Коментари - Слави: При пропорционална система Льо Пен печелеше Франция | Днес.dir.bg

Слави: При пропорционална система Льо Пен печелеше Франция

Ако във Франция имаше пропорционална система, то Льо Пен щеше да победи на изборите за президент. Всички видяхме обаче с какъв разгромен резултат тя загуби вота

Обратно в новината

Коментари - Слави: При пропорционална система Льо Пен печелеше Франция | Днес.dir.bg

Коментари

До dir.bg. Спрете манипулирате хората с действията на един кАтен. Кой ви плаща за да го рекламирате непекъснато !

Та ако не е за партия защо курито се биеше в гърдитие след последните парламентарни избори, че са запазили гласувалите за президента Радев? Значи все пак гласувалите за Радев са гласували за партия.

Съда го ритна и чалгаря застана пред НС,щото голямата демокрация и голям зор точно при съставяне на новото НС,пак да дъфчем референфума му за нови избори! И как ще се избират мажоритарно примерно 200 калпака,по колко гласа им са нужни на всеки един и колко глупости трябва да изслушаме от всеки един!А то не може и всеки сам да се организира!Ще му трябва бюджет,телевизионно време,екипи,пиари или ще лятят едни пари поедично и каква е гаранцията че няма задкулистно да се уговорят определени лица за комбинации в НС!Средата ни нито е морална,нито задкулисието е изчезнало,нито закона срещу корупцията по високите етажи е гласуван,нито троловете са обезвредени и в този батак да избираме " чисти" личности!Дори още няма закон при финансови злоупотреби да връщат парите,за белите якички имам предвид,само ги уволняват от немай къде,а някои дори ги връщат пак на работа!Или Слави иска да лови риба в мътна вода!

Президентските избори няма как да не са мажоритарни.

ВЗЕМИ ДА СПОДЕЛИШ НА ОПЪРПАНИТЕ БАБИ ОКОЛО ТЕБЕ,КАКВА ЗАПЛАТА ПРИБИРАШ НА МЕСЕЦ,ЗА ГОДИНА НЕДЕЙ-ЩЕ СЕ ГЪТНАТ СЪВСЕМ ГОРКИТЕ!!! И ТО Я ПРИБИРАШ САМО ДА ПЛЕЩИШ НАПИСАНИ ОТ ДРУГ СЦЕНАРИИ,ЗАЩОТО ЗА ПОВЕЧЕ НЯМАЩ КАПАЦИТЕТ!

Слушай, Слави, не искаме селяния, не искаме простащина, не искаме необразованост, не искаме чалга!!! Престани да се бъркаш там, където нито ти, нито комплексирано перчещите се помагачи около теб не ставате! Не искаме да сме работническо-селска държава, а интелигента и образована нация. Скрий се най-после!

И "интелигента и образована нация" ли сме сега с тия депутати с купени дипломи от библиотекарския уневерситет?

Не слагай интелигентна в кавички! Нямаш право да говориш така за нация, която е третата в Европа държавност! Но това не се дължи на такива като славчо. А и на такива като днешните управляващи, които са точно като славчо! Изпълзели от дупките на мизерията, но тя ги е белязала за цял живот. Няма лошо, стига да не се домогват до властта!

Слави, Слави - изгуби инерция, а изглежда загуби и обществена подкрепа! Симпатизирах на каузата, която защитаваше, но какво стана напоследък? Кой остана зад тебе? С тъпите политскечове отблъскваш и последните си симпатизанти. Наистина Обединените патриоти, може и да не са съвсем цвете за мирисане, но по-добри за съжаление нямаме! Герберите са на власт само за да "усвояват" европейските средства - това е повече от ясно. Социалистите говорят за държавност, а когато дойдат на власт, тя е последната им грижа. Т.н. десни партии с техните "протестъри" пък са соросоиди с промити мозъци, унищожаващи и малкото останало българско! А българското продължава да се топи и размива сред неграмотност и цигания. Та каква е твоята позиция, за да я бъде подкрепена? Ами... седяща! Е, успех на задните ти части!

Това диво племе не заслужава жертви то не знае свобода демокрация трябва му пак ятаган бой мизерия.

Слави е глупак. Дори не е помислил какво значи президентски избори по пропорционалному.

