо друго, освен национален предател!

всеки българин с име кащи или кисе, заслужава да бъде бит кой къде го хване!

Например и всички българи с им е Габриел ,заслужава да бъде бит!

Значи, ако някъде по света, някой татарин, ислямист, чеченец гей, американец, останал без бира вдигне протест, всичката "българска общественост и интелигенция" надава вой. Но ако някъде човек говорещ на български бъде бит и унижавана, то той е враг за страната си и ще бъде оплют. Сега се замислете, какво направиха турците с онези които взривиха влакът на гара Буново. Накараха българските граждани да им построят чешма, ето какво. Дали ще я има България? Може, но по вероятно да я няма.

Комунистите ги вкараха в парламента и крадоха заедно България!

Ти и с Българския си зле ! Бегай в твоята Усрайна !

Не искате Турция, Русия, САЩ и др. да се месят в България, а чета призиви българските Президент и Премиер да се месят във вътрешните работи на Украйна.

ами нарамвай раничката и на протест

Никакъв импийчмънт, направо да колят прасето!

и на Путин. Да минат с един масраф.

Ултранационалистите за жалост и в България са във властта.Поради това си мълчат за издевателствата на украинските им колеги Хохлы над българите.Срам за държавата ни ,която не може и не иска да защити българите в чужбина.Къде е Тиквеника и неговия външин министър ,мълчат като пукали .

Само на 90 км от София, в Босилеград, сръбските полицай са арестували паметната плоча на изкланите българи там! ПРОТЕСТИРАЙТЕ ПРЕД СЪРБИТЕ ЗА ТОВА!

кмета на Босилеград ти каза защо е така,ама ти нали си тъп на евреин и не вдяваш

Припомням гаврата на всички българи! Безродниците да не четат! Вандали в Болград - украинската Одеска област, оплискаха с боя паметника на българските опълченци, загинали в руско-турската война от 1877-1878 г. На паметника от двете страни се виждат следи от жълтя боя, а на една от паметните плочи е надраскан надпис със синя боя. Надписът гласи "чемодан - вокзал - София".

В ЕС нейните депутати гласуват ЗА бежанците, а в България хората на Курнелия насъскват българите СРЕЩУ бежанците! СТИКА С КГБЕЙСКИ НОМЕРА!

Ква Корнелия те боли бе, боклук? Става въпрос за правата на нашите братя зад граница. Ама нали трябва да вържеш надника, та пишеш глупости, Кирякстефчовец гаден!

тъй ли? а защо е написано на русссски, а не на украински? нали украински националисти са го писали?? или по скоро русски ид.оти като тебе! и на тоя плакат същото русско мало.умие " импийчмънт порошенко" а българи щяха да напишат импийчмънт НА порошенко!

Защото на двата езика е едно и също, безродний!

абе чичко слагай ги тия памперси бе

Когато Родината ти е нападната от чужда държава агресор и ти да си на страната на агресора се нарича национално предателство.

И от кого е нападната Украйна, освен от хунтата-агресор, заграбила властта в Киев чрез кървав преврат?

Т.е., през 1999 г. сърбите трябваше да избият всички косовари като национални предатели, защото бяха на страната на натовския агресор?

Не им се вързвайте на руските постановки.Блядовете да го духат.А ако българи граждани на Украйна са на страната на Русия значи са национални предатели и слуги на руските агресори

Една от най-големите трагедии в най-новата българската история е депортацията на таврийските българи, преселници в България след 9 септември 1944 г. Устояли на опитите за насилствена русификация, оцелели след колективизацията, разкулачването и "Голодомора", преживели сталинския "голям терор", таврийските българи намират сили през Втората световна война да се преселят в прародината си на Балканите, а след нейният край, обявени за "изменници и предатели" стават жертва на сталинските репресии чрез насилственото им депортиране към СССР. - See more at:

Това е факт!И това с какво оправдава украинските националисти и отношението им към българите?

СРЕЩУ СТРОИТЕЛСТВОТО НА ЦЪРКВА! ТОВА СА РУСКИ ЗАДНИЦИ, КОИТО СЕ ПРЕДСТАВЯТ ЗА БЪЛГАРИ И УМИШЛЕНО ТЪРСЯТ КОНФРОНТАЦИЯ С УКРАИНСКИТЕ ВЛАСТИ! ДЕЙСТВАТЕ ПО СЪЩИЯ НАЧИН И В МАКЕДОНИЯ!

ма тия не са българи ма! не са! тъ.пи русски азиатски боклуци са! и кащи и ония кисе, и тия дето държат плаката на снимката, дето не е написан на български, въпреки българското знаме дето се е завил ония русски иди.от! ако бяха българи щяха да пишат НА порошенко!

Русия нападна Украина, след като подписа, че признава и гарантира украинските граници. Украинците се борят и воюват за свободата, независимостта и териториалната цялост на държавата си. И разни кремлядски подлоги, слуги на Империята на Злото да се опитват да рушат мира в Украина, пък наричали себе си и българи- Позор! Тези да заминават в Рашка.

Посолството на Укрите е пуснало Тролове и иска да се прекрие , няма да мине вие мръсни Укри станахте врагове на България ! Никакъв свободен вход на Укрите в България ! Гонете всички Укри от Посолството им от България !