Странни изводи на шоумена, не ми е известно някъде по света да има пропорционални избори за президент, ако във Франция бяха такива, Макрон пак бе на първа позиция. Друг въпрос са парламентарните избори, там действително партията на Мари Льопен, щеше да спечели много повече места в парламента при пропорционална система, но тук въпросът е, не кое се харесва на някого, а кое е по-демократично и съответно по-справедливо за парламентарно представителство, безспорно в случая това е пропорционалната система. С въведената във Франция мажоритарна система се избягва риска от по-съществено представителство на антисистемни партии, тъй като по правило на балотажа мнозинството граждани гласува срещу тях, без значение от това какви са качествата на личностите, тъй като счита, че идеите, които техните лидери проповядват са вредни за обществото. В България може да се прибави още един съществен елемент, при евентуални мажоритарни избори, при наличие на две големи партии в общи линии на почти цялата територия на страната /като изключим смесените райони, в които ДПС има абсолютно мнозинство от избиратели/, на балотажа ще присъстват само БСП и ГЕРБ, това дали е добро за демокрацията и страната?

Всеки е свободен да прави каквото иска, все пак не живеем в годините преди 1989. Слави е изпълнен със злоба, той разединява хората, най-вероятно зад него стой някой "проект" за дестабилизация. За радост хората вече не му вярват, въпреки популярността и медийната машина, която го подкрепя. Българите са интелигентни хора, усещат фалша и лъжата.

link В.Седларска е казала всичко...

Вярно че разединява и то на ниско ниво,неприятен е ,вече кара на инат!

...държавата,простако!

математика, Слави. На предстоящите във Франция избори за парламент, които ,разбира се, са пропорционални, отново Лепеница ще бъде опозиция, защото всички останали партии не я харесват. Слави си мисли, че с мажоритарна система всеки лук може да влезе в Парламента, но после как ще управляват тия хора с 240 програми. Трудно му е да мисли за това, той не е мислил за управлението като е мислил за мажоритарни избори.

Славчооо, Славчо, какво че разпределяш на президентски избори, тъпако. Пропорционалната система е за избор на парламент и броя на депутатите е пропорционален на броя на гласовете. Президентски избори немогат да са пропорционални. Все още ли има хора, които вярват на учиндолското говедо?

Нещастника, и той си мисли, че разбира от политика. Ясно ли е сега на публиката, че това момченце е ангажирано да работи за статуквото?!? Я, селски, си бегай в шоуто и си гледай чалгата!... Хора, докога ще търпим всеки малограмотник да се натиска за политик?!? Не ни ли стига трети мандат Боко, прочел в живота си ЕДНА книга?!?

Глупак.

Оххх Слави, Слави, колко си прост, само по-прост от теб е жалкия народец дето те слуша и ти вярва... Избори за президент - пропорционални. Съвсем си е загубил разсъдъка

Референдумът е незаконен. Няма неоходимия брой гласове. Слави е човек на мафията, бутат го напред, когато трябва да оберат нещо, а след това му дава работа. Той доведе Костов.

славуца е човек на мафията, но ти изтърси глупостта, че той довел Костов ? Точно Костов го изгони от телевизията за подигравките със СДС, Костов и Надежда Михайлова, та продължи предаванията си от някакво мазе.

КАНЕШЕ Я В ШОУТО СИ!!!

Може ли Слави да ГАРАНТИРА, че читави хора ще влязат в парламента при мажоритарен вот? Защо не си направи партия да носи отговорност за глупостите си , а бута други. "Другите" са влезли в парламента напълно законно с други обещания. Това означава, че трябва да слушат своите избиратели, а не Слави, а че с референдум не може да се променя управление на страната. Слави иска да вкара мафията в парламента. В момента тя е само в президенството и БСП.

Той или който и да е като него на нивото му НИЩО НЕ може да ти гарантира. Тоз работи по поръчка, разчита се на неговите умения по чалга и повече шум... и който е глупав да го следва. То нещо като да очакваш от точно такъв "водещ" да ти даде медицинска диагноза и да ти предпише лекарство. Ще му се довериш ли??? Е тук става дума за закони, нещата са сложни дори и за добри специалисти, защото игрите и лъжите в България постоянно се видоизменят, и ако може един дребен шарлатанин като Славито да постигне нещо, което специалисти няма да постигнат, защо не. Целта е важна. Колко прочуствено, на кого да му е обидно. А на този плужяк не му ли е обидно да си даде половината от богаството на бедните. И не го съветвайте да основава партия, ужас е с това, добре че не му се работи, иначе би станал от пейчицата пред НС и се хванал и на това хорце,,

ОТДАВНА вече не става дума за обидно. Посмали манго. Страшно е вече, щом един "вещ" като тебе се е заел да разяснява закона и да дава внушения кое е правилно и кое не. Драпаш от тук от там, да влезеш и ти в политиката, дето се казва от тлкова години говориш на всеслушание, това си е направо коз. Ето Лилето с чантичките скоро се отправя към Брюкселя, ако стане чудо и теб да те телепортират натам голяма демокрация и какво ли не ще се завихри в българскта секция. Че на тях зер, само да принират неограничено количество парици, да се представят че уж работят, а то един път не знаят, втори път само козируват, нужен им е такъв като теб. Въпросът е как да те докарат на бял кон. Търпение и за обидно и срам не говори, защото ти не знаеш какво е това. Казано деликатно, това че наглостта е мярка успешна, не значи че е до безкрай. Никога не забравяй това, плаща се.

И как ще стане точно тоя номер ? При втори тур избори за президент избора е МАОЖОРИТАРЕН ! Избираш един от двама. Каква пропрционалност, какви 5 лева, каква детска закуска ? Слави явно разбира от избирателни системи колкото тия, дето гласуваха на референдума му с "ДА". А, извинявам се, те гласиваха така, щото Слави им каза, че е хубаво.

Тоя луд ли е, тъп ли е? За макарона са гласували два пъти повече хора...

Славчо с това си изказване за Льо Пен напълноно компрометира мажоритарната система и себе си!

Така,ти хубаво мислиш ,че Слави е човек на Мафията.А аз пък знам( не мисля) ,че Боко Тиквата не е човек а шеф на Мафиятя!!!

ДА СА ВЕРНИ И ДВЕТЕ ТВЪРДЕНИЯ?!

Аз мисля,че Слави е човак на Мафията,не съм сигурен,но да е още в Ефир и жив има нещо!!

Предишната му революция свалиха Жан Виденов и разподадоха предприятията, сега какво мислят да правят?

Някак си не ми харесва фронтменът на БГ чалгарията да ме спасява.

Учиндолският простак е "ВЗЕЛ-ДАЛ" вече . На краката си не може да стои една минута прав ,а като върви ,ходи като с бастун в гъза ...Гаджетата му не само му бегат ,но дори му слагат рога на негова територия..."ПИТОНЯ" му отдавна е ...УМРЯЛ ...Бъзика се постоянно и издевателства над най-кадърния от екипа си, Евгени Димитров ,,но той поне е създал 4 деца от няколко жени но е ...СЪЗДАЛ ...Славито е един КУХ -ЯЛОВ -УЧИНДОЛСКИ БАСТУН !

Всеки, който е взел два урока по английски език, би отнесъл МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА КАТО КУЦО ПИЛЕ ДОМАТ"

Този юнак, който се прави на месия или не знае какво говори или е включил глупомера за своите последователи. Президентските избори са мажоритарни и няма как да бъдат пропорционални, понеже се избира един човек за държавен глава

Горкото семпло учиндолско момче:)) Каква пропорционална система при президентски избори, бе неуки шоуменЕ?:)) Попрочети нещо, образовай се малко, а ако не ти се получава, питай сценаристчетата, артистчетата...абе, когото искаш питай, все ще поназнайва повече от теб:)

Уйчиндолска ти му работа..... Болен човека,да го съжалим!

Слави докара и разпространи чалгата. Сега каква ли свинщина се готви да ни докара?! Щом Боко и Цецоу са готови да му понесат на акъла, аз не очаквам нищо добро.

ама тоя се взема много на сериозно...

само да ви кажа, че е много лесно да се направи една държава печеливша... ще пада яко бачкане, но НЕ Е ЧАК ТОЛКОВА ТРУДНО! никакви политици не ви трябват! трябват ви СПЕЦИАЛИСТИ! високо квалифицирани и ОТЛИЧНО заплатени... не трябва да ги избирате, а трябва да ги НАЕМАТЕ. изборите са най-лесният начин да ви окрадат... ако не беше така, а вместо това изборите бяха добро решение, бизнесмените щяха първи да ги въведат като критерий за наемане на работа, но уви...

"Ако във Франция имаше пропорционална система, то Льо Пен щеше да победи на изборите за президент." Каква пропорционална система при президентски избори? И какво, ако беше победила Льо Пен? Кой знае, дали нямаше да е по-добре...

ИНТЕРЕСНИ СА МЕДИИТЕ : - БАЦЕ МУТРА - ОБРАЗОВАН , КУЛТУРЕН , ШЕГОБИЕЦ , НАБОЖЕН , БИЗНЕСМЕН ДОНОР , МИЛ , ДОБЪР ДЯДО , УСПЯЛ БИЗНЕСМЕН .... - БАЦЕ СЛАВИ - ТЪП ,СЕЛЯИН, ЧАЛГА , ПРОСТ, УЧИНДОЛСКИ НЕПРОКОПСАНИК , ИТ.Н И Т.Н ..... :))

ЧЕ И МУЗИКАНТ: "ЧАКАРАКА- ПИЕСА ЗА ВИОЛА, БАРАБАН И КЛАСИЧЕСКО ПИАНО".

Хора, преди повече от век Марк Твен го е казал - Ако изборите можеха да променят нещо, отдавна да са ги забранили.... Така че правете си изводите сами...

АКО НАПРАВИМ ИЗПИТ ПО АНГЛИЙСКИ СЛАВЧО ЩЕ ОТНЕСЕ МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА КАТО КУЦО ПИЛЕ ДОМАТ :)))

Сигурно е вземал уроци по английски от някогашното му другарче в телевизията -Н. Бареков -:)

Всеки, който е взел два урока по английски език, би отнесъл МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА КАТО КУЦО ПИЛЕ ДОМАТ"

Славчу е некадърник и с много ниска степен на обща култура! Славчу, как може да имаш пропорционална система, когато трябва да се избере само един президент?!?! Даже и в България кметове и президенти се избират с мажоритарен избор! Защото само 1 9един) може да заеме поста!

А БОДИГАРДОВЕТЕ И ПОЖАРНИКАРИТЕ СА "ТИТАНИ НА МИСЪЛТА":))

Кой мислиш стои зад Славчу и референдума му? Ами само ББ Пожарникаря и ЦвЦв Вифаджията имат изгода и са толкова ЕнтелЕгентни! Или си мислиш, че случайно БТВ оставиха Славчу да ползва ефира за референдум.

"Ако във Франция имаше пропорционална система, то Льо Пен щеше да победи на изборите за президент." Президентски избори и пропорционална система? Нерде Ямбол, нерде Стамбол...

СтамбУл

Ай спри да се излагаш по площадите бре, слабоумник!

който научи две поколения млади българи да щракат с пръсти,простотията която се лееше на концертите му бе ненадмината

Милионер бунтар няма няма и да има. Всичкото е вятър и мъгла, шоу и сценарии.

Слави, ти си един много болен и безкрайно озлобен от този факт човек. Защо кротко не си изживееш остатъка от дните вкъщи и не спреш да рушиш? Първо, твърдението ти е абсолютна лъжа, а болшинството от предаванията си са пълни с манипулации, теории за световни конспирации, сеене на омзара между отделни групи в обществото. Ти си трибуната на чалга културата, срина изконни ценнности в обществото като от високата трибуна, която ти предоставя всяка вечер една жалка телевизия, убеди младежите в България, че на "човека му трябва едно Ферари с цвят червен и вътре гадже с бронзов тен". Гнус ме е от теб и истински те презирам. Презираме те аз и всички хора, които имат малко мисъл в главата и всеки ден се борят с живота вместо да мразят другите, да обвинавят държавата и да се самосъжаляват. Искрено се надявам хора като мен да стават повече и клетите неуки сиромаси, които се нуждаят от селски герои като теб да стават все по-малко. Жалък си. Прибери се и изживей малкото дни, които ти остават като един достоен човек преди да е станало късно

+1

Абе не е верно това бре. От десет години го чакаме да пукне и той все жив. Рак да беше, да го зарови за това време. Другаде му е болестта - в главата, къде от наркотици, къде по наследство... Мебелировка на "втория етаж" - йок!

Тва недоразумение при толкова обяснения и примери така и не разбра, че мажоритарната система засилва партийния вот , а не гласуването за личности. На много хора им се струва странно, ама като го обясниш голяма част схващат, учиндол обаче не прощава , там се разчита не на схватливост и знание, а на нахалство , наглост и инат и схващането, че щом не можеш да свириш и не си артистичен и суи станал шоумен, то значи можеш да не вдяваш от политика и да поучаваш и обясняваш ква е истината на народа и политиците. Иначе мажоритарните избори имат и плюсове, ама не съм чул Чалгун да ги споменава. Не може дори положителните страни да схване на това, което защитава, толкова е зле .

приятели, замислете се малко... как работи бизнесът? с избори ли ви наема на работа? интересно защо очаквате посредством избори да се решават проблемите ви? по-лесен начин от изборите да ви измамят няма! защо бизнесмените не можеш ги излага така? те явно не са чак толкова прости...

Този че е малоумен е ясно, ама кой ще му се върже на тази тъпотия? Това няма нищо общо със самата тема вид на избирателната система. Малоумникът твърди, че при един мажоритарен избор какъвто по принцип е единствения възможен при едно избираемо място, друга сиктема щяла да постигне нещо друго. Ако баца му на Слави беше мъжка, то ....

Кой ще му се върже ли ? 2,5 млн. му се вързаха. После се чудим шо държавата е на тоя хал. В тая държава има сигурно полочин милион души, които знаят какво е пропорционална и какво е мажоритарна система, както и недостатъците и на двете и могат да дадат мнение с обосновка.

И спрямо депутатите е най-добре да се приложи македонският почин за уреждане на сметките... Но референдумът не мина - гласовете не стигат и това е закона. Тези гласове са малцинство и цялата работа почва да намирисва на сговор между дългия и герберастията! Разиграват цирк а мажоритарната система ще циментира статуквото за още толкова години преход! За справка то бай Тошо управлява трисетина години...

Коментари - Слави: При пропорционална система Льо Пен печелеше Франция | Днес.dir.bg

Слави: При пропорционална система Льо Пен печелеше Франция

Ако във Франция имаше пропорционална система, то Льо Пен щеше да победи на изборите за президент. Всички видяхме обаче с какъв разгромен резултат тя загуби вота

Обратно в новината

Коментари - Слави: При пропорционална система Льо Пен печелеше Франция | Днес.dir.bg

Коментари

До dir.bg. Спрете манипулирате хората с действията на един кАтен. Кой ви плаща за да го рекламирате непекъснато !

Та ако не е за партия защо курито се биеше в гърдитие след последните парламентарни избори, че са запазили гласувалите за президента Радев? Значи все пак гласувалите за Радев са гласували за партия.

Съда го ритна и чалгаря застана пред НС,щото голямата демокрация и голям зор точно при съставяне на новото НС,пак да дъфчем референфума му за нови избори! И как ще се избират мажоритарно примерно 200 калпака,по колко гласа им са нужни на всеки един и колко глупости трябва да изслушаме от всеки един!А то не може и всеки сам да се организира!Ще му трябва бюджет,телевизионно време,екипи,пиари или ще лятят едни пари поедично и каква е гаранцията че няма задкулистно да се уговорят определени лица за комбинации в НС!Средата ни нито е морална,нито задкулисието е изчезнало,нито закона срещу корупцията по високите етажи е гласуван,нито троловете са обезвредени и в този батак да избираме " чисти" личности!Дори още няма закон при финансови злоупотреби да връщат парите,за белите якички имам предвид,само ги уволняват от немай къде,а някои дори ги връщат пак на работа!Или Слави иска да лови риба в мътна вода!

Президентските избори няма как да не са мажоритарни.

ВЗЕМИ ДА СПОДЕЛИШ НА ОПЪРПАНИТЕ БАБИ ОКОЛО ТЕБЕ,КАКВА ЗАПЛАТА ПРИБИРАШ НА МЕСЕЦ,ЗА ГОДИНА НЕДЕЙ-ЩЕ СЕ ГЪТНАТ СЪВСЕМ ГОРКИТЕ!!! И ТО Я ПРИБИРАШ САМО ДА ПЛЕЩИШ НАПИСАНИ ОТ ДРУГ СЦЕНАРИИ,ЗАЩОТО ЗА ПОВЕЧЕ НЯМАЩ КАПАЦИТЕТ!

Слушай, Слави, не искаме селяния, не искаме простащина, не искаме необразованост, не искаме чалга!!! Престани да се бъркаш там, където нито ти, нито комплексирано перчещите се помагачи около теб не ставате! Не искаме да сме работническо-селска държава, а интелигента и образована нация. Скрий се най-после!

И "интелигента и образована нация" ли сме сега с тия депутати с купени дипломи от библиотекарския уневерситет?

Не слагай интелигентна в кавички! Нямаш право да говориш така за нация, която е третата в Европа държавност! Но това не се дължи на такива като славчо. А и на такива като днешните управляващи, които са точно като славчо! Изпълзели от дупките на мизерията, но тя ги е белязала за цял живот. Няма лошо, стига да не се домогват до властта!

Слави, Слави - изгуби инерция, а изглежда загуби и обществена подкрепа! Симпатизирах на каузата, която защитаваше, но какво стана напоследък? Кой остана зад тебе? С тъпите политскечове отблъскваш и последните си симпатизанти. Наистина Обединените патриоти, може и да не са съвсем цвете за мирисане, но по-добри за съжаление нямаме! Герберите са на власт само за да "усвояват" европейските средства - това е повече от ясно. Социалистите говорят за държавност, а когато дойдат на власт, тя е последната им грижа. Т.н. десни партии с техните "протестъри" пък са соросоиди с промити мозъци, унищожаващи и малкото останало българско! А българското продължава да се топи и размива сред неграмотност и цигания. Та каква е твоята позиция, за да я бъде подкрепена? Ами... седяща! Е, успех на задните ти части!

Това диво племе не заслужава жертви то не знае свобода демокрация трябва му пак ятаган бой мизерия.

Слави е глупак. Дори не е помислил какво значи президентски избори по пропорционалному.

Странни изводи на шоумена, не ми е известно някъде по света да има пропорционални избори за президент, ако във Франция бяха такива, Макрон пак бе на първа позиция. Друг въпрос са парламентарните избори, там действително партията на Мари Льопен, щеше да спечели много повече места в парламента при пропорционална система, но тук въпросът е, не кое се харесва на някого, а кое е по-демократично и съответно по-справедливо за парламентарно представителство, безспорно в случая това е пропорционалната система. С въведената във Франция мажоритарна система се избягва риска от по-съществено представителство на антисистемни партии, тъй като по правило на балотажа мнозинството граждани гласува срещу тях, без значение от това какви са качествата на личностите, тъй като счита, че идеите, които техните лидери проповядват са вредни за обществото. В България може да се прибави още един съществен елемент, при евентуални мажоритарни избори, при наличие на две големи партии в общи линии на почти цялата територия на страната /като изключим смесените райони, в които ДПС има абсолютно мнозинство от избиратели/, на балотажа ще присъстват само БСП и ГЕРБ, това дали е добро за демокрацията и страната?

Всеки е свободен да прави каквото иска, все пак не живеем в годините преди 1989. Слави е изпълнен със злоба, той разединява хората, най-вероятно зад него стой някой "проект" за дестабилизация. За радост хората вече не му вярват, въпреки популярността и медийната машина, която го подкрепя. Българите са интелигентни хора, усещат фалша и лъжата.

link В.Седларска е казала всичко...

Вярно че разединява и то на ниско ниво,неприятен е ,вече кара на инат!

...държавата,простако!

математика, Слави. На предстоящите във Франция избори за парламент, които ,разбира се, са пропорционални, отново Лепеница ще бъде опозиция, защото всички останали партии не я харесват. Слави си мисли, че с мажоритарна система всеки лук може да влезе в Парламента, но после как ще управляват тия хора с 240 програми. Трудно му е да мисли за това, той не е мислил за управлението като е мислил за мажоритарни избори.

Славчооо, Славчо, какво че разпределяш на президентски избори, тъпако. Пропорционалната система е за избор на парламент и броя на депутатите е пропорционален на броя на гласовете. Президентски избори немогат да са пропорционални. Все още ли има хора, които вярват на учиндолското говедо?

Нещастника, и той си мисли, че разбира от политика. Ясно ли е сега на публиката, че това момченце е ангажирано да работи за статуквото?!? Я, селски, си бегай в шоуто и си гледай чалгата!... Хора, докога ще търпим всеки малограмотник да се натиска за политик?!? Не ни ли стига трети мандат Боко, прочел в живота си ЕДНА книга?!?

Глупак.

Оххх Слави, Слави, колко си прост, само по-прост от теб е жалкия народец дето те слуша и ти вярва... Избори за президент - пропорционални. Съвсем си е загубил разсъдъка

Референдумът е незаконен. Няма неоходимия брой гласове. Слави е човек на мафията, бутат го напред, когато трябва да оберат нещо, а след това му дава работа. Той доведе Костов.

славуца е човек на мафията, но ти изтърси глупостта, че той довел Костов ? Точно Костов го изгони от телевизията за подигравките със СДС, Костов и Надежда Михайлова, та продължи предаванията си от някакво мазе.

КАНЕШЕ Я В ШОУТО СИ!!!

Може ли Слави да ГАРАНТИРА, че читави хора ще влязат в парламента при мажоритарен вот? Защо не си направи партия да носи отговорност за глупостите си , а бута други. "Другите" са влезли в парламента напълно законно с други обещания. Това означава, че трябва да слушат своите избиратели, а не Слави, а че с референдум не може да се променя управление на страната. Слави иска да вкара мафията в парламента. В момента тя е само в президенството и БСП.

Той или който и да е като него на нивото му НИЩО НЕ може да ти гарантира. Тоз работи по поръчка, разчита се на неговите умения по чалга и повече шум... и който е глупав да го следва. То нещо като да очакваш от точно такъв "водещ" да ти даде медицинска диагноза и да ти предпише лекарство. Ще му се довериш ли??? Е тук става дума за закони, нещата са сложни дори и за добри специалисти, защото игрите и лъжите в България постоянно се видоизменят, и ако може един дребен шарлатанин като Славито да постигне нещо, което специалисти няма да постигнат, защо не. Целта е важна. Колко прочуствено, на кого да му е обидно. А на този плужяк не му ли е обидно да си даде половината от богаството на бедните. И не го съветвайте да основава партия, ужас е с това, добре че не му се работи, иначе би станал от пейчицата пред НС и се хванал и на това хорце,,

ОТДАВНА вече не става дума за обидно. Посмали манго. Страшно е вече, щом един "вещ" като тебе се е заел да разяснява закона и да дава внушения кое е правилно и кое не. Драпаш от тук от там, да влезеш и ти в политиката, дето се казва от тлкова години говориш на всеслушание, това си е направо коз. Ето Лилето с чантичките скоро се отправя към Брюкселя, ако стане чудо и теб да те телепортират натам голяма демокрация и какво ли не ще се завихри в българскта секция. Че на тях зер, само да принират неограничено количество парици, да се представят че уж работят, а то един път не знаят, втори път само козируват, нужен им е такъв като теб. Въпросът е как да те докарат на бял кон. Търпение и за обидно и срам не говори, защото ти не знаеш какво е това. Казано деликатно, това че наглостта е мярка успешна, не значи че е до безкрай. Никога не забравяй това, плаща се.

И как ще стане точно тоя номер ? При втори тур избори за президент избора е МАОЖОРИТАРЕН ! Избираш един от двама. Каква пропрционалност, какви 5 лева, каква детска закуска ? Слави явно разбира от избирателни системи колкото тия, дето гласуваха на референдума му с "ДА". А, извинявам се, те гласиваха така, щото Слави им каза, че е хубаво.

Тоя луд ли е, тъп ли е? За макарона са гласували два пъти повече хора...

Славчо с това си изказване за Льо Пен напълноно компрометира мажоритарната система и себе си!

Така,ти хубаво мислиш ,че Слави е човек на Мафията.А аз пък знам( не мисля) ,че Боко Тиквата не е човек а шеф на Мафиятя!!!

ДА СА ВЕРНИ И ДВЕТЕ ТВЪРДЕНИЯ?!

Аз мисля,че Слави е човак на Мафията,не съм сигурен,но да е още в Ефир и жив има нещо!!

Предишната му революция свалиха Жан Виденов и разподадоха предприятията, сега какво мислят да правят?

Някак си не ми харесва фронтменът на БГ чалгарията да ме спасява.

Учиндолският простак е "ВЗЕЛ-ДАЛ" вече . На краката си не може да стои една минута прав ,а като върви ,ходи като с бастун в гъза ...Гаджетата му не само му бегат ,но дори му слагат рога на негова територия..."ПИТОНЯ" му отдавна е ...УМРЯЛ ...Бъзика се постоянно и издевателства над най-кадърния от екипа си, Евгени Димитров ,,но той поне е създал 4 деца от няколко жени но е ...СЪЗДАЛ ...Славито е един КУХ -ЯЛОВ -УЧИНДОЛСКИ БАСТУН !

Всеки, който е взел два урока по английски език, би отнесъл МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА КАТО КУЦО ПИЛЕ ДОМАТ"

Този юнак, който се прави на месия или не знае какво говори или е включил глупомера за своите последователи. Президентските избори са мажоритарни и няма как да бъдат пропорционални, понеже се избира един човек за държавен глава

Горкото семпло учиндолско момче:)) Каква пропорционална система при президентски избори, бе неуки шоуменЕ?:)) Попрочети нещо, образовай се малко, а ако не ти се получава, питай сценаристчетата, артистчетата...абе, когото искаш питай, все ще поназнайва повече от теб:)

Уйчиндолска ти му работа..... Болен човека,да го съжалим!

Слави докара и разпространи чалгата. Сега каква ли свинщина се готви да ни докара?! Щом Боко и Цецоу са готови да му понесат на акъла, аз не очаквам нищо добро.

ама тоя се взема много на сериозно...

само да ви кажа, че е много лесно да се направи една държава печеливша... ще пада яко бачкане, но НЕ Е ЧАК ТОЛКОВА ТРУДНО! никакви политици не ви трябват! трябват ви СПЕЦИАЛИСТИ! високо квалифицирани и ОТЛИЧНО заплатени... не трябва да ги избирате, а трябва да ги НАЕМАТЕ. изборите са най-лесният начин да ви окрадат... ако не беше така, а вместо това изборите бяха добро решение, бизнесмените щяха първи да ги въведат като критерий за наемане на работа, но уви...

"Ако във Франция имаше пропорционална система, то Льо Пен щеше да победи на изборите за президент." Каква пропорционална система при президентски избори? И какво, ако беше победила Льо Пен? Кой знае, дали нямаше да е по-добре...

ИНТЕРЕСНИ СА МЕДИИТЕ : - БАЦЕ МУТРА - ОБРАЗОВАН , КУЛТУРЕН , ШЕГОБИЕЦ , НАБОЖЕН , БИЗНЕСМЕН ДОНОР , МИЛ , ДОБЪР ДЯДО , УСПЯЛ БИЗНЕСМЕН .... - БАЦЕ СЛАВИ - ТЪП ,СЕЛЯИН, ЧАЛГА , ПРОСТ, УЧИНДОЛСКИ НЕПРОКОПСАНИК , ИТ.Н И Т.Н ..... :))

ЧЕ И МУЗИКАНТ: "ЧАКАРАКА- ПИЕСА ЗА ВИОЛА, БАРАБАН И КЛАСИЧЕСКО ПИАНО".

Хора, преди повече от век Марк Твен го е казал - Ако изборите можеха да променят нещо, отдавна да са ги забранили.... Така че правете си изводите сами...

АКО НАПРАВИМ ИЗПИТ ПО АНГЛИЙСКИ СЛАВЧО ЩЕ ОТНЕСЕ МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА КАТО КУЦО ПИЛЕ ДОМАТ :)))

Сигурно е вземал уроци по английски от някогашното му другарче в телевизията -Н. Бареков -:)

Всеки, който е взел два урока по английски език, би отнесъл МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА КАТО КУЦО ПИЛЕ ДОМАТ"

Славчу е некадърник и с много ниска степен на обща култура! Славчу, как може да имаш пропорционална система, когато трябва да се избере само един президент?!?! Даже и в България кметове и президенти се избират с мажоритарен избор! Защото само 1 9един) може да заеме поста!

А БОДИГАРДОВЕТЕ И ПОЖАРНИКАРИТЕ СА "ТИТАНИ НА МИСЪЛТА":))

Кой мислиш стои зад Славчу и референдума му? Ами само ББ Пожарникаря и ЦвЦв Вифаджията имат изгода и са толкова ЕнтелЕгентни! Или си мислиш, че случайно БТВ оставиха Славчу да ползва ефира за референдум.

"Ако във Франция имаше пропорционална система, то Льо Пен щеше да победи на изборите за президент." Президентски избори и пропорционална система? Нерде Ямбол, нерде Стамбол...

СтамбУл

Ай спри да се излагаш по площадите бре, слабоумник!

който научи две поколения млади българи да щракат с пръсти,простотията която се лееше на концертите му бе ненадмината

Милионер бунтар няма няма и да има. Всичкото е вятър и мъгла, шоу и сценарии.

Слави, ти си един много болен и безкрайно озлобен от този факт човек. Защо кротко не си изживееш остатъка от дните вкъщи и не спреш да рушиш? Първо, твърдението ти е абсолютна лъжа, а болшинството от предаванията си са пълни с манипулации, теории за световни конспирации, сеене на омзара между отделни групи в обществото. Ти си трибуната на чалга културата, срина изконни ценнности в обществото като от високата трибуна, която ти предоставя всяка вечер една жалка телевизия, убеди младежите в България, че на "човека му трябва едно Ферари с цвят червен и вътре гадже с бронзов тен". Гнус ме е от теб и истински те презирам. Презираме те аз и всички хора, които имат малко мисъл в главата и всеки ден се борят с живота вместо да мразят другите, да обвинавят държавата и да се самосъжаляват. Искрено се надявам хора като мен да стават повече и клетите неуки сиромаси, които се нуждаят от селски герои като теб да стават все по-малко. Жалък си. Прибери се и изживей малкото дни, които ти остават като един достоен човек преди да е станало късно

+1

Абе не е верно това бре. От десет години го чакаме да пукне и той все жив. Рак да беше, да го зарови за това време. Другаде му е болестта - в главата, къде от наркотици, къде по наследство... Мебелировка на "втория етаж" - йок!

Тва недоразумение при толкова обяснения и примери така и не разбра, че мажоритарната система засилва партийния вот , а не гласуването за личности. На много хора им се струва странно, ама като го обясниш голяма част схващат, учиндол обаче не прощава , там се разчита не на схватливост и знание, а на нахалство , наглост и инат и схващането, че щом не можеш да свириш и не си артистичен и суи станал шоумен, то значи можеш да не вдяваш от политика и да поучаваш и обясняваш ква е истината на народа и политиците. Иначе мажоритарните избори имат и плюсове, ама не съм чул Чалгун да ги споменава. Не може дори положителните страни да схване на това, което защитава, толкова е зле .

приятели, замислете се малко... как работи бизнесът? с избори ли ви наема на работа? интересно защо очаквате посредством избори да се решават проблемите ви? по-лесен начин от изборите да ви измамят няма! защо бизнесмените не можеш ги излага така? те явно не са чак толкова прости...

Този че е малоумен е ясно, ама кой ще му се върже на тази тъпотия? Това няма нищо общо със самата тема вид на избирателната система. Малоумникът твърди, че при един мажоритарен избор какъвто по принцип е единствения възможен при едно избираемо място, друга сиктема щяла да постигне нещо друго. Ако баца му на Слави беше мъжка, то ....

Кой ще му се върже ли ? 2,5 млн. му се вързаха. После се чудим шо държавата е на тоя хал. В тая държава има сигурно полочин милион души, които знаят какво е пропорционална и какво е мажоритарна система, както и недостатъците и на двете и могат да дадат мнение с обосновка.

И спрямо депутатите е най-добре да се приложи македонският почин за уреждане на сметките... Но референдумът не мина - гласовете не стигат и това е закона. Тези гласове са малцинство и цялата работа почва да намирисва на сговор между дългия и герберастията! Разиграват цирк а мажоритарната система ще циментира статуквото за още толкова години преход! За справка то бай Тошо управлява трисетина години